Çok yanlış kisiyle evliyim hiç guvenmiyorum. Hamileyim. yok mu çıkış yolu. Bir ömür beni anlamayan, bencil, guvenemedigim bir adamla ne yapacağım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇocuk sahibi olmanız boşanmanıza engel değil..
eğer yeterince ister ve o gücü kendinizde bulursanız boşanabilir evladınızla kendiniz için yeni bir hayat kurabilirsiniz..
Sorun ne bilmiyorum tam olarak ancak güven yok ise bir ilişki de diğer her şeyin bir önemi kalmıyor o yüzden güvenmediğiniz birisine hem kendinizi hemde çocuğunuzu emanet etmek yerine kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız eğer boşanın..07 Yorumla
Soran+1 yılAtanmam lazım ama dimi boşandıktan sonra ya çocuğu benden alirsa onun maddi durumu çok iyi. Ben tek başıma vermezler bana. Narsist bir adamla büyümek zorunda kalırsa.
- +1 yıl
atanmanız gerekmiyor ayrıca yeni doğmuş bir bebeği asla babasına vermezler
annesinin ilgi ve sevgisine muhtaç özünde
tabi atanmanız bir kamu kurumunda çalışmanız sizin için artı olur
Soran+1 yılBir gün önce sevgi sozcuklerine boğup ertesi güne tek bir sözcükten bir de beni yanlış anlasa bile dağları devirebiliyor. Ben çok direndim psikolojimi sağlam tutmak için ama kendimi güçsüz hissediyorum. Yine bikac gune değişecek düzelecek sonra yine baştan. Sürekli bu döngü var. Ben çok yoruldum.
- +1 yıl
Umarim en kisa sürede icinizdeki problemi cözebilirsiniz :)
Soran+1 yılHep böyle onun dediğini yapayım. O bazı şeyleri yasakliyorsa yapmayayım makyaj yapma, o kıyafeti giyme vs. Yanlis anlayacagi bir şey dersem de hemen ekstra bir alınganlık. Ben korktugumu belli ettikçe daha çok üstüme geliyor. Ama çok korkuyorum. Bana bağırmasından, anlaşılmaktan, belki de evliliği yürütmeyi basaramamaktan. Annemle babamı uzmekten. Kardeşlerimin geleceğini olumsuz etkilemekten
- +1 yıl
Ne istedigine dusun o halde önümüzdeki on yil sonra kendini nerede görüyorsun mesala sonra bu hayali nasil gerceklestireceksin bu senin icinden gelmeli
Soran+1 yılşu an için koca boşluk. Sadece beni mutsuz edip o da mutlu olmasın istiyorum. Yaptıkları davranışların bir sonucu olsun ceza gibi mesela. Ben yapamıyorum güçsüz kalıyorum ama o da yaşattığını yaşasın beni anlasın istiyorum. Bu duygu sanırım intikam tarzı bir şey. Keşke göründüğü gibi biri olsaydı. Keşke onu tamamen tanımadan evlenmeseydim ama çok geç. Gitmek istiyorum gidemiyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılKaranlıktan çıkmak insanın elinde. Bazen aslında karanlıklar arasında yürüyor gibi oluruz çünkü aydınlık arkada kalmıştır. Buradan geriye dönüş zor gibi olsa da aydınlığı hala görebilirsin. Bu kadar umutsuz ve kötüysen eğer ki ailenle konuş, kız kardeş olur ya da annen olur. Biri bilsin bu durumu ve en azından bir akıl versin. O kişiyle var olmadın sen, öncesinde de bir bireydin
025 Yorumla
Soran+1 yılAnneme önceden açmıştım biraz bosanirsan beni de aileni de bitirsin demişti. O da sabretmem gerektiğini söylüyor.
Soran+1 yılBir de gelmiş eğer ayrılırsan seni bir daha evlendirmem diyor. Sanki ben başkasıni düşünüyorum. Aklımda başkası var ondan ayrılmak istiyorum muamelesi yaptı daha da konuyu açmadım
- +1 yıl
Anladım. Muhtemelen bu kişi sizin de ailenizin de yakından tanıdığı kişilerden sanırım ki korkularınız da çok. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Bu konuları eşinizle de konuşun, tedavi olmaya çalışın olmadı. Daha olmazsa en son çareyi denersiniz. Biliyorum zor bir şey, mücadele etmek ama anladığım kadarıyla içinizde sevginiz de var?
