Arkadaşlar eski erkek arkadaşım ilk ilişkimiz bitince beni her yerden engelleyip hiç bir şekilde iletişime geçmemişti aradan 1 yıl geçti tekrar barıştık ve birkaç ay sonra yine ayrıldık daha doğrusu ayrılık konuşması yapılmadı tartıştık ve haklı sebeple sinir olduğum için görüldü attım o da gururuna yediremeyip yazmadı bir daha bu da ayrıldığımızı gösteriyor. Kendisi hayatına devam ediyor gibi gösteriyor ama bilmiyorum üzülüyor mu üzülmüyor mu aklımı karıştıran tek şey hala takip etmesi ilki gibi hiç bir yerden çıkmadı ve hala her şeyimi görür neden böyle yapıyor fikirleriniz neler? Eski sevgili neden sosyal medyadan takip eder?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişkilerin en kötü yanı da bu. Seviyorsun, seviliyorsun, güzel bir ilişki yaşıyorsun. Sonra bir sorun çıkıyor, pat ayrılıyorsun. Ayrılıyorsun ama bazı şeyler havada kalıyor. Bu durum da onlardan biri. Peki eski sevgili neden sosyal medyadan takip eder bakalım.
Erkek Ayrıldığı Kadını Sosyal Medyadan Neden Takip Eder?

Ayrıldıktan sonra eski sevgilisini takip eden erkek Erkeklerin ilişkiyi bitirme süreci kadınlardan farklı olabiliyor. Kadınlar net olduğu için kararları da net oluyor. Bittiyse bitti. Ama biz erkeklere güncelleme biraz geç gelebiliyor. :D Bu da anlık parlamalarımızdan kaynaklanıyor bence.
Ayrıldıktan sonra takipten çıkmayan erkek hâlâ bir umut beslediği için bunu yapıyor. Belki yeniden başlarız fikri sosyal medyadan takibi bırakmaya engel oluyor. :D
Ayrıldığı Halde Takibi Bırakmayan Erkek Döner Mi?
Bunun cevabı çok belli, dönebilir. Dönmeyecek olsa zaten takipten çıkar, hatta engeller bile. Dönmesi için sadece biraz zamana ihtiyacı var bence. Yaşanan duruma bağlı farklılık gösterecek bu zaman ama biraz sakin olup, zamana bırakmak en iyisi.
Bu süreçte aşırı mutlu, eğlenceli paylaşımlar yapmak erkek arkadaşını tahrik edecektir. Ayrıldık, hiç tınlamıyor gibi bir düşünceye kapılacaktır. Bu nedenle, bu süreçte oldukça sakin davranman gerekir.
Eski Sevgiliyi Takip Eden Erkeğin Amacı Nedir?
Bağını koparmak istemiyor işte. Erkekler, biraz tripli canlılar. Hatalı olsalar bile geri adım atmaları biraz zaman alabiliyor. Belli bir süre dank ediyor işte. :D Takibi de bu nedenle bırakamıyorlar.
Bir zaman sonra senin paylaşımlarını göre göre senle yeniden iletişime geçmenin yollarını arayacak. Bu süreçte kendisi de acı çeken, göndermeli paylaşımlar yapacaktır. :)
Bir erkek eski sevgilisini neden takip eder açıklamaya çalıştım. 😇 Umarım en kısa zamanda senin için en güzeli olur.
41 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle merhaba
kendi tecrübelerimden yola çıkarak bir kadın veya erkek eski sevgilisini bir çok nedenden dolayı takip eder bunlar şöyle ;
1- Seni özlemiştir geri dönmek istiyordur ama söylemeye cesareti yoktur.
2- Seni takıntı haline getirmiştir tekrar barışıp kendini tatmin edip tekrar ayrılmak istiyordur yani o bunu istemese bile kafa yapısı beyni bu şekilde çalışır psikolojik.
3- Kendi hayatı yolunda gitmiyordur senin hayatını mahvetmek istiyordur.
4- Başkası var mı acaba napıyor diye sırf meraktan takip ediyordur. Benim şimdiye kadar sevgililerimden edindiğim tecrübeler bunlar.
yanlış anlama bunlar bana karşı :D120 Yorumla
seni hala seviyor ve seni geri kazanmaya çalışıyor diyecektim ama artık uğraşmıyor galiba. Seni kendi hayatında değer verdi biri olarak görüyor ve engelleme gereksimi duymamış olabilir. Seni eski sevgilisi olarak değilde bi zamanlar sevdiği ve değer verdiği insan ve arkadaşı olarak görüyor olabilir
50 Yorumla
Takipleşiyor olmanızdan rahatsız olmuyor belli ki. Her ayrılan çift birbirlerini takipten çıkmıyor. Medeni şekilde ayrılanlar sosyal medya üzerinden takipleşmeye devam edebiliyor. Takipten çıkmamasının illa ki bir nedeni olması gerekmiyor...
