Sizinde var mı böyle uyuz tipte arkadaşlariniz? Yatağa oturunca olay yaratmak niye noluyor yatağa oturunca? Neden yatağa oturulmaz? Ben mi çok pisim. Kimseyide oraya oturma buraya oturma diye uyarmam evde.
yani yataga oturunca ne olacak üzerinde çarsaf vardır ihtimal yoksa artık degiştir carsafı sanki pislik yuvasıyız böyle yapan arkadaşı çıkartırım hayatımdan sinirlendim bak:)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde ilk ve son ziyaretimdi zaten bende kızdım ^^
Böyle saçma sapan titizlik takıntım yoktur. Kedi GIF'i çok tatlı. :)
Kedi GIF'leri bize yol gösterecek... :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde yok ve çok kızdım bu tavra. Madem ben mikropluyum niye odana alıyorsun? Hatta niye evine cagiriyorsun? Yatakta zaten yatak ortusu var ince onun ustune (yayilmadim bile) kenari oturdum. Uyariyor. Baştan sandalye getireydin madem. Havada mi duracaktik anlamadim.
Sakin ol. :) O arkadaşınla samimiyetini bilmiyorum ama, yerinde olsaydım, bir daha muhatap olmazdım. Bir şeyleri yaşadıkça, "az insan, çok huzur." sözünün doğruluğunu anlamaya başladım. :)
Evine ilk kez gitmiştim kendisi davet ettigi icin. Genel anlamda uyuz biridir bu son dsmla oldu uğrasamam bu kadar takintiyla bidaha fazka muhattap olacagimi sanmiyorum. Mesafemi koyarim artik,
Evet zaten ortuyu o yuzden serersin. O ortu ortunmelik degil adi ustunde yatak ortusu ince bir tane. Ben onu kullaniyorum ve kirlenirse once onu atiyorum banyoya. Eve gelen misafiri odana sokup sonraya ayy oraya oturma buraya oturma diye sacmamalaktan iyi oluyor bence kimseye oyle bir tavir takinmadim.
Banada oyle geldi ben eve gelen insani hic uyarmam yatagada gunluk yatak ortuleri var onlardan ortuluyor sonucta cok mikrop oluyorsa oturunca kaldirir atarsin banyoya sonra o ortuyu ben kimseyi bu yuzden oraya oturma buraya oturma muhabbeti yapmadim.
Iste hem odasinda oturmaya goturuyor hem oturcak yer yok. Sonrada ciyakliyor syyy oturmaaa ee bastan sandalye koysaydin cagiran sensin zaten. Asla gitmem bidaha ona
En İyi Cevaplar