AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
sen tatmin etmezsen o da başka şekilde tatmin olma yolları arar gayet doğal
Tamam video izlesin ama resimlere bakmasın
Ne farkediyor ki 😂
Tabikide çok büyük fark var. birusi sanal olan şeyler film gibi. Öbürü ulaşabileceği birisi.
Yas olarak kucuksun anlasilan zamanla takilmaman gerektigini anlarsin :)
G*vatlık inanılmaz derecede meşrulaştı. Artık insanlar normâl görüyor.
Evet bende anlayamadim. Normal görüyorlar bunu. Benim midem kaldırmıyor hiç. Oda normal görüyor işte bilemedim sonradan kadinlara gidince aldatinca yine ihtiyaç derler
Seven adam p*rno bile izler, ne var bunda sanki. Sizde yapıyorsunuz 🚀🔥
Ben yapmiyorum herkes yapmazm benim öyle şeylere hevesim yok ama kendisi sadece onları izlemiyor ki tiktokda bulduğu kadının çıplak resimlerini bakıyor
Sen cocuga vermezse. Çocukta p*rno içerikli şeyler izler...
İzlesin videolari ama sadece o kadinin olduğu resimlere bakması normal değil ki
Normal a normal karsilayan sen bude at sana baksın. Yani ne diyim baksa yani biraz empati kurmani istiyorum senden
aranizda bir sey yasanmadiysa normal adam gidip baskasiyla olmamis ki bakiyor boş ver sen de bak
Yok brn bakmam yani öyle şeylere hiç hevesim falan yok benim. Ama kendisi sadece kadinin olduğu resimlere bakıyor. Video izlese bisey demicem ama özellikle o kadina bakıyor
Normal değil
Yorumları okudum açıkcası özellikle gidip tiktok da ki kadınları ve instagram sayfaları araştırıyosa bence de bi sıkıntı var ben kıskanırdım açıkcası
Bende çok kıskanıyorum doğru bulmuyorum. Neden video izlemeyipde onlara baktığını sordum.. bir şey diyemedi haklısın falan dedi. Nefis işte durmuyor dedi. Ayda bikere yapiyormus ama sanmıyorum. İşimi halledip hemen kapatıyorum dedi
alışkanlık bir müdet devam eder sonra bırakır senden ayrı kaldıgı günler devam eder. faxzla bakmasıda erken boşamaya sebeb olur ilerde
Okadarini bilemem ben erkenmi olur falan. Ama evlenince izlemesini istemem. Bide ulasabilecegi insanlara bakmasini falan.
aynen belli olmaz o cinsel hayatındaki oyuma bakar. fazla bakması sürekli mastürbasyon yapması sıkıntı olur
senden bişey isterse yapma kesin
Ya okadar dua ediyorum başka kadinlara bakamasin diye ama olmuyor😅😂 benden istemez hiç zinaya giriyo çok günah diyor
aynen ne yapsan bakar erkek milletiyiz
Ama saygisizlik bu ya. Ben yapsam direk ayrilirdi çok sacma
Aynen öyle haklısın tabii.
Yapan bayanda çok var
Var tabi ama benim öyle şeylere hevesim yok hiç. Yapmam yani
En güzeli de o yapma birak sade temiz kalbinle onu bekle
Ben ama soğuyorum ondan iğrenmeye başladım yani ayrilacam sanırım
Özel olarak konuşalım
Ilginç yorumlarda ki kızlar hep normal karşılamış. Aldatiliyorsunuz haberiniz yok
Evet seni aldatmış oluyor. Hemen ayrılmalısın, ergen misiniz nesiniz siz da?
Gözlerin kapat o zm :)
hayır ondan alakası bir durum değil bence :)
İnşallah değildir. Bana mesela gözüm senden başkasını görmez diyor ama gidip tiktokdan beğendiği kadının çıplak resimlerine bakiyor instagramdan falan
Normal büyütmene gerek yok
Ama başka kadınları beğeniyor bana gözüm senden başkasını görmez diyor yalan söylüyor ozaman. Böyle bi insanla evlilik olmaz
Erkekler böyle
Sevse de bakar, izler. Evlenince de bakar
Ben dayanamam ama buna ozaman hiç evlenmeyim ben.. bu konularda çok hassasım ben. Bide ben sadece ünlü şarkıcıyı takıp ettiğim için kızmıştı yani.. ben yapsam direk ayrilirdi
Evet canım maalesef böyle..
Ne var canım bunda? :D
Kadınların çıplak resimlerine bakması çok rahatsız edici.. video izlese bsy demem ama bu farklı. Ve ulaşabileceği bir insan ünlü olsa bile
Sana çok mantıklı bir soru sorayım. Sen nar ekşisi alacaksın, A-101 'de yok. Gidip Şok'tan alıyorsun. A-101'i aldatmış olur musun? O çocuk da senden alamadığı cinsellik hizmetini başka bir yerden temin ediyor bu kadar daralıyorsan seninle yapmasını söyle.
