Boyum kısa olduğu için bana hiçbir kız bakmaz diyorum haklıyım değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Evet beyler eğer z kuşağıysanız ve boyunuz kısaysa kızları unutun yeni nesil kızları uzun erkek istiyor 1.50 kızlar 1.80 1.85 erkekle oluyor bu durumda 1.70 1.75 erkeğe kız gelmez
@çokdanickymde bende kısa boylu bir kızla olmak isterdim ama onlar beni istemiyor sen kısasın ben uzun seviyorum diyorlar sojra 1.85 1.90 erkeklere gidiyorlar
Kısa erkekleri hiçbir şekilde sevmiyorlarki aga bir kız sevgilime çok aşığım diye soru sormuştu bende kısa olsaydı sever miydin dedim oda sevmezdim dedi
Tabi tabi kesin öyle oluyordur kim bilir kaç tane 170 175 erkeği red etmişsindir nedense bu boya önem vermeyen kızların 1.85 ten aşağı sevgilisi olmaz 1.70 çocuk sana teklif etse kısasın diyr red edersin adım gibi eminim
Hayır da bu soruyu bininci soruşun kaç kısa erkek gördüm kaç kızla konuşuyor boyu uzun olan herkes de sevilmiyor ki demek ki senin de böyle olman en güzeliymiş hem 1.70 üstüysen dert etme bence ama danışmana nolur git bak kendine geleceğine yazık edersin belki güzel yuvanı kaçırıyosun
Saff ya bak sen evlensen de kendine baskı kurmaya devam edeceksin bu şekilde sen kendini tanımıyorsun ve sevmiyosun danışman hayat senin için çok güzel
@çokdanickymde 1.90 erkeğe bakarsa tabi derim hatta bosarim o yüzden evlenmek istemiyorum benim evlendiğim kadında uzun erkek sevdalısı çıkar kesin benle paramı yemek için evlenir
Bir kızda şey dedi bana siz kısa erkkelere çirkin kızlar bile bakmaz çevremdeki tüm kadınlar uzun erkek istiyor dedi ağla dedi hiçbir kız seni sevmeyecek yalnız öleceskin dedi bir tane kızds boyum 150 ama 170 erkeği ciddiye alamıyorum dedin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyun kısa olduğu için değil de beynin kısa olduğu için bakmazlar.
Ya bırak beyinmiş hangi kız zekaya bakıyor uzun boylu olup m4l olan adamların yanından kız eksik olmuyor
Bro ben kizlar bakar diye söylemedim. Söylediğimi anlasaydin zaten bunu yazmazdin.
Yaaaa nerden geldin şimdi boydan m4e
?
@çokdamickymde
Benim de boyum kısa ama bir ara benden de hoşlananlar olmuştu. İlla ki oluyor, denk gelir bir zaman
Evet bu çocuk içine kapanmış. Çapın da kısa ama çekici çocuk yakışıklı
@çokdanickymde İkinci cümleyi anlamadım
Çapın diye bir çocuk var motovlog kanalı var ytb’de git bak yakışıklı çocuk
Boyu da çok uzun değil ama çekici
@çokdanickymde He benim aklıma Çapın diye bir isim olacağı gelmedi o yüzden anlayamamıştım. Teşekkürler
Gerçek adı Ali kız hahaha
Boyumdan dolayi bana bakacaksa hic bakmasin
Kızlar böyle artık boyu kısa adama bakmazlar
Siz sanki kısa kızlara bayılıyorsunuz
@çokdanickymde kısa kızlar gayette seviliyor uzun erkekler hep kısa kızlarla oluyor
Evet bayılıyorum
Ben bu manyağa diyorum
@çokdanickymde bende kısa boylu bir kızla olmak isterdim ama onlar beni istemiyor sen kısasın ben uzun seviyorum diyorlar sojra 1.85 1.90 erkeklere gidiyorlar
Manyak derken?
Soran işte
Kime diyorsun
Sana demiyommmmm
Ya benim gorusumun altinda niye konusuyonuz bildirim geliyor
Kısa erkeklere genelde uzun kızlar bakıyor 😅
Uzun kız niye baksın aga bize saçma o
Ben gördüklerimi söylüyorum 😁
Uzun kızı istemem çocuğu gibi kalırım yanımda bana 150 lazım onlarda uzun erkeklerle oluyor hep
Senin boy kaç? Evet çok minyon kızlarda 185-195 e gidiyor
173
Ama 170 175 kızın bana bakacağını sanmıyorum ki onlar baksa bile ben istemem
4-5 cm daha uzun olsan iyiymiş ama 1.65-1.60 civarı da olur yani
Onlarda uzun erkeklere gidiyor şansım 0
Sevdikten sonra boya takılmayanda oluyor rahat ol enerjini düşürme.
