- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılGaripseme veya kızma durumunda haklısınız ama şöylede durum söz konusu bu size karşı beğenmeme sevmemeyle alakalı değil alışkanlık veya tatmin olmaya yönelik geçici eylemdir kimseyle konuşma görüşme yazışma durumu yoksa bence kötü düşünmemeli kadınlar duygusal ve yoğun düşünceyle yaklaştığı için ister istemez nötr düşünür ama erkek doğrudan düşünsel düz bakış açısından yadırgamaz bence bu konuyla alakalı aranızı yıpratmayın sorun ne hissediğini ne olduğunu sizin düşüncelerinizi iletip ortak paydada buluşmayı deneyin derim
022 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum tabikide ama kendisi ben yapma deyince bile yapıyor zatrn birsey diyemiyorum. Şimdi genel olarak izlesin ama özellikle bi kadinin sayfasina girip resimlerine bakmasi çok rahatsız etti beni. Neden bakar ki ona. Videoyu izlesin yeter. Gözü disarda demek bu. Benim gördüğümü anlayincada konuşmayalım dedi hemen kaçıyor
- +1 yıl
Haklısınız hanımefendi ama şöyle durum var gözü dışarıda olsa yapar veya bakardı ama sadece çekilmiş sıradan şeyler cidden ara bozmaya üzülmeye değmez bazı şeyleri geniş açıdan bakmalı tabikide haklısınız ama bunlar inanın küçük meseleler hatta siz ona inanıp güvendiğini hissettirin kendiside aynı hislerle davranıp en azından güzel çözümlerle aşılmalı p*rno bağımlısı olur ilişki aşk duygusallığa zarar verir veya kıyaslama yaparsa ozaman tepki vermelisiniz bence
Soran+1 yılÇok rahatsız ediyor kac kere söyledim hâlâ devam ediyor. Dahada kötü oluyor. şu an bunu yapan sonradan neler yapar yani
- +1 yıl
Lütfen öyle düşünüp aklınızda olan şeylerin çığ oluşturmasına müsade etmeyin evvela kendi içsel nötr düşüncelerinizi uzaklaştırıp öyle bakmanızı öneririm inanın bana işe yaracaktır ama siz üsteledikce hem kendinize hem aşk durumunuza kötü şeyler gelmesine kötüye gitmesine neden oluyor aşılmayacak bişey değilki müsaitseniz bir kahve için birazcık sakince çağrılar yapın kendinize kendinize reva görmeyin hanımefendi bu durumu ikinizde hak etmiyosunuz ki aşılmayacak bişey değil sadece sizden ricam birazcık olumlama motivasyonu düzenleyin kendinize sizi kıyaslama yapmamış sadece anlık dürtüyle görsel şeylere bakmış aşılır nihayetinde
Soran+1 yılBiz bulusamiyoruz ki.. uzak mesafe ilişkisi bizimkisi ve şu an asker... İzin alacakmis ama hiç gel demiyor beni istemiyor sanırım
- +1 yıl
Hanımefendi bence derinlemesine biriken birşeyler var ki bu hislerdesiniz yoksa gayet makul ve anlamlı şekilde çözüme ulaşıp keyfinize bakıyor olurdunuz bence durumun derinliğinde gözden kaçan halı altına birikmiş başka şeyler de var anladığım kadarıyla
Soran+1 yılEvet başka şeylerde var yani bazen beni çok üzüyor.. benimle sürekli konuşmak istemediğini söylüyor m günde 5 dk konussak yetermis yoksa sıkılıyormuş. baskı yapıyormuşum ona hep beni sucluyor
- +1 yıl
Ya işte bazı şeyler basamak basamak yükselince buda durum bakış açısını değiştirmiş haliyle hanımefendi ister istemez sizde böyle düşünselliğe geçiş yapmışsınız bence arkadaşınızın kendisini gözden geçirmesi gerekiyo peki önceden nasıldı tutumu size karşı
Soran+1 yılEskiden hiç izlemezdi bunlaro bi yanlışını görmedim. Bana karşı da çok iyi davranirdi. Mutlu etmek için elinden geleni yapardı. Sürekli her dk arardi boş olunca. Kendisi isterdi yani ben zorlamazdim. Benim kalbimi kirinca gönlümü alırdı ağladığı olurdu. şu an hiç öyle değil
- +1 yıl
şu an buna etken biraz askerlik psikolojisi olabilir ve bazı şeylerden suçluluk veya üzüntü duygularını böyle yansıtıyor olabilir birazcık zamana ve anlayışa gözlemlemeye ihtiyaç var siz ona sorsanız izleyince veya kötü davrandığında ne hissettiğini özleyip kavuşma hayalleriniz bahsetseniz hafifden nabız yoklama gibi bir şey yapılsa çünkü geçmişde sıkıntı yokmuş askerlik zor seni anlıyorum bende burada seni bekliyorum filan gibisinden deseniz eninde sonunda çözülecek kiliti
Soran+1 yılSürekli yapıyorum bunu. Ama yine aynı oluyor. Cok kavga etmeye başladık. Kendiside herşeye alınıyor ya da kızıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum
- +1 yıl
Bir süre üzerine gitmeden normal bekleyin biraz durulsun kendisindeki şeyler acaba neden yaptığına dair bir belirti görülmesi lazım bazen böyle dönemler çıkıyor maalesef ama en çokda şu aşamada size görev düşüyor şu süreç geçene kadar gözlemleyin normal hitabet edin gerekirse mektup yazın onunda vardır orada gördüğü kötü şeyler
Soran+1 yılBilemem bana hiç anlatmıyor neler yaşadığını. Onu şuanda görmek bile istemiyorum o yüzden beklemeyo düşünüyorum
- +1 yıl
Zaten şu an üstelemek iyice kırıcı ana yol açar birazcık süreç dediğim gibi ama bu süre zarfında kendinizi olumlamaya yönlendirin iyi çağrışımlar üzerine yoğunlaşın ki boyutlar artmasın her şey vakti zamanı geldiğinde muhakkak çözüm yoluna kavuşacaktır ama negatif ama pozitif bir şekilde çözüme kavuşacaktır siz bir bireysiniz evvela kendinize olan yükümlülükleri ihmale gelen şeyleri gözden geçirin sonrasında ise diğer faktörler neticeye varacaktır
Soran+1 yılBen bilemi gerçekten çok yoruldum. Brz mesafe koymak lazım. Zaten psikolojik sorunlarim var hastaneye yatircaklardi beni. Oda istemedi bende istemedim. Ama şu an gidecem sanırım oradada telefon yasak benim bildiğim
- +1 yıl
Hanımefendi sizinle görüşmek isterim konuları çözüme kavuşturmak için en ufak örnek kendinize dair en son nezaman vakit ayırdınız kendinizi mutlu edecek ne yaptınız konuşulmaso gereken birçok şeyler birikimler olduğunun farkındayım ve birazcık süreç gerekiyor
Soran+1 yılBen hiç birseyden mutlu olamıyorum ki artık. Hiç bir şey yapasim olmuyor evden çıkmıyorum zaten.. sadece o beni multu ediyordu artik o bile etmiyor
- +1 yıl
