İs arkadaşlarim aşık oldumu saniyor?

Arkadaşlar Hastanın yanında bir köftecide bulaşıkçı olarak çalışıyordum patronumun o hastaneden çok yakın doktor arkadaşları var fakat orada bir doktor surekli pesimdeydi ise ilk girdimden beri 42 yaşında ben 26 yaşındayım Ama adam çok güzel dogum doktoru adam evli gelelim meseleye adam hep pesimde benimle hiç konuşmuyor karısı geldi zaman karısını dahi gözü görmüyor iş arkadaşlarım herkes onun nasıl pesimde gezdini goruyolar fal baktirdim lanet falda bile çıktı başlarda korktum niye farklı ama o şekil hiç yaklasmadi korktum onun yüzünden işten atilicam meğerse patronda biliyomus baştan beri adam surekli karısı geldi zaman asla karısının yanına oturmaz konuşmaz karısı dahi görüyor malmi sesi çıkmıyor hala anlamış degilim benim için çok şeyler yapti birgün dayanamadım işten çıktım onun yuzunden kortum evli adam basım belaya girecek. Fakat hala cozemedim bu adam benden ne istiyor. İşin en kötü tarafı beni ona aşık saniyolar patronum arkadaşıma onun adı yıldirim. Yıldırımın yuvasını yikacaklar gibi kelimeler imali imali sözler kullanmış fakat benim sevdiğim bekledim biri var o doktorun yuznden yedim laflar çok agrima gidiyor yazmak istiyorum ağzıma geleni söylemek ne diye bilirim?😢😢
İs arkadaşlarim aşık oldumu saniyor?