Kısa erkekleri hiçbir şekilde sevmiyorlarki aga bir kız sevgilime çok aşığım diye soru sormuştu bende kısa olsaydı sever miydin dedim oda sevmezdim dedi
Benim arkadaşlar evlendi eşleri ile aynı boydalar uzun olanlar da var rahat ol.
Benle kimse evlenmez yeni nesil kızları kısa erkeğe çölde su vermez
Hayırlısı. Sen boyunu düşünmek yerine böyle negatif enerjiyi önce nasıl değiştiririm diye düşün bence.
Anca boyum uzarsa düşüncem değişir yoksa değişmez boş yere unutmamak istemiyorum gerek yok
Nasip kısmet işleri bunlar
boy önemli tabiii , ama dert etme
Dert ederim hiçbir kız bakmaz bana ömür boyu yalnız kalacam lanet olsun bu boyuma
takıntı haline getirmişsin buna sen bu şekilde yaklaşırsan hayatına girecek olanda bunu destekler önce düşünceni değiştir
Bu boyla kimse girmez zaten hayatıma 1.50 Kızlar 1.80+ erkekle oluyor bu durumda hangi kız hayatıma girer benim
hic 180+sevgilim olmadı, olması da önemli değil düzgün bi karakteri bakımlı olsun yeter
Hayır haksızsın
Bunu diyen kızında 1.80 den kısa sevgilisi olduysa bende neyim en kısa 1.78 olmuştur
Hahahahha bana hep 185 ve üzeri denk geliyor ben uzun da değilim 😂 ama ben bulmuyorum onlar beni buluyor
Tabi tabi kesin öyle oluyordur kim bilir kaç tane 170 175 erkeği red etmişsindir nedense bu boya önem vermeyen kızların 1.85 ten aşağı sevgilisi olmaz 1.70 çocuk sana teklif etse kısasın diyr red edersin adım gibi eminim
Ayyy ne biliyorsun ya ben çok güzelim kendine güvenip gelmiyor demek ki ben karaktere bakarım beni sevmesi önemli
Aynen karakter önemli 3 diyince inanıyoruz 1 2 4 5 6 7 8 9
Ayy sen manyakmısın ya boy önemli dense susucak mısın
Boyun kaç senin 140cm mi?
Boy önemli hiçbir kız 1.80 den kısa adama bakmaz sende dahil sana teklif etsem ben uzun seviyorum sen kısasın diyip reddi basarsın
Ayyyy seni dövmek istiyorum
Boyun kaç senin. Boyun kaç
Gerçekleri söylüyorum diyedir 1.70 boyundaki erkekle asla olmazsın adım kadar eminim
Oo sen bu kafayla yalnız kal ya napim ben
1.72 1.73 falan boyum
Benim abim 170’den küçük taş gibi hatunla beraber inş evlenirler de evden gider
O kısa mı lan ağzını burnunu kırarım senin
Haklısın kardeşim.
Psikoloğa git.
