Aşk insanın hayatını anlamlı kılan önemli bir duygudur.
Bu mutluluğa erişmek için kendinizi sorgulayın.
Neden olmuyor diye?

Şimdi burada eğer biz bir ilişkiden bahsediyorsak Tabii ki bu da bir heyecan yaşamak önemlidir bu heyecandan kastım Hani kişilerarası bir elektrik olmasıdır dediğin gibi Sırf kriterlere uyuyor diye de o kişiyi hayatıma alacak değilim sonuçta uyum diye bir şey vardır Eğer beni uyumu yakalayamazsam böyle bir ilişkiye zaten başlamayı da düşünmem
Hayır demem.
Evet derim
Merhaba.. Ben genellikle tanımadan yorum yapmama taraftarıyım.. Mesele en başta müthiş bir enerji aldığınız kişiyi tanıdıkça nefrette edebilirsiniz ya da tam tersi başta sevmediğiniz birini tanıdıkça sevebilirsiniz.. O yüzden tanımak çok önemli peşin hüküm vermemek adına.. Keyifli akşamlar..
Cevap
24Cevap
Kritere takılmamak gerekir.
Ama heyecanı zaten kritere takılmadan veremiyorsa da denemeye devam etmenin anlamı Yok
Bunu hiç yapmadım, ama yapmak gerekiyor.
O kriter benim için önemliyse derim.
Kimse değişmez, kişilik değişmez; değişse de acısı kalır, hoş olmaz. Önemli gördüğüm kriter yoksa eğer o kişide uzatmanın anlamı yok.
Çok önemli gördüğüm kriter için geçerli, illâki olmasa da olur dediklerimiz vardır.
hayır.
bir insanı tanımadan ona hayır demem neden ona hayır diyeyim
önce bir görmem lazım değil mi? :)
maalesef bunu yapıyorum şans vermeden direk hayır diyorum görüşmüyorum. Ama yeni yılda artık bu saçmalığa son verip en azından konuşmam bir kere görüşmem gerek.
Sorguladım sorun yok
Şaka bir yana elbette insanların en büyük yanılgısı kendilerini çek etmemeleri
Konuşma tarzı ve çevresi etken oluyor benim için. Öyle uçuk kaçık kriterleri istemem. Yoksa neden tanımayım ama şimdilik bir kenara bıraktım bunu.
Hayır demem. Ancak bendede biraz merak uyandırmalı.
Demem.. tanirim zararli bir hap olsa dahi. O hapi yutarim sonra eyvallah derim.
Sorguladım ben çok iyi biriyim aşk bana göre değil dalaverecilere göre.
İnsanları tanımak gerek.
Sağlamdır, iyi insandır sevgili olmaz dost olur. Kaybetmemek gerek.
Tanımaya çalışıyorum genelde. O ara ya oluyor ya olmuyor. :D
His heyecan yoksa kriter de uysa beni balada batırsa mükemmel yakışıklı da olsa yine yok derim.
Zaman kıymetli şey herkese harcamaya değmez. Bazı şeyler en baştan bellidir.
Yani kriter önemli çünkü sevebilmem için ilk önce bu sebepler olmalı diyebileyim
Bazı şeyler baştan belli olduğu için çok uzatmamak gerektiğini düşünüyorum
Selam,
Bilmiyorum... Yoğurdu üfleyerek yiyorum maalesef 😔
Benim bir kızı çok sevip de demişliğim olmuştu. Bazen demeseydim mi diyorum ama demem gerektiğini biliyordum
Kriterlerime önem veririm onlar beni ben yapan şeylerden birisi onları göz ardı edemem
Öyle bir şey yapmam çünkü bir insanı yaşarak tanırız ve değişebilir hatalarını örteriz 😊😊
İnsanlar materyalist aşk yok artık
Kafa yapım uymuyorsa derim
evet .
kriter oturmuıyorsa zaten olmaz.
Tanımamayı tercih ederim.
belki derim belki demem :)
Evet çünkü ilk izlemimde pek elektrik alamamıştım
Ben direk hayır derim genellde
O bir şey yapmam, tanımak isterim
Belli kriterlerimi karşılamıyorsa tanımak istemem.
Demem
Hayır demem
evet
Tanıyıp konuşmak gerekir bazen
Derim.
derim
Evet derim.
Demem herhalde.
Derim ben
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Olmamasının nedeni benim ve haklıyım da 😉
Yoooo