Anladım böyle düşününce evt mantıklı. Bizim birsey yapmamiz mümkün değil hem kendisi de istemez yani. Benimle bu konuları konuşmuyor bile zinaya giriyor çok günah diyor
İnançlar falan saçma sapan şeyler. Yapın istediğinizi kendinize ket vurmayın.
Adam rahatlamak istemiş. Ne olacak yani ne olacak saçmalamayın. Siz
izlemiyınuz mu hiç bişey yapmıyonuz mu. Ot gibi yaşayın
Adam gay olsun mu istiyon erkeklere mi baksın
Bu erkeklerin yaptıpı birşeydir. Hiç üzülme
Tamam video izlesin ama sadece kadınların olduğu resimlere bakması bence doğru değil.
Ya şunu anlayamıyorsun. Bak adam senle bişey yaşamıyor. Haliylen aklı hep cinsellikte. Yerinde olsam bende kızardım ama inan seni sevmediğinden veya değer vermediğinden değil. Sosyal medya elinin altında. Ben evliyim. Evli oldupum halde karşıma bir foto çıktığında bakarım. Aşırı dinci değilse her ama her erkek bakar. Bunları kafana takma. Bulacağın erkekler hep aynı olucak
Yani aşırı dinine bağlı birisi değil yani namaz falan kılmaz sadece cuma namazi. Ama başka şeylerde hemen haram günah falan diyor yani..
Ayda bikere yapiom dedi ama inandirici gelmedi bana hiç
Ayda bir yapması imkansız. Yaşı 20 25 arasıysa haftada 1 2 en az
Yaşı 20. Bana dün konuştuğumda hiç yapmıyorum ayda birkere yapıyorum sonra kapatıyorum dedi. Ama telegramdanda izliyor yani izlemiyorum diyor ama izliyor bilyoprum yani. Sürekli bana yalan söylüyor. Birde gözüm senden başkasını görmez diyor du
Evet gözü görmez. Ama cinsellik konusunda yalan söylemesini anlaman lazım
Anladım ama yalan söylemesi doğru değil. Biliyorum yani niye daha yalan söyler.
yahu seninle bir şey yaşamıyorsa ne yapsın bu adam
Tamamda video izleyebilir neden sadece çıplak kadinlara bakar ki
onlardan zevk alıyodur video yerine
Bilemedim neden bakiyorsun deyince birseyde diyemedi. Sen haklısın ben birsey diyemiyorum dedi.. çok saçma ama mecbur kabullenmek lazım. Zaten ayda bir defa yapıyorum dedi
cok takma bence cidden onuda yapmazsa sorun kendi icin.. sende izliyorsundur
Ben izlemiyorum 😅 hevesm yok öyle şeylere.. bazıları ayda birkere olması imkansiz diyor sorun vardır diyor bu doğru mu sence?
yani evet ayda 1 defa degildir o konuda yalan diyor... ama sen neden isteksizsin ki bu kadar:) sorun degilmi bu
Bilemiyorum. Hastalık yüzünden hormon hapları kullanıyorum ondan olabilir😅 yani kendiside brz isteksiz gibi geliyor bana. Tabi biz bsy yaşamadık evlenmedende olmaz ama ben dün dedim evlenince birilerine bakmasın diye günde 3 defa mecbur yapacak diye oda beni öldürecenmi diyor😅😂. Ona kalsa ayda bikere yeter
ayda 1 defa istiyorsa oda isteksiz ve günde 3 defa cok güzel bir şey bence de ama sen o kadar dayanırmısın ki
Bilemem orasını ama dayanirm bence yeterki onlara bakmasın. Okadar çok yapinca çok zararli diyor birisi çok yapınca ölmüş diyor. Korkuyor sanırım bende anlayamadim. Yani birde erkek yani daha istekli olmasi lazım.
kesinlikle bunu onun demesi lazım sana uyurken bile içinden cıkmıcam diye
Bende anlayamadim.. acaba sorunları mı var benim bilmediğim onu düşünüyorum. İyi olmasını istiyorum ben..