Hanımefendi evvela baştan başlamaya ne dersiniz kendiniz için en baştan başlamak kademe kademe çıktıkca basamakları inanın bana bambaşka olacak ve dagada şifa dolu bir hisleriniz olacak siz ilk önce kendinize bireysiniz ve özel kıymetli varlık olarak görmelisiniz kendinizi mesela içtiğiniz su sırf susuzluğunuzu gidermek için değil faydası olacağını bilerek içmelisiniz kaldıki bu sadece ufak ama etkisi büyük örnek diğer durumlarda kendinize demelisiniz ben iyiyim sağlıklıyım başarılıyım nezaman daralsanız hep demelisiniz kendinize ve olan şeyleri söküp atmak için yol haritası oluşmalı
Soran+1 yılBende olmuyor öyle birsey. Sürekli kötü düşünen birisyim. Özgüvenim kalmadi kendimi sevemiyorumda
- +1 yıl
İşte bu olmadı şimdi soruyorum siz böyle düşündükten davrandıktan sonra etraftan kötü şeylerin gelmesi hatta hızla kendinize çekme durumunuz var evvela kendinize bedenen ve ruhen bütünsel düşüncenizi yapılandırmanız lazım olumsuzluklara çözümsel odaklanıp hareket etmek gerekiyor aksi taktirde üzgünüm ama iyice kötüye düşer karşınıza çıkan şeyler sizi yıpratma bazında kendinize odaklama yapmamalısınız deyin ki ben güçlü bir kadınım sağlıklıyım huzurluyum veya ne istiyosanız onları göz önüne getirin bunları söyletecek bir hatırlatma oluşturun mesela bir taş bir düğme boncuk aksesuar ne olursa olsun ama siz kendi iç sesinizdeki dalgaları frekansları olumlamassanız çıkılmaz hale gelir her şeye yeniden adım atılmalı ne gerekiyosa elden gözden geçirilimeli kendinşze dair ileride olmak istediğiniz kademe nedir
Soran+1 yılBenim gücüm kalmadı çok yoruldum gerçekten
Ayrilirsam daha rahat olurum bence böyle dusunmekle kafami yormam- +1 yıl
O ayrı bir kademe illaki o durumlarada sıra gelir ama siz bence kendinize adım atın fırsat verin bireyliğinizi iyice güçlendirin yorulmak veya güçsüz kalmak biraz da sizin kendinizi ihmal ettiğine işaret ediyor
En İyi Cevaplar
İlk önce mastürbasyon her insanın kendini rahatlamasını için bir seçenektir. Erkekler kadınlara düşkündür. Öyle şeyler izlemesi bir ilişkide uygun değil ama onun ile konuşmanı tavsiye ediyorum. Keyfiye bakıyorsa hiç hoş değil ama sadece stres atmak kısacası 31 için bakıyorsa bence çokta sorun değil. Doğaldır. Ama sadece keyfiye ara sıra bakıyorsa ayrıl gitsin. Tavsiyem konuş. Burada kim gelirse gelsin. İş her zaman başa düşer. Konuş ve de. Hoşuma gitmiyor. O seni gerçekten seviyorsa popiş korkusu ile bir daha asla öyle şeyler pek izlemez. Neredeyse hiç. Kesinlikle konuş. Aldatma ayrı, başkalarına düşkünlüğü ayrı.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum onunla. Benim hoşuma gitmeyen şey sadece kadinlarin olduğu resimlere bakması. Tiktokdan bulmuş sanrm ona baktı. Ayda bikere bakıyorum dedi sadece ama inandirici gelmedi bana. İhtiyaç icin yapıyorum dedi. Telegramdan izlediğini biliyorum ama hâlâ izlemiyorum diyor ve hergun orada cevrimici oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünmen saçma bence +18 videoları izlemesi normal senin erkek kardeşin varsa bile küçük yaşta o bile izliyordur emin ol her erkek izler çoğu kadında izler çünkü zevk veren bişey kimisi ihtiyaç der kimisi keyfi der o yüzden böyle bi sebebten dolayı boşuna soğuma ondan ama fotoğraf konusuna gelirsek evet biraz saçma olmuş bu konu hakkında bi yorum yapamam
05 Yorumla
Soran+1 yılYani ben izleme desemde izliyor zaten bisey diyemiyorum. Ama dedigim gibi fotoğraf konusu çok rahatsiz etti. Tiktokdan bulmuş sanırım kadin parasıyla resimlerini satıyor. İnstagramdan linkine falan girmiş yani. Neden bi kadini görmek için okadar uğraşır ki. Bence gözü dışarıda demek
- +1 yıl
Aslında bu gözü dışarda değil sadece kendi zevkini tatmin ediyor o kadar bide sen bu çocukla hiç bişey yaşamam diyorsan evlenmeden başka kadınları bakmasına şaşırmam çünkü bi erkek sevdiği kadından istediği şeyi alamayınca başka gözlere bakar bu sefer bunuda aldatmak olarak görmez kimse ile yatmadığı için sadece isteğim azalsın gibi düşünür ha iyi bişey değil tabiki ama işte gelipte bunu ona anlatamazsın
Soran+1 yılsiz erkekler çok zor insanlarsiniz ya. İnsani yoruyorsunuz😅. Ben yapsam hosuna gitmez demişti ama kendisi yapıyor ne sacmaliksa bu... Videosunu izlesin halletsin işini neden kadına bakıyorsun ya
- +1 yıl
Akalkaşs işte biz erkekler maalesef böyleyiz kadınlar yapınca kıskançlıktan deliye dönüyoruz kendimiz yapınca ihtiyaç geliyor akslskşs ee madem öyle sizde telefondan seksting yapın en güzeli bu sende zevk almış olursun erkekte zevk almış olur
Soran+1 yılYa şimdi biz ilk başlarda arada bi konsutugumuz olurdu ama nadir olurdu. Ozamanlarda izlemezdi dediğine göre yani. şu an askere gitti izlemeye başladı. Neden benimle konuşmuyor diye soruncada zinaya giriyor çok günah dedi. İstemem olmaz dedi. Bence beğenmiyor artık beni
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu yorumlara bak ya. Versen böyle olmaz diyenlere bak. Sen bunların dediklerini yapsan, atıyorum bir şeyler de atsan. Bu kişi değişmez. Evlendiği zaman da aynı. Çünkü, bu insanda alışkanlık yapar ve bırakamaz. İzliyor diye beni sevmiyor izlenimine de kapılma. Adam en azından bir eskort tarzı bir yere gitmiyor. Evlendiğin zaman adamdan söz de istesen izlemeye devam eder. Ama beni sevmiyor diye de sakın düşünme.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an oralara gider diyr korkuyorum hiç güvenim kalmadı. Yani sadece o kadinin resimlerine bakması da doğru değil bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Bak güzelim. Erkekleri p*rno ya da cinsel içerikli film izler. Bu seni sevip sevmediği anlamına gelmez. Erkeklik hormonu gereği senin sevgin onu boşaltmaz senin vucudun onu boşaltır. Sen bunu karşılamıyorsan o da p*rno izler karşılar. Yani bundan seni sevmediği anlamını çıkarmazsın bu yemek yemek nefes almak gibi ihtiyaçtır.
