Eşcinsel arkadaşın sana aşık olduğunu itiraf etse ne yaparsın?
#beyazorkidem😘

Eğer insan gibi arkadaşla devam etmek istiyorsa evet arkadaşla devam edebiliriz çünkü ben biriyle arkadaş olduysam o kişi benim için değerlidir yani ben kolay kolay bırakamam her ne olursa olsun ama bir ilişki içerisine giremeyeceğimizi de açık ve net bir şekilde sert bir şekilde belirtirim çünkü ben erkeklerden hoşlanıyorum.
Kendisine ve tercihine saygı duyduğumu söylerim. Ama tercihlerimizin aynı olmadığını ve bu yüzden bu hayalinin gerçek olamayacağını belirtirim. Arkadaş olarak kalmaya devam etmek en iyisi derim
Güzellikle anlatırım benim cinsel yönelimim seninle aynı değil diye ama yok bana böyle garip garip hareketler yapıyosa mesafe koyarım şikayet bile ederim
Kardeşim bak kardeşim güzel kardeşim benden daha iyilerine layıksın derim. Kırmamak lazım insanları tercihlerine saygım var ama aşıraya kaçarsa biraz sinirim atabilir.
Cevap
57Cevap
Havada bulut sen bu işi unut :D Erkeklerden hoşlanıyorum Lolipopum derim 😌
Arkadaş olmazdım. Homofobik değilim ama bana ilişilmesini istemem.
Bağlantımı koparırım midem bu kadarını asla kaldırmaz..
Çok şaşırırdım ve biraz da hoşuma giderdi tabii. Beğenilmek güzel bir şey. 😃Kırmadan da olmayacağını söylerdim.
Öyle çok teklif geldi ama benim anlayışıma tamamen ters onları kırmayacak şekilde red ettim.. Zaten mizaç olarak bu meseleyi ben kabul edemiyorum.
-Birader kala kala bana mı kaldın allasen? Kalk kalk çay koy, kızdım zaten 😒
Gibi bir tepki veririm ben. Eşek sıpası ama bak hele. 😊
Bunu da yaşadık çok şükür. Aşık olduğunu baştan belli edip çok içtiğimiz bi gece bana baya yürüdü sözlğ ve fiziksel olarak, kendimi odaya kitledim😂
Olmaz derdim, uzaklaşırdım.
Ben kızlardan hoşlanıyorum.
Eşcinsellik bir hastalık değil tercihtir. Saygı duyarım
Saygı duyarım,çünkü eşcinsel olmak kişinin elinde değil.
Hiç bir arkadaşım yok zaten olsa Zaten öyle biri asla olmaz , o yüzden rahatım
teşekkür ederim ama tercihimin kadınlar olduğunu söyler, eğer bu aşkının devam edeceğini söylerse de, arkadaşım olarak görmeyeeğimi söylerim..
İnsanların cinsel kimliğine saygı duyuyorum. Öyle bir durumla karşılaşsam kibarca reddederim muhtemelen.
Bir sg derim. Ben kadınlardan hoşlanıyorum derim. Arkadaşlığımızı bozmam ama fazla rahatsız ederse bozarım.
Eğer seninle kanka olmasaydık sevgili olmamızı isterdim demişti bu da bir aşk itirafı sayılırdı bence
saygı duyarım onu terslemem onu dışlamam onu istediği gibi davranmasını söylerim özgüvenini kirmak istemem
Arkadaşlığımı bitirmem ama ben erkeklerden hoşlandığımı dile getirirdim.
Eşcinsel akrabam itiraf etmişti Yani şaşırdım ve irtibatımı kestim. İrtibatı kesme nedenim itirafın haricinde başka şeyler de söylemesiydi
𝔻𝔸𝕃𝔸ℝ𝕀𝕄
Direkt kadınlar ilgi alanım dışı derim 😳
Böyle şeyleri itiici buluyorum..😏
Arkadaslıgına alıstıgım biriyse duygusal bi sey hissedemem
Aşık olduklarını beyan ediyorlar arada bir zaten. :D Gülüp geçiyoruz makul ve mantıklı insanlardır. Şakayı kaka yapmazlar.
Homofobik görüşlüyüm (istediğiniz kadar linç edebilirsiniz) eşcinsel arkadaşım olamaz.
Kerimcan adam benden daha kadın 😂 hiç bi şey arkadaş kalmaya devam ederim
Eşcinsel sadece 1 kişi tanıyorum oda erkek değil bana da aşık olmaz ben kapsam disiyim
Öyle bi arkadaşım olmaz zaten. Top olduğunu öğrendiğim an arkadaşlığı bitiririm 🙄
"Ben de kendime aşıgım kanka dogru tercihlerin var" derim 😃
bunun hastalık olduğunu yardım almasını ve olabildiğince mesafe
basimdan kaynar sular dökülür yaşama sevincim dibe iner
Ben kadınlardan hoşlanıyorum derim konuyu kapatırım
Arkadaşlığımı bozmam, zaten benim eşcinsel eğilimim olmadığını biliyordur ve ona göre davranır.
başıma geldi. eğer bana asılmazsa arkadaş kalabileceğimizi söyledim. söz verdi. ama asıldı. ilişkimi kestim.
Eşcinsel bir arkadaşım olamaz, eğer birisi gelip açılırsa da kaale bile almayıp uzmana görünmesini önerirdim.
Bi şey değişmez arkadaşlığımız devam eder tabi o da isterse
@Seytan222 o zman biter arkadaşlığımız
Öyle bir arkadaşım yok
Homofobiğim kabul etmem ama onu da kırmadan reddederim
escinsellerle arkadaslik kurmadigim icin böyle sorunumda olmaz
Aseksüelim ve bu durumu ona söylerim. Arkadaş kalabileceğimizi, konuşabileceğimizi ama herhangi bir ilişkimizin olmayacağını belirtirim.
Aşk değilde hemcinsim hoşlanan bir arkadaşım olmuştu. Görmemezlikten geldim ta ki bundan yüz bulup taciz edene kadar.
nasıl bir taciz
Havada bulut sen bu sevdayı unut derim 🤭
Sevgilim var zaten olmasa dahi kabul etmem ilişkimi keserim
Kafa atarım :D
Saygı duyarım. Kırıcı olmam
Karşılıksız bir aşka tutulduğunu, vazgeçmesini söylerdim. Çok aşıksa bana arada oral seks çekmesine izin verirdim. Halden anlamak lazım.
guler gecerim ne yapacam
şaplağı yerdi heralde :)))
Bir kaç defa başıma geldi o yüzden alıştım artık bu tür şeylere.
Evliyim derim bekarlara yönelsin 😃
Artık arkadaşım değildir🤭🤭
İtiraf etmeden evvel anlardım, mesafemi koyardım.
Biz arkadaşız bunun mümkün olmayacağını söylerdim.
timam ben biseksüelimde ama sevgilim var olmaz aga
Başıma geldi bi olay. Beraber olmuştuk bi süre
Arkadaşlığımı sonlaririm
Sonlandirirm **
Eşcinsel biri Arkadaşım olmaz ki.
Bir daha beni rüyasında bile göremezdi.
Hemen dudaklarına ateşli bir öpücük kondururum.
Yok böyle bir arkadaşım olamaz :)))
Zaten eşcinselleri sevmiyorum sinir olurum
Yaşandı bu olay iletişimi kestim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?