+1 yılDoğum gününe git. Ne olacak ki aşırı ilgi gösterse ne olacak? Sen sana her ilgi gösteren kişiye aşık mı oluyorsun? Ya da olsan bakalım o kız seni isticek mi? Onda karşılığı olmadıktan sonra aşık olsan ne yazarki? Ayrıca senin sevgilin güven lazım biraz Biraz "Recebim Yapmaz" misali olsun kalbinde. Bir git bir gör kızı eğer hoşuna gitmezse "Bu kız sana aşırı ilgi gösteriyor senden hoşlanıyor bir görüşmeyiver şununla." De. Eğer "saçmalama ya sen öyle sanmışsındır biz sadece arkadaşız" derse sende ona "Bir görüşme, mesajda atma eğer sana 'neden mesaj atmıyorsun?' Tarzı şeyler söylüyorsa bil ki senden hoşlanıyor. O zaman Ben dediydim sana bunun sana karşı olan davranışları normal değil derim." Dersin. Eğer davranışları normal geliyorsa şimdilik bir sorun yok demektir. Bak git gör bu fırsat her zaman eline geçmez seni. Sıkılırsan biraz durup gidersin. O süre zarfındada davranışlarını gözden geçir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani bilmiyorum saygı duyarım ancak bu durum önce size zarar verir. Benim de çok yakın arkadaşım var yıllardır dostum yani.
Şimdi onun kız arkadaşı aramızda bişey olduğu hissine kapılıp, veryansın ederse bu kendi hüsnükuruntusu olarakar kalır.
Kaç yıl geçirmişsiniz bence biraz daha dingin yaklaşabirsiniz...11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle sevgilinden para istiyorken tanışmak en ideal tanışma anı değildir eminim. Hatta madem sevgilisi var, niye başka bir erkek arkadaşını arayıp para istiyor? Bu ne rahatlık? Fakat madem tanışmak istiyor, gidip bir görüş, hal ve hareketlerine bak. Samimi olmalarını istememekte yerden göğe kadar haklısın.
00 Yorumla
Banada ters böyle şeyler bence git sevgilinle daha sonrasında bu işin icabına bak hem görmüş olursun sevmiyorum bende böyle şeyleri ateş barut misali seni de doldurmak istemiyorum ama şimdi davet etmiş gitmezsen de sevgilinle aranız açılabilir git sonrasında konuşmalarını kesersin
015 Yorumla- +1 yıl
Ona dedim ki en fazla yarım saat dururum köşeye geçip oturcaz o kadar dedim tamam dedi ama anlm veremiyorum ya ne kadar yüzsüz kızlar var insan der ki çocugun sevgilisi var aramıyım benim istemediğimi bile biliyo valla gidip saçını başını yolucaksın. Bugün ayrılıp gitmeyi düşündüm gerçekten bu olay yüzünden sonra kendimi tuttum o kadar çok üzülüyorum ki anlamıyor karşımda ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster yargılayın ister kızın, saçma sa-lak adetler ediniyorsunuz ya, bu zamanda ne arkadaşı, kadının erkek arkadaşı imkanı yok zor yani çok zor, aklı selim abla niteliğinde kişidir anlarım da, bir olay vardı hatırlıyorum esra erolun stüdyosunda ki sarışın kadının deliler gibi büyük aşkla evlendiği kocası en yakın kadın arkadaşı ile dostlukları vardı gelip gidiyorlardı, adam şöyle demiş şeytana uydum, aynı karede fotoları karı koca gelmeleri gitmeleri derken adamla kadın işi pişirmiş yatmış kalkmış. Kadın boşandı. Tamam insanın içinde yoksa yapmazda be kardeşim ben senin içini nereden bileyim bu devirde neyin garantisi var. Erkek arkadaş neyine yetmiyor ne var kadın arkadaşda. Ben şahsen güzel bir kadınım çevremde 1 tane erkek dostum yoktur, erkek arkadaşım var asla kabul etmiyorum, onada şart koştum işine gelirse gelmezse yalnız kurur kalırım daha iyi. Bu zamanın kadınlarının arkadaşlığına hele asla güvenemem, yeri geliyor ben bile kafamı çevirip bakıyorum öyle bir hal almışlar ki pesss
10 Yorumlamadem erkek arkadaşı var masada kalmış onu niye aramamış... insanların arkadaşları olur biriyle sevgili olunca o arkadaşlıkları bitirmek mantıklı değil. şimdi iş yerinde bayan arkadaşları olur lise arkadaşları üniversite arkadaşları aile dostlarında arkadaşları veya mahallede beraber büyüdükleri. biriyle çıkıyo diye bunların hepsini silmesini bekleyemezsin. sende bu kadar güvensizlik uyandırıyorsa onunla beraber olma. çünkü aldatacak insanı kimse engelleyemez. milyonlarca yolu var aldatmanın ve rubun bile duymaz istedikten sonra...