113 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam bende anladım video izlemesini bu yüzden kabul etmiştim ama sadece kadınların olduğu çıplak resimlere bakması çok rahatsiz edici... Nasıl olsa ulaşabileceği birisi ünlü olsa bile
- +1 yıl
Çıplak bir kadının fotoğrafını bakması evet normal değil ünlü biri olsa bile sonuçta bugün ünlü bir kadının çıplak fotoğraflarına bakan yarın başka kızın fotoğraflarına bakar
Soran+1 yılEvt. Nekadar yok desede yapar bence
- +1 yıl
Yapar tabii ki de çünkü o bir erkek
Soran+1 yılOzaman yanlız yaşamam lazım hepsi aynı
- +1 yıl
Hepsi öyle değilde birçoğu öyle
Soran+1 yılBen farklı olanını göremedim. hem dahada kötüleri bile var.. bari sevgilm disarda sokaktakilerine bakmıyor beni aldatmiyor
- +1 yıl
Ya inşallah öyle olsun gözü senden başkasını görmesin umarım
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Hemende kızı hem sevgilisine karşı hem de tüm erkeklere karşı doldurdun. Bu yüzden kızlar kendisini çekemeyen hemcinslerine karşı dertlerini anlatmamalılar ;) Sünku senin gibi karşı tarafın ilişkisini çekemeyen kızlar, hemcinslerini sevgilierine karşı dolduruyor.
Soran+1 yılEğer beni diyorsan ben doldurmak istemedim kızı. Kötü bir amacım yoktu yani. Mutlu olmasını isterim. İnşallahda hep öyle olur. Ben bende ne işe yaradıysa onu söyledim çünkü çoğu erkek gerçekten böyle. Sadece yardım etmek istemiştim..
- +1 yıl
Yok o kız seni sevgiline karşi doldurup sizi ayırmaya çalışıyor. Sana bir şey demedim zaten gizli. O hemcinsin olan kızı dinleme, çok fesat.
Soran+1 yılYani ben bir kötülük göremedim dediğinde 😊 olsa bile önemli değil başka insanlara bakarak ayrılmam sevdiğimden.. öyle olsaydi şimdiye 100 defa ayrılmıştım 😅😂. Ama teşekkür ederim beni düşündüğün için
- +1 yıl
Ben mi doldurdum niye doldurayım ki amaçım ne olabilir ki? Ayrıca kızı tanımam etmem niye onu çekemezlik edeyim ki? Ben sadece olanı söyledim. Umarım Rabbim onları bir ömür boyu mutlu eder
evlenince insanlara nur inmiyor maalesef. yine devam edecek. farklı kültürlerde böyle içerikler izlemek gayet normal ama bizim kültürümüzde böyle değil. seni rahatsız etmiş belli ki, o yüzden bitirmen iyi olur. ha bi de zina diyormuş sana. o zaman izlemesin, ne saçmalık. bitirmelisin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara videolarda bakmakla yetineceğini hiç sanmıyorum. Aşırı terbiyeli ilk sevgililiğini benimle yaşamış üstelik senden başka kimse cinsel olarak çekici gelmiyor diyen eski sevgilim benimle birlikteyken internette kızlarla neler neler yapmış bunu çok sonra sıkıştırdım da öğrendim. Ve burada seviyorum aşığım diyen erkeklerin gizli sordukları sorularda bunları yaptığına o kadar çok rastladım ki
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum onunla hallettik bu konuyu. Güveniyorum ben ona sadece izliyor. Tabi bunlar karakter meselesi. Rahatsız ediyor ama olsun. Başka bir şey yapmayacağından eminim zaten. :)
Cevap sahibi+1 yılAranızda soruna dönmesine ve senin üzldüğünü gördüğü halde belki seni kaybedeceğini bildiği halde defalarca ısrarına ragmen yapmış kaybetmekten korkmuyor böyle ısrarla hata yapan erkeklerin gizli sorularına çok rastladım , yeni ayrılıyorlar seviyorum unutamıyorum diye soru açıyorlar sırf denemek için güzel iyi biriyle konuş unutursun bence tanışalım diyorum saniyesinde ciddiyete döküyorlar. Hatalarında ısrarcı tipler yapıyor bunu hep
Cevap sahibi+1 yılBöyleleri öyle güvenilmez ki kaç defa ve kaç kişiyi denedim böyle
Soran+1 yılBiliyorum üzüldüğümü biliyor. Ayda bir defa yapıyorum dedi. Oda ihtiyaçi olunca sdce bakiyormus. Resimlere bakmam dedi videoya balcakms artk
Cevap sahibi+1 yılHiç gvenilir gelmedi ama hayırlısı diyelim
Soran+1 yılYani yaparsa kendisi kaybeder ben değil. Onun dışarıda ki kızlara bakmadığını bilirim. Benden birsey gizlemez öyle. Tek hatasi o resimlere bakmakdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin dünyasına hoş geldin, başka biriyle cinsel ilişki yaşamadığına dua et 😃 Asıl bir erkek p*rno izlemiyorsa şüphe edeceksin çünkü onların hormonlarını biz anlayamıyoruz, ihtiyacını gideremezse daha fazla saçma şeyler yapar o yüzden bırak diğer 99% erkek toplumu gibi izlesin o videoları! Yeterki ruhunun ihtiyacı sen ol!
11 Yorumla
Soran+1 yılVideolari izlesim bisey diyemem ama sadece kadinin olduğu resimlere bakmasını istemiyorum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖrnek vereyim
Babam 45 yaşında evli halen bakıyor ve izliyor ben biliyorum çünkü kontrol ederim djital eşyalarını
İzleyecek ve bakacak düzelmez haberin olsun42 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim.. ben aldatır diye korkuyorum.. bide izleyince beni beğenmez onları beğenir diye korkum var
- +1 yıl
@kirmizilkiz babanın izlediğini öğrendiğinde ne hissettin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mastürbasyon yapmıyor musun bu soru bence saçma bekar adam ya zina yapacak ya da vidyo izleyip mastürbasyon yapacak sen hangisini tercih edersin seninle cinsellik yaşamadığını varsayiyorum ki evliler bile yapıyor senin dediğini her neyse sevgilinin ihtiyaçlarını karşılamıyorsan cinsellik gibi bu normal
030 Yorumla
Soran+1 yılYok ben yapmıyorum. Gerek duymuyorum. Her insan farklıdır. Yani video izlemesini kabul etmiştim ama o tiktokda bulduğu kadının çıplak resimlerine bakıyor. Sence normal mi bu? Evliykende devam eder diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEder tiktok tamamen Real vidyolari savunsansa tiktok tiktogu savunmuycam
Cevap sahibi+1 yılKendi üzerine çek
Soran+1 yılBen çok kötü oldum yani videolari izlese bisey demicem. Ama sdce kadının olduğu resimlere bakıyor
Cevap sahibi+1 yılHormonal kadının fiziği hoşuna gidiyor olabilir
Soran+1 yılİşte benide böyle beğenmez diye korkuyorum. Onlar mükemmel ben değilim...
