Erkek arkadaşım arada bir evlilikle ilgili şeylerden konuşuyor ama net değil. Sizce yakında evlenmeyi düşünüyor mudur?

Zaten ciddiyiz ikimiz de, ve son zamanlar arada rvlilik konusunu serpistiriyor kendisi. Ornegin benim is tempomla alakali konusuyor. Ayni evde yasadak evli olsak cocuk olsa bu sekilde gec saatlere kadar calismak problem olurdu, ben ezdirmem seni l onlara, iste ne bileyim cocuk cok isterim ama ilk birkac sene hemen cocuk olmasin once tatil gezme yapalim tadini cikaralim vs vs. Bu gibi konular konusuyor ama hic net bir sekilde aileleri tanistiralim, artik nisanlanalim vs gibi konular hala acilmadi. Şu an bir senedir tanisiyoruz (birlikte demiyorum, konusuyoruz bir senedir, birliktelik zamanla olustu).

direk sorup onu bogmak istemiyorum ama, acaba yakin zamanda evlilik (soz Nisan ) dusunuyor mudur bunlari konusan erkek?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir defa acikca sordu benle goze kestiriyor musun (evlilik anlaminda) diye. Kendisinin istedigini de soyledi. Ben direk evet istiyorum yerine ‘yapabilecegimizi dusunuyorum iyi anlasiyoruz’ tarzinda konustum. ‘Hayat ne getirir bilemeyiz biz sadece bir karar verip arkasinda dururuz’ dedim. Bu ona ne dusundurmus olabilir?
Erkek arkadaşım arada bir evlilikle ilgili şeylerden konuşuyor ama net değil. Sizce yakında evlenmeyi düşünüyor mudur?