Soran+1 yılPsikologa gitmeyi önerdim bu sefer de ben demekki kötü bir adamım demekki evi idare edemiyorum. Evliliği yurutemiyorum falan filan bir sürü şey söyledi. Sevgi yok sadece çok yoruldum güvenmek istiyorum. Geleceğimden emin olmak istiyorum. Hayatımı pişmanlıkla uzulmekle bir adamın vicdanında geçirmek istemiyorum. Ama buna mecbur kalıyorum. Ya beni aldatırsa ya gururumu kirarsa ve sonrasında beni suçlu cikartirsa. En ufak bir şeyde kendini çok haklı çıkarıyor. Gururumu kirmasin lütfen.
- +1 yıl
Ne bu ya kim nasıl biri de bu bu kadar manipülasyon yapıp seni etkiliyor. Hayır bu kötü bir şey değil ki neden böyle yapıyor. Nasıl kıracak senin gururunu mesela, aldatınca mı
Soran+1 yılÖzgüveni çok dusuktu onun kendisine. Yetersiz hissederek büyümüş. Ben de özgüveni gelişsin diye hep uğraştım. Şuanda kendine özgüveni çok yüksek. Bakışları farklı kendine karşı, havalı olmaya çalışıyor. Ben aldatmasın diye her şeyi yapmaya çalışıyordum. Kadınlık gururum demiştim ona onu kırma diye. Bana zarar vermek için bilmiyorum ki
Soran+1 yılBenim özgüvenim düştü hayat bakış açım değişti. Hep kafaya takmiyorsun bir şeyi diyorlardı. Şimdi düşünmekten uyuyamıyorum
- +1 yıl
Besledim diyorsun kargayı anladım. İyi de aldatılmak senin suçun değil ki, aldatanın suçu bu. Bunda gururunun kırılacak bir şeyi yok yapmak isterse yapar, senin de yıllar sonra haberin olur belki de olmaz
- +1 yıl
Neden özgüvenin düşüyor ya, kendine haksızlık yapma sen hala genç hala enerjik hala güzelsin. Umutsuzluk etme boşu boşuna. O kadar takma tamam haklısın zor süreçlerden geçiyorsun ama bir sonu yok ki bunun. Sen yine düşünmemeye çalış çünkü böyle yaparak kendine yazık edersin
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum zor ama bir sebebi olmalı bu yaşadığım şeyin. Bir sebebi var sonucu güzel olmalı ya da ama bir şey olmalı neden böyle yaşıyorum. Neden bir suri kişi varken onunla çok hızlı bir şekilde evlendim. Neden sanki bana hiç zarar vermez gelen kişi sürekli canımı yakıyor.
- +1 yıl
Kendine bunu yapma, evet hata yapmışsın tanımadan evlenip ancak o da bunları sana yaşatıp hata yapıyor. Bazen en beklenmedik kişilerden kötü şekilde darbeler alıyoruz. Sen iyi niyetli ve böyle olduğun sürece sanırım üzgünüm ama canı yanan olacaksın
Soran+1 yılBugün de sanki dün hiç öyle triplere girmemiş gibi ortada bir şey yokmuş gibi davranıyor ben nasıl bir oyundayim diye düşünüyorum. Ama artık kişisel gelişimime devam etmem lazım kendimi salmamam lazım ona guvenemiyecegimi her defasında kanıtlayan biri. Her an çıkıp gitmeye hazır olmam lazım değil mi. Başka çarem yok. Hem kaybetmek istemiyor hem de sanki savastaymisiz gibi sürekli beni denetlemeye kontrolüne almaya çalışıyor. Sannki onsuz bişey yapamam sanıyor galiba
- +1 yıl
Muhtemelen seni çok fazla kontrol altına aldığı için seni her şekilde cebinde görüp, ona göre yaşıyor. Her şeyin ona uygun olmalı yanlış yapınca yüzüne vuracak. Sen kendini geliştirmeye bak, seni bu kurtaracak. Ama asla pes etme senden değerli ve iyi bir şey yok. Ne derse desin gül geç bir şekilde ya o daha da deli olacak ya da neden böylesin diye sana gelecektir. Onsuz da var olduğunu ve onsuz da başarılı olacağını göstermen gerek
Soran+1 yılEvet ben onu takmadigimda daha çok sinirleniyor daha çok canımı yakmaya çalışıyor. Beni korkutmak korkarak elimde tutmak ne işine yarayacak bu nasıl ego. Ben geliştikçe beni eleştirileri daha da artacak biliyorum. Daha çok zoruma gidecek. Bikac kere eleştirdiği şeyleri övdüğü de olmuştu. Ben biraz fazla fedakarlik yaptım diye böyle hep ama artık onun bu hallerini gördükçe daha az korkuyorum. Sadece hemen çekip gidemedigim için kızgınım kendime