Cevap sahibi+1 yılSöyle düşün seni sevebilir ama o kadın onu tahrik ediyordur sexs için onu izliyor sana kadın veya sexs objesi olarak bakmıyor
Soran+1 yılTabj bakmıyor onu biliyorum ama sonradan beğenmemezlik yapar mi sence? Begenmeyipda başkalarına bakmasını istemem
Cevap sahibi+1 yılDişiliğini ön plana cikarmalisin bunun güzellikle veya kusursuzluk la pek ilgisi yok bence istek ve tutku
Soran+1 yılşu an olmaz böyle şeyler. Zaten kendiside istemiyor yani. Benimle bunları konuşmaz bile neden diye sorduğumda çok günay zinaya giriyor dedi
Cevap sahibi+1 yılBakma olayının önüne gecemezsin sokakta yürüyorsun sen muhafazakâr ya da bir anne olarak kapalı giyiniyirsun bence olması gereken minili seksi bi kadın sokaktan geçiyor o adam seninle evli ve seni seesine rağmen o kadına bakar bunun önüne gecemezsin farklı bedenler farklı fanteziler
Cevap sahibi+1 yılSana demiyorumki cinsel ilişkiye gir daha kadınsı ol
Soran+1 yılDün konuştuk bu konuyu uzun uzun
Bana yemin etti kurana el başarım dedi bikere olsun kafasiniı kaldırıp dışarıdaki kizlara bakmadi diye.. ayda bikere yapiyormus oda ihtiyaç diye ama inandirici gelmedi öyle
Cevap sahibi+1 yılBunun ayı haftası günü yok sana demiyorum git konuş diye fatkindaysan ayda bı kereyse sorun vardır zaten 😂o ayrı kurani felan karıştırmasın ayda bı kere p*rno izlemek din bunu kabul mü ediyor saçmalık zina zinadır göz zinası yokmu var yapiyimuyum yapıyorum hayatın şartlarıyla bunun önüne gecemiyirum belki dinden bu yüzden uzaklaşıyorum ama bu çok saçma
Soran+1 yılYani oda öyle. Ama mecburum diyor yoksa ağrı yapıyormuş. Benden istememesi iyi aslında.. başka birisi olsa hemen isterdi resim falan . Bence ciddi olduğu anlamına gelir bu.. neden ayda bikere olunca sorun olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılKadınsı olmaktan kastimsa kısa bir etek sar bı tayt ya da deki la teli veya dar bı bady vücut senin vücudun eğer bu adam cinsel olarak seni arzulamiyorsa bu cinsellikte de problem olur 🥴
Soran+1 yılYa tabi ama benim yapmayacağım şeyler bunlar. Evlendikten sonra farklı ama şu an olmayacak bir şey..
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu kapat o zaman 😉ne adamın üzerine git ne kafanı karıştır
Soran+1 yılKapatmaya çalışacam.. benim anlamadığım neden ayda bikere olunca sorun olur ki? Zararli mi bu?
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak bak sitedeki soruları incele bu libidoyla alakalı sen evliyken ayda bı keremi cinsel ilişkiye f ki receksin bu yalan olabilir bir ay beklese rüya görür ve zaten rahatlar 😉
Soran+1 yılBen bilemedim. Hem baska kizlara bakmasin diye mecbur her gün olmasi lazm😂 bana diyorki bunu çok yapan birisi ölmüş acaba ondanmi korkuyor
Cevap sahibi+1 yılDrüst olmayacaktır ama her gün olayına katılıyorum cinsel olarak seninle veya başkasıyla ilişkiye girmiyorsa bu ada kendini kontrol edemez seni ne kadar severse sevsin bu sokaktan geçen minili hatun hijayesi gibi güzel olmasina gerek yok her kadına bakar
Cevap sahibi+1 yılKonu buraya geldiyse senden biseyler isteyebilir hazırlıklı ol bende
Soran+1 yılİşte bu yüzden mecbur her gün olacak. Kendisi böyle fazla istekli birisi değil sanırım ben anlayamadım yani. Beni öldürecenmi diye sordu hergun mecbursun diyince
Soran+1 yılYok bende hiç istemedi istemezde ben onu biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl bı mevzu
Soran+1 yılBende anlayamadim 😂 çok değişik bişey
Cevap sahibi+1 yılAlgsi cinsel yönde olduğu için böyle diyor her gün seks olmaz hesabı iki gün dayanamam bı ay çok
Cevap sahibi+1 yılKendini bu konuda yapmiyacagini söylüyorsan bence bu konuda konusmaman gerekirdi
Soran+1 yılHm anladm onuda ozaman görecez ozaman tabi evlenmek nasip olursa.
+1 yılsanki seni aldatmış ve adamı bir kadınla yatakta yakalamışsın gibi muamele yapma istersen
ne var bunda erkek o izleyecek tabii ki bunun seni sevmesiyle ne alakası var
erkekler p*rno izler bunu sana gelip söylerse anormal olur11 Yorumla
Soran+1 yılSöylemedi ben kendim öğrendim. Video izlesim birsey demiyorum ama sdce kadinin olduğu resimlere bakmasi normal değil bence
+1 yılSevmekle seks ihtiyacı erkeklerde her zaman beraber olmaz
Seks fiziksel gir ihtiyaç ve her zaman mantığa sığdıramıyorsun bunu. Bununla yargılama bence onu. Yaptığı normal29 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince hâlâ izler mi? beni sornadan beğenmez istemez diye korkuyorum. Onlara alışıp öyle kadinlari ister diye korkuyorum
- +1 yıl
Tatlım her erkek hatta bir çok kadın p. orno izler evlilikte vs fark etmez. Bu partnerlerini beğenmemek anlamına gelmez ki? Bağımlılık seviyesinde değilse eğer bence üzerine alınma ve şimdiden ileriyi kafana takma
Soran+1 yılBağımlılık seviyesinde olduğunu nasıl anlarım? Yani benim mesela biraz kilom var. Onu sevmiyor. Zayiflamami istiyor yaninda durunca çok fark oluyormus aramizda.. kaşını aldır falan diyor nebilim Sanki begenmiyormus gibi
- +1 yıl
Bak kimse kimseyi bir şekile sokamaz. Bunları söylemesi saygısızlık işaretleri. Eğer kendinde rahatsız olduğun şeyler varsa evet değiştir ama SEN İSTİYORSAN!! Bir adamın lafıyla değil. Bence sen bu ilişkiyi bir gözden geçir.