20 YorumlaAman ya şu ilişkilerde 3. kişiler yüzünden sorun çıkıyor ya ifrit oluyorum resmen! benimde vardı samimi erkek arkadaşlarım kanka dediklerim sevgilileri olunca mesafe koydum. çağırsalarda her seferinde diplerinde bitmedim. siz üstüne gitmeyin yinede. inada bindirirse daha kötü olur ben burada kendi arkadaşımla ilgili bi konu açmıştım bi kız hakkında o kız o arkadaşımla sevgilisinin sonu oldu. o kıza ne kadar taktığınızı belli ederseniz size karşı o kadar kullanır erkek arkadaşınız kendi arkadaşımda birebir gördüm bunu. inş birini bulurda yeniden küserler ne diyeyim. çok sinir oluyorum böyle şeylere. :/
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana sevgilim gelip ''Kız arkadaşın olamaz'' dese ''Valla keşke 15 yaşımda tanışaydık, o zaman söylemiş olsan bu büyük hatadan dönebilirdim artık olmaz yani'' falan diye dalga geçerim.
Bu kadar varoşsanız gidin köyünüzde oturun oradan hımbıl bir koca bulun mal mal yaşayıp gidin. 21. yüzyılda şehrin ortasında kadın ve erkekleri ikiye bölmek de neyin nesi mk?21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma işler evlenince bekar arkadaşlar hemcinslerin de çoğu dahil öcü gibi olur memlekette siz sevgiliyken yapıyorsunuz. Sevgililerin de %70'i ayrılıyor arkadsşlığını, muhabbetini kestiğiyle kalır. Biraz rahat ol ya belki kız kafa dengi çıkar kanki bile olursun. Ön yargılı olma, özgüvensiz olma.
22 Yorumla- +1 yıl
Ee sonra ne oldu?
+1 yılInsanları neden olduğu gibi kabullenmek yerine dar bir kalıp içinde baskı ile yaşamaya mahkum bırakmaya çalışıyorsunuz ileride bu tutum daha büyük hatalar yapmasına sebep olacak. Insanları bi rahat bırakın olduğu gibi kabul edin. Elinizden gelse bi kavanozun içine haps edeceksiniz ne demek arkadaşı olamaz bu nasıl bir hastalıklı düşünce yapısıdır. Her bayan arkadaşı olan aldatır duygusundan vaz geçip biraz güven duygusuna odaklanmalisiniz.