Soran+1 yılşu an gidemiyorum ama bu gitmeyeceğim anlamına gelmiyor o bunu anlamıyor. İnşallah planladigim şekilde ilerleyebilirim
- +1 yıl
Hepimizin hataları var. Hatasız kim var, korku en büyük sıkıntı baksana. Şimdiki hükümete bak mesela o da aynı şekilde. Korku olduğu sürece bu böyle devam eder. Sen istediğin kadar fedakarlık yap, fedakarlık sonrasında insan daha fazlasını ister ve görmek ister. Kendine kızma, o zamanda başka pişmanlık duyacaktın belki de bilinmez. Sen kendini yıpratma ve üzme boş yere
- +1 yıl
Sen yapabilirsin ki, yapmayacak olduğun bir şey değil bu. Zor değil gerçekten, sen istediğin sürece başarabilecek birisin. İnşallah öyle olur ve sen kendini bırakma. Çocuğun için bırakma ne olursa olsun yeni bir can ve çok değerli
Soran+1 yılOkadar haklısın ki hep korkularımdan dolayı buraya geldi. Ama bu konuşman beni okadar etkiledi ki çok teşekkür ederim. Hep çocuğumu nasıl iyi eğitirim onu nasıl daha iyi anlarım diye düşünüyordum. Ona yetebilmeyi istiyordum ama bir çocuğa verilebilecek en iyi şey sağlıklı ve güçlü bir anne olmak ve çok sevmek. Kız olacak ona da güçlü olmayı ogreticem. Onunla güçlü olmayı da öğrenicem.
- +1 yıl
Her şey bir gün güzel olacak. Buna inan, ne zaman istersen de ben konuşurum da gerekirse dinlerim de. Yalnız değilsin bunu bil. Sen değerlisin çocuğunda öyle beraber Güzel yarınlara gebesin aslında. Ve ben inanıyorum sevgi verebilecek olan en iyisi olan sen olacaksın. Yaptığın hataları telafi etme şansı her zaman vardır, hiç bir zaman geç olmaz. Bu yüzden sende onunla beraber buna inan olur mu?
Soran+1 yılOkadar iyisin ki çok teşekkür ederim. Konuşmaya ihtiyacim oluyor. Sadece hayatıma kendim secerek aldığım adamın hayatını bu kadar mahfetmesi zoruma gidiyor
Soran+1 yılAma evet ben de artık biraz daha toparladım. Düzelecek inanıyorum biraz daha. Her şey yoluna girecek
- +1 yıl
Biliyorum tahmin edebiliyorum. O yüzden dedim konuşabiliriz, anlatabilirsin diye. İnsan hata yapıyor, önemli olan bunun ders olduğunu unutma ki, ona göre davran. Pişman olmaa
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. evet bunda da benim almam gereken dersler var büyük bir liste olur sanırım
- +1 yıl
Elbet bir şeyler düzelip iyi olacak. Sen inan başaracaksın ben güveniyorum sen bilirsin yapacak olduğun şeyii
- +1 yıl
Rica ederim. Listeyi bilmiyorum ki ama başarılı olup iyi olacağına inanıyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
+1 yılÇok zor. Ev zindan oluyor :) öncelikle sağlıklı olarak doğru inş. bebeğini. Sonrasına bakarsın. Belki baba olunca değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Ama değişir gibi oluyor sonra tekrar başa. Değişmiyorrr. Sanki çıkmazda gibiyim
+1 yılbunu hamile kalmadan önce neden düşünmedin. neden tam olarak emin olmadan hamile kaldın ki. kendini daha bir çıkmaza sokmuşsun
07 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçip ayrılma cesaretini bulduğum gün öğrendim hamile kaldığımı. Artık çok geçmişti. Bir süre değişiyor gibi oluyor sonra tekrar başa. Manipülasyonlarınin farkındayim bu daha çok yoruyor beni
- +1 yıl
keşke gizleyip çocuğu gizli şekilde aldırsaydın. neyse boşanmak için çocuk bir sorun değil. narsist ve bencil biridir. istediği olursa iyi olmadığında manuple etmeye başlar
Soran+1 yılEvet, annesine babasına aşırı öfkeli şimdi bana da onlara davrandığı gibi davranıyor. Hep kendisi haklı hep kendisi masum. Karşısındaki herkes haksız. Ve insanları çok güzel etkisi altına alıyor.