Soran+1 yılBenide kilom rahatsiz ediyor tabi. Ama onun demesi çok kırdı beni.
Bende istiyorum yoksa.. bana mesela kaslarını aldir dedi bende yok çok para dedim oda hemen gönderi yaptır diyordu. Kendisi bakımlı birisi yani acaba yanına mi yakistiramadi- +1 yıl
E öyleyse neden sevgili oldu? Bak cidden ilişkini gözden geçir. Buradan sağlıklı görünmüyor
Soran+1 yılYani bende dedim böyle kabul etmiyorsan ayrılalım diye. Kabul ediyorum ama kilonu sevmiyorum dedi bana.. ben senin herseyini seviyorum der ama değiştirmek istediği birseyler oluyor tabi.
- +1 yıl
Sevgi değiştirmek istemez. Seven de olduğu gibi kabul eder. Ortada bir sorun var belli
Soran+1 yılOda çok zayıf ben kilp alsın diye zorlamıyorum. Sadece sigarayı birakmasini istoyordum. Oda öyle kolay değil birakamam dedi..
+1 yılSen nasıl regl zamanlarında şehvetli oluyorsan
Erkeklerde bu durumun sürekli olduğunu düşün aşık olmak demek cinsel duygularına ket vurmak demek değildir
He yaptığı yanlış
Ama aşık değil mi diye sorsan
Aşık olabilir04 Yorumla
Soran+1 yılBana gözüm senden başkasını görmez diyor ama gidip tiktokdan buldugu kadının çıplak resimlerine bakiyor instagramdan falan .. sence bu normal mi? Bilemiyorum artik gerçekten seviyor mu inanamıyorum güvenemiyorum
- +1 yıl
Normal değil
Ama aşık olmadığı anlamına gelirmi bilemem
Soran+1 yılBende bilemedim dün soğuk davrandım oda anladi benim gördüğümü. Biraz konusmayalm yoksa kalbimiz kirilacak dedi. Yani hemen kaçtı.
- +1 yıl
Hayırlısı be kardes
Cinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sen cok saf, cok masumsun. Aranizda bisey olmuyo o ihtiyaclarini bi sekilde gideriyor. Reel biriyle biseyler yasarsa o zaman haklisin. Ama o sadece ihtiyac gideriyor ki nice evli insan bile bazen beraber izliyobo videolari. Seven yapar mi deme yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemiyorum. bencr normal bişey değil. Videoyu geçtim sadece kadının olduğu çıplak resimlere bakmasi çok rahatsiz etti beni. Gözüm senden başkasını görmüyor diyor bana. Ama tiktokdan bulup instaya giriyor oradanda linkden resimlerine bakıyor. Sence seven insan böyle bakar mi başkasına
eğer sağlıklı bir erkekse karşı cinse arzu duyması çok normal. asıl böyle şeylerden haz almayan birisiyle sevgilisyen korkmalısın.. ve senin de karşı cinsten haz almaman asıl bu sorun olur bence.. Sen neden izlemiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBrnim öyle şeylere hevesim yok hiç. Bi erkeği görsem çekici bulmam mesela. Sadece onu çekici bulurum ama başkasına bakamıyorum
- +1 yıl
bu senin kendine dayattığın bir şey. sonuçta vücudun cinselliğe açık ve karşı cinsten çekici bulduğun birisini gördüğünde etkilenmemen imkansız. belki kafanı çevirirsin bakmamak için ama yine de vücudun onu çekici bulacaktır tepki verecektir. sevgilin var yok ya da resmi nikahlısın filan bunları dinlemez dürtülerin. Yani kısacası insan fizyolojisi ve engel olamayacağın dürtülerin var.. Etkilenmem desen bile etkilenirsin..
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oyle bir anlatmissin ki sanki kadinlarla iliskiye giriyor bu devirde o goruntulere ulasmak cok kolay disarda yari ciplak kiz cok her yerde o goruntuler pompalaniyor izlemeyen bakmayan var mi?
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam video izlesin ama neden özlellikle bir kadinin çıplak resimlerine bakar ki? Bence beğenmiş onu o yüzden baktı banada gözlerim senden iyisini başkasını görmez diyerekde yalan söyledi
Soran+1 yılBilemiyorum. Konusmuyorumda onunla. Annemi falan aramış baya biseyler demiş nr dediğini daha bilmiyorum tabi annem gelsin bakacam. Ama oda konuşma dedi. Bence ayrilacaz gibi geliyor bana. Oladar şeye katlandım affettim ama çok yoruldum
Soran+1 yılSanal bizimkisi 1 yil oluyor
Soran+1 yılEvet çok zor. Birde baskalarina bakiyor benm elimden bir şey gelmiyor daha zor oluyor
- +1 yıl
Evet kiz olarak kendini kotu hissediyorsun senin icinde zor bana bir sey yaparmi acaba diyiyorsun yakin iliski yaşasaniz bu durum olmaz cunku daha iyi tanirsin en duygusunu hal ve hareketleri daha iyi okursun niyeti kotu yokss kendi halinde mi bunu anlarsin sevgililikte libido artiyor bu dogru bir de sevince o kisiyi ister istemez arzuliyorsun bu duzgun saygili bir sekilde olursa iyi bir sey cunku aldatma olmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılBilemiyorum benimle konuşmak bile istemiyor. Neden olduğunu sorunca zina veya çok günah diyor. Bundan 4 5 ay önce daha konuşurduk arada bir artık hiç yok onlara bakmayi tercih ediyor
Soran+1 yılBilemiyorum gerçekten beni istemiyor gibi geliyor bana. Nasıl desem boynum bile yanlışlıkla az açılsa hemen kızar kapat diye.. eskiden böyle değildi
Soran+1 yılBilemedim bende gerçekten. Acaba beğenmiyor mu beni artık. boyle diyince yok sacmlama diyor ama nebilim yalan olabilir
+1 yılİzlemeyen birini bulacağını mi dusunuruyorsun saçma davranıyorsun şu an
50 Yorumla
+1 yılAyrıl gerek yok bu aldatır da yaşadım sen yaşama. Bu hafta nişanım vardı aldatıldığımı öğrendim meğersem o sitelerden birinde görmüş kızı canlı yayında … Aşık oldum diyo çok üzüldüm. Siz de yaşamayın ama diyorsan ben onu çok seviyorum onunla konuş derim olmadı birlikte izlersiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılYok birlikte izlemek asla olmaz. Kendiside istemiyor ztn benim erkeklere bakmami. Brn bakmam zaten ama ünlü şarkıcıyı takip ettim diye sildirdi kızdı bana.. o sitelerde linkler oluyor evet bende girip onlara yazar diye çok korkuyorum
- +1 yıl
O zaman ayrıl hiç bekleme
Soran+1 yılBenim iyice soğumam lazım yoksa geri dönerim ayrilamam. 2 3 gün yazmayacam
- +1 yıl
Mantıklı hatta hiç yazmadan engelle bir süre telefona bakma kendi işlerine odaklan yeni hat al yenisini bul hatta daha iyisini bulursun bilirim