01 YorumlaYahu sen sevgiline kızlarla görüşme diyorsun. Şöyle düşün bir bayan olarak çok samimi olduğun ve uzun süredir tanıdığın 5 6 erkek arkadaşın var. Kardeş gibisin. Tam bir yoldaşsın onlarla. Sonra sevgilin oluyor ve sana diyorki bütün erkek arkadaşlarını takipten çıkıcan, bir daha konuşmucaksın. Asla aynı ortamda olmucaksın. Ne yapardın
09 Yorumla- +1 yıl
Utanmıştır kız sevgilisine söylemeye. Erkek arkadaşından çekinmiyodur. Eper erkek arkadaşını cidden seviyorsan az güvenmeyi öğren. Zamanın da benim eşimde çok eziyet etti. Ama ne kadar gereksiz oldupunu ben onla evlenince anladı. Seven erkek başka kızlarla konuşur. İş ortamı olur, okul olur. Sende konuşursun , konuşacaksında. Bu tarz şeyler emin ol ilişkini çok yorar. Yıpratır. Adama deli gibi aşık olduğun anda ya ben bunun kaprisisine dayanamıcam der. Yıkılırsın
- +1 yıl
Yahu adamın arkadaşı. Sadece erkek arkadaşını çağırsaydı çok büyük kabalık olırdı. Ama seni davet etmiş. Güzel bir şey yapmış. Sen bu kıskançlıkla çok ilişki yürütemezsin söyliyim sana. Ve hep mutsuz olan sen olursun. Dizginler elinde olsun ama erkek arkadaşına bu tarz mobingler uygulama
madem erkek arkadaşı var masada kalmış onu niye aramamış... insanların arkadaşları olur biriyle sevgili olunca o arkadaşlıkları bitirmek mantıklı değil. şimdi iş yerinde bayan arkadaşları olur lise arkadaşları üniversite arkadaşları aile dostlarında arkadaşları veya mahallede beraber büyüdükleri. biriyle çıkıyo diye bunların hepsini silmesini bekleyemezsin. sende bu kadar güvensizlik uyandırıyorsa onunla beraber olma. çünkü aldatacak insanı kimse engelleyemez. milyonlarca yolu var aldatmanın ve rubun bile duymaz istedikten sonra...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Bak canım öncelikle çok haklısın. Doğum gününe en şık ve seksi halinle gidiyorsun. Parti boyunca sevgilinin koluna girip süzüm süzüm süzülüyorsun. Partideyken kızı karşına alıp konuşuyorsun ve sevgilimle samimiyetine dikkat et, paran yoksa da kafelerde oturma gibi hem esprili hem tehditvari şekilde konuşuyorsun. Au Revoir 🐇
00 YorumlaBende de aynı dert bıktım artık usandım ama benim erkek arkadaşlarim söz konusu olunca gorusmeyeceksin diyor. kendine gelince hep haklı ve farklı. sinirini çiz ama fazla da üstüne de düşme baktın olmuyor aynı hamam aynı tas günden güne fazlalasiyorsa bu durum sürüme bu şekilde, benim görüşüm bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Önce sakin ol böyle kavga çıkarırsan ters teper. Doğum gününe git bi gözlemle kız diğerlerine nasıl davranıyor aslında senin için fırsat bu... sonra da sevgilini al karşına sakın sakin konuş kızın tavırlarını beğendim mesafeli olmanı istiyorum vs de
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBen de kıskanabilirim fakat bu meseleyi sevgilimle hallederim çünkü benim muhatabım sevgilim sonuçta. Kızı arayarak hata etmişsin. Bence kızın doğum gününe git ve yakından tanı belki içindeki şüpheler bi nebze olsun gider
113 Yorumla- +1 yıl
Hiç belli olmaz belki kızdan pozitif enerji alıp özür bile dileyebilirsin ayrıca sevgilini yalnız bırakma
- +1 yıl
Aşkm bunda bu kadar stres yapacak ne var ben olsam koşa koşa giderim hem ortamlarda bi kendimi gösteririm sevgilimin yanında
- +1 yıl
Bi yarım saat durur çıkarsınız en kötü
- +1 yıl
Karmaşık bi durum ilişkinizi kişiliklerinizi falan bilmiyorum sonuçta ama sevgilini kaybetmek istemiyosan git tanış kızla derim
- +1 yıl
Ciddi misin sen ya. Şu an son durum ne
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aşırı ucuz, itici ve kalite yoksunu haller bunlar. Bana yapılsa bu o anda ayrılır bir daha selamını almaz ve gram saygı duymam. Kendini geliştir biraz ve öyle ilişki yaşa. Bak laf sokmuyorum bir büyüğün olarak tavsiye ediyorum bunu sana.
01 Yorumla
+1 yılCiddi düşündüğüm biriyse, ki zaten sadece ciddi ilişkiye açığım. Ben de karşı cins arkadaşı olmasını istemem aynı zamanda ben de yapmam.
