Doğrudan 8 yıldır hayatımda kimse yok 8 yıl önce okuldan tanıdığım ve sana olarak sadece konuştuğum, yani telefon üzerinden mesajlaşarak ve telefonla konuştuğum bir kız vardı tabii daha sonrasında kendisinin biseksüel olduğunu ve başka bir kızda daha ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra, kendisi ile görüşmeyi gezdim hatta onun en yakın dostu bile onunla görüşmeye kestiğini daha sonradan öğrendim. Bu yüzden uzun zamandır hayatımda kimse yok zaten şu anda 30 yaşındayım artık bu yaştan sonra öyle sadece flört edecek ya da gönül eğlendirecek şekilde ilişkileri vakit ayıracak insan değilim, Bir de zaten doğuştan bedensel engelli fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gidiyorum genelde ev ile fizik tedavi merkezi arasında zamanım geçiyor. Açıkçası hayatımdan da gayet memnunum bugün bakıyorum hayatında birisi olan insanlara ya da evli olan insanlara, gerçekten mutlu olan ya da evlendiği için huzur bulan insanların Çok da fazla olmadığını görüyorum. Ben her şeyden önce Allah'ım bizler için nasip ettiği veya ömrümüzün Bu geçen zamanın nasıl ilerleyeceğini, Rabbimizin tayin ettiği bir zamanda yaşıyoruz, bu hayatta sağlıklı olarak yaşamanın iman ile ölmenin ya da evlenecek veya aşk yaşayacak kişinin hayırlı birisi olmasını istiyorum. Hayırlı bir insan olmadıktan sonra huzur vermedikten sonra haram helal boyutuna dikkat etmedikten sonra, kısacası sadece benim için menfaatli bir şekilde ilişki yürütecek evlilik yapacak bir insan olduktan sonra 2021-2022 hatta 2057 olsa benim için fark etmez, her şeyden önce sağlık ve kıymet bilecek bir insanın olması tabii ki daha sonra da geçindirecek kadar paranın olması, şu anda benim çalıştığım bir mesleğim yok kazandığın bir ücret yok dolayısıyla aşk hayatı bana biraz uzak kalıyor ben şu anda sadece 6 yıl kalan emeklilik süremi doldurup sağlıklı bir şekilde yaşayarak zaman geçiriyorum çok fazla da kafaya takmıyorum olacağı varsa her şeyi zaten olacağına varıyor. Bu yüzden böyle bir beklenti içerisinde değilim ama olursa geri çevirecek de değilim sadece o zamanki duruma göre değişiklik gösterir.
Ben açmayı düşünmüyorum. Bu konularda zaten hassasım doğru birini bulmak istiyorum ama bu yıl değil. Bu yıl kendimi iyileştirmeye ve hedeflerimi gerçekleştirmeye ayıracağım. Aşk aniden gelen bir şey belki karşıma çok iyi birisi çıkarsa bi ihtimal başka türlü çok zor…
Bir genç olarak her daim yeni aşklara, flörtlere ve ilişkilere açığım. Daha ne kadar detaylandırabilirim diye düşündüm. Açık olmam her kızla bir şey yaşayacağım anlamına gelmiyor. Hayatıma birini almak, onunla vakit geçirmek ve güvenmek için çokça zaman gerekiyor.
Bazen diyorum gerek yok böyle daha rahatsın, her şeye karışan biri yok, geziyorsun ne güzel. Sonra da düşününce trip atacak, zaman geçirecek, eğlenecek, gezecek vs bir sevdicek şart gibi geliyor. Bütün sosyal medya hesapları bana açık olduğu sürece bende aşka açığım. Yoksa olmuyor, kıskançlık krizinden gözüm filan dönüyor, hipoglisemi geçiriyorum resmen.
Bu benim elimde olan bir şey değil. Aşk çıkarsa karşıma, o kapıyı açmak istemesem de açmak zorunda kalırım. Çünkü kimse bu sene aşık olmayacağım diye kendini şartlayamaz. Kime, ne zaman ve nerede aşık olacağımızı bilemeyiz...
Daha kapalıyım diyebilecek sınırdayım. Fakat bu zaten aşka açık olup olmamakla alakalı olmuyor bence. Bir anda bir bakıyorsun kalbine, hayatına dahil olmuş oluyor. İttiği yere çekiliyor insan.