Hem cins kankanız eşcinsel olduğunu sizden sakladığını itiraf edip, size deli gibi aşık olduğunu söylerse ne yaparsınız? Böyle bir şey başıma gelse şoka girerim. Onca yaptığımız çılgınlıklar ve yanında rahat davranmam, giyinip soyunmam gibi şeyler aklıma gelince kendimi çok kötü hissederdim ve aramıza mesafe koyardım.
İlk önce şaşırırım tabii ki gerçekten böyle bir şey olup olmadığını güzelce sorarım ama öyle aşırı bir tepki vermem genel olarak sakin bir insanım şöyle derim cinsel isteklerine saygı duyuyorum tabii ki cinsel yönelimine saygı duyuyorum kadınlara olan ilgine de saygı duyabilirim ama ben sana karşı bir şey hissetmiyorum ve senin bana karşı bir şeyler hissetmen doğru değil aynen böyle derim eğer umut veriyorsam konuşmayalım bu kadar basit çünkü her insana saygım var her türden cinsel görüşe kesinlikle saygım var saygı duyuyorum oldukça ama yani ben erkeklere ilgi duyuyorum.
hayatımdan çıkarırım. kısa ve net. alsın aşkını münasip bir yerine şeyetsin. hadi karşı cins olsa neyse duruma göre değerlendirilir vs neyse... ama elin herifiyle ne işim olur iğrenç bir şey. istediğin kadar mesafe koy, niyet bozmuş elin herifinin yanında oturamam bile.. direkt çıkarırım hayatımdan.
Ben yakın bir kız arkadaşıma aşık olmuştum hemcinsimdi ilk başta inkar ettim ona karşı duygularım olduğunu sonra kabul ettim biseks olduğumu kabul ediyordum zaten. Acildim baya yakindik reddedildim.7 ay peşinde koştum. Baya üzgündum.Çok ağladım intihar etmeyi bile düşündüm. Kalbimi baya kırdı. Şu an sevgilisi var ayrılıp barışıyorlar sürekli ama var yani. Bu olayi kinayanlari da anlamıyorum hakaret edenleri falan. Tanimadiğin birine aşık olamazsın en fazla hoşlanirsin beğenirsin tanıdığın birine aşık olmak daha mantıklı ve gerçekçi diye düşünüyorum. Birlikte bir zaman gecirmişliğiniz oluyor çünkü. Kim böyle bir ülkede eşcinsel olmayı kendi cinsinden hoşlanmayi tercih eder ki bu kadar üzülmeyi kim ister?
Eşcinsel değil de biseksüel olduğunu söyledi zamanında. Sonra bi kızla seviştiğini çok zevkli olduğunu... sonra aramızda farklı bi bağ vardı adı konulmayan, bana sevgilisiymişiö gibi davranıyordu. Yok beni öpmüyosun yok sarılmıyosun yok sevdiğini söylemiyosun... sevgiliysek bileyim falan diye dalga geçtim başta o zamanlar bilmiyordum biseksüel olduğunu. Güldü geçti sonra ben şakayla karışık kızlardan hoşlanmıyorum biliyosun falan dedim. En son sevişmek istediğini söyleyince bi daha evine gitmedim dışarıda buluştum😂
zor bir durum kankam en yakın arkadaşım. bötle bi derdi var ama çözümü bende ama çözümü de imkansız. bişey olmamış gibi davransam bana hislerini biliyorum bana ne gözle baktığını biliyorum. arkadaşlığımı bitirsem onu çok seviyorum ama kanka olarak. nasıl davranılır böyle durumda hiç bilemiyorum... duruma göre hareket ederdim galiba. olmayacağını anlatıp gidişata bakardım...
Gayet normal insancıl soru sordum homofobiklik yapıyorsun şu an hem lgbtyle alakalı soru soruyorsun hem lgbt bireyiyim diye beni eleştiriyorum kimseye salça olmadım olmam gayet kibar olduğumu düşünüyorum
@lgbttranserkek homofobik olduğum doğru ama bu sana karşı özel tutum değil sorarimda üyelerin görüşlerine salça olan tüm üyelere karşı tutumu bu yönde...
teşekkür ederim hayatistanbul77 beni korumaya çalıştığın için ama sıkıntı değil. tartışmayın bu konuda. rahatsız edici bi yorumu yok arkadaşın olursa ben engelliyorum zaten.
Küfür ederim. Kankam sonuçta yani eski kankam. Ağzıma geleni sayabilirim. Sonra ona temiz bir erkek ayarlarız. Gerçi gay arkadaşların hep güzel kız arkadaşları olur ve bizimkilerin kız tanıdığı bile yok. Neyse ki evliler.
Ben bu itiraf olayını yaşadım ya ama neyse ki aşk yoktu sjjs çocukluk arkadaşımdı kendisi lise son sınıfta artık itiraf etti zerre çakmamıştım ama manitasını saklamak istemeyince söylemek durumunda kaldı, hayatımın şokuydu 2 hafta görüşmek istememiştim 🙄
Soğuk bir insan olduğum için beni fazla etkilemez bu durum. Çünkü ben yakın arkadaşlarıma bile fiziksel temasta bulunmuyorum. Sarılıp dokunmuyorum, öpmüyorum. Onlar öpüyor ama ben öpmüyorum.. Kadınlar da ilgi alanım değil, erkekler ilgi alanım 🙂 Böyle bir durum başıma gelseydi kibarca reddederdim ama arkadaşlığımı sonlandırmam, eskisi gibi de olmaz hiçbir şey. Fiziksel temasa izin vermem
Benim hiç sevgilim olmadı ilk ilişkimi de bir erkekle yaşamak istemiyorum. Ama ilk ilişkimi bir kızla yaşadıktan sonra arkadaşıma da bir şans veririm ne olacak ondan daha mı değerli?
kötü hissetmem. ama uygun bir dille de zamanı gelince kendisine yakışmadığımı söylerdim, sonuçta taciz etmemiş beni, zarar vermemiş, sadece belirtmiş bana karşı olan sevgisini.
Benim yakın arkadaşım zaten bisex ben bunu öğrendiğimde biraz endişelensem de saygı duymuştum hatta destek bile oldum ama kalkıp bana karşı duygularının olduğunu söylese mesafe koymak ve ya karşı çıkmak yerine onunla konuşup orta yolu bulmaya çalışırdım çünkü her aşığım diyen gerçekten aşık olmuyor hoşlanma oluyor sadece daha çok büyütülüyor o yüzden belki de gerçek değil öyle zannediyordur deyip konuşurum 🖤✨
Yav bi yürü git Derim Ben senin bildiğin erkeklerden değilim kız seviyorum ben derim Ya eşcinsellik çok malca aptalca karşı cins dururken insan kendi cinsiyle tövbe tövbe allah beyin akıl fikir versjn
Arkadaş olarak kalmayı teklif ederim. İstemezse görüşmem. Hemcinslerime ilgi duymuyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben lezbiyen değilim fakat trans erkeğim yani doğuştan kız olarak doğdum ameliyatlar erkek olacam böyle bişey oldu biz sevgili olduk kızla ama bizimki lezbiyen sayılmaz demi
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben cinsiyet değiştirip kadından erkeğe geçiş yapacam ya o yüzden eşcinsel ilişki olmuyo sanırım bizimkisi