işte bunlar hep sorun seninle bu konuları konusması gerek düşünsene evleneceksin istekli beklerken ayda 1 defa seks mi olur
Benimle konuşmaz bu konuları hiç. Neden diye sorunca çok günah zinaya giriyor diyor😅
ya da senin konuşmaaycagını felan mı düşünüyor bence izlicegine seninle konusup rahatlasa daha iyi
Dediğim gibi istemek olmaz diyor günahmis.. bende beni beğenmediğini düşünüyorum böyle bilemedim
seni arzulamıyorsa begenmiyor o zaman bende böyle düşündüm resimlere bakarken de günah sonuçta
Yani. Hani belki brnim günah işlememi istemiyor olabilir. Bugün konuştum dudak falan yaptırmak istedim yok günah falan dedi kızdı.. begenmiyormu diye sordum yok sen çık güzelsin beğeniyorum ama istemek olmaz diyor. Ve az zayiflamami istiyor ama o konuda çok haklı yani :)
dudak yaptırma derken? yahu anlamadıgım sey seni seviyor ve seni arzulamıyor gibi gunah demesis acma ama cıplak kadınlara bakıyor o ne peki
Yani dudak büyüttürmek istemiştim. Biraz daha dolgun olması için. Yine yok falan dedi brz kızdı. Yani evet oda günah ama kendisi günah işlemiş olur. Ya dediğin gibi beni begenmiyor ya da günah işlememi istemiyor. Sevgili olduğumuz ilk zamanlarda çok nadirde olsa konuşurduk artk konusmuyoruz
daha once konuştuysanız seni isteksiz de görüyor olabilir
Olabilir kaç kere sordum heo aynı şeyleri söylüyor o yüzden üstüne gitmiyorum artık
bence bi daha düşün bunu sen gunde 3 kere derken bile korkup seninle konusmuyor üstüne baska seyler izliyor hiç mantıklı degil bu ilişki
Yani genel olarak konuşmaz bu konuları beni öldürecenmi dedi güldü. Daha izler yani ama resimlere bakmasın dedim. Tamam dedi. Birdaha konuşurum onunla yarın
bence bu konuda düzgün konuş net ol
Yani zamanı olmadığı için düzgün konuşamıyoruz ya da biyerde yine konu kapatiyor
netleştirmen lazım ama eger hayatını birleştireceksen
Tabu evlenecez biz mümkün olduğu en yakın zamanda. Ailesi beni biliyor zaten. şu an askerde diye olmuyor. Ve orada çalışmak istiyormuş sınavları falan varmış 2 yıl sürer dedi
2 yıl cok uzun:)
Evet aslinda bu Yaz olacaktı ama askerliğini uzattı. Bu Yaz bitiyor. Evim arabam işim yok dedi alamam dedi seni. Bende mecbur kabul ettim zorla olmaz ki. Bu sınavlar falan 1 yıl sürebilirmis belki seneye olur yani
Sapık herif derhal ondan ayrıl
Konuştum şu an onunla uzun uzun.. yani ilk başta yok falan dedi ama sonra kabul etti. Daha yapmam dedi
Sen de inandın emi?
Yaparsa ve öğrenirsem ayrılırım zaten direk. Ama baya ağlamıştı.. anneme yazmıştı sevmese bukadar ugrasmazdi bence
Yalanını bile adama zor kabul etmişin kaldı ki bir daha yapmayacak mı sanıyorsun?
Valla erkeklere güven olmaz sen gene de pek inanma derim umarım dediğin gibi olur
Evet güven olmaz biliyorum. Ama çok seviyorum. Öyle hemen Bırakamıyor insan. Aslnda öyle kızlarla işi olmayan birisi yani. Birakir bence bilemedim. Ama beni nasıl kırdığını gördü 2 gün konuşmadım aklı başına geldi
Sadece seni sevmesi mi önemli sana olan güvenide önemli. Belki Senden gizli gizli yapar senin ruhun bile duymaz. İnşallah yapmaz sana sadık kalır
Ben dedim normal video izlesim artk. Ama resimlere bakmasın dedim yapmam dedi. İnşallah yapmaz. Zatrn birdahakine beklemem hemen silerim
Senle alakalı değilki bu durum
Tamam ama brni dinlemiyor ki. Nekadar rahatsız olduğumu söyledim devam ediyor. Ve şu an sadece kadının olduğu çıplak resimlerede bakıyor. Demekki gözü dışarıda
Mesele sevgi ile alaklı değil
Tamam ama gözüm sendej başkasını görmez diyor ve sadece kadının olduğu resimlere bakıyor
Evet ama bu durum biraz darklı tamam normal demiyorum ama işte.. 😅 gizlisin yoksa anlatrdm sana farkı👍😅
Ya bence aldatmak bu. Ben yapsam direk ayrılırdı
Şimdi öyle düşünmek için de sebeb var düşünmemek içinde bakış açısına bağlı şatet öyle ise bunun içinde bir önerim okur yok değilse yine ama gerçekşe +18 izliyor bunun sebebi önemli bencede yine ordan bakmak gerek istersen iki yöndende anlatırım 👍😅
Ya seni dürtecek ya da izleyecek
Yani izlesin ama sadece kadının olduğu resime bakmasini istemiyorum. Doğru bulmuyorum. Nasıl olsa ulaşabileceği birisi
p*rno izledikleri kadınlara ulaşabileceğini sanmıyorum. Ne izliyor tam olarak?
Telegramdan ifşa gruplari var oradan izliyor. Linklerde oluyor orada kizlara konuşmak için. Girdimi bilemiyorum. Ama tiktokdan bulduğu kadinin çıplak resimlerine bakmış mesela..
