Öncesinde ben ona yazınca konuşuyorduk sonra bir iki de o sordu sonra ben yazmayınca hiç yazmadi 3 gündür
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Neyden vazgeçmiş midir? Öyle görünüyor ki ortada zaten bir şey yokmuş. Senin iteklemenle yürüyen bir şeyden çok umutlanma
Ben ilk başta sadece arkadaş anlamında konuştum bana umut veren benden hoşlanan ve benim duygularimi korukleyip sonra çekip giden oydu.
Tipik erkek halleri. Çekip gidenin arkasından yas tutulmaz, umut edilmez.
Vaz geçmiştir
yazmıyorsa sakın yazma bacım sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bunlar
Şu an kendini öyle sanıyor 🥲
heh o yüzden yazma göndermeli durum atma aksine bolca neşeli vakit geçirdiğin paylaşımlar yap kudursun gelip yazar sana
Bir erkek genellikle sürekli size yazan taraf ise muhtemelen tek konuştuğu kişi sizsinizdir size karşı mesafeli ise tek kişi siz değilsiniz
Evet gerçekten öyle
surekli yazsa bunu tavladim , yazmasa vazgecetim diye dusunur musun?
Evet
o da aynisini dusunebilir :)
Uc gundur sen niye yazmıyorsun bence sen kendini sorgula
Hep ben mi yazicam ona benim de bir gururum var
Hep derken konusmayi o baslatmiyor mu
Biz ilk baslarda konuşuyorduk hep oydu yazan sonra araya mesafe girdi ve hep ben yazdım başlattım sonra ben kesince o da hiç dönmedi
Sağlıklı yurumesi sen yazarsin bir iki sonra o yazar sagliksiz hal almasi boyle olur o alismis surekli yazmana ve dhaa kotusu yoklunu hissetmiyor ki o kadar gun gecmis
Aynen öyle
Bir insana gereginden fazla ilgi verme boyle mesaj beklersin görüldü olur cekmek lazim kendini bazen
Evet çok haklısınız ben bir daha yazmiycam inşallah o da bu saatten sonra yazmasın zamanla her şey yerine oturur
Ben de yasiyorum bunu o saatlerce yazmiyorsun diyen kadin gitti bulusma tekliflerime kardesim gelcek diyen biri geldi demem o ki garanti olma
Bildiğim tek bir şey var ki o da onun ne kadar yanlış birisi olduğu
😔 seninkinin mi
Evet
boş ver kimseye baglanma sevil sev ama hep bir kacis payin olsun
Evet kesinlikle umarım senin içinde hayırlısı olur
Bu gece hic hayirli gecmiyor sustum bisey demedi saatlerdir
Belki o da senden bekliyor
Son mesaj bende kaldi ama uzgun attim bisi demedi
Görüldü mü attı
Evet
Gerçekten seni anlayabiliyorum ama zamana bırakmak en doğrusu
Aynen ama o zaman da insanı darliyor
Sonrasında tüm hisler geçiyor ama
Biz yeni değiliz ama oyle gececek gbi değil
Neden böyle düşünüyorsun
Ee alışıyorsun sesine eline kokusuna vs
Başkasına yazıyordur , bekleme
Bunun farkındayım hatta direkt başkasına değil başkalarına yazıyor 🙂
Kral ya 😂
Nesi kral ya ben onu koşulsuzca en masum duygularımla sevdim o hiçbir şekilde hak etmiyordu flörtleri vardı hatta dedi ki birkaç tane flört bana göre normal bi şey anlamında bir şey söylemişti. Sence yüreksiz net olamayan birisi ne kadar kraldır 😂
Kendin diyorsun ‘ hak etmiyordu ‘ diye eee kaşınmışsın sen.
Böyle biriyle bile isteye flört ederek zaten kendine saygısızlık yapmışsın.
Siz iflah olmazsınız ya
Cidden disardan yadirgamasi çok kolay ama bazı şeyler insanın kendi elinde olmuyor. Ben ondan zaten vazgeçtim. Ama şunu biliyorum ki herkes karakterinin bedelini ödüyor
Dışardan mı? Gizli 37 senedir magarada yasamıyorum. Belki senin yasın kadar sevgılım oldu ama asla bu pozısyona dusurmedım kendımı.
Kendinizi kaptırmayın. Aşk meşk adı altında karakterınızden kendınızden ödün vermeyin.
Haklısın aslında bunu yaşamış olmak bana çok şey öğretti.
Umarım tecrübe edersin. Bırak sevgiliyi kimse için karakterinden taviz verme. Abi tavsiyesi olsun.
Yazma bacım sen seçenek değilsin şu an kimle konuşuyosa onda kalsın gelmesin bi daha sall yani
Her şeyi geçtim tam bir serseri gerçekten hatta kendisi bana dedi ki sen daha iyilerini hak ediyorsun demesiyle uzaklaştı benden
Onun yazmasını bekleyeceğine sen yaz.
Ama hep ben yazdım ona hatta duygularımı bile itiraf ettim telefonda ağladım daha ne yapayım
O kadar şey yapmışsan başka bir şey yapmana gerek yok. Bundan sonrası acizliktir
Aynen öyle kimse vazgeçilmez değil ki
Sen yaz ölürmüsün hy allhm
Ben hep yazdım zaten son zamanlarda
yazmayua devam et
Hayır
yaz caksın
Ya bi git sen de kafa mı buluyorsun 😅
kafayuı buıldım ben kızım
Yani 3 gün ciddi bir süre
Bence 4. Günün şafağını da bir bekle
Hsadjkajdjs o zaman da yazmazsa basicam engeli
Aynen
birey Amin olmuş sizin olay unut gitsin
3 gün çok, el Fatiha oku, üstüne şifon çek
Bekle yazar
Sanmam
boş ver
Bekle yazma
Bence yazmayacak ama benim ona bir hafta iki hafta yazmadığını görünce o zaman anlayacak
Olmaz olsun