5 aydır yazmadı. Artık umudu kesmeli miyim? 5 aydır yazmıyorsa sevmiyor ve hiç sevmemiş mıdır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
5 ay nasıl bekledin ya 😒 mesajıma 3 saat boyunca cevap vermedi diye kavga edip ayrıldık resmen (belki barışırız😅).
5 ay beklesem 3. Dünya savaşı çıkardı 😑
Ama öyle tam sevgili değildik ki. Aramızda mesafe vardı. Seviyordum ama yine de resmi, biraz da mesafeliydim işte
eeee yani.. Daha ne kadar bekleyecen? Eşşek suyu geçmiş bile
en iyi olasılıkla arada ilgi yoklaması yapar o da yedekleri erittiği için olur. İlgi aldığın da tekrar gider.
Giden bendim. Yedek birileri yok hayatinda. Ben varken yoktu en azından. şu an biri var mıdır bilemem. Ama beni hala silmemis. Sence neden silmiyor
Sen Geçmişe sünger Çek önüne bakan. İlişkiyi sonlandırdın neden tekrar maziyi eşeliyorsun ki? Çıkmaz sokak orası.
Ayrıca hayatında biri de olabilir
Ama oyle biri değildi. Beni 1 senedir seviyormuş uzaktan.
Hocamm sen unutulmayı istemiyorsun. Olay süper ego. boş ver bence.
Serbest bırak kendini ve insanları
Belki de haklısın. Bu kadar kısa sürede unutulmak da zoruma gitti ayrıca. Nasıl aşıcam peki. Aşamiyorum. Düşünmeyi bırakamıyorum
Üstüne gitme. Obsesyon bu. Bir çeşit takıntı hastalığı
Mesguliyet bul, hobi bul. Azaldığını göreceksin.
Hayatımdaki en meşgul günlerimi yaşıyorum. Ama gün aralarında maalesef ve maalesef yine düşünüyorum.
O zaman çivi çiviyi söker diyerek yeni baslangıclar yap.
Ama sen düsüncenin üstüne gidiyorsun böyle obsesyon azalmaz. Düşünmeyi bıraksan bile yararını görürsün. Çekip giden sensin zaten.
Aynen dediğin gibi başkasıyla deneyeceğim. Ama bu oglanda hep bir yerlerde olacak biliyorum. Az konuşsak da çok tatlı şapşal birşeydi hoşuma gitmedi desem yalan olur.
Bütün kadınlar aynı klonlanmıs özellikleri sergiliyorsunuz 😂. benim eskisi de arada yoklar yazardı öldü mü diye. Herhalde katil olay mahalini gözden geçiriyor. İlgimin olmadığını görünce sinirlenip engeller sonra tekrar açardı. Giden de oy du zaten. Anlasılamaz canlılarsınız. İstediğiniz sadece karşı tarafın ilgisi.
Sen düsünme kariyerine odaklan. Kendini geliştir. Hobiler bul. İş dışında yeni aktivitelere katıl. İliskiler bos iş
Hahah cozmussun bizi 😂 ilgiyle yaşayan canlilariz ne yapalım
Maalesef. Mutlu ve basarılı bir hayatınız olması dileğiyle iyi akşamlar efenim
Çok teşekkür ederim
1 hafta yazmadıysa kes umudu 5 ay da hayatına yeni insanlar girmiştir.
Neden ayrıldığına bağlı , sudan sebeple 5 ay boşluk oluştuysa sevmiyodur sevmemiştir ama ciddi bir sorun varsa normal
Ciddi bir sebepti evet. Ama yine de yazılmaz mı ya
Bunalımda olabilir hep karşıdan bekleme bir kere de sen adım at özür dile kırılmassın
Bende bunalımda olduğunu düşünüyorum iş sıkıntısı vardi ama belki de değildir kim bilir.
Bu saattwn sonra yazsa bile sakın dönme. Aradığını bulamadığı için dönmüş olur.
Beni hala silmemis döner mi? Dönse de dediğiniz gibi bu sefer ben yine istemem bu kadar zaman girdiği için
Silmemesini iyiye yorma bence. Kırmak istemem ama yedekte tutmak içindir. Bu kadar zamandan sonra sönse de hayır gelmez bwnce
Ya evet zamane ilişkileri gibi olsaydık bende öyle düşünürdüm ama ne o ne ben öyle yedekte tutayım dursuncu insanlar değilizdir. Bir de beni uzun zamandır sevdiğini, bu zamanı beklediğini soyleyen biriydi
Ya yönlendirmek istemem swni ama 5 ayın hiç bir açıklaması yok. Bahanesi olamaz. Gereksiz yere iyi niyetli süşünüyorsun maalesef
Anladım. Haklısın. 5 ayın hiçbir açıklaması olamaz. şu an onun iş sıkıntısı var benim yok. İyi bir isim var benim. Belki de bundan mi cekinip yazmıyor diyorum ama belki yine mi iyi niyetli olucam?
Bence yine iyi niyetli düşünüyorsun. Karşındakini gerçekten swviyorsan aşılmayacakmbir sorun değil bu. En azından söylerdi sıkıntısını. Ne olursa olsun sevem adam merak eder,5 ay beklemez
Haklısın. O kişide senin yaşında bu arada. Eminim ki senin gibidir. Seven ne olursa olsun bu kadar beklemezdi
Profildeki yaşım yanlış. Düzeltemiyorum. Yaşım 38.
