Gözyaşlarının sebebi soğan soyup dogramak mı? Geçenlerde arkadaşımla sohbet ederken burnumu çekip ağlamaya başladım ve arkadaşım sorduğunda umutsuzca aşık olduğum içim ağladığımı soyledim ve oda kime diye sordu bende dogradigim soğanlara dedim🤣🤣🤣 beni bu soğanlar ağlatıyor hep dedim 🤣🤣🤣 Peki siz neden ağlıyorsunuz sebep nedir sevgili KScanlar? Bence ağlamayın değmez sadece hislerinizi parlatmaknicin aglayın🥳🍹💙
Gönül ister tek sebep soğan olsun ama maalesef dış etkenler yüzünden oluyor arada. Bu stres, üzüntü, kızgınlık hatta bazen heyecan kaynaklı olabiliyor.
En son gözyaşlarıma sebep olan şey hiç haketmediğim bir şekilde kötü sözler duymam oldu. burada arkadaşım dediğim kişinin yüzünden. Yapmadığım şeyleri yaptım oldu. Ama benim vicdanım o kadar rahat ki. İstedikleri kadar iftira atsınlar ben yapmadım bunu biliyorum. Gerisini de Allah'a havale ediyorum. Beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir.
Her zaman değil. Kimi zaman hayata... Kimi zaman kaybettiklerimize... Kimi zaman ise, yetişemediklerimize, ağlarız... Ağlamak güzel şeydir. Bir duygu, bir his, bir kalp belirtisidir ne de olsa...
Uğruna ağlayabilecek şeyleri olan insanlar çok şanslıdırlar...
Sağlıcakla... .
#Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Bugünki göz yaşlarım eski sevgilimle tesadüfen karşılaşmaktandı en kötüsü de şansıma kötü giyinmiştim kesin şükretti benden ayrıldığı için amaaaaa yarın aynı yerde aynı saatte daha güzel bir şekilde geçicem.
Masumların çaresizliği, elleri hayatın çalışmanın yorgunluğunu taşıyan çaresiz baba ve annelerin durumları, bir de yaşlıların çaresizlikleri ve yalnız olmaları gözümün yaşının akmasına sebep olur.
Kesinlikle soğan losyonu birebir yapımı biraz aşk biraz yalnızlık bu biraz sessizlik biraz alkol biraz müzik karıştır alsana soğan losyonu güle güle kullan pardon ağlaya ağlaya kullan