Pardon peki siz cinsel ihtiyaçlarını zi nasıl karşılıyorsunuz? Video izlemesine karşı iseniz ve evlenmeden önce cinselliğe de karşı iseniz sizin ihtiyacınız nasil
04 Yorumla- +1 yıl
Karşılamıyoruz
Soran+1 yılBen gerek duymuyorum açıkçası m erkekler bu konuda farklı diyorsunuz anladım onu bende. Pek hevesli diyilm böyle şeylere. İzlesin ben izleme desemde izliyor ama sadece kadinin olduğu resimlere bakmasi da doğru değil bence
- +1 yıl
Düşüncelerimiz aynı gizli üye
Soran+1 yılNe güzel benim gibi düşünenler de varmış 😊 sevindim. Kendisi ihtiyaç diyor ama bukadarida fazla banada saygisizlik oluyor bu
+1 yılErkek o ve testesteron hormonu var. Ama bence sürekli izlemesin atıyorum 15 günde 1 video izleyebilir bir şey yok bunda bence yinede düşüncen ne bilmiyorum ama izleme de izlemez zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılİzlemesini istemediğimi kaç defa söyledim. Yapmam dedi yine yaptı sonra vucudun ihtiyacı falan dedi. Şuanda 2 3 günde bir bakiyor hatta her gün bile olabilir. Normal film gibi olanlari izlesin karşıyım ama şimdilik izlesin. Şimdi ünlü birisinin resimlerine bakiyor tiktokdan bi kadın onu istmiyorum nasil olsa ulaşabileceği birsii yani
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Aktif seks hayatınız olsa bile bakar. Erkekler böyle canlılar 😄
34 Yorumla
Soran+1 yılOzaman bana ne gerek var ki? Hiç cikmasaydi benimle. Çok saçma geliyor bana. En son telefonu alip ona tuşlu telefon vercem sanırım
Soran+1 yılEvlenince izlemesini istemiyorum ben. Benden ayrılmak istemiyor ama sonradan izlerse ben dayanamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalama ya her erkek por. no izler hatta her kadin da neredeyse. sen izlemeden nasıl duruyorsun? canin cekmiyor mu kendini tatmin etmek? her erkek izler. ben sevgilime şöyle derdim, bak prnoda video seçme önüne geleni izle
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani kadın seçme şurası güzel burası güzel diye. sadcee kendini tatmin et geç derdim
Cevap sahibi+1 yılhe kadinin fotosuna bakmış demissin. ünlü biri mi bu kadin. yani p*rno artisti mi? bu bana da çok normal gelmedi. p*rno olsa tamam ihtiyacı gelir halleder kapatir. ama bunu keyfi olarak telefonunda bulundurmasi hos değil abazanlik
Soran+1 yılTiktokdan ünlü birisi hatta ismi sharonwinner. İnstagramdan bakmış linkine girmiş. Kadin para karşılığı resimlerini satıyor
Cevap sahibi+1 yılaliskanlik kazanmis sek. s bagimliligi gibi bir şey
cok bos vakti mi var bu cocugun caliismiyl mu
Soran+1 yılAslında dediğine göre hiç boş vakti yok. Kendisi asker. Sabah uyandi bana yazdi 5 dk sonra ona bakmış işte
Cevap sahibi+1 yılsabah ereksiyonu olur erkekte ama bu istekten dolayı değil yataga sürtünmeden dolayi oluyor. bence aliskanlik kazanmis
Soran+1 yılKazandiysa öyle birsey benide kaybetmistir. Anneme yazmış annem eve gelsin neler yazmış mrrak ettim annem konuşma dedi
Her erkek izler. Bunla sevgiyi karıştırman ne alaka. Seninle yakınlaşmak istiyordur, ama yüz vermiyorsundur o da videoya sarıyordur. Normal.
11 Yorumla
Soran+1 yılVideo izlesin tamam ama sadece kadının olduğu çıplak resimlere bakması normal değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler biraz öyle mesela benimde hayatımda biri var ama bende ihtiyaç karşılamak için bakıyorum yalan değil seviyorum evet onlara o gözle bakmıyorum ama insanın canı çekiyor gerçekten bi yerden sonra yaşamamak çok zor gelmeye başlıyor vücut istiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam normal video izlesin ama sadece kadının olduğu resimede bakıyor..
Cevap sahibi+1 yılValla erkekler bu konuda değişik kanka işin açığı bilmiyorum çok karışık
Soran+1 yılBilemiyorum çok kırdı beni. güvenimi.. ayrilacam ben
Cevap sahibi+1 yılBuna bakmayan erkek bulmak zor öyle diyeyim
+1 yılBunu yapmayan olarak sen anormalsin. Bu arada 18 video ne ya p*rno o
21 Yorumla
Soran+1 yılBuradan yazamadım olmadı mecbur öyle yazmam gerekti😅. Yani ben gerek duymuyorum böyle şeylere. O izlesin ama ulaşabileceği insanlara bakmasin bide evlenince yapmasin..
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😅Bakar tabii ki.
Bu seni sevmediği anlamına gelmez. İnsanız, hepimizin istek ve arzuları, karşılanması gereken ihtiyaçları olabilir. Kendi kendine tatmin olmak yerine birileri ile mi olsaydı?223 Yorumla
Soran+1 yılTabikide olmasın ama normal videolar izleyebilirdi. Neden ünlü bi kadinin resimlerine bakma ihtiyacı duyar ki. Gözüm sadece seni görüyor diyor ama bakıyor. Evlenincede böyle olursa ben dayanamam
Cevap sahibi+1 yılDerin düşününce insanın ağrına gidebilen bir şey anlıyorum fakat bu kadar derin düşünmenin de bir anlamı yok.😊Libidonun yükselişi ve anlık gelen rahatlama isteği sadece. Kime neye baktığı önemsiz. Belki zorlasa bir erkeğin videosu bile çekici gelebilir o an ona. Aklınla hareket edemiyorsun ki.😆Ayrıca herkesin belli bir güzellik algısı vardır yeri gelince ben bile bunu begenmedim diyip kaydırıyorum bak açık konuşturttun insan içinde beni😃
Cevap sahibi+1 yılbenim de sevgilim var
Soran+1 yılAnladım. O kadin meselaa çok güzel. Onlara baktikca beni hiç beğenmez diye korkuyorum. Benimde biraz kilom var yani oda sevmiyor zayifla diyor.. nebilim tiktokdan bulupda onu instagramdan arastrmasi çok rahatsız etti beni ya.. inşallah düzelir ya
Cevap sahibi+1 yılTiktoktan mı buldu🙄dediğim gibi p*rno izlemesinde , cinsel içerikli sahnelere bakmasında bir sakınca yok libidosu artan her insanın rahatlama gereği duyduğu ve başka çaresi olmadığı için yaptığı bir şey bu ve gayet normal fakat içimizden birini izlemesi onu arzulaması takıntı haline getirmesi normal değil
Soran+1 yılBilemedim yani gerçekten. Bide kadin para ile satıyor resimleri.. linke girmis ama satın aldı mi bilemiyorum.. şu an asker ya kendisi aylık harçlık alıyor ama hemen bitiyor yani 250tl falan alıyor yemek cikolata falan alıyor arada bir sence böyle yemek için mi gidiyordur yoksa öyle şeylere mi?