Anladım. Teşekkür ederim cevaplarınız için
Rca ederim nw demek
O gitmiş artık umudu kes
Numaramı niye silmiyir
Lazım olur diyedir
3 gün yazmayanlara yol veriliyor5 ay ne
Hakkaten de. Sevince işte böyle oluyor
Sıkıntılı
5 ay olmuş unut artık
Ama numaramı niye silmiyor
Sen sil yedekte tutuyor demekki seni
Ben sildim zaten. Ama öyle yedekte tutacak biri değil. Ki beni de bilir yedekte tutulacak biri değilimdir
Helva yapmayı biliyor musun sen bakim 😃
Yok öğretmedi annem
Şekerim kızma beklemede etrafına bak başka sahalara yönel 5 ay yazık değil mi sana
Yok be. Beklediğim yok hayatıma bakıyorum. Ama geceleri de üzülüyorum işte düşünüyorum madem onca sene sevdi beni. Niye bir daha denemedi şansını diye
Aklına geliyorsa hala bir şeyler bitmemiş demektir sen konuş madem geceleri üzülüyorsun açık açık anlat ne kaybedersin
Yok ben yazamam daha hele 5 ay geçmişken. Ama o yazar belki diye de umut etmiyor değilim çünkü numaramı silmemis hala
Evet sana yazmiyosa başkasina yaziyodur
Numarayı silmemis hala nedendir? Başkası olsa silmez mi
Silmez neden silsin
Çünkü bırakan istemeyen bendim. Gurur yapıp silebilirdi. En azından ben öyle yapardim
Hmm neden bıraktın peki
Annesi sevmedi beni. Bende bunu anladım ve bunu ona söylemeden gittim.
Annesiyle mi evlencektin kanka sennde yaa 😏😏🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Anne onemli bir faktör evlilikte. Basite alamazdim
Iyi de demekki yeterince sevmiyomuşsun bunu aşabilirdiniz
Yok ya o sıra umrumda değil havalarindaydim. Zamanla dank etti sanki birşeyler ben şu an bile emin degilim sevip sevmediğimden
O zaman hic bulaşma madem
5 ay beklemişsin ve hala umutlusun 🙄
:'(
15 günden fazlası zarar
Zahmet olacak amaa :(
Ooooo O ikinciyi bile eskitmiştir beş ayda.
sen yaz
Mumkunatsiz.
neden peki
5 ay geçmiş üzerinden ne diyeceğim? İstemese başımı vuracak duvar ararım. İstese de bu sefer ben yazmasam o hiç yazmayacakti umrunda değildim demekki diye şüpheyle kemiricem kendimi
sevgili miydiniz?
Hayır tam değildik. Mesafe vardı aramızda ikimizinde yaşlar büyük meslek sahibiyiz bu arada. Bunun verdiği bir ağırlık da var
o zaman sana şunu söyliyim benimde ne olduğum belli olmayan flört gibi bişey işte 4 ay yazmadı bi gece dayanamayıp ben yazdım
sadece selam verdim
ve çok ilgiliydi özlediğini söyleyip durdu yazmak istediğini ama çekindiğini söyledi belki sninkide öyledir
Ya evet çekingen diye duymuştum benimkinin hakkında da. Ama bilmiyorum artık zor yazmam. Zaten çekingen olsa bana acilmazdi diyorum. Baya güzel açıldı çünku ben bile hani bu cekingendi demiştim
açıldı derken seni sevdiğini mi söledi? yok bizde öyle bişey olmamıştı
Evet yani öyle açık açık seviyorum demedi. Daha başka kelimlerle ima etti. Hatta uzun süredir hissediyormus da. Şimdi ne diyosun
yaz diorum 😀
hangi kelimeler ile ima yaptı
Özelden yazayım sen iki dakika aç gizliligi sonra tekrar kapatirsin
olmaz ama sana son kez diorum ki yaz gururu bırak pişman olmamak keşke acaba dememek için
Ama o gurur yapıyor şu an. Hem aşağıda bir arkadaşın da dediği gibi seven insan nasıl 5 ay bekleyebilir ki? Sevmedi demekki yalandı o söyledikleri. Hayır zoruma giden şeylerden biri de ben öyle inanmam her erkeğe yani onceden kazık yediğim için akillanmistim. Ama bu şahısın dedikleri öyle sahici geldi ki inandım işte. Boşluğuma mi ne geldi de inandım kendime de anlam veremiyorum
madalyonun diğer tarafından bakacak olursak sende 5 ay yazmamışsın aynı şey senin içinde geçerli seven insan nasıl beş ay durdu?
yani o da senin için aynı şeyi düşünüo olabilir
Hahah o da doğru esasında. Ama o erkek diyeceğim. Hem ondan kaynaklı bir sebepten vazgeçtim ben o yazsın. Ama şunu soyleyeyim reel hayatımda olsan bu çocuğa kesin yazdirirdin sen 😂
şuanda da yazdıracım dur bakm 😀 belki o da gurur yapıo ya da senin hayatında biri var diye korkuo yazmıyo sen yaz 😀
Haha yok yok yazamam. Birde ailelerimiz tanışıyor bununla. O yüzden de yazamıyorum ki. Anası benim adımı cikarir kız benim oğlana yazdı diye. Artık ya o yazacak ya da bitireceğim bu konuyu
ya ilerdd pişman olursan keşke yazsaydım dersen :( unutma pişmanlıklar ömür boyu sürer
Hayırlısı böyleymiş derim ya. Napayım düşünüp uzulsemde yoluma bakicam mecburen sevilmedigimi hissettigim yerde duramam. Bu şahıs bana bu kadar ay yazmayarak bunu hissettirdi artık yazsa da yazmasa da bir şey değişmez belki de
peki sen bilirsin ;)
Teşekkürler cevaplarin için 🌸
rica ederim inşaAllah yazar ama duam budur :)
Çok teşekkür ederim 💞
Yazdın mı ona