Çok duyuyorum sosyal medyadan evlenenleri mutlu olanları da gördüm ama yolda gördügün insanı begenirsin nasıl konuscagını bilemezsin sosyal medyadan da fotosunu görüyorsun begeniyorsun konusmak istiyorsun ya o yazıyor ya da sen ama direk amacını gösterende cok var zaten dısarda gördüğümüz insanlar yani sosyal medyadalar ben begenmediğim insanla görüşmek istemem sahsen konusmakta içimden gelmez ama sosyal medya da begendiğin insanla iletişim cok kolay işte
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sosyal medyadan tanıştığın birisi ile evlilik de gayet normal çünkü onunla da görüşüp buluşup konuşuyorsun, sosyal medyada kalmıyor yani
Nasıl güvenlir ben konusuyorum niyetleribya eglenmek evlilik değil benden baska kaç kızla konusuyorlar bana yazmıyorlar bilmiyorum nasıl güvenilcek bel altına cekiyorlar nude istiyorlar gelcem diye kandırıyorlar hiç aradıgım birine denk gelemedim inanki
normal hayatta tanıştığın birisi de bunu yapabilir, yani o da sosyal medya kullanıyor sonucta. sadece gündelik hayatında gördün diye güvenmek de bana göre yanlış.
denk gelmesi konusu da biraz şans işi iki şekilde de
Evet reelde tanıstıgım kişide benden nude istedi söyle aradıgım yani begendiğim ve düşündügüm işten olcak benden nude istemeyecek ilgilencek yani arayacak falan olcak onuda bulamıyorum ki ☹️yoksa inanki erkekler fotolarımı begeniyor yani güzel oldugumu söylüyorlar gelecem diyenler var aramıyorlar hep çalişiyorlar bazen yazıyorlar bazıları bazıları da umursamıyorlar ben anlamıyorum bu erkekleri
Sosyal medyada buldugun kadarıyla hiç gormeden evlenmiyosun sonuçta. Sosyal medya buluşup tanışmak için bir araç sadece
Daha sevgili değilken bile bel altına ceken cok var bi yazıyorlar yazmıyorlar arama desen yok naptıkları belirsiz
Belirli olanı secceksin sen de
İnstgram da ve Twitter da eskiden tanısıyordum orada da boş cıktı bıraktım sonra happn c2 jaumo vs gibi uygulamalar yüklü bazen giriyorum oralarada oraları cok onaylamıyorum begendiklerim hep sapık cıkıyo kafam karıstı ya
Duzgun erkekler nerde takılır? Ona göre biyer seç
İnstgram da ya da Twitter da vardır illaki ama bazen o kişi bana yazmazsa ben cesaret edemiyorum
Takip at sen begen filan o yazar zaten. Hem şey yapabilirsin bilimsel bişi paylaşır ordan girersin sohbete. Selam yahuşuhlu filan deme yani
Takip ben attım fotosuna begeni attım tık yok
Olabilir. Herkes yazmak zorunda degil. Bir ara sen ustaca muhabbete girersin
Nasıl yapıyım ki
Ben sosyal medya ile evlendim. Dilediğini sorabilirsin.
Gerçekten mi, uzun ömürlü olmaz diyorlar
@Yrufigicu hala evliyim ama
Mutlumusun peki nerde tanıstınız tam olarak burdamı
Ozelimi burada anlatmak istemem
orada tanışıp gerçek hayatta daha yakından tanıyarak olur
Gercek hayatta gecip tanımakmj diyon
Sosyal medyada bir şekilde tanışmak, sonra buluşmak
Uzakta oldugu için ve calişiyor mecbur izinlerinde gelcek ama yıllık izninde o zaman ne yapacaz
Seviyorsaniz devam ettirin görüntülü konusarak izinde bulusursunuz
Sevme yokki nasıl severiz sosyal medyadan seven adam arar sorar ama aramıyor
tanirsin ama temkinli olucaksin
Nasıl temkinli