- +1 yıl
Bununla bir ömür gecmez. Ekonomik özgürlüğün varsa aile akraba baskisi falan hic bakma bosam
Soran+1 yılAtanamiyorum. Ciddi bir ekonomik özgürlüğüm yok. Atansam bu yıl tekrar baslıyacağım hazırlanmaya. Ama bilmiyorum o da çok zor
- +1 yıl
Tamam zor olur ama bu sekilde de hayat gecmez. Atanirsan farkli bir sehir falan sana da iyi gelir
Soran+1 yılEvet ama annemi de affetmicem. arkandayim demesini beklerdim. Şimdi kendimi yalnız hissediyorum. Okadar okusun birine muhtaç olmasın diye büyüttü ama benim muhtaç olmam için çabalıyor gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de oyleydim korktugum için uzun yillar sabr ettim. Ama değişmedi. Ve şimdi boşanmaya karar verdim bu sefer cesaretli olup soyliecegim. Sen de pişmansan çok bekleme.
032 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yıllık evlisin cocuklarin var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 çocuk var.1. Çocuktan boyle bencil.
Soran+1 yılDeğişmezlermis zaten. Ben çok araştırdım. Ama ayrılıp ailemin yanına gidip onun ailesiyle akrabalarıyla aynı mahallede oturmak beni çok yorar. Unutmama izin yok. Ayrılıp gitmem laizm buralardan ama gidemiyorum.
Soran+1 yılNasıl davvraniyor sana. Kendini nasıl hissediyorsun
Soran+1 yılKendini anlaşılmaz hissetmek çok kötü dimi. Aynı evi hayatı paylastigin en güvenmek istediğin kişiye güvenememek çok acıtıyor dimi
Cevap sahibi+1 yılKötu biri degil ama bencil. Sinirlenince küfr eder. Bir de manevi olarak kendimi yalnız hiss ediyorum. Yani bizimle genelde ancak benim zorumla zaman geçiriyor.
Soran+1 yılBen de kendimi çok yalniz hissediyorum
Soran+1 yılAyrılmak istediğini ona söyledin mi
Cevap sahibi+1 yılYani maddi gücun varsa kendine yeni hayat kur.
Cevap sahibi+1 yılşu an sehir dışında soğuk davrandım istemedigimi anlasın diye naz yapiyorum sanıyor gelmesini bekliyorum.
Soran+1 yılBen de konuşmak istiyorum onunla ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyorum. Ya niye boyleler, neden böyle insanlarla evlendik. Niye böyle çıkmaza sokuyorlar. Kendileri mutlu mu oluyor ellerine ne geçiyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim eşim mutlu ona gore hava hoş. Çünkü maneviyati önemseyen biri degil pek.
Soran+1 yılBenimki de beş vakit namazını kılıyor sözde kul hakkı filan çok önemsiyor sözde ama gör
Cevap sahibi+1 yılInsanin içinde olmalı işte. Konuş bak ne oluyor
Soran+1 yılŞey der demek sen bana bunu yakıştırıyorsun. Demek sen bana böyle bir şey söylüyorsun diyip bana yaptırım uygulamaya calisir. Ne yapar kestiremiyorum, korkuyorum da canımı daha çok yakmasindan
Cevap sahibi+1 yılŞiddet uygulamiyorsa konuş yine de bir çözüme var
Soran+1 yılİlahi adalet var dimi biz bir şey yapamasak da onlara hesabı sorulur
Cevap sahibi+1 yılTabi ki oyle. Ama omrunü onunla çürütme. Dövüyor mu? Ya da vurar mi sana?
