Sizce aşık mı olmuşum?

Şurdan başlıyım 10 yıllık bi çocukluk aşkım vardı o kişiye söylemeye cesaret edemedim yakındik ve buyuk ihtimalle beni kardeşi gibi görüyordu hislerimin bitmesini istiyordum çünkü artık takıntı gibi olduğunu düşünüyordum hep aklımda o oldugu için kimseyle sevgili olamadım ama şu an unuttum hem de tamamennn ilk önce kendime kabul ettirdim ve en son yüz yüze görüşmemizde de anladim artik bisey hissetmedigimi şu an başka birinden hoşlanıyorum arkadaşız bu kişiyle de baya yakindik hatta yakın olduğu tek kız bendim genelde muhatap olmaz kızlarla neyse bu çocuk bana yakın davranıyordu iltifat ediyordu şakalaşıyorduk atışıyorduk benimle konuşurken sürekli gülüyordu bende o da benden hoşlanıyor sandim ama öyle değilmiş bana gelip başka bi kizi sordu bende onu mu seviyorsun dedim o da evet dedi hatta kıza iki kere itiraf etmiş ama kabul etmemiş kız bu çocuğun en yakın arkadaşıni seviyo bu bariz bi şekilde ortada bende pat diye bunu söyledim bundan sonra uzaklasti benden buz gibi davrandı hic konuşmadı falan sonra normale döndü bu sefer ben onunla muhatap olmadim sohbet açmaya çalışınca kısa kestim tabi bi kac gün sonra dayanamadım konuştum ama bu sefer o konuşmadı şu an konuşmuyoruz pek muhabbetimiz yok ama bana instadan istek atmis ki instayi hic aktif kullanmıyor ve takip ettikleri sadece belirli kişiler bu da bende umutlanmaya sebep oldu ne biliyim belki hisleri değişmiştir diye düşündüm son zamanlarda konusmasak da sürekli göz göze geliyoruz ve bana baktığını hissediyorum...
Sizce aşık mı olmuşum?