Birçok kişi hata yapıyorsun demiş. Neye göre kime göre hata? Herkesin bir yaşam şekli var. Saygı duyun.20 Yorumla
+1 yılMadem sevgilisi var sevgilisinden istesin para nie okadar erkek arkadasi ve sevgilisi varken senin sevgilinden para istiyor isine baksin odeyemicegi masaya oturmasin ne sacma isler arkadas
27 Yorumla- +1 yıl
Böyle söyle benim dedigim gibi sevgilinede resti cek o ney gi oyle
- +1 yıl
Silemezse seni silsin para istedigine gore kiz para yicek yer ariyo
- +1 yıl
Yani Şu an sorun olmasada ilerde olur sevgilisi olan birinin karsi cinsle munasebeti arkadasligi karsilasirsin bir yerde muhabbet olur ya da dugun Nisan vs tamamda baska bulusalim edelim olmaz yani
+1 yılHem evet hem hayır
Senden önce o arkadaşı vardı tabiki silmese daha iyi
Ama diğer taraftanda düşününce o kız hangi gözle bakıyor ona ona bağlı.. hani hoşlanıyordamı yakın duruyor yoksa gerçekten dost olarak gördüğü içinmi :)01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi varsa tehlike görmüyorum ben.
+1 yılHata ediyorsun. Bu ilişkiye zarar veriyor. Sevgilin ya da sen karşı cinsle belli mesafede konuşuyorsan sorun yok. Şundan rahatsız olabilirsin. Sevgilinin konuştuğu kız, ona aşırı yakın ve ölçüsüz davranıyorsa orada dur demelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel adım atarak davete katıl ama tarafsız bakış açısında bulun varsa bir yanlış ozaman gerekeni yaparsın ama öbür türlü kendi notunu ve modunu düşürür aşkının celladı olursun
017 Yorumla- +1 yıl
Nedir sizi mutsuz eden şeyler
- +1 yıl
Onlar teferruat yükü bence şimdi şöyle düşünün siz sevgilisiniz aşk var aranızda dimi neden buna teraziyi şaşırtacak şeyler ekleyesiniz ki sizinle yaşanan şeyler özel ve mana dolu ama arkadaş ise dost kavramı berrak suya neden bulanacak şey gelsin ki bide siz üsteledikce ve böyle yaptıkca dahada işin içinden çıkılmaz hal alır ve siz kötü suçlu duruma düşersiniz gerçekten var mı kızın sizin sevgilinize karşı yüz kızartıcı davranış veya imaları
- +1 yıl
Haklısın tabikide kelebek filan saçma ama sevgilin bunu idrak etmesi ona göre denge sağlamalıydı ama genede sen gayet daha kaliteli bir duruş davranış sergiliyerek kendi saygınlığını hep gösterki kazanan olasın tanımak iste gözlemle yakından ki daha net tablo ortaya çıksın şimdi bişeyleri uzaktan gördüğün için biraz kızmışsın ama dürbünle değil bizzat yakından görmelisin bence tutumu yol haritası belli edilir
- +1 yıl
Demin okudum güncellemeni ve inan üzüldüm demekki senin yanında ve senin değerin etmeyecek yapıdalarmış eğerki aksi durum olsaydı etik ve saygı çerçevesinde kalmayı başarırlarmış sana ne söyleniyor ve sen ne ile karşılaşıyosun keşke güzel bir görüşme olsaymış ama bunu dahi yapamayan kişiler var hala
- +1 yıl
Hayatımda yaşamadığım iğrenç bişeyi yaşadım sevgilim onu ben sildim böyle olduğunu bilmiyodum dedi ama oradayken beni savunup korumadı söylediği de şuydu sen ve o çok bağırıyodunuz ben konuşamadım dedi istese gayet iyi konuşur du bana ağıza alınmicak hakaretler etti sevgilim de bana çok pişmanım ben şoka girdim faln diyor her yerden engelleyip sildi numarasını ben napıcam ya o kadar çaresiz Bi durumdayım ki
- +1 yıl
