Bir erkek neden başkalarıyla rahatça dip dibe otururken sizin yakınınıza oturmaz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ya da senden kaciyordur... ben sevdigim zaman degil yanina oturmak, hep kalbinde ve agzinin icinde olmak isterim.
Ya şöyle pc masasının oradaydı. Ordan kalktı geldi boş sandalyeler de vardı benim yanıma oturdu ama sandalyesini masanın ordan biraz geriye çekti oturdu. Bi de konuşurken göz gözeydik sonra ben utandım karşıya baktım sonra o da karşı tarafa bakıp konuştu
O zaman sen onu utandirmissin.
Eger sende istekli isen biraz cesaret verseydin cocuga
Yani nasıl yapcam bilmiyorum ama sence bana karşı hissi var mıdır
Devamli karsilastigin birisi ise, bazi seyleri zamana birakmak iyidir. Bu sürec icerisinde gözlemler onunla ayni mekanlarda bulun. Zaten o seni fark etmistir, o da ilgili ise buna yabanci kalmaz... bir sekilde karsi karsiya gelirsiniz.
Aslında bir şeyler var gibi de anlatsam yorumlar mısın
Tabii anlatabilirsin, sorun olmazsa senin icin. Elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Beraber çalıştığımız karşı cins öğretmenlerden birisinin bana ilgisi var gibi. Benimle konuşurken, selam verirken kasılıyor gibi. Geçenlerde kapıda bi öğretmen arkadaşımla konuşuyordum. (Normalde herkes birbirine ismiyle değil, hocam veya mesela ayşe hocam gibi hitap ediyor. ) Ben içeri girip çıktığımda da masada çikolatalar vardı. Yeni dağıtılmadı yani. Sonra o oturduğu yerden kalktı kapının önüne gelip bana sadece ismimle seslenip çikolata verdi. Öğretmenler gününde yan yana denk geldik, oturduk. orada da yemeğimi bitirememiştim siz de mi tıkandınız falan dedi. Uzaktan benim geldiğimi gördüğünde başını eğiyor. Derse girerken selam veriyor. Öğretmenler gününde de yine odada yan yana oturduk. orada da sohbet etti. Yeni bir sınıfa derse girecektim. Yardımcı olabileceğim bir şey var mı falan dedi. Sabah da gidince hoş geldiniz merhaba hocam dedi gülümseyerek. Geçen gün sınıfımın olduğu katta nöbetçiydi. Tenefüste aşağı inecektim içeri öğrenci girmesin demek için yanına gittim konuşurken bana doğru eğildi. Ertesi tenefüs çocuklar sınıftaki bir şeyi devirmiş onu kaldırmak için çağırdım. Benimle konuşurken rengi gitti geldi. Kızardı düzeldi yani. Sesinin ve elinin titrediğini hissettim. Ertesi tenefüste de öğrencimle konuşuyordum. İyi dersler derken sesi gitti geldi.
Geçen hafta doğum günümdü para toplamışlar, pastamı o almış getirmiş. Sonra arkadaşlarla konuşurken birinin burcuyla ilgili bir şey söyledim ben sadece o güldü. Sonra niye gülüyosun falan deyince arkadaş, yine ismimle hitap edip onun söylediğine güldüm falan dedi. Yine aynı ortamda ona bakarken birine bir şey anlatıyordu takıldı falan. Ertesi günü gittiğimde müzik açtı şarkıya eşlik etti biraz. Sonrasında bana bir şey söyledi öğrenciyle ilgili. Konuşurken söyleyeceği şeyi unuttu. Ne diyecektim ben falan dedi. Sonra bana arkadaşımdan hediye gelmişti (kalpli çikolata sepeti ) storime koymuştum fotoyu. Onun instası yok. Yakın arkadaşı ben içeri girince bana doğum günü bitmedi demi dedi. Ben de evet yakın kız arkadaşım var o çikolata göndermiş dedim. O da ordan muhabbete girdi hani çikolata nerde hani bize falan gibisinden. Çıkışta da yanımda falan durdu. Dün börek yapıp götürdüm börek yaptım deyince gülümsedi. Sonra 1 tane yedi başka yemedi. Eline sağlık hocam falan dedi. Sonra dedi arkadaşlar sen neden yemiyosun falan diye o da ben 2. Dilim hakkımı tenefüse saklıyorum dedi. Sonra konuşurken ben karşıda olmama rağmen benimle konuşmaya çalıştı. Çok alakasız bir konudan sohbet ettik. Bugün odada bir şey yiyorduk. Arkadaş yüzüm batmış mı dedi ona cevap vermedi ben söyledim. Sonra benimkinde bir şey var mı diye sordum o cevap verdi, dudağında var dedi.
Yemeğe gittik biz onlardan daha geç geldik. Arkadaşla ikimize yer vardı yanı boştu arkadaş beni oturttu onun yanına. Sonra yemek yiyorduk ben pide söylemiştim. Çok büyük dilimdi bıçakla ikiye bölüyordum elinle yesene kız dedi bana Normalde elimle yerim de şimdi burada yemeyeyim dedim. Yan yana otururken yandan baktığını hissettim. Sinek geldi saçına saçını savurdu.