Hangi guruplarına onlar.🤪😂Telegram da kileri ben de izliyorum ama çok da bir şey çıkmaz. Yazsana ulaşamazlar. Orada hep para karşılığı yürür işler.
Evet para karşılığı hepsi ama belkide para karşılığı yapar o bilemem yani
İşte o işe bulaşırsa parasını pulunu verir ve mal gibi ortada kalır.
Umarım hiç bulaşmaz.
Şimdi asker ya kendisi aylık 250 tl falan harçlı alıyor. Buda her ay hemen bitiyor. Arada bi çikolata falan alıyor sence hepsi buna gidermi? benimde gönderdiğim oldu yani ama nasıl bitiyor anlayamadim
Sigara kullanıyorsa gider, askerde daha çok gider. Canı sıkılır yemeye içmeye verir kendini. Askerde bir şey yapamadığı için de p*rno izlemesi normaldir. Hepimiz o yoldan geçtik. Erkek muhabbeti işte bunlar geçici dönemler. Bence üzülmene gerek yok. p*rno izlemese senden nude istemeye başlar. Askerde ki adama atma sakın
Sigara kullanıyor evet. Bırakmasini istiyorum ama birakmiyor.. içmiyor kendisi izinde alamıyorki oradan ciksin.. benden hic istemedi istemezde yani. Zinaya giriyor çok günah dedi
O zaman sal biraz bırak askerde izlesin. Sonunda sana döner. Askerde zaten duvarlara attırmak dışında ne yapabilir?
İzlesin ama zamanla iyice soğuyorum beni kaybetmek üzere ve umrunda bile değil. Kaidnlara bakmamasini söyledim kaç kere devam etsin bakalm
Askerlik farklı bir psikolojiye sebep oluyor. Böyle bir şey yüzünden hemen soğuma bence... Onun da dikkat edeceğine eminim
Etmiyor işte beni üzdüğum kaç defa söyledim. Hiç umrunda bile olmuyor ki. Ara verelim demiştim hrmen tamam demişti..
Hmmm o zaman sıkıntı büyük. Ayrılmaya
Hemen razıysa sıkıntı büyük. Pek umut yok gibi
ayrılmak istiyor mu diye sorunca yok istemiyorum diyor ben anlayamadım ne istediğini
askerde sıkıp boğaz etmemeye çalış. Psikolojisi bozuktur. Ayrılmak istemediğini söylüyor ama sen söyleyince de tamam diyor. O zaman sana ters psikoloji mi yağıyor acaba
Çıplak kızsa bakar exstradan p*rno da izler
Çıplak kızlara bakıyorsa adam bi yönden dolmuştur oyuzden o tarafını soylemicem
Evlenince düzelir mi yoksa daha bakar mi? Aldatır mi beni sence?
Düzelir
Çok arkadaşım düzeldi böyle
Çıplak kıza bakıyorsa bile bu seni sevmiyor anlamına gelmez
İnşallah düzelsin de başka bir şey istemem. Beni beğenmez diye korkuyorum ama onlarin vucudu mükemmel kusursuz oluyor ben öyle değilim.
Bakar ne de olsa erkek
Ozaman herkes bakiyordur evli olsa bile? Bilemedim yani. Böyle herkes bakıyorsa ben yanlz yaşayim
Evli bekar fark etmez her erkek p*rno izler abartma istersen sanki seni eskortla aldatti🤣🤣
Ozaman bana gözüm sadece seni görüyor demeseydi. Resmen yalan üstüne yalan söylüyor.. hem böyle gözü dışarıda biriside onuda yapar bence
Ne alakası var gözü dışarıda olsa seni aldatır p*rno izlemek aldatma sayılmaz bazi çiftler birlikte fantezi amaçlı p*rno izleyerek seks yapıyor bence yanlış düşünüyorsun
Bilemiyorum gerçekten yani herseyi bilmeme rağmen hâlâ yalan söylemeye devam ediyordu.. en azindan dürüst olabilirdi
Belki utandı belki senin onu sapık gibi görmenden cekindi kendini onun yerine koyarak düşün birde 😀
Yani bilemedim kendisi zaten utangaç birisidir. Ondan iğrendiğimi söyledim. Çok kötü olmuştum. Ama kendiside hemen bjnlari duyunca istersen ben gideyim diyor yani ayrılmaya calisyor
Utandığı için ayrılmak istiyor yazık la 🤣
ben beni sevmediğini söyledim sadce yalnız kalmamak için benimle olduğunu söyledim oda böyle düşünüyorsan giderim dedi. Düzeltmek yerine hemen ayrılmaya calisyor
Diyetteyiz diye menüye bakmayacak değiliz herhalde
Evlenince düzelir mi sence? Bakar mi onlara daha
Ya her erkek bakar o bir gerçek ama birlikte olmaz
Anladım. Eskiden hiç bakmazdi şu an 4 aydır falan izliyor. Asker kendisi şu an. O başladıktan beri böyle. Beni beğenmez diye korkuyorum
Bakar , bunun sevgiyle ilgisi yok.