Cevap sahibi+1 yılbenimki de asker.
inan orada fırsat bulamazlar böyle şeylere
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi aradaki fark ne biliyo musun?
p*rno izlerken amaç bellidir, rahatlamak. Oradaki insanlara hiçbir şekilde ulaşamaz ve onlarla iletişim kuramayız. mecburiyetten işimizi görür çıkarız üstünde durulması gereken bi konu değil. ama senin bahsettiğin bu kız oradakiler gibi değil. içimizden birisi diyebilirim. Ona ulaşılabilir, kendisi de istese insanlarla iletişime geçip konuşabilir. Diğerleri sanal ama o gerçek biri ve bu çok yanlış. Ben senin p*rno bahsettiğini sandım. Eğer sevgilim böyle birine kafayı takmış olsaydı hiç hoş karşılamazdım
Cevap sahibi+1 yılha birde yorumda ben şarkıcıyı takip ettim diye kızdı demişsin..
kendi yapınca sorun yok ama sen yapınca var bu nasıl bir anlayışsızlık
Soran+1 yılYani normalde onlari izliyordu ama o dediğin gibi aramızda biri olan kadını yeni gördüm. Normalde dediğin gibi sanal olanlara bakardı. şu an bilemedim ne yapsam
Cevap sahibi+1 yılyani ben aradaki farkı net bir şekilde anlattım sana.
diğerleri herkes için oluşturulan video sadece ve oradakilere ulaşmak mümkün değil tamamen sanal onlar. fakat işte bu kız sadece yüksek takipçili içimizden birisi.
ne yapacağına gelirsek de
şüphe insanın içini kemiren bir kurt gibidir unutma. Sürekli kuşku ile yaşamak sana eziyet verir. Ha bu arada benimde şüphelerim var ve ben de askerden gelince bakacağım ne yapıp ne yapmayacağıma
Cevap sahibi+1 yılşimdi askerdeki bir insanı yarı yolda bırakmak istemiyorum. zaten düşüncelerimde de emin değilim. o gelene kadar kafa dinlerim bir şey yokmuş gibi yaparım gelince bakarım belki değişen bir şeyler olur orası çok farklı bir ortam. düzelir belki kim bilir
Soran+1 yılBende onu bekliyordum ama 6 ay daha uzatacakmis. Yanı Şu an 7 ay var. Benim zaten psikolojik sorunlarim var. Sürekli sen abartiyorsun diyor haklı mi bilemedim. Hastaneye kaldırcaklardi beni istersem yani. Ama istemedim. şu an yine gitsem mi diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıloo çok varmış benimkinin de 6 ayı var. insan durup düşününce şey diyor biliyorum
aylar boyunca deymeyecek birini mi bekleyeceğim ya da ne olacağı belirsiz bir ilişki için nasıl bunca zamanımı harcayacağım. Ama işte vicdanı da el vermiyor uzakta birini ortada bırakmaya. Belki de ben abartıyorumdur diyorsun
Cevap sahibi+1 yılyine de kimse seni hiçbir şeye zorlayamaz. Senin mutluluğun daha önemli. O uzattıkça sen bekleyemezsin değil mi
içinden geldiği gibi yap o yüzden
Soran+1 yılYani geleceğimiz için uzatoyormus öyle dedi. Orada çalışınca daha iyi maaş alıyormuş. Bizimkisi normaldede uzak mesafe ilişkisi. Hatta hiç buluşamadik bile. Kendisi izin alamadi ya da bahane aradi bilemiyorum. şu an izin alcak hiç gel demiyor bana..
Cevap sahibi+1 yılyani normal zamanda bile buluşmayan erkek askerden gelince mi vakit ayıracak.
gerçekten çok kırıcı bir şey bu ama.
asker yarenisin aylarını harcıyorsun ona ama birkaç saatini bile ayırıyor
Cevap sahibi+1 yılayırmıyor*
Soran+1 yılBen söyleyince istiyorum diyor ama kendisi hiç gel demiyor. Ben yurt dışında yaşıyorum. Ailem sıkı izin vermedi. Ama şu an ayrildi annem babamdan yani gidebilirm ama gel demiyor kendisi
Cevap sahibi+1 yılçekiniyor olabilir mi kendisi gelmek yerine sana gel demeye
Soran+1 yılBilemiyorum gerçekten. Ama o gel denediği sürece ben gitmem. Tatilimi yaparm yanina gitmem o gelirse gelir
Cevap sahibi+1 yılkuzum sizin ilişkiniz bambaşka bir hal almış.
özellikle aranızda bir iletişim problemi var. düşüncelerini onunla rahat bir şekilde paylaşamıyorsun bile anlaşılan. oysaki ona anlatsan ve bir açıklama yapmasını istesen bambaşka olacak her şey. ondan beklemek zorunda değilsin izin zamanında görüşebilmemiz mümkün mü diye kendin sor. vereceği cevaba bak, ölç tart. eğer isteksiz gibiyse bahanelere sıgınıyorsa anlar ona göre davranırsın
Soran+1 yılKonuşamiyorum çünkü kızıyor bana sürekli. Baskı yapiyormusum falan . Bende içime atıyorum
+1 yılCinsellik sevgi birleştiğinde uyumlu olsalar da özlerinde bambaşka konular, sevgilinin p*rno izlemesi çok doğal bunun için endişelenmemelisin. Fakat bu olaydan rahatsız olduğunu ona açıkça belirttiysen ve kadın resimlerine bakmaya devam ediyorsa çok hoş değil açıkçası, kadın resimlerine bakmak ve p*rno izlemek ikisi de bir erkeği tatmin edebilecek şeyler olmasına rağmen, bir ilişki içindeysen ilki biraz cıs. Bence otur sakin sakin konuş onunla içinde ne kadar kurt varsa öldür hepsini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ergenlikten gelen bir alışkanlık oluyormuş.
Yani dokunma yoksa aldatma da yokmuş. Yani sana olan sevgisiyle ilgili değil.