Mutfağa gittim bulaşık yıkıyordu beni görünce gülümsedi bir şeyler mi alacaksın falan dedi evet dedim. Bardak aldım. Çeşmeden çalkalayıp su içtim sonra bardağı bıraktım. Yıkıyor musunuz falan dedim. Evet dedi bıraksam mı bırakmasam mı oldum sonra ben yıkarım dedi
Sonra toplantı çıkışı öğretmenler odasında otururken ehliyet muhabbeti oldu. Bana ne zaman aldın diye sordu ben de 2015 te dedim. Baya olmuş dedi. O zamanki ehliyet sınav sisteminden falan bahsettik. Aramızda başka birisi vardı ama karşıdan yine de konuştu sonra 2 kişi gitti. 3 kişi kaldık odada. Para falan muhabbeti oldu. Müdürümüz bayan, o şey dedi hocam atıyo paraları bankaya param yok diyor 600-700 binlik ev alcak ev bakıyor dedi. Sonra nerde oturduğumuz muhabbeti oldu. Kaç senedir ordasın falan diye sordu. Aynı mahallede büyümüşüz çok yakın birbirimizi hiç görmedik. O şey dedi ben sizi hiç görmedim dedi. Ben de dedim ben evden pek fazla çıkmıyorum dışarı dedim. Müdüremiz de aa kızımız ev kızı öyle sokaklarda gezmez dedi. Ailesi bizimle aynı yerdeymiş şu an kendisi 15-20 dk mesafede oturuyormuş. Sonra yaş muhabbeti oldu kaç gösteriyorum falan dedi 87 liymiş. İlkokul ve ortaokulu da aynı okulda okumuşuz. Sonra benim katımda nöbetçiyken konuştuk.
Abimin arkadaşlarını falan tanıyor. Ordan muhabbet ederken muhabbet bitiminde giderken göz kırptı bana. Sonra çıkışta 2 veli kavga etmiş kapının önünde. Geldi odaya onu anlatıyordu. 4 kişiyiz odada yönü bana dönük gözümün içine bakarak anlattı. Diğerleri yokmuş gibi. Sonra en son çıkışta giderken yanına gittim. Hocam aynı yerde oturuyormuşuz bizimle gelmek isterseniz dedim. O da benim ev biraz daha mesafeli, annemlere gideceğim zaman geleyim teşekkür ederim dedi ben de tamam dedim.
odada ikimiz vardık. Bana merhaba dedi. Ben de merhaba dedim. Sessiz söylemiştim. Hocam merhaba dedim cevap vermediniz duymadınız mı dedi güldü ben de dedim ama duymamışsınız dedim aa kusura bakma o zaman duymamışım dedi önemli değil dedim güldüm
mutfakta çay dolduruyordum kendime sonra hoşlandığım kişi geldi. O da katacaktı ben onun çayının demini koydum o benimkinin suyunu koydu falan neyse. Sonra o aldı çayını ilerledi “tam kapıdan çıkarken arkasına bakmadan teşekkür ederim dedi gitti.”
Bide en son yukarda anlattıklarım
Belliki o da senden hoslaniyor, ama biraz utangacligi oldugu kesin. Ve bir de ortam müsait degil galiba. Yani dedi kodu edilmesinden cekiniyordur. Aslinda bence cok rahat bir sekilde okul cikisi gelseni kahve icmeye davet ediyorum diyebilirsin. Ve bu da cok normaldir... bu hareketi senin yapman da da bir sakinca görmüyorum ben.
Onu konusmasina firsat ver, eger kahve icmeye davet etmezsen kendine ve ona biraz zaman tanimak zorunda kalirsin.
Bir felsefeci der ki, insan kulagindan zehirlenir. Bunun anlamadi, bir insanin arkasindan yapilacak dedikodu ve hosuna gitmeyen sözlerdir. Cünkü söylemler sözler kursun gibidir. Inasnin hep gölgesi gibi takip eder.
Bence sen oni bir cay icmeye ya da kahve icmeye davet et... sonrasina bakarsiniz. Belki o da seni yemek yemeye davet eder.
Herseyin okul icinde olmasina firsat vermezsen cok daha iyi edersin. Okul kalabaliktir dedikodusu coktur, yok ögrenciler görür, yok o görürü yok bu görürü gibi... mekan degistiri, mekan degistirmekte fayda vardir.
Hoşlandığını nerden anladın
Hisler demek istiyorum.
Bu konularda yapilan arastirmalar var, mesela iki insan biri birini gördügünde 15 saniye icinde kararlarin beyinde verildigi ortaya cikti. Yani sen ona sempatik geliyorsun, o da sana sempatik geliyor. Zaten yasadiklarinizda tamamen bunun göstergesi. Karsilikli olarak birbirinizi sempatik bulmasaniz... böyle konusma ve hareket etme ortamlarinizi bir birinize yaratmazsiniz...
Sertleştiği için senin yanında
Daha önce kötü bir şey dedin mi adama
Hayır. Ya şöyle pc masasının oradaydı. Ordan kalktı geldi boş sandalyeler de vardı benim yanıma oturdu ama sandalyesini masanın ordan biraz geriye çekti oturdu. Bi de konuşurken göz gözeydik sonra ben utandım karşıya baktım sonra o da karşı tarafa bakıp konuştu
Ya ayıp eden kaybeder sen utansan bile onun senle göz göze gelmeye çalışması lazımdı utangaç tip
Senden korkuyordur
Neden
Aşıktır
hoşlanıyor senden