Sevgilimin yakın kız arkadaşı olamaz, istemiyorum. Hata mı ediyorum sizce?

Arkadaşlar ben sevgilimin hiç bir kız arkadaşı olsun konuşsun istemiyorum. Bugün beraberken Bi kız arkadaşı onu aradı masa da kalmış parası yetmemiş benim sevgilimden para istiyor ben kıyameti kopardım yine mi arıyo seni diye bağırdım sevgilimle kavga ettik sonra kızı ben aradım kız bana benim de sevgilim var erkek arkadaşlarım da var dedi beni tanımadan ön yargı yapma dedi. Biz onunla 4 yıldır arkadaşız dedi bana kız. Cumartesi doğum günüymüş beni de çağırdı sevgilim ile. Sevgilim de çok ısrar ediyo illa bir tanı gör diyor. Napıcam bilmiyorum mecbur gidicem heralde. Napmam lazım lütfen yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün yaşadıklarımı size de anlatmak istiyorum çünkü bana çok destek oldunuz. Bugün sevgilim ile buluştuk birden o kız aradı teli ben açtım ben kıza dedim ki benim aklıma senin sevgilinden değil de benim sevgilimden para istemen çok takıldı bunu yapmanın sebebi nedir dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kız bana ne dese beğenirsiniz? Sen haddini çok aştın haddini fazla aşma orada dur ben sinirden delirdim sinir krizi geçirdim aşırı derecede ve sevgilim zorla beni o kızla buluşturdu senden yüzüne kaşı özr dilick dedi gittim oturdum masaya kız eldi oturdu birden bana saldırdı benim yüzümü tırmaladı
Sevgilimin yakın kız arkadaşı olamaz, istemiyorum. Hata mı ediyorum sizce?