Yani seviyordur beni ozaman? peki evlenince düzelir mi bu?
Seviyordur. Cinsel ihtiyaçları var bakar. Evlenince düzelir.
İnşallah düzelir. Onunla konuşmadım ama soğuk davrandım oda anladı. Dün konuşmayalım yoksa kalbimiz kirilacak dedi. Ondan beri konusmuyoruz.
Erkeklerle kadınların cinsel ihtiyaçları aynı değil. Sen bakmasanda oluyordur. Ama erkeklerde spermanın atılması gerekiyor. Ne kadar uzun süre bunu yapmazsa aklı o kadar cinselliğe kayar. Hiç yapmazsa olmadık yerde erekte olabilir ya da pantolonun sürtünmesine boşalabilir. Bunu sadece bir ihtiyaç olarak yapıyordur. Seni sevip sevmemesiyle alakası yok yani.
Yani bu ihtiyacı 2 3 günde bi olabiliyor mu? Neredeyse her gün izliyor.. yoksa öyle sapıklığındanmi izliyordur
Olaya sen kadın gözüyle bakıyorsun ama fizyolojik farklılıklarımız var. O izlediği videodaki kadına karşı bir duygu beslemez. Hatta genelde birkaç saat sonra o kadını bile hatırlamaz. Bence bunu kafana takma. İzlemesine de karışma bence.
Kimi insanın her gün ihtiyacı olur , kimisinin birkaç günde bir. Hergün yapıyorsa hergün yapmaya ihtiyacı vardır. Normal bir cinsel ilişkide erkek birkaç kez boşalabilir. Buyüzden her gün sevişmesi gerekmez genel olarak. Video izlediğinde ise muhtemelen tek sefer boşalıyordur. Buyüzden her gün buna ihtiyaç duyabilir. Bu hormonlarıyla vs ilgili bir durum ve normal. Sen cinsellik yaşamak istememişsin ve o saygı duymuş. Erkek için kolay bir şey değil. Birçok erkek cinsellik yaşayabileceği kızların peşinden koşuyor ya da para karşılığı ilişki yaşıyor. Sen seni bekleyen kişiyi sapık olarak düşünüyorsun. Çoğu erkeğe göre iradeli demekki ki seni bekliyor.
Kendisi zaten istemez öyle bir şey. Zinaya giriyor çok günah diyor. Konusmaz bile o konuları benimle.. şu an dayanamayipda o kadinlara gider diye korkuyorum ben. Eskiden 2 haftada bir olurdu onun ihtiyacı şu an neredeyse her gün. Benimlede fazla ilgilenmiyor. Bazen çok üzüyor sonra iyi davranıyor anlayamadim
Bence o konuda ona karışma. Hergün olması da normal. İki haftada bir olması çok fazla. Asıl o sorun olurdu.
Yani bana eskiden öyle demişti.. askerliğin ilk ayı hiç yapmamış sonra başladı izelemeye. Neden diye sorunca affedersin ama izlemeyince kalkmiyor dedi.. sence bu normal mi yoksa kötü bir şey mi?
İzlemezse erekte olur tabiki, normal bir şey. Bence siz onun cinsel hayatını kafanıza çok takıyorsunuz.
Yani benim kafaya taktığım şey onun başkasını izlemesi resimlerine bakması. O beni üzüyor iğreniyorum ondan
Mantıksal olarak düşündüğümde haklısın. Ama bu erkeklerde düşündüğün gibi bir durum değil. Bir ihtiyaçtan doğuyor. Eğer video izlemeden yaparsa ilerde erken boşalma sorunu olur. Yapmama gibi bir durum söz konusu değil. Olur olmadık yerde erekte olsa daha mı iyi?
Hayır tabikide iyi değil. Ama ulaşabileceği insanlara bakıyor nasıl olsa. Ünlü olsa bile yani. Genel olarak sanal olanlari izlese neyse bişey demicem ama bu baya rahatsiz edici. Benmi abartiyorum bilemedim
Sevgilinin sana regl olma demesi gibi bir şey senin dediğin. Bu elinde olan bir şey değil. O da onun elinde olan bir şey değil.
Ünlülerden rahatsız oluyorsan bunu söyleyebilirsin. Sadece video izle de. Kıskanıyorum vs de. Bence onu sorun etmez.