Bence sevgilin iki traflı bir durumda ya isteyerek ya da istemeden çünkü böyle anda asla pasif kalınmaz eğerki sevgilinin dediği gibi özür dilese güzel sohbet eşliğinde geçseydi senin için rahat ederdi bak sevgilime efendi bir kişilikle muhattap ben büyütmüşüm der karşılıklı jest yapardınız ama direk ringe çıkmışsın hemde hiç haberin yokken ve sevgiline güvenerek habersizce çıkmışsın şahsen benim arkadaşım sevgilime öyle bişey yapsa yığarım yere açıkcası ya da bana yapılsa sevgilim ses etmese tepkimde ağır olur bir gurur var bireylik bütünlük kavramı had var herkes de bilmesi gerekiyor
- +1 yıl
Bence sevgilini al karşına net tutumla konuş ve durumun iyice ona ciddiyet boyutunu kazanmasını sağla çünkü saygısızlık var baya şekilde hakettiğin saygıyı kendiside korumak zorunda baktın ya şey ben vs mazerete giriyo ozaman bileti ver ama yok düzeltti ve bir daha o kişiylede muhattap olmadı hatta başarırsa özür de diletti ozaman sımsıkı sarıl hayır erkek adam sevdiğini kadınını korur kollar sahiplenir benimser yani
- +1 yıl
O hadsiz sildi her yerden engelledi asla özür falan istemem ben bana ne hakaretler etti ve yüzümü tırmaladı. Ama sevgilim orada beni koruyup savunmadı. Şoka girmiş çok bağırtılardan konuşamamış çok pişmanım çok özür dilerim ben onun böyle kız olduğunu bilmiyodum dedi. Ben ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Ozaman yapman gereken sevgilinle görüşmen başbaşa ciddi bir görüşme ve tutumu pişmanlıksa zaten seni gönlünü almaya çabalayacak ve dahada dikkatli olacaktır şans ver bu durum bidaha yaşanmaz sevgilinde madem sana diyor görüşüp şans ver devam et
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi düşünürken kendinize ve duruma yüklenmeden odaklanmanızı öneririm aksi taktirde olumsuz şekilde gelişecektir herşeyden evvel olumlamalarınızı olabildiğince çekerek ve güzel şekilde sonuçlar alacağınıza inanarak başlayın ve görüşme öncesi de uyku enerji durumunuzu da ihaml etmeyin lütfen bu sizin için çok önemli sağlıklı ve güzel gelişmeler için evvela olumlama güzel his ile düşünüp sağlıklı geçmesini isteyerek muhasebe yapın umarım her şey gönlünüzce olır görüşme sonucunu merak ile bekleyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar rahat nasıl sevgiljnden para isteyebiliyor saçma 4 yıllık arkadaşı bu arada aranjz bozulabilir onla konuşmayı kes filan deme
11 Yorumla
+1 yılsenin erkek arkadaşın varsa bence onun da kız arkadaşı olabilir diye düşünüyorum, darlarsan uzaklaşır ve soğur. bence fazla tepki vermişsin, kıskanıyorsun. kıskanmak kendini yetersiz görme veya kaybetme korkusundan oluşan bir duygu. en azından ben öyle düşünüyorum. seni sevdiğinden eminsen, aklında ve kalbinde sen varsan, arkadaş olduğu kişiler önemsiz bence
00 YorumlaBence senin problemin şu; eğer sana yeteri ilgiyi özeni gösteriyor ve önceliği sen olduğunu hissediyor olsaydı kimseden kıskanmazdın. Bunu onunla konuş ya da ayrıl gitsin bu kuruntuyla ilişki yaşanmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCahil misin sen senden önce olan biri o senin ne haddine senden önce olan biriyle görüşemezsin konuşamazsin demen hadsiz
10 Yorumla
+1 yılMüslüman bir erkek olmaması lazım karşısından başka bir kadın.. aileden dışı
127 Yorumla- +1 yıl
Karısından*
- +1 yıl
A sevgilin miş senin olmayan çocuk istediğini yapar
- +1 yıl
Haram da olsa bence bu durum ama kıyametlik. oha
- +1 yıl
: ) Allahın dediği kuralar var ama bu durumda helal değildir o çocuk ve neyse kafanı karıştırmayım degemez o... öne ya bi kız arıyor para istiyor?
