Arkadaşlar Hastanın yanında bir köftecide bulaşıkçı olarak çalışıyordum patronumun o hastaneden çok yakın doktor arkadaşları var fakat orada bir doktor surekli pesimdeydi ise ilk girdimden beri 42 yaşında ben 26 yaşındayım Ama adam çok güzel dogum doktoru adam evli gelelim meseleye adam hep pesimde benimle hiç konuşmuyor karısı geldi zaman karısını dahi gözü görmüyor iş arkadaşlarım herkes onun nasıl pesimde gezdini goruyolar fal baktirdim lanet falda bile çıktı başlarda korktum niye farklı ama o şekil hiç yaklasmadi korktum onun yüzünden işten atilicam meğerse patronda biliyomus baştan beri adam surekli karısı geldi zaman asla karısının yanına oturmaz konuşmaz karısı dahi görüyor malmi sesi çıkmıyor hala anlamış degilim benim için çok şeyler yapti birgün dayanamadım işten çıktım onun yuzunden kortum evli adam basım belaya girecek. Fakat hala cozemedim bu adam benden ne istiyor. İşin en kötü tarafı beni ona aşık saniyolar patronum arkadaşıma onun adı yıldirim. Yıldırımın yuvasını yikacaklar gibi kelimeler imali imali sözler kullanmış fakat benim sevdiğim bekledim biri var o doktorun yuznden yedim laflar çok agrima gidiyor yazmak istiyorum ağzıma geleni söylemek ne diye bilirim?😢😢
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
https://voca.ro/13DB9xBl5GOP
Ben işi bıraktım zati sırf bu doktor yüzünden ben işimi kaybettime üzülüyorum bulaşıkçı olarak girdim fakat mutfak benden sorumluydu ustam ilk girdim zamanlar mutfağı sana emanet etmem diyordu fakat okadar sey öğrendim ki ilerlemistim iki aydır issizim yaşadım şehirde bu iş bulmak zor kimseyle kolay kolay calsilmiyor bu sefer iş arkadslarimdan değil bir doktordan zarar gordum işten çıktım arkamdan kötü laflar ben o adamın yuvasını yikacakmisim. Bu iğrenç kelimelerde bana atıldı çünkü o doktorr
https://voca.ro/14xKZliD1owV
Ben rizede yaşıyorum küçük bir şehir bir çok yere girip çıktım buranın esnafiyla çalışılmaz cesaret edemiyorum yavsayaniňdan bir çok seye rastladım hemen işi bıraktım cesaret edemiyom yani bu insanlarla çalışmaya kolay değil pis insanlar memleketim diye demiyorum fakat ben oraya ise girerken beni o ise patronumun arkadaşı koymuştu ve bana laf getirme demişti bana bu bir ikincisi iftiralar söylenen sözler mersin gibi büyük şehirde yasasam umursamam ama Rize küçük sehir herkes birbrini tanir tanimazsan bile mutlaka seni tanıyan vardr bu dedikodular rizede adında ciktimi tamam bunlardan korkuyom ben
https://voca.ro/1aHIw4Wii66l
Aileme bağlı olan bir durum bu hem yanlız basima asla başka bir şehirde yapmam
sende herkesi susturmak için aynı hastanede başka kadın doğumdan sıra alıp git başka erkek doktora muayene ol ona göstere göstere
Hastaneye doktora gitmeye gerek gelen doktor arkadaşları var ben hiç bir şey yapmadım farklı bir doktor yaklaştı bana kudurdu resmen bana inat işler yaomaya başladı
işte sende onat başka doktora muayene ol
He yaa bide yalandan para vereyim doktora muane olmama gerek yoktu iş arkadaslarimdan dahi kıskaniyodu
Acilen farkli bir is bulup oradan uzaklas yoksa uzulen sen olacak gibisin
Hiç bir şey yapmadım halde işten çıktım ama üzülen yine ben oldum doktorun yuvasını yikacakmisim
Bacım durumun baya kötüymüş üzüldüm o doktorla konusman gerekiyor bir daha yapmaması icin uyar yoksa arkandan cikan dedikodulari durduramazsin
İşten çıktım basta denedim izin günümde hastaneye gittim konusucam dedim fakat heyecanima yenik düştüm beni gördü ben o heyecanla kaçtım gidip hemen patronuma demiş işler orada b.. k sardı
Pislik herif ya
Sen acaba fark etmeden adama cok bakmış olabilir misin?
Evet baktım kaslarim çatık bir şekilde çok baktım bu adam tinlamiyo bile adamın gözüne değil çalışanlar karısı dahi gelmiyoo kadın anliyo bence kadın mal başkası olsa şimdiye dek canımı alırdı noluyo diye. Ama çalışan abla vardı orada dedine gore karısını sevmiyo çok şımarık bir karısı nefret ediyo ondan adam adamin herşeyi çocuğu olmuş bence evde bulamadı ilgiyi bende. Buldu çocuğumu sevdiye resmen pesimde gezdiriyodu bende sevmiyodum cozemedim napamaya çalışıyor o öyle yapınca ben korkuyorum basım belaya giricek
Yok isten çıkmışsın zaten dahada peşine düşmez sapıklık yaparsa polise gidersin
Siz kadınlardan korkulur
Ne alaka
Hepsine birden mi onu nasıl becerdin kanka ya
Ya bu doktor geldimden beri bana takıntılı. Bu dedimse kız gorunce anca süzer çaktırmadan. Bakar çay istedi benden çok tatlı bir şekilde onu kıskadi direk zati onun yüzüne baktım sinir küpü olmuş 😂😂