Anladım konuşamadm ama hiç. Birkaç gün kafa dinlemek istedim. Dünden beri konusmuyoruz. 2 3 gün sonra yazarım söylerim ama biraz anlamasi lazm brn hemen herşeyi affediyorum olmaz böyle
Konuşunca söylersin düşüncelerini. Ama karşındaki insana sapık muamelesi yapma kırılır ( hergün yapman çok vs) . Birbirinizi bu meseleler için üzmeyin. Eğer çok kıskanıyorsan bu meselerle ilgili soru sormamayı da deneyebilirsin. Size mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim. Dediklerini yapacam :)
sevmekle alakası yok ki bunun
Tatmin oluyor evlenmeden önce
Bence evlensende devam edicektir o baska bisey erkek icin farklı bi zevk yni
Hahqhahahah seninle ne ilgisi vatir
Bitmediniz Allahın seks cahilleri
Bilmiyorlar erkeğin doğasını sonra konuşuyorlar..
Sevip sevmemekle alakası yok
Sevmekle ne alakası var yaa
Gayet doğal sen izlemiyor musun?
herkesin ihtiyaçları var aldatma değil bence
Tabikide vardır ona bisey demiyorum. Ama sadece video izlemiyor ki kendisi. Tiktokdan bulduğu kadinin çıplak resimlerine bakıyor. Demekki başkasını beğenmiş de bakıyor öyle
Bence aldatma sayılır çünkü başkasının vücudunu çıplak olarak görüyor çünkü
Evet ya bide özellikle okadar uğraşması da var. Yani görürsün vudeoyu gecersin hemen. Ama kendisi instagramdan araştırıp resimlerine bakıyor
Net aldatma kesinlikle bariz şekilde
Bende öyle düşünüyorum. Ayrilmayi düşünüyorum ama konuşmuyoruz şu an
Anlamadigim şey kızlar niye normal karşılamış?
Bilmem herkes farklıdır. Bazıları daha rahat bu konuda. Ben ama rahat olamıyorum
Ben mesela kız arkadaşım olsa öyle şeyler izlediğini yakalasam ayrılırım. Kendim de izlemem sevgilim olursa eğer.
Oda dedi hoşuna gitmez diye ama kendisi yapıyor
Aldatma illa başkasını sevince olmuyor. Çıplak birine bakarsan o da aldatma
Bence bidaha izleme de izlemeye devam edere ayril
Ederse*
aa öyleyse bence de aldatmaya girer
Kaç kere söyledim. Yapmıyorum diyor ama yine yapıyor
Mastürbasyon da mı yapmasın :)
Yapıyo
Yapsin yapmasin demedim ya. Ama sadece kadinin olduğu resimlere bakmasi hiç doğru bir şey değil
İlişki onların biz karışmayalım
Onlara bakarak haz alıyordur. boş ver
Onlar hayali zaten. Ulaşılabilecek biri degil
Nasıl anladın bende sevgilime yapayım
İnstagram hesabı bende var oradan hareketlerden gördüm. Yani girdiği linkler gözüküyor orada
Seven erkek sevdiğinden başkasını görmez
Yani bakmaz diyorsun? Bana her erkek izler diyor. Evli olsa bile. Hakliymisim ama ihtiyacmis
Seven erkek gözü sadece seni görür
Öylede diyordu bana ama onları izliyor işte. Bana inandirdi ihtiyaç olduğunu
Olur şimdi böyle ilerde ne olur acaba
Bende öyle düşünüyorum. şu an izleyen sonradan neler yapar diye..
Yani
Sana olan sevgisiyle ne alakası var bunun...
Geç kalmışsın hala düşünüyorsan
Ayrılmayı diyorsan ayrılmadık. Konuştum onunla uzun uzun ve konuyu kapattık. şu an her şey iyi gidiyor. Rahatsz oluyorum ama olsun :)
Saçma sapan şeyler yüzünden mi ayrilmayi düşündün ayrıca sen hiç +18 izlemedin mi muhabbet etmedin mi mastürbasyon yapmadın mi
saçmalama heer erkek izliyo ki
Saçmalama lütfen. Normal değil mi bakması.
Tamam normal videoları izlesin ama neden özellikle o kadinin resimlerine bakar ki. Beğenmiş bakıyor. Gözü dışarıda bence
Hep bir kadına bakıyorsa sıkıntı
Hep bakiyormu bilemiyorum. Dün sabah gördüm işte. Uyanır uyanmaz ona bakmış linke falan girmiş
Belki video hoşuma gitmiştir
Ben bazen zorla yapılanı üç beş kere izliyorum
Bazen de daha romantiklik barındıranı üç beş izliyorum
Değişiyor
Hepsi etkilemiyor beni
Öyle bişey de olabilir belki
Tamma video izlesin ama sadece kadının oldugu resimlerde olmaz ki. Bana video izleyince seni hayal ediyorum diyordu. Oda yalan brnce
Yalan olabilir
Kesin yalan ya bide gözüm senden başkasını görmüyor diyor
Sevmiyor sevse izlemezdi
Saçma bir yorum daha
Alistiysa geçmiş olsun bırakmaz
bu aldatma degıl bagımlılık uyusturucu gıbı
Seviyo
İnşallah öyledir. şu an konusmuyoruz 2 gündür. Öğrendiğimiz anlayinca hemen konuşmayalım dedi
Seven yapmamalı.
Yani şimdilik izlesin dedim ama sadece kadının olduğu resimlere bakmasi çok rahatsız edici birsey ve saygisizlik bana karşı.. gözüm senden başkasını görmüyor diyor ama beğenip bakıyor resimlerine
İğrenç bi durum bence
Tabikide bende ondan iğreniyorum soğuyorum ama yapma desemde yapıyor. şu an sdce kadına baktığını dün öğrendim ondan beride konusmuyorum. Hatta kendisi dedi konuşmayalım diye
Konuşma sen yazsa da yazma insan soğur bi kere tekrar ısınmaz ki
Yazmıyorum zaten whatsappi kapattm mesajlar gelmiyor bana hiç.
Evli insanlar bile izleyebilir normal
Sende ellet biraz bakmasın ihtiyaç yani normal
Net ayrıl olur öyle şey
20 yaş altindaysa normal bence
şu an 20 yaşında. Video izlemesine şimdilik birsey demedim ama o sdce kadınların olduğu resimlerede bakmaya başladı. Tiktokdan bulmuş sanırım onu.. bence bu aldatmadir
Evet aldatmadir bencede kesinlikle
Benim kac kere uyarmama rağmen bu pisliği yaptı teşekkür ederim tek benim böyle düşünmediğimi öğrendim. Ayrilacam bende
Bence doğrusunu yaparsın
şu an konusmuyoruz birazda o acı ceksin telefonu açmıyorum.. 2 gün gecsin acarm sonra ayrılırım
O nasıl bir ayrılma şekli yaz ya da ara söyle bence empati kurdum popona tekmeyi vururdum saniyesine
Yazım yanlışı var düzeltme yok anla işte demek istediğimi
Yok şu an bana cektirdiklerinin aynısını çeksin. Beni ariyor yazıyor. Hatta tam şimdi annem aradı ona yazmış bana ulaşsın diye. Biraz ayrılma korkusunu yaşasın
Kendimi kötü hissettim ama doğru olan bu bence
Sen neden kendini kötü hissettin ki? Bence o öyle hissetmeli. Daha d arayıp duruyor
Ne biliym işte ayrıl felan dedim ya 🤣
Şimdi ayrılma mi diyorsun 😂
Ben olsam hadi ordan ederdim hayatımdan seni bilmem vebal almayim 🤣
Yani doğrusu da bu. Anneme yazinca sanki affedecekmisim gibi düşünüyor. Bana saygisizlikdir bu
Yapmayın gözünüzü seveyim izlemeyen mi kaldı
Video izlesin ama sdce kadinin resimlerine bakmasi aldatmadir bence
Onu bilemem yani o başka bir şey çünkü insan sadece sevdiğini arzular
O ama öyle değil. Bunu öğrendiğimiz anlayincada konuşmayalım dedi yoksa kalbimiz kirilacakmis
Belkide doğru kişi değildir. İyice bir düşün bence
Bencede değil gibi. 1 yıl bosuna gitti
Ailemeden ne diyeceksem artık..
Bu kadar karamsar olma önemli olan yanlışın farkına varmak evlendikten sonra görseydin bu yüzünü daha mı iyi olurdu. Elnet doğru insanı bulursun
Bulmak istemiyorum benm erkeklere güvenim kalmadı hem iğreniyorum artık tek başıma yaşarım
Senin bileceğin iş hayat senin hayatın
Sevmiyor aldatmış oluyor
Evet bencede öyle bazilari normal birsey diyor ama başkasına bakiyor nasıl olsa
Aslında duygularımıza göre değişiyor bu sen kendini değersiz hissediyorsun ya da onu paylaşamıyorsun gibi hisler bunlar kimisine göre aldatmış sayılmıyor onlara göre sadece ihtiyaç gibi ama öyle değil.. erkekler o konularda bizim gibi ağırbaşlı değiller iki göz kırpılsa hemen havaya uçuyorlar aldatmaya çok meyilli hepsi
Evet hepsi aynı maalesef. Eski sevgilim beni aldatmışti. Kötüledigi kizla sevgili olmuştu. Bu yüzden hiç güvenemiyorum onada
Güvenme zaten bu konulara kafanı yormakta zaman kaybı bi kere bırak sende hayatına bak elindeki imkanlarla istediğin gibi yaşa hayatı
Evt ayrilacam bende haklısın
Nasıl öğrendin peki bunu?
İnstagram hesabi bende var. Orada hareketlerden girdiği linkler gözüküyor oradan gördüm ztn
Anladım ama şöylede düşünebilirsin sonuçta daha toy biri hani cinselliği kadınları bilmek için meraktan bakıyorda olabilir ama bakarken zevk aldığıda bir gerçek
Bakar düzelmez hep farklı tad arar
Yani benden sıkıldı mı? Aldatır mi beni?
Hergğn verirsen aldatmaz naz yaparsan başk sever
Orasını bilemem tabi. Nasıl olacak falan .
Bakar
Çok normal ne yapsın çatlasın mı adam
:)))))))
Yani genel olarak izleyebilir. Ama özellikle o kadinin resimlerine falan bakmasına çok rahatsz oldum ben. Evlenince düzelir mi sence
Canım şimdi bunların haftada en az bir kez rahatlaması gerekiyor sağlık açısından yoksa tıkanma falan fıstık oluyor ama o kendi yapmasa bile 10-12. günde vücut uykusunda atar esasen. Fakat bu yaşa kadar alışmışlar p*rno izleyip mastürbasyon yapmaya. Evlenene kadar da mecbur böyle devam edecek. Ha evlendikten sonra da birakamayabilir çünkü p*rno izlemek bir süre sonra rutinlesiyo ve bağımlılık yapıyor. Öyle bir sey olursa beraber izlemek vs çözüm olabilir ileriki süreçte. Sürekli aynı kadına özellikle bakmasına gelince. Nefsine hitap eden tip odur ona bakıyordur. Ben de 2-3 p*rno yıldızı erkeğe takılır hep onları izlerim izleyeceksem diğerleri bende şehvet uyandirmaz. Ki sevgilim varken o benimle yapmasa gene o adamları izlerdim. Ama yaptığı için ihtiyaç duymamıştım.
Sevgilin gidip biriyle yatmiyor veya senden çıplak foto istemiyorsa günümüz erkeklerinin yüzde sekseninden daha ahlaklı ve seni cidden seviyor demektir.
Yok benden istemiyor öyle bir şey. Evlendikten sonra sadece olur diyor. Bu iyi zaten. Ama bi yandanda kendini tatmin etmek için kadinlara gider diye korkuyorum. O linklerde numaraları var para karşılığı konusyorlar.. böyle bir şey olur diye çok korkuyorum.. asker kendisi şu an bitince bakmayacak diye söz verdirdim ama bilemiyorum. Kendisiyle konusmuyoruz dediğim gibi. Konuşmak yerine hemen kaçtı konusmayalim dedi
Utandı çocuk yazık. Onları aramaz sanmıyorum canım sadece izlemekle yetinir. Sen prensiplerini aşmayacak şekilde bu tip konuları onunla konuşabilsen kendini daha iyi hisseder daha az utanır. Biraz empati yap bir de askerdeymis eyvahlar olsun yani. Aşkım bunlar şey yapmadan duramaz 13-14 yaşında başlıyorlar ellemeye.
Anladım. şu an ama yinede biraz konuşmak istemiyorum. Bazen çok kırıcı davranıyordu biraz değerimi anlasın.. utaniyor olabilir ilk öğrenipde görüntülü konustgmda utandı sanırım baya. Susdu yüzüme bakamadi doğru düzgün. Birseyde diyemedi. Sonra yine suçu bana attı ama. Baskı yapıyormuşum. Benimle fazla konuşmak istemiyormus günde 5 dk yetermis
Seninle konuşmak yerine p*rno vakit ayırmak istiyor yani
Olabilir. Bazen yazmıyor saatlerce ama onlari izlemeye gidiyor. Zamanim yok diyor yalan söylüyor bana. Sürekli de beni suçluyor
Seni suçluyor çünkü sana kızgın çünkü seni istiyor ama sen çok afedersin vermiyosun. O yüzden kızmaya devam etsin. Bu sebepten kızıyosa soğuk suya oturup sönene kadar 31 çekebilir. Taviz verme ite.
Yok bu yüzden beni suçlamıyor. Ama çok baskı yapiyormusm. Ondan çok ilgi bekliyormuşum bide sürekli bana haber veriyor ya herşeyi öyle piskolij baskı yapmışım. Arkadaşlarıyla gezemiyormus ben üzülecem diye. Hiç gitmesin demedim ama tam tersi gitsin diyorum
Biraz sal bakalım yavrum gözü dışarda olanı kafese de kapatsan camdaki kuşa öter
Evet içinde varsa her türlü yapar. Kendimden biliyorum yani aldatma konusunda değil de. İstediğim birsey olurdu ailem izin vermezdi ben yine istediğimi yapardim. şu an bir kac gun konuşmayimda akillansin bakalm. Eskiden böyle yapinca ağlamıştı ayrılacağımdan korkmuştu. Anneme felan yazmisti. Şimdi öyle olacak mi merak ettim
Bakalım hayırlısı
Evt hayirlisi olsun. Teşekkür ederim yardimin icin :)
Rica ederim
Kimmis o 2 3 yildiz arkadas merak ettik
Anlaymadim? Ne demek istedin
Evlenince daha beter olur ayrıl
Ne alaka?
Ayrıl
Bu en saçma yorum. Birde eig yüzdesine bak.
Yapar neden yapmasın
Bakat