Dün kaynanam gildeydim nisanliyim bu arada eltim bi anda dediki iyi ki seni seviyorum yoksa ayırırdim dedi eski sevgilisinden ayrılsın diye hergun agladim dedi ayrıldı oda dedi dünden beri beynimde bu bide kayın bu abi değil bisey değil hem şımarıklığıni hazmedemiyorum hemde dediği laf aklımdan çıkmıyor napmam gerek bu laf ne sizce bi yardım edin?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kafasına kalın bir odunla vur bak ses geliyor mu geliyorsa tamam gelmezse sıkıntı
canım zaten eltim aklında var normal değil ayının
Erkek neden kardeşi ağlıyor diye sevgilisinden ayrılıyor? Saçma...
Eltin şeytan gibi bir şey. Mümkün olduğunca beraber olmayın. Nişanlına da söyle.
Bide nişanlım onun kayni yani kardesi bile değil kayın o
O zaman o kız senin eltin sayılmıyor ki. Eltin olması için nişanlınla onun kardeş olması lazım değil mi?
Sen karıştırdın kardeş kardeşi olsa görümcem olur bu abisinin hanımı
Ha öyle oluyordu evet pardon. Ama yani yengesi ağlıyor diye oğlan niye sevgilisini bırakıyor. Ne alaka yani? Benim abimin karısı ağlıyor diye ben niye sevgilimi bırakıyım ya da niye nişanlımla aramı bozuyum. Yengem beni ne ilgilendirir. Nişanlına söyle bunu bence. Evlendiğinizde ayrı eve çıkın ve uzak dur eltinden.
Ev ayrı olacak zaten de bu eltiye hepsi çok tapıyorlar ayı evin hakimiyetini eline almış
😂😂😂
Büyük gelindir belki o yüzden. Eltide de sorun var ailede de sorun var. Eltinin her dediğine inanmasınlar. Sen şimdiden nişanlını ve anne babasını uyar. Senin adına iftira atma ihtimali var. Elti değil şeytan.
Allah cezasını versin kalbinin kötülüğü vurmuş kendine zaten
Bizim başımıza geldiği için biliyorum. O yüzden nişanlın da gözünü açsın.
Eltimin gözü var onda
Aklıma geldi aslında da emin olamadım. Öyle bir şey de olabilir evet.
Var biliyorum gözyaşlarımın hepsini rabbim sorsun o ayıdan
😂😂 Kusura bakma ya ayı demene güldüm.
Ahını aldıysa eğer Rabbim sorar elbet. Yani güllük gülistanlıl yaşamak varken şeytanlık peşindeler boş yere.
Ayı zaten hatta su aygırı 150 kilo mal
😂😂😂 Kaç yaşında ya 40 yaşında var sanırım
25 ama 150 kilo boy.150
Yaa, topak bi şeymiş o zaman. Ama baya kilolu ya, dedikoducu kadınlara benziyor.
Topakligi yerin dibine batsin
😂😂 Elinden gelse bi kaşık suda boğacaksın.
Öldürmek istiyorum
Aman öldürme ama dövebilirsin, gerçi ezilmekten kaç.
Benim ahım var o insanlarda
Tutar mı diyorsun
3 yılımı verdim bu ilişkiye tutar inanıyorum
Hmmm, ne kadardır nişanlısınız, düğününüz ne zaman?
Dugun olmucak 5 aydır nisanliyiz
Aaa düğün niye olmuyor ki 🙁
Evlenmicem çünkü ayrilicam simdi yazdım hatta yarın görüşelim diye yarın vericem yüzükleri anasının terbiye edemedikleriyle benmi ugrasicam
Çok hızlı bir karar gibi geldi bana. Bir anda sevginin bitmesi ve vazgeçmen biraz garip. Anne babana söyleseydin bi.
Annem babam yok
😟😔😓 Özür dilerim.
Peki abin ablan falan veya seni istemeye geldiklerinde karşılaya kişiler yok mu, danışabileceğin biri olmalı.
Kimsem yokki beni istemeye gelmediler ben tek yaşıyorum okuyorum çalışıyorum evimi gecindiriyorum bizim isteme olmadı ben aileyle tanistim bütün aileyle biz yüzük taktik
Sen hayatında tek başına mısın, hiç kardeşin abin ablan amca, dayı, hala, teyze, dede, nine falan hiç kimse yok mu hakikaten
Yok gerçekten amcam var bi tane sadece oda bakmıyor bana babam 2 kardesler amcam sahip çıkmadı hiç bende tek başıma çalıştım okuyorum şimdi çalışıyorum belki babam olsa bana ezemezlerdi nişanlım gil babam dagım olurdu arkamda
Yaaa 😟😢😞 Üzüldüm.