Soran+1 yılYok kapılara pencerelere sertçe vuruyor bana karşı vuracağını düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman konuş mutsuzum de tabi oturup konuşmayı becere biliyorsa.
Soran+1 yılBeceremiyor. Hemen üste çıkıyor. Ağzı çok iyi laf yapıyor. Kavga ettiğimizde özellikle haklı olsam bile öyle konuşuyor ki sanırsın ben hep haksız o hep haklı. Empati yoksunu sadece kendisi haklı olmak istiyor. Yarıştayız sanki
Cevap sahibi+1 yılAynı desene bende de öyle. Ayrılalım desem de hemen biri var der 🤦♀️
Soran+1 yılAynen ama hep mi üste çıkarlar o elinden geleni yapmıştır ama ben memnun olmuyorumdur, her zaman haklı her zaman konusturmaz beni kafasında kurar içini döker sonra hayır öyle değil dersin bu sefer uzatiyorsun olur
Cevap sahibi+1 yılBeyin eksikliğinden hep bunlar.
Soran+1 yılAynen ama çok yoruldum güvenmek istiyorum. Birisiyle bir ömür nasıl yaşarım değil iyi ki bu adamla evlendim demek istiyorum. Göstermeden değil gerçekten anlayışlı gercekten düşünceli biriyle. Geceleri rahat uyumak istiyorum. Hakkım değil mi
Cevap sahibi+1 yılTabi ki hakkın. Ben de aynısını düşünüyorum. Insan sürekli birini düzeltmeye çalışarak yaşayınca fazla yıpranıyor.
Soran+1 yılDüzeltmeye çalıştıkca da hep ters tepiyor degil mi. Sanki böyle inatlaşma ya dönüyor. 10 yılımızı verdikten sonra biz tukendikten sonra degisseler ne olacak
Cevap sahibi+1 yılAynen biz bittikten sonra onlar düzelse de bize faydasi olmaz. Hem nasil biliyor musun tam düzeldi diyorsun bir yerden sonra başa donüyor.
Soran+1 yılEvett işte tam hayal kırıklığı.4 aydır tam düzeldi dedim artık sonra yine olay ben bu sefer daha yorgun daha umutsuz. Şimdi gelmiş yine hicbir sey olmamış gibi davranmaya çalışıyor ne bu şimdi. Bana ne yaşattı kaç gündür. Bir de hemen affetmiyorum diye de suçlayacak büyük ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılEvet uzatınca da kururların inciniyor
Soran+1 yılNe zaman konuşmayi düşünüyorsun sen kararlı misin hala
Cevap sahibi+1 yılYani istiyorum 15 gun sonra falan
Neden imkansız olsun ki ayrıca kim ne der ne düşünür neyi yapar diye dert etme yerinde olsam bir saniye düşünmem.
00 YorumlaNeden yanlış kişi olduğunu düşünüyorsun? Her zaman çıkış yolu vardır. Kaç aylık gebesin? Çocuğu istiyor muydun?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu istiyordum hala istiyorum aslında. Onunla büyümek, gelişmek onunla sevgimi paylaşmak istiyorum. Onun varlığı beni hayata bağlar. Ama şuanda ona huzurlu bir ortam veremeyeceğim için üzülüyorum. Etrafındaki kimseyi anlamayan onu da anlamayacak. O da eksik kalacak
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Peki nasıl oldu da evlendin ki?
08 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim vasıtasıyla. Okadar kibar her zaman yanimda, düşünceli biriydi ki. Uzatmadan evlenelim dedi çok hızlı evlendik. Ben de ondan başka beni gerçekten mutlu edecek biri olmaz diye düşündum ve evlendik ve sonuç böyle oldu. Hayal kırıklığı bitmiyor
Soran+1 yılEvet zaten evliliğin 3 ayından sonrası bunun bu huyu da mı varmış. Bu böyle bir insanmiymis bir sürü şok üst üste yaşamaktan ki hala öyle geçiyor.