- +1 yıl
Bırak değmez hem haram hem bu nasıl bir erkeklik
- +1 yıl
Ne oraya gitmen şart kendini değersiz, üzgün ve suçlu hissetmene gerek yok sığıntı gibi istersen ver teli şu çocuğa bi laf atım 🤣
- +1 yıl
Şu doğun günü partisine... sen istediğin yere gidebilirsin.. hürsün... ve ben arıca ömrümde doğumgünümü kutlamadım ahaha ay komik geldi
- +1 yıl
Bak canım bu çocuk okadar kız arkası olmaması lazım.. evlenince nolucak artık ben güvenmiyorum ve kıskanmak la istemekle başka biri ile. komsuması ile haklısın da napcaz o bırakmaz! Çünkü o daha önemli onun için
- +1 yıl
Çok aşırı mutsuzum ya.. bende ne demesin
- +1 yıl
Parası yoksa oturmasın kafeye lan sanki Ahmeti arıcam ay param yok vah vah nasıl tip bu
- +1 yıl
🙄🙄🙄
- +1 yıl
Üzülme bence daha iyilerine laik sin... okadar yakınlaşma o ikisinin arasında hoşuma gitmezdi :(
- +1 yıl
Ya ben ya o 😅denilir
- +1 yıl
Bak ne dedim.. o onun için daha önemli sil gitsin hata cevap bile verme sil onu
- +1 yıl
Ben onun ne çürük mal olduğunu anladım :) bak yorma kendini onun için hem günah işlemeye degemez 🤣
- +1 yıl
Seni sevse okadar kıza bakmaz.. bukundurmaz etrafda
- +1 yıl
Kimbilir ne geçmişi var.. onla
- +1 yıl
Bana dedi ki sen dedin diye dört yıllık arkadaşımı silemem dedi.. kız... arkadaşımı... sal. ak mi ne
- +1 yıl
Gitme o partiye ve o erkeği bırak...
- +1 yıl
Seni yarın öbür gün hevesini alır bırakır ve o kıza geri döner
- +1 yıl
Bana onunla yatıp kalktım da dene
- +1 yıl
LAN SÖZÜMÜ DİNLEMEDİN BELANI BULDUN TÜRÜ GİT LAAA
- +1 yıl
Onca yapma dedik!!! Değmez ikisi de it
- +1 yıl
O sevgilin dediğin ne yaptı lan? Seyretinmi alsınmı özürü yok akıl yoki allah vermiş bunu yapmayın dedi bakan mi var? Dinleyen mi var az yapmış tövbe tövbe
Valla haklısın aslında bu devirdeki kadınlar cok yollu her an her şey olabilir yani
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Fazla samimi degilse olabiliyor ama fazlaysa sikinti. Atesle barut, kardes diyenlerin bi anda neler yaptiklarini cok duyduk.
00 YorumlaAçıkçası bende öyle çok samimi yakın arkadaşı olsun istemem ama hani normal nasılsın felan diyerek az konuşabilir çok normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık Bir de para istiyor Senin sevgilin onun köpeği sanırım Napacaksın söyleyeyim böyle yan rol kızların zamanla yapacağı kötü bir hareket oluyor maske düşüyor O anı bekle ve sevgiline göster o anı Enderika ol
00 Yorumla
+1 yılSevgilisinden isteseymis o zaman yardım? Ay ben kimseye güvenmiyorum artık
06 Yorumla- +1 yıl
Eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa ona sakın soylenme. Aranızı iyi tut ki seninle olmak onu eglendirsin. Sıkılırsa arkadaşlarına daha çok ihtiyaç duyar. Ama sevmiyorsa da sal gitsin baş edemezsin
- +1 yıl
Onu gerçekten seviyorm o da beni sevdiğini söylüyor ama böyle şeylere tahammül edemiyorum diyor ki bana ben asla konuşmam görüşmem diyor sensiz zaten görüşme asla olmaz diyor sadece ayda bir ararsa açarım o kadar diyo bana ama ben istemiyorum işte dayanamıyorum hep senin istediğin olmaz sen dedin diye dört yıllık arkadaşımı silemem diyo bana
- +1 yıl
E çocukta haklı şimdi. Sen sürekli kızı mesele edersen kıza itersin. Bak sevgiliyken hangi kız için bir erkekle kavga edersen ayrılınca erkek o kızla sevgili olur bunu çok kız yaşamıştır. Kızı yoksay dert etme. Zamanla biter arkadaşlıkları çünkü senden vakit kalmaz onlara
+1 yılLan madem sevgilisi varmış da seninkini niye arıyor?
06 Yorumla- +1 yıl
Kıyameti koparmakta haklısın
- +1 yıl
Bu arkadaşını bırakmaz, sen bunu bırak.