Niye psikolog boy mu uzatıyor
Hayır da bu soruyu bininci soruşun kaç kısa erkek gördüm kaç kızla konuşuyor boyu uzun olan herkes de sevilmiyor ki demek ki senin de böyle olman en güzeliymiş hem 1.70 üstüysen dert etme bence ama danışmana nolur git bak kendine geleceğine yazık edersin belki güzel yuvanı kaçırıyosun
Yuvam yokki kaçıracam benim hakkım ömür boyu yalnız kalmak yalnız doğdum yalnızda ölecem dünyada tek erkek kalsam yine kimse istemez beni
Kızlar kısa erkeklerle sadece konuşur sevgili olmaz evlenmezde
O zaman niye konuşalım vakit kaybı lan
@çokdanickymde kanka olarak konuşursunuz kısa erkekle kanka olursunuz sadece
Çocuk kafayı yemiş Yarebbilalemin
Senin aklın yok doktora gitme de intihar et
Aaa öyle denir mi deme öyle şeyler
Ailem olmasa yapardım valla yaşamak istemiyorum zaten ama ailem var sırf onlar üzülmesin diye sürünüyorum
Kardeş napıyım akıl yok danışmana gitmesini öneriyorum gitmiyor
Ama 172 kısa değil ki biri şunun ağzına kürekle vursun
Saff ya bak sen evlensen de kendine baskı kurmaya devam edeceksin bu şekilde sen kendini tanımıyorsun ve sevmiyosun danışman hayat senin için çok güzel
Evlenememki zaten beni isteyen kız çıksada evlenmem benim evlenmeye hakkım yok sadece 1.80 üzeri erkeklerin evlenmeye hakkı var
Aynen kız haklı şu an karına baskı uygularsın sen o adama baktın çünkü o 190 ben 170’im dihe
Kaç yaşında bu ya
Şimdi bi çakıcam…Kaç akrabam var benim kısa adamlar hepsinin karıları var mutlular
Bunun beyni yanmış bunu biri hastaneye fırlatsın
@çokdanickymde 1.90 erkeğe bakarsa tabi derim hatta bosarim o yüzden evlenmek istemiyorum benim evlendiğim kadında uzun erkek sevdalısı çıkar kesin benle paramı yemek için evlenir
Ver IG ben konuşcam senle
Sal*k mısın sen?1.90 adamın karısı da 1.90 erkeğe bakabilir. Bunun eşinin boyuyla bir ilgisi yok karşıdaki adamın yüzüyle ilgisi var
Yine bosarim baska adamlara bakan kadınla evli mi olacam birde
Sen çok problemlisin bu şekilde çocuğuna baba olmaz senden adam ol
1.80 adamların karısı da başka adamlara bakıyor bunun boyla ilgisi yok
Çocuk yapmam ben bu genlerimi çoğaltmak istemiyorum
Bence de çoğaltma bu problemli genlerini
İNSTAGRAM VERSENE LAN
Aynen benim çocuğumda kısa olur hatta benden bile kısa olur 1.65 olur acı çeker o kötülüğü yapamam ona
Hayır aklı kısa olur
Demin bir çocuk boyumu sordu 187 dedim diyo ki offfff boy güzel siz asıl dış görünüşe bakıyorsımuz
Sen 1.87 misin kızçe
Yok kız Allah korusun o ne öyle
Çıtı pıtıyım ben soksan cebine girerim
Hahahahh kaçsın
@çokdanickymde bende bir kere bir kızın boy sorusuna boyum 173 yazmıştım bana dediki o boy ne umarım erkeğim diye dolaşmıyorsundur dedi
Olabilir ne o kızı nikahına mı alcan sanki
Baban uzun mu senin
154 ama böyle kuru muru bişey değilim çok iyi fiziğim var büyük olması gereken yerlerim büyük 😂😂😂
Oğlum 1.54 ne ya neyse🍓
Gayette iyi bu dingil için yaratılmışım bulsun bu beni yaz lan özelden
Bir kızda şey dedi bana siz kısa erkkelere çirkin kızlar bile bakmaz çevremdeki tüm kadınlar uzun erkek istiyor dedi ağla dedi hiçbir kız seni sevmeyecek yalnız öleceskin dedi bir tane kızds boyum 150 ama 170 erkeği ciddiye alamıyorum dedin
Yani çocuk senden 20 cm uzun🙄
Torbacın kim senin?
E nolacak öyle demeselerdi o kızların hepsiyle evlenecek miydin bi saçmalama ya
Numarasını ver bana torbacının
@soran senin baban da mı kısaydı
Babam 178 annem 170 ben 173 malzemeden çaldılar galiba daha uzun olmam lazımdı
Dingil
Benim de babam 1.78 annem 170
Abla sen de dengessizsin ha öl diyip geri moral mi vermeye çalışıyosun
Hayır kendi kafa yapısından dolayı öl diyorum danışmana gitmesi şart kendini bitiriyor boştan yere. Niye doktordan kaçar ki
Ne ablası la 21 yaşım
Olsun
50 yaşında gibi konuşıyosun
Sus
Haklisin
Sonunda gerçekleri söyleyen biri
Tercih edilmiyor
Diger iki kız beni haksız bulmus ama eminim onlarında 1.80 den kısa sevgilisi olmamıştır
Arkamdan sallıyor bak şuna bu kız uzun seviyorsa biz napalım
@çokdanickymde sende uzun seviyorsun
Ben seçmiyorum bana gelen o Allah Allah fark etmiyor bana
@çokdanickymde tamam tamam inandık
Evet lan kısaları beğenmiyor kızlar git uza o zaman manyak mıdır nedir
Kısalar yalnız ölcek cüceler o yuzden evleniyor
@çokdanickymde işte böyle ya gerçekleri söyle 👍