61 Yorumla
Soran+1 yılBunu inan bende biliyorum başka biri etse aynısını derdim ama bizim olayımız çok başka illaki bir nedeni var bu çocuk konusunda
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Eski sevgili hala takip ediyorsa tam olarak bazı şeyler bitmemiştir.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki Kadın Erkeği takip etmeye devam ediyorsa ( erkek sosyal medyadan çıkarmış ve engellememis ) buna rağmen bir kadın hikayelere sürekli bakıyorsa whatsap üzerinden bu da bazı şeyler bitmemis demek midir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde böyle var sjdjsjdjd o beni terk etmişti ondan 4 ay sonra yeni ilişkiye başlayınca yazdı. 3 yıl sürdü ilişkim arada hep yazdı. Bazen kafasına göre engelleyip engeli kaldırdı. Benim ilişkim bitti bu beni engellemişti yine sonra engeli kaldırıp twitter ve spotifydan takip etti bak spotify djfjdjfjdfj sonra instagramdan attı ben reddettim o yine attı neden diye yazdım aramız kötü olmasın dedi bende kabul ettim isteğini. Tabi biz eski arkadaştık hemde. Yani böyle şeyler normal bence erkekler için eski sevgili olmak çokta problem değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Bu gayet normal bir şey ancak psikolijik olarak sorun sende, Sen hala kardeşim bir beklentin olduğu için buradan fikir almak istiyoruz çünkü egon zedelenmiş, gelip ayaklarına kapılmasını, sana yalvarmasını beklemişsin ancak o şekilde bir ortam olmadığı için neden diyorsun.
Nedenini sana söyleyim, kadınlar maymun gibidir, yeni bir dalın sağlamlığını test etmeden eski dalı bırakmazlar.20 Yorumla
+1 yılÇünkü senin aklını yer etmeye çalışırım ben dönmeyeceğim gururma yenik düşüyorum sen dön demeye çalışıyorum sonra ben sana hangi duyguları yaşatacağım demek istiyorum sen uzaktan takip ediyor yani bir yandan da seni görüyor falan ama sana kendimi de unutturmamaya çalışıyor aklında bir yerinde kalmak istiyor Duygu karmaşasına girsin de beni yine hatırlasın aklına geleyim demek istiyor kendimin ona göstereyim eninde sonunda bana dönecek diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eski sevgilinin sosyal medyadan takip etmesi farklı nedenleri olabilir. Bu durum, merak, geçmişi düşünme, duygusal bağlar veya sadece alışkanlık olabilir. Bu yaptığı hareket sana kesin bir duygu beslediğini kanıtlamaz. Sosyal medya kullanımı kişisel ve duygusal durumlara bağlı olarak farklılık gösterebilir. Kişi ve kişilere göre değişim gösterir
00 Yorumla
+1 yılHâlâ içinde barışacağınız umudunu taşıyordur.. Dediğin gibi, gururundan yazmıyor ama tamamen silmek de istemiyor seni..
10 YorumlaKendini unutturmak istemiyor senide yedekte tutuyor, sorulacak soru değil artık bunlar, farkında olman gerekiyordu şimdiye kadar.
