Aslında bu durumu sadece kızlara özel olduğunu söylemek yanlış bir yaklaşım olur, genel olarak sadece kızlar değil bu durum erkekler için de aynı bir durum olduğunu söylemek daha doğru bir yaklaşım olur. Çünkü aslında bizlerle kadınlardan belli menfaatleri uğruna ilişki yaşamayı tercih ediyoruz bunun cinsellik olabilir yalnız kalmamak duygusu olabilir ya da yaşının geçmesinden mütevellisi olarak biri aile bağı kurmasından bir aile yaşamı korumak istemesinden de kaynaklanabilir. Yani tabii ki bu devirde çoğu kızın ve erkeğin masum ayağına yatıp da neler yaptığını hiçbir zaman bilemezsiniz zaten bir insanın geçmişini araştırmaya kalkarsanız şöyle bir söz vardır kusursuz eş arayan eşsiz kalır. Çünkü bu hayatta kusursuz insan yoktur aynı şekilde bu erkekler için de geçerli yani herkes herkesin geçmişini araştırmak zorunda değil ama maalesef bizim Türk toplumunda şöyle bir gerçek var insanlar özellikle erkekler yani yaparsa erkektir namus kavramı olmaz kadın yaparsa namussuzdur hiçbir şekilde yakışmaz gibi bir söylem içerisine giriyor insanlar ben bu yaklaşımlar açıkçası doğru bulmuyorum, yani bir insan temiz olmadıktan sonra bunun erkeği kadın olmaz sadece bir bakirelik kanı üzerinden erkeği namuslu yapmak kadını namussuz yapmak kadar cahilce bir yaklaşım yoktur. Evvela bu konuda İslam dinine diyor her erkeğin ve kadının zinadan uzak durması gerektiğini ve zinanın günah olduğunu, bütün İslam alimleri ve dinimiz bildiriyor ama bunu tutup da ya işte kadın yaparsa günah erkek yaparsın bir baş şeklinde yaklaşım olduğu için sadece bu devirde çoğu kızım masum oldu ayağına yatıp da gerçek yanlarının farklı olduğunu söylemek doğru bir yaklaşım olsa da onun sadece kadınlar olarak değil erkekler için de doğru olduğunu söylemek gerekebilir. Mesela birçok insan kadınlara sadece cinsellik açısından yaklaşmayı tercih eder ve çoğunlukta zaten böyle tercih ediyor sevgi aşk vesaire bunları bir kenara bırakın kadınların genelde cinsel duyguları daha baskın olduğu için ve açık bir şekilde net bir şekilde yaşayamadıkları için hep erkekler ön planda oldukları için erkeklerin 1. Nedeni bu oluyor dolayısıyla sadece kadın değil, erkekler için de aynı durum geçerlidir
Güzel görüş de şöyle bir sıkıntı var, erkeklerin çoğunun da sütten çıkmış kaşık olmadığını zaten biliyorum. Bunu bana söylememen gerekirdi. Bu soruyu sormamda ciddi bir amaç var. Anlamanı ümit ediyorum. 😅
Mesele aslında bir şeyleri onları yüzüne vurmam. Aynısını zaman zaman art niyetli erkeklere de yapıyorum ben emin ol. Şu an bile tek bir açıklama yapamıyorlarsa bana, sebebi haklı olmam.
Bazı art niyetli erkekler bile zamanında iyi biriyken böyle kızlar yüzünden kötü birisi haline geliyor. Kızları hep konuşuyoruz evet ama erkeklerin açısından hiç bakmıyoruz olaya. Yalan mı? 🤨
Mesela bu sitede bile bir soru açıyorlar. İyi niyetli birileri aradığını iddia ediyorlar. Ama gerçekten karşılarına öyle birisi çıktığında tanışma şansları varken reddediyorlar.
Fakat yakışıklı, gideri olan, sert, umursamaz, gizemli, cool, çapkın takılan bir erkek olsun (ki bu erkekler en güvenilmeyecek tipler); adeta sırf sert, tuttuğunu koparan biridir diye böyle kızlar, cinsel olarak bile onunla birlikte olmak istiyorlar.
Bu bana saçma geliyor. Madem sert, kötü niyetli bir erkek istiyorsun, o zaman niye masum ayağına yatıyorsun? Abaza erkekler gibi açık ve net olması lazım xd
Bu arada ben istisna olan kızlara da inanıyorum. Saldırgan bir genelleme yaptığımı düşünme. Farkındaysan "çoğu kız" dedim. "Tüm kızlar" demedim. Mazoşistlikten arınmış hatta buna karşı çıkan ve istisna olan iyi niyetli kızlar da gördüm ben.