Soran+1 yılmaalesef hayal ettiğin kişiyle evlenip hayallerinin birer birer kırılması gibi
Soran+1 yılÇok bütün hayatımi şekillendirecek bir karar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olarak mı evlendiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır aşk değil ama ben karakterini ahlakını beğendiğim için güvendiğim için kendimi çok yakın hissediyordum. Sevgisinden de emindim. Benim için en doğru kişi olduğunu düşünüyordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Mantık evliliği gibi yani, peki ne kadar çıktınız?
Soran+1 yıl3 ay hemen evlenmek istiyordu hoşuma gidiyor du
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl evlendin bu kişiyle
012 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim vasıtasıyla. Uzaktan akraba sayılırız. İlk basta okadar mükemmel birisiydi ki dedim beni bu dünyada bir tek o anlar, bir tek ona güvenilirim. Sonra onu gerçekten tanıdıkça ne kadar kötü biri olduğunu gördüm
Cevap sahibi+1 yılMesela ne kötülüğü var? Hormonal dalgalanmalardan hassaslaşmış olabilir misin
Soran+1 yılHayır hamile kalmadan önce farketmistim. Dışarıda çok nadir görüştüğü kişilere karşı çok kibar çok düşünceli. Herkesin yardımına koşar. Ben de bu kibarligi dobra ve yardimseverligini beğeniyordum. Ama anne babasıyla hiç gecinemezdi. Babam gibi olamicam ben diyordu ama şimdi onun gibi biri oldu. Bencil düşüncesiz kaba manipüle edici. Güvenip yola cikacagim biri değilmis aslında. O yardım ettiği kişilerin de arkasından konuşuyor. İyiliği bile sırf görsünler diye. Başkalarına oynuyor kendi ailesine kötü.
Cevap sahibi+1 yılBoşuna demiyorlar sana bugün iyi davranıyor diye aldanma, kişi ailesine kötü davranıyorsa yarın sana da öyle davranır diye
Soran+1 yılGerçekten onu yaşıyorum ben de
Soran+1 yılAma hep ailesini haksız çıkartıyordu. Hani hak veriyorsun anlatınca onlar böyle yaptılar ben ne yapayım filan ona açıyorsun o anda
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayu düşünüyorsun peki
Soran+1 yılAyrılsam yine onun çevresinde ailesinin olduğu mahallede ailemin yanında kalmak zorunda kalcam. Ama ben ayrılıp başka bir yerde kendi ayaklarım uzerinse durmak. Herşeyden stresten uzaklaşıp kişisel gelişimime devam etmek istiyorum
Soran+1 yılAyrılsam bile peşimi bırakmayacak o ailesi çevresi gerçekler. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durana kadar ona muhtacım sanırım
Soran+1 yılOnu severek, kiyamayarak yanında kalmak isterdim ama şimdi sırf mecburiyetten onunla kalıcam bir süre daha mecburen.
Soran+1 yılHa yapamazsam atanamazsam ondan sonra ne yaparım bilmiyorum sonu hep karanlık
Cevap sahibi+1 yılSenin için zor bi karar
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini düşünmek zorundasın
00 Yorumla
+1 yılBoşan
03 Yorumla- +1 yıl
Kocanı sevmeyi çalış
Soran+1 yılSevmekten çok güvenmeye ihtiyacım var. O bunu bana vermiyor. Hep ben kendimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. bana kimse bagirmamisti evlenene kadar bağırıyor her tartışmada ben korkuyorum diye
- +1 yıl
Konuş rahatsız olduğunu söyle
Ayrılacaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ayrilamiyorum aile ve akraba baskısı. Bir an ayrılma gücü buluyorum. Sonra geçiyor. Sanki ona muhtacım. Ayrılsam daha kötü olacak gibi. Çevresindeki herkese kendini iyi gösteriyor. Herkesi bana karşı kışkırtır. Kendini okadar güzel masum gösteriyor ki. Kimse beni dinlemez. Herkes bana düşman olur. Çevremde kimse kalmaz
Soran+1 yılYa aileme kardeşlerime kötü şeyler söylerlerse. Sırf benim yüzümden onlar da kötü olursa
Soran+1 yılAma durdukça da çok canım yanıyor.
Soran+1 yılDuygusal olarak darp etmekten hoşlanıyor.
Boşanmak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem