Çok Süper Soru için çok teşekkür ederim @nildatt
Sevilmediğini bildiği halde ilişkiye devam etmek sevgi midir yoksa saplantı mıdır?
Çok Süper Soru için çok teşekkür ederim @nildatt

Beni sevmediğini, istemediğini bildiğim, benim üstüme düşmeyen biriyle yapamam. Yalandan biseyler olacaksa su 2 yıldır olduğum gibi yanlız kalmak daha iyi.
Zaten emin ol ki bu devirde yalnız olmak güzel
Ben sana mecbur bilemezsin... İhtiyaç güçsüzlük ya da benim gibi kabullenememe beni neden sevmiyor neden neden iletişim bozukluğu bazı kadınlar konusmaz bazı erkekler konuşmaz kırıcı olmamak için ya da nu gucu kendinde bulamadıkları için
Mantık hatası.
Karşıdaki sevmiyorsa neden birlikte?
Mantık hatası diye bir şey yoktur eğer insanın duygularını kullanmak istiyorsa birlikte olmayı tercih edebilir,
O zaman. Ben de onu kullanmış olurum. Sonuçta benle yaşamaya ve seks yapmaya devam ediyor. Sap değilim, abaza değilim. Benim doğamda duygu yok. Savaş, ganimet ve menfaat var.😎
Saplantı bu kendimden bilirim
Cevap
28Cevap
Bundan nasıl emin olduğu halde devam edebilirki insan? Eğer hala devam ediyorsa gerçekten sevgi olduğunu sanmiyorum saplantıdır. İki tarafida yıpratmakdan başka bir şey olmaz ki uzun süremez bitmesi zaten.
Sev seni seveni kapında kölen olsa da.
Sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan olsada.😄
😂😂🤛🤗 aynen öyle dostum
Sevilen kişinin kalbi boşsa ve orada yer almak için yapılıyorsa sevgidir. Başkasını sevdiği halde devam edilmek isteniyorsa saplantidir.
Önce kendine saygısızlıktır, değersiz hissettiğin yerde durmak insanı tüketir. Bu durumlarda sonuç yüzünden sebebi önemini yitirir.
Valla bence saplanti aşkimdan geberiyor olsam karsi taraf sevmiyorsa gene de devam etmem etmedim de
En güzeli zaten insan mutlu olamaz ki
Müptelalık elbette tabi en korkuncuda oöyle olması.. Kokulara ve lezzetlere alışmak insanı böyle yapar bazen..
Kendini sevmemektir.. kendi kendini degersizlestirmektir.. saplantı diyebiliriz
Sevilmediği durumda zaten bir ilişkiden söz edilmez. Belki sevgi devam eder. Çok aşamalı soru.
Bu kader inancı ya da çocuklar için de devam edebilir
Saplantı durumu zihinsel bedene çivi gibi işlemiş bir durum
Sevilmediğin yerde kendine saygını olan biri bir umut diye bekler sevgi denizinde?
Bilmiyorum nasıl olmalıydı ama böyle de olmamalıydı aptalliktan başka bişey değildir
Karekter yani cogu insan ask evliligi yapmiyor para ici icin evleniyor ancak seninki farkli eger karsiki tarafi rahatsiz ediyorsan saplanti olur.
Yani gercektende seviyosam oda benden ayrılmıyorsa devam ederim
Ve sorunu çözmeye calısirim
Bence orada saplantı haline gelmiştir ya da mecburdur evliyse tabi
Saplantı da değil de yani çaresizlik bence
Bazen öyle çaresiz kalıyorum ki ölmek istiyorum
Öz degerinizi arttırın ve bunu bir psikolojik destek alarak yapabilirsiniz. Dile kolay olsa da kendinizi zorlayın, harekete geçmek gerek. Üzülerek bir dipte hayat gecirmeye ya da hayattan vazgeçmeye gerek yok. Biri bir yerde kahroluyor diye güneş doğmaktan vazgeçmiyor. Kompleksleri, özgüvensizlikleri, korkuları bir kenara bırakıp kişisel gelişime ve karşılıksız iyiliklere başlamak insanı güçlendirir. Saygılarımla
Yok psikolojik danışmanlık desteği Alacak kadar değil de beni üzen başka şeyler var
Özgüven eksikliği yok
Tülay kök ona bir bakın
Sizinle iletişim şansım var mı
Maalesef ikili dialog kurmuyorum, size iyi şanslar dilerim
Peki
Aptallık başka da bir şey
pompa yuzunden devam edıyordur. işler kesatsa.
Saplantı
Zaman kaybı ve enayiliktir.
Saplantı tabiki...
En beteri...
Saplantı olduğunu düşünüyorum
Ahmahklık olur ilişki olmaz bknz. ahmaklık nedir
Saplantıdır başka Türlü açıklanamaz
bence ikiside değil. bence aptallıktır.
İkiside olabilir
Sala. klık
Saplantı
Saplantı denir buna.
Saplantı
Saplantı diye düşünüyorum
Saplantıdır
Saplantı
Saplantı
Saplantı
Yaşamadım
Saplantı
Rahatsızlıktır
Vefa olabilir mi
Saplantıdır
Saplantı
Saplantı oluyor
Saflık ve kendini kandırmak
Avanaklık
Saplantılıktır
Tamda ben
umutsuz bir saplantı
Bence enayilik
Saplantı
Saplantı
saplantıdır net
Saflıktır.
Afedersiniz safla apta. liğı karıştırmayın.. saf temiz kalpli bu canım. liktan başak bir şey değil
Aptal başka saf başka -_- şimdi lekeldim de bu sözcüğü oof neyse
Lekeldin* 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?