Eski erkek arkadaşım evlendi 1 yil önce bana instagramdan takip istegi atmış bende geri sildim istediği neyse baktım bir daha attı tekrar sildim tekrar atmış bugün ayrıca facebookdan da bulup istek atmış amacı ne bunun mesaj atamaz çünkü sadece takip ettiklerim mesaj atabiliyor bana evli adam ne ister eski geçmişteki sevgilisinden?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
😂😂😂😂 bune ya
Şarkı işte dinle eski sevgilinin duygularına tercüme oluyor bu şarkı
Ay yok işine baksın karısına gitsin manyak mıdır nedir
maalesef habeş maymunu her ağaçtan meyve yeme peşinde
Ziggimin dibini yesin kaka yesin
Sinirlenme hayatın gerçekleri bunlar sende birini bul evlen şakkadanak kalsın
Kesinlikle isteği onaylama emin ol aklını karştrck bşyler sylycktir
Yok yok engelliycem isim. olmaz aman aman evli adamla karısına gitsin manyakmidir nedir
Yedek lastik olarak kullanmak istiyor seni Razı mısın
Ay yok ne razisi gitsin karısına manyak mıdır nedir
Ne istediği belli. Uzak durmuşsun ama hepten uzaklaş
Engelledim de başka hesaplardan eklerse ne yapcam korkuyorum da şimdi başıma bela olur diye
Tavrını belli etmişsin. Eğer başka hesaptan yazarsa, yazman gereken takip attıpını eşine ekran fotosu atarım bana yazma de yeter
nedeni şu tam bir rezil. aynı anda kaç kişiyi idare edecek acaab. tersleyin sakın siz de hayata düşüp cvp vermeyin şuna
Asla vermem isim. olmaz evli adamla karısına gitsin manyak gibi sürekli istek atti
Hemcinsimin huyudur. Huyu kuruyasıcılar...😃 Birle yetinmezler ki evinde hanımı varken. Hödük gibi bir cinsiz işte.
Kabul et bakalım derdi ne öğren.
Edemem başıma bela alırım falan karısına gitsin manyak gibi sürekli ekliyor
Neden bela alıoyomssun o ekliyor. Kabul et derdin ne ekleyip duruosun de. Sonuçta engellesen başka bir hesaptan bulacak yine
Yazıp durursa şimdi korkarım ben zaten engelledim başka hesapla bulur dediğiniz gibi doğru onu düşünmedim hiç
Bnce engellesşn uzak durmakta fayda var 1m2m3m4 en son bırakır peşini...
Karısı yetmiyor galiba
Demek ki ahlaksızlik yapıyor karısına gitsin aman aman benden uzak dursun evli adamla isim olmaz
Orspu evlenmiş ama akillanmamış adam olamamıştır.
Doğru vallahi
Engelle o zamn
Akli sende kalmış. Ama gerçekten yazik gunah.
Karısına yazık gerçekten aklı bende kalmamış ahlaksız olduğu için yapıyor evli insan yapmaz bunu madem aklı bende evlenmezdi amacı ne belli işte
Engelle geç
Engelledim de inşallah başka yerlerden eklemez manyak gibi sürekli tekrarladı çünkü ben sildikce karına atıyorum diyecektim de vazgeçtim bela olur başıma diye korktum
Sende takip edecek kiskandiricak
* işte
P. iç
Eşiyle hergün kavga ediyodur