60 Yorumla
+1 yılsosyal medya hesaplarından ayrılınca direk engellemek veya silmek çok cocukca davranıştır. engellemeyip silmeyebilir ama sen bir durum atarsan veya durum paylaşırsan görebilir ama normal hayatına devam eder
10 Yorumla
+1 yılE ayrıldınız diye her yerden çıkarmak zorunda mı? Ergen ilişkileri gibi ilişki biter bitmez takipten çıkıp engellemesini falan mı istiyorsun yani anlamadım
10 Yorumla
+1 yılbelki de ikinci defa ayrılmanız ilk ayrılıktaki gibi kötü hissettirmediği için takipten çıkmamıştır? bilemedim şimdi, yedekte de tutmak istiyor olabilir ama ayrıldıktan sonra arkadaş kalıp takipleşen, hatta sohbet etmeye devam eden insanlar olabiliyor. belki de arkadaş olarak kalmak ve arada sırada sohbet etmek istediği için çıkmamıştır. gerçi arkadaş kalmak istese direkt arkadaş kalalım derdi. bir sürü seçenek var 😬
00 YorumlaArada bi stalk yapıyodur hatta belki sevgilisinden ayrılınca sana geri dönmek için eski sev ile küs kalınmalı benden sana tavsiye
10 YorumlaBoşlukta anlayın artık şunu kızlar yedekte tutuyor, önce yokluyor sonra tutuyor yedekde , aşk meşk değil bu 😏
00 Yorumla
+1 yılKendi yazmayı gururuna yediremiyor senin bişeyler yapmanı bekliyor bence o yüzden çıkarmamış olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Belki ikilemdedir belki se hala yediremiyodur hayatina birininalmana ondandir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılYani bir şey olursa geri dönebilmek için açık kapı bırakıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılbelki gelir arada bir tadına bakarım diye kenarda tutuyordur
20 Yorumla
+1 yılBi bakarsın fırsat doğar yeniden birliktelik için.. diye düşündüğünden olabilir mesela.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl😆😆😆vah canim vah cok cok uzuldum hangi adi sersizmis mrtza😆😅
00 Yorumla
+1 yıl2016 dan beri takipdeyiz şehri değiştirdim yine olmuyor bende ona bakıyoru gayet mutlu sosyal medya istemiyomuş aşkı o yüzden fazla kullanmıyor yılda 2 foto atıyor bende her fotorafta tarihe gömülüp kalıyorum :)
00 YorumlaBence en doğrusu takipten çıkmak ve çıkarmak. Yedekte görüyor resmen bi gün canım isterse yazarım köşede olsun gibisinden. Çok isteseydi zaten gurur tanımazdı sis
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki neden yıllar geçmesine rağmen telefon numarasını silmez?
00 YorumlaMerak eder naptığını. Muhtemelen başkası için ya da olmadığını düşündüğü için bitmiştir o ilişki ama içinde bir yerde de merak duygusu kaldığı için bakar
00 Yorumla
+1 yılBence o hala sana ilgileniyo şahsen ben değer vermediğim sevmediğim ilgilenmediğim birini ayrıldığım takdirde takip etmem sonuçta ayrıldık hani anlatabiliyomuyum
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninle yatmak için
sevmesen bile ihtiyaç var erkeklerde giderilmesi lazım00 Yorumla
+1 yılcunku erkelere bir kiz yetmez
tek kisi ile ask insanin dogasina aykiri
birden fazla kizla sevisip rahatmak varken bir kizla hayat gecmez10 YorumlaYani kendimden düşürek cevap veriyorum stalk için veya ayıp olmasın diye seni takipten çıkmıyor olabilir
14 Yorumla- +1 yıl
peki günün çok hissesini böyle geçirmek ne demek mesela 24 saatin neredeyse 20 saatini baarak geçirmesi ama başkalarına da bakınca bikaç dakika bakmaması olay davar yine de sürekli onlarca kadına bakmasına rağmen eski sevgiliyi takip etmek nedir anlamıyorum (sayfada resmi de yoksa bu arada)
Benimde eski sevgilim 6 yıl önce ayrılmıştık bana takip isteği attı ama yazmıyo benim kafama çok takılıyor neden olabilir hiç bilmiyorum
00 YorumlaBence ayrılmış sayılmazsınız hala sende. Belki bişey bekliyordur ona yazmanı gel konuşalım barışalım demeni bekliyodur belki
00 Yorumla
+1 yılÜzülme ama bence sana seni takmıyorum takipten çıkmayacak kadar önemsemiyorum demek istemiş olabilir.
20 Yorumla
+1 yılHemen takipten çıkar yeni birini bulur seni yine engeller eminim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılKontrol makenizmasinin calusamasina engel olmadıği için canısı
00 Yorumla Ya o değil hiç doymuyorum ben napmam lazım her zaman dimdik
00 Yorumla
+1 yılYa bence ya seni kıskandırmak içindir veya hala unutamadu exini ama belki öylesine ediyordur bilemem