Seni de çağırdıysa düşündüğün gibi değil demekki. O yüzden kasma. Arkadaşsa arkadaştır..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan arkadaşlarımı tek bir cins ile nasıl sınırlayabilir
10 Yorumla Kız arkadaşı olamaz ona söyle erkek olması daha iyi
00 Yorumla
+1 yılÇirkin birini bul , onun hiç kız arkadaşı falan olmaz.
00 Yorumlaİzın verme. Ben ne zaman ayrılırım arkadaslıgınıza o zaman devam edersiniz
03 Yorumla- +1 yıl
niye sen ingiltere prensesi misin?
- +1 yıl
Ay g*tumun kenarına bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama istersen bunu diyen erkek arkadaşının da kafasını kopar ya da ayrıl başka da bir şey demiyorum. Erkekleri niye dinliyorsun ya onlar hep ayranım dökülmesin hem gotmm siklmesnn diyor sen 10 tane erkek ama arkdş sadece diyorlar ya hani ondan yap bakalım noluyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılOda sizden aynı şeyi isterse
Haksız sayılmaz
Ćok monotonlaşIR ilişki00 Yorumla bu kadar tepki gösterme bi git bence doğum gününe hareketlerine bak erkek arkadaşına nasıl davranıyor gör daha sonra seni hala rahatsız ediyorsa sevgiline arasına mesafe koymasını istediğini söyle
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Niye olmasın insanları bencilce kısıtlamaktan vazgeçin seni tanıştırıyorsa sorun ne
10 Yorumla
+1 yılBu kadar insan düşmanı olmayın ya
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Olamaz diyorsan tabikide olamaz ulur ise kendi kaybeder
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru kızla erkek kanka olamaz. Eğer böyle bir durum varsa sadece kanka değildirler imzamı başarım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal karşılamalısın arkadaşları olabilir olacakta, doğum gününe de gitmelisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonu baya ciddi olmuş bence sevgilinin yapması gereken o kıza direk yol vermesi arkadaşlığını bitirmesi gerekiyor burada sen fiziksel olarak zarar görmüşsün sevgilin seni düşünüyor ve umursuyorsa o kıza yol verir
Hata ediyorsun, öncelikle bu davranışın sevgiline güvenmedigin şeklinde algılanır ve ilişkinize zarar verir. Bence sevgilinin arkadaşlarını kabullen ve tanımaya çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin herife yanık olabilir bu kız diggat et be be yim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇüüüşş deveeee o. rspya bak sen a** dediğime geldi yine üste çıkmak için haklı sebebi var gibi görüyorsa kendini kusura bakma ama sevgilinle aralarında bir şeyler bile yaşanmış olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitme boş ver bi erkeğini kız arkadaşı olamaz illa yan gözle bakar bi
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşündüğüm kızın yakın erkek kankaları olmasını bende istemem. Bu doğal bişey ama çokta darlamamak lazım. Aradaki sınırı onun koruması gerekli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle soyutlamaya kalkarsan erkeği itersin kendinden söyleyeyim
00 Yorumla Masada parası yetmeyince niye sevgilisini aramamış o zaman? Bence de sevgilisi olan insanlar yakın arkadaş olamaz.
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım var ise onun da kız arkadaşı olabilir
10 YorumlaSen haklısın ama tepkilerinle suçlu konuma geçiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılSakın gitme bırak şu çocuğu!!! Adam bile değil daha
04 Yorumla- +1 yıl
Kız demedik mi sana Hürremi sandın kendini
- +1 yıl
Yüzüne de tirmaklamiş e paşan naptı?
- +1 yıl
Sanami dedi. ozur dile. diye ondan oha sen ne gidiyon? Hahaha 😂
- +1 yıl
Bak sevgilisi var hem seninkinden para istiyor oha ya pes film mi yazıyoruz?
- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılHata değil bence ateşle barut arkadaş olamazzzz
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın kısmen ama abartiyorsun
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılzor ya benim kültürüme ters.
02 Yorumla- +1 yıl
sal gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmen haklısın zira evliyim ve kankamla sevişiyoruz
10 YorumlaKocan değil Kız senin ne karışıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani haklısın aslında
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi tabi de bence gereksiz takıntı
00 Yorumla
+1 yılBu kedinin aklına ciğer getirmek olur🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence de olmamalıı erkekler yetmiyor mu
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne