En iyi aşka sahip olsanız yine de başkalarına bakar mısınız?

Şimdi şöyleki insanlar nankördür yani en iyisine bile sahip olsa yine de gözü hep başkasında kalır.
Peki siz gerçekten dünyanın en güzel ya da en yakışıklı insanına sahip olsanız gerçekten sizinle uyumlu olsa yine de başkasına bakar mısınız?
#reda
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bir şey anlatmak istiyorum aklıma bu soruyu sormadan önce buradan zaten geldi bunu sormak bir tane kadın varmış bir adamı çok seviyor muş sürekli işte diyor muş ben seni çok seviyorum falan filan böyle yani ama her fırsatta adamı gerçekten darlıyormuş. Daha sonra işte yavaş yavaş artık adam buna inanmaya başlamış ama hala tam olarak inanmamış kadın hala yine aynı şekilde sürekli seviyorum filan diyor muş bir gün kavga etmişler
Güncellemeler
+1 yıl
Yolda yürürken işte bugün kavga etmişler bir sebepten dolayı ikiside birbirine kızmış filan adam sonra iyice şüpheye düşmüş gerçekten acaba beni seviyor mu sevmiyor mu diye ve şöyle bir şey yapmış kadına karşı demişki bak arkadan erkek kardeşim geliyor çok daha yakışıklı git onunla ilişki kur demiş kadın dönmüş bakmış arka taraf boş adam demişki gerçekten beni Sevseydin dönüp bakmazdın😂