Ama helal olsun gerçekten, tek başına ayakta durabilmişsin ve duruyorsun. Bunu herkes başaramaz.
Durdum tabi az yedim ac içtim gene geçindim ben istedim nişanlım bana sahip çıksın bi ailem olsun çok bisey istemedim ama onlar beni ezdi eltim basta
Yaaa, gerçekten hak ediyorsun sen de bir aileyi ve sahip çıkılmayı. Nişanlın kötü biri mi, üzüyor mu seni
Kötü birisi değil ana diyorum ya eltim evi yönetiyor ve sürekli ailem olmadığını başıma kalkıyor neymiş benim az kıyafetim varmış nişanlı kız kendine bakarmış param yokki okul ev derken aldığım para belli hep bu yönde eziyor nisanlimin yaninda
Eltin gerçekten çok yüzsüz ve utanmaz birisi. Ayıp yani böyle şeyler söylenir mi hiç. Yazık ya utanmaz arlanmaz aptal. Oturduğu yerden canı sıkılıyor, millete sataşıp dedikodusunu yapıyor muhtemelen. Hiçbir yararı olmayan birisi.
Öyle birisi zaten ben 20 yasinda annesiz babasız hem okuyup hem çalışıyorum kimseye el açmıyorum
İyi bir örneksin azim konusunda. Ne okuyorsun peki?
İngilizce öğretmenliği okuyorum
Bölümün de güzelmiş
Evet ama ayrılıcam nisandan
Emin misin, kararlı mısın, seviyorsan bir kez daha düşün derim
Sevgim bitti ben zaten ailem yok diye hep bi kanadım eksik yaşıyorum oda bu kanada yük oluyor gereği yok
😟😢 Sevilmeyi ve değer verilmeyi, sahip çıkılmayı hak ediyorsun ama bunları gereği kadar yapmıyorlar.
Ve bir şey soracağım, sevgin ne zaman bitti tam olarak?
Sevgim ne zaman bitti biliyormusun bunu yazarken içim titriyor ben nişanlım gildeydim eltim ben nişanlım kocası eltimin oturuyoruz eltim durup durup annem söyle çeyiz dizdi böyle dizdi iyi ki annem var dedi onu çok seviyorum dedi ben nisanlima söyledim içim acıyor niye böyle yapıyor dediğim de annesini sevmesinmi dedi o an bitti
O eltinin ağzını yırtasım geldi yeminle. Çok yüzsüz ve utanmaz birisi ya, ar damarı mı çatlamış ne yapmış ya bu ne terbiyesizlik hakikaten. İnsan karşısındakini düşünür yani bu kadar da olmaz harbiden.
Nişanlın da en azından diyebilirdi "yenge öyle demesen, ayıp oluyor" diyebilirdi. Seni de teselli edeceği yerde öyle demesi çok saçma ya. Ya tamam bak açıkçası böyle dedi diye sevgi hemen bitmemeli, çünkü çocuk oyuncağı değil bu iş. Sevgi ve evlenmek birbirinin sıkıntılarına katlanmaktır, derdiyle dertlenmek, mutluluğuyla mutlu olmaktır. Sahip çıkmaktır. Ama şöyle ki nişanlın son 2-3 tanesini yapmamış. Bu olayda sevgi bitmemeli ama gerçekten ayıp etmişler. Nişanlın sahip çıkmalıydı.
Bu olay olalı kaç gün oluyor?
Bu degilki sadece bu sebepten bitmedi şaşıracaksın ama nişanlımin telefonunda eltimle şu mesajı yakaladım abi bende senin bacınım rahat konusuyom kusura bakma ama bu kız annesiz babasız bi halt yemiştir bence kimsesiz olunca sen bunu bi bekaret testine götür öyle evlen ben bu mesajı bile gördüm
😱😱😱😱😱😱 Yok artıkkkkkk. Bu kadar da olmaz ya bu kadar da olmaz. Bekaretin yalnız kalmakla ne alakası var. Annesi babası olup da her haltı yiyenler de var.
Ya gerçekten bu kadın şeytan bildiğin şeytan. Nişanlının aklını karıştırır bu cidden. Sizin ileride aranızı da bozar.