00 Yorumla
+1 yılDemekki hala vazgeçmemiş hala içinde bişeyler var ona karsı
00 Yorumla
+1 yılBundan 4-5 sene evel ayrılmıştık gecenlerde instada istek atmış 🤷
00 Yorumlayeni sevgisiyle hikaye attığında görmen için acı ama gerçekler
00 YorumlaBelki ara verdiğinizi falan düşünüyordur sonuçta ayrılığa dair bir şey konuşmamışsınız
10 YorumlaBence seni sevmiyor artık onunla bu saaten sonra birlikte olmaya.
00 Yorumla
+1 yılbakalim sevgilin var mı yok mu belkide seviyodur seni
00 Yorumla
+1 yılAklını karıştırmak için. Yedekte tutmak için.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence takipten çıkar. Hayatına bak. Geriye sadece ders almak ve dikkatli olmak için bakılır. Hızlanmak için önüne bakmalısın :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Kabullenememek erkeklerin geninde var
023 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılTamda benimkinden bahsettin asla kabullenmez yokmuş gibi davranır bi afralar tafralar bana ingiltere prensi sanki ama napalım seviyoruz yine de. Hikayelerimi de hiç kaçırmaz hep bakıyor eskisinde direk engellemişti bu sefer niye böyle yaptı anlamadım 😬
- +1 yıl
Bu tartışmayı evli iken yaptığını düşün sana fiziki zarar verebileceği düşüncesinde isen bitir gitsin uğraşma ulan aşkta gurur mu olur o gururu anasına yapsın herkes hayatından odun veriyor sonuçta yani onun su yaptığım basit örneklemeleri bile anlamayacagı düşüncesinde isen bence bitir
Soran+1 yılAsla fiziki zarar vermez bi kere yüz yüze kavga ettik çok sinirlendi bana değil duvara vurdu bana asla kıyamaz bu konuda. Gurur konusunda ise asla taviz vermez ben Şu an ona gitsem barışırız ama bende gitmek istemiyorum suçlu o çünkü
Soran+1 yılÇok güzel moral verdin sağol :( Ama benden başkasına da onu üzer be
Soran+1 yılBak güzel kardeşim inan dediklerini çok iyi anlıyorum emin ol bende çevreme aynısının fazlasini diyorum biri için acı çekdiklerine ama kendime faydam yok ve kalbime söz geçmiyor yolun yanlış olduğunun da farkındayım ama bi cesaretle hala o yoldayım. Ama tamamiyle bi takıntı ettim kendime sanki dünyada ondan başkası yokmuş gibiyim ve başka sevgililerim oldu ondan önce hiç birine böyle olmadım hepsi geri bana köpek gibi geldi ama bi o bu kadar gururlu davrandı çözemiyorum bakalım bi süre daha bekleyip vazgeçicem kendimi ona ezdiremem
Soran+1 yılAhahaha tamam umarım düğünüme davet ederim seni bana dua et 😂😂
Soran+1 yılPuu sana yazıklar olsun :(
Soran+1 yılSene yine et duanı ama bi umut var olmasa demezdim
Soran+1 yılBarışıcaaaaaz
Soran+1 yılYaw senin içindeki sese tükürüyüm ben ulan bi umut şu programa geldim kanser olup geri gidicem ama sen görrr sana inat barışıcamm 😂
Soran+1 yılSen ne olsun istiyosun ulan benimki bile bu kadar inatçı değil senin burcun aslanmı 😂
+1 yılTakmıyordur veya stalk peşindedir
00 Yorumla
+1 yılGeri dönmek istiyordur
00 Yorumla
+1 yılDemek ki onu unutamamış ve hala onu seviyor
00 Yorumla
+1 yılDaha çok umursamıyor gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılHer katil cinayet işlediği yere gider
10 Yorumlabilinçaltında eskimediği için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılbırak etsin düşünmeyin bu kadar
00 Yorumla
+1 yılon'a göre eskimediğin için
00 Yorumla
+1 yılBoşta kalırsa el altında sen olasın diye :D
20 Yorumla
+1 yılbir gün boşta kalırsam yedekte dursun diye
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEh işte eder o
01 Yorumla
Soran+1 yılAma neden asıl olay bu
+1 yılaçık kapı bırakıyor çıkar gitsin
10 Yorumla
+1 yılSeni yedekte tutmaya çalışıyo olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılonsuz yasayabiliyomusun diye bakcak
10 Yorumla
1 yılKızlar gaflete düştüm ne demek
00 YorumlaBi kenarda dursun diyedir
00 Yorumla
+1 yıldaha iyisini bulamamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılCepte tutmak icin
00 Yorumla - Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Youtube videolarımda bu konuya özellikle değindim çünkü kadınlar açısından erkeklerin kafa yapısını anlamak imkansız ve onlara erkek dünyasını anlatıyorum.
Bir erkeğin ayrılık sonrası takibe devam etmesi sadece tek bir anlama gelir: “Ne olacağı belli olmaz yarın tekrar barışırız.”
Zaten daha önce ayrılıp tekrar barıştığınıza göre aranızdaki bağlar öyle kolay kopacak cinsten değil ve tekrar deneme ihtimaliniz her zaman bulunuyor dolayısıyla adamın klasik bir erkek davranışı ile hareket etmesi ve sizi ısrarla takip etmesi bir erkek açısından gayet normal.
Kadınlar duygusal oldukları için genelde tepkisel ve fevri davranırlar oysa erkeklerin böyle durumlarda ayrılık sonrasında bile daha umursamaz ve fayda odaklı bir tavırları vardır.
Sevgiler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine KizlarSoruyor ulaşabilirsiniz.
Hocam soruyu okur okumaz aklıma direkt siz geldiniz😁🌸