Neden çirkin kızlar beni beğenmiyor? Ve neden tüm güzel kızlar beni beğeniyor?

Yıllardır dikkatimi çekse de son dönemlerde çevremdekilerin de dikkatini çekmiş bir durum bu. Bir ortamda 25 hanım kızımız varsa 1'i Megan Fox ayarında ise ben onu beğeniyorum. Ve o da beni. Mükemmelliyetçi yapımdan dolayı diğer kişiler başkalarına göre ''Afet'' bile olsa benim ilgimi çekmiyor. Benim ilgimi çekenler daha çok 1000 kişiden 990'ının ''Yuh!'' diyeceği tipler.

Beğendiğim kişilere pek bakmam, hatta hiç bakmam. Ve yanımdakiler de hep onun bana ''öküz gibi'' baktığını söyler.

İster yanında sevgilisi olsun, ister eşi ya da ailesi.

Benim beğendiğim her kız beni de beğeniyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ya da neden benim üst klasmanda görmediğim, önemsemediğim kızlardan güzel sözler duymuyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Tema:

I- Kendinizden çok daha üstün birisine aşık olmanız gereksizdir.

II- Karşı cinsin peşinden koşmak gereksizdir. Aşkı aramak, ilişki aramak gereksizdir. Zaten o sizi bulacaktır.

III- Birisinden hoşlanınca eller, dudaklar, göz bebekleri alarm durumuna geçer ve sizi ele verebilir.

IV- Özgüveni olmayan kişiler hayatta ezilir ve beğenilmez. Özgüveni olanları da diğer havalı insanlar farkeder.

IV- Aslan burcu erkekleri bir de mükemmelliyetçi, kültürlü ve havalı olursa sevilmezler.
Güncellemeler
+1 yıl
Kamera Arkası

a- Herhangi bir kadını etkilemek amacıyla kesinlikle yazılmamış bir yazı olmakla birlikte bu yazıyı bunun için yazdığımı iddaa eden 3-5 organizmayı şayet bu yazıdan etkilenen kadınlar varsa birbirleriyle eşlemek istiyorum ki bu 3-5 organizma uzun süreli yalnızlıklarından kurtulsun.
Neden çirkin kızlar beni beğenmiyor? Ve neden tüm güzel kızlar beni beğeniyor?