Hem bekaret 2 gram kanda değil namus beyinde olur her haltı yiyip yapay zar kullanan diktiren de çok benim babam yok diye bu lafları haketmedim
Tabii ki de 2 gram kanda veya incecik bi zarda değil bekaret. Kafada, namus da kafada. Bekaretli olup namussuz olan çok.
Ya bi kere birisinin anne babası yoksa eğer onun yanında bu vurgulanmaz. Yargılanmaz. İnsan söylemekten utanır. Anne babası olup olmamasıyla bekaretin alakası bile yok. Senin eltin şeytan.
Normalden mesaj atsana konuşalım seninle dertleşmek iyi geldi burası çok uzun oldu yetisemiyom
Xper yeterli değil, sen bana atsana önce
Maalesef benimde yeterli degil
😕 Buradan devam edecez o zaman
Ben şimdi uyucam ama yarın sınavım var bide ise gidicem sabah erken kalkmam gerekicek
Hmmm, tamam nasıl istersen , o zaman uyu
Kendine iyi bak tsk ederim konuşmak çok iyi geldi
Sen de kendine iyi bak. Rica ederim. Ne zaman dertleşmek istersen buradayım. İyi geceler, Allah rahatlık versin 🌠
Diğerleri Ne dedi. nişanlına sordun mu o ne dedi
Sormadım o yengesini çok seviyor laf dedirtmez hiç ayıya
O, o lafı derken başka kimse yok müydü. Ne biliyim kaynanan veya nişanlın. Yani kimse tepki vermedi mi. Amaaan nası yengeymiş o bütün aileyi parmağında oynatıyor demek ki 😳
Bütün aile ona tapiyor kimse yoktu öbür kaynim vardi sadece ben şok oldum o an
O herkese kendini sevdirmiş. senle uğraşacak ve seni suçlu gösterecek. dikkatli ol , oyunlarına gelme
Ayrılmak istiyorum desem
O kadın yüzünden mi. nişanlını seviyorsan deme. ama zarf atacaksan bi at bakıyım
Sevgim artık bitti çünkü gerçekten yenge ağzına çok bakiyor bu kadar olmaz
Kuzen kocana söylesene
Anlamadım
Sevgiline söyle bunu. Korusun kollasin seni az
Nişanlım o benim de bilmiyorum kafam çok karışık diyorum ki acaba eltim ağladı diyemi ağladı o kızı birakti
Ha sevgili ha nişanlı. Yok ya güzelce acikla
Ayrılmak istiyorum desem
Ayrılmak ne alaka canım
Başka şeyler şeyler var tek bu sebep değil eltim erkek delisi zaten aklida kıt erkek delisi güvenmiyorum
Nişanlindan supen mi var. Bak bu aile belli ki sana göre değil kendi ayakları üzerinde olan birisin. Uygun değilsen ayrıl gitsin kendini neden ateşe atasin
Evet değiller zaten ben çok güçlü bi kızım bunu da başarırım acı ceksem de unuturum bu hayat böyle gecmez
Bence de öyle yap canımm yerim seni. Sen başarırsın bir güzel agzina yap yüzlerine her şeyi vur uzaklas
Yapicam şu an bile böyle anlatıyorlar beni rabbime bırakıyorum ben onları onlara inat iyilesicem
Ne anlatıyor ne yaptı sana
Bana çok çektiriyor abla eltim herseyi ben bilirim ben ederim ben daha kaç yaşındayım edepliyim terbiyeliyim diye ses çıkarmıyorum diye beni eziyor
Yok yok insan olamamış o aileden hayır yok gelmez onlara onun gibi biri laz8m
Gerçekten yıllarımı verdim nisanlima bunları haketmedim ben abla
20 yaşındaysanız aynı yastayız. Anlıyorum seni eski sebgilim çok fena biriydi 2 bucuk yıl beraberdik ilk aşkımdo çok ayrıldık barıştık en son patladık çok ağladım üzüldüm ama şimdiki sevgilim karşıma çıktı dedim dünya varmış senin de karşına iyi biri çıkar eminim
Nerelisin
Ankara
Bende adana
Ay ay ne güzel umarım iyi bir hayatın olur ya sen çok dertlisin
İnş canım inş iyi Bi hayatım olur
Dikkat et buna
Öylemi diyorsun
Ayrıl bence
sakin ol sabret