Ama insanın gururu inciniyor yine de. Ama ben de arada izliyorum yani o yüzden bilemedim.06 Yorumla
Soran+1 yılVideo izlesin ama sadece kadının olduğu resimlere bakması bence normal değil. Tiktokdan bulmuş beğenmiş ki bakmış ona
Cevap sahibi+1 yılAa eveet bence de bakmasın. Çünkü tiktoktakiyle iletişime de geçebilir. Sen tavrından ödün verme bence. O seni seviyorsa bir daha öyle yapmaz. Bak benim sevgilim bu instada çıplak kız sayfaları takip ediyordu ben kabul etmedim o da seni kaybetmek istemiyorum deyip takip etmedi. Yani gizli yapılanı bilemeyiz ama en azından ayan beyan olmaz
Soran+1 yılBana kaç kere yalan söyledi yapmıyorum diye pişmanım dedi. Yine yaptı. Ve şimdide tiktokdakine baktı yani ulaşabileceği birisi oda. Gözüm senden başkasını görmez diyen birisi böyle yaparmi
Cevap sahibi+1 yılBedel ödesin. Ama 20 yaş çok erken bor yaş ikiniz için de. Ayrılık kolay gelebilir o çocuk için. Yine de ödün vermemeni tavsiye ederim. Spesifik birinin resmiyle yatıp kalkmak olmasın. Ona bu durumun seni nasıl hissettirdiğinden ve senin için kabul edilemez olduğundan bahsedebilirsin
Soran+1 yılşu an konusmuyoruz 2 gün oluyor. O yazıyor arıyor. Hatta annemi aradi ama ben cevap vermiyorum wpyide kapattm mesajlar gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılEsra ezmeci ona bak derim bir de
İletişim yoksa aldatma yoktur. İhtiyaçtan dolayı bakıyordur. Bu gayet normal. O yüzden ayrılacak bir sebep değil
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi iletişim yok o videolarda. Ama tiktokdan bulduğu kadın ünlü olsa bile ulaşabileceği birisi. Gidip onun çıplak resimlerine baktı. Birde gözüm senden başkasını görmez diyor. Yalan söyleyip resmen
Mastürbasyon bir bağımlılıktır ve evet bu sevgiyle alakasız sana yanaşmıyorsa bu konuda seviyordur aksine.
08 Yorumla
Soran+1 yılYok benden hiç birsey istemez zinaya giriyor çok günah diyor. Nebilim onlara bakmayı seçiyor acaba beni beğenmiyor mu?
Soran+1 yılBilemedim bende ya. Beni begenmiyormus gjbi. Geliyor bana
Soran+1 yılBilemiyorum ben almanyada yaşıyorum. O Türkiye'de. Ailem beni almanyaya gidebilmek için kullanıyor diyor. Belki haklilar. Veya yanlız kalmamak için benimledir
Soran+1 yılÖyle dedim zaten ama evlenmeyi erteledi bu yaz evlenecektik askerliği uzatacam dedi 2 yil sonra olur diyor
+1 yılİhtiyaçtandır normal bir durum bu, iyi davran. Çünkü iyi biri, evlenince düzelir senle yaşar bazı şeyleri. Vede muhtemelen izlediği kadını unutuyordur.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum. Tiktokdan görmüş instagramdan aramış ve linke girmiş. Demekki kadını çok beğenmiş.. gözü dışarıda ozaman evlilik olmaz aldatır beni
- +1 yıl
Yok ya hiç bir şey yapamaz.
Soran+1 yılşu an bile gördüğümü anladı hemen konuşmayalım yoksa kalbimiz kirilacak dedi dünden beri hiç konuşmuyoruz. Hemen kaçıyor benden
- +1 yıl
Düzelirsiniz. Sen de ilgili davran en azından öpüşün.
Soran+1 yılYok bulusamiyoruz biz uzak mesafe ilişkisi ve kendisi asker
+1 yılBunlar ergenlikten gelen alışkanlıklar gerçeğe dönmediği sürece sknti olacak bir şey degil
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçeğe döner diye korkuyorum. Nasıl olsa ulaşabileceği birisnin resimlerine bakıyor
- +1 yıl
Zaten o fitratta biriyse asla evlenince düzelmez bunu unut bı sure gozlemle hatta bu konudan rahatsız olduğunu söyle bakalım nasıl yaklasacak
Soran+1 yılÖnceden söylemiştim. şu an yeni açtım interneti oda uyumuş. Yarin konusurum
Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ergen kafası işde, he sevmiyor seni bırak onu.
Ne var bu videolara bakıyorsa kendinle nasıl kıyas getirdin duruma.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Ne alakası var? İhtiyacını gideriyor işte. Sevip sevmediğiyle alakası yok.
17 Yorumla
Soran+1 yılGözüm senden başkasını görmez diyor ama kadinin resimlerine bakıyor. Video olsa film gibi neyse bsy demem ama özellikle o kadini bulup resimlerine bakmasi bence normal değil. Gözü dışarıda demektir
Soran+1 yılİşte bunu anlatmaya çalışıyorum bende. Bana abartiyorsun diyorlar ama böyle düşünen tek ben değilmişim. şu an konusmuyorum onunla 2 gün sonra yazarm ayrılırm degismezse
Soran+1 yılYani kac kere öyle söyledi ama hâlâ yapıyor. Birde anlayincada hemen kaçıyor konuşmayalım diyor
Soran+1 yılYapsin bakalm. Benim sabrımda biyere kadardir. Kendisi benden ayrılmıştı kavga çıkarınca. Birde ben ayrilayim ondan
+1 yılKasini aldir ne ya? Bu cocukla iliski yasaman hata senin
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı düşünüyorum zaten. şu an daha konuşamadık ben telefonu açmadım yazmadim ona
- +1 yıl
Yazmada gitsin elini skkkksjn sana bulasmasin. Seni hic haketmiyor
Bakar ablacım buda bir ihtiyaç napsın dağı taşı mı miksin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince bırakır mı sence?
Video izlesin ama sdce kadınin olduğu resimlere bakmasını istemiyorum
Soran+1 yılYok olmaz
+1 yılSeni sevmediği anlamına gelmez. Duacısı ol ki interneti kesilmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kesilmesin ki? Ben aldatır diye çok korkuyorum. Evlenincede böyle olmasini istemiyorum
- +1 yıl
Bunu kimse istemez. Korkun da cok normal ama Şu an icin bunlari dusunmen dogru degil. P*or*no izlemesi çok cok abartilacak bisey degil. Ancak bu sorun olmaya devam ederse " ben izlesem nasil tepki verirdin" sorusunu sor.
Konus, anla ve anlasilmaya calis
Soran+1 yılsordum. hosuma gitmez demişti ama daha yapiypr
- +1 yıl
Buna ragmen yapiyorsa konu p*rno'dan ote bisey olur yani seni dinlemesi, onemsemesi gerekiyor. Tavrini koy , esneme o vakit. Ve ona , seni kaybedebilecegi hissini yasat
Kendisi asker demişssin nerde görev yapıyor, karacı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHavacı kendisi İstanbul'da şu an kendisi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAktif bir cinsel hayatınız yok, peki.
Bu abi cinsel dürtüsünü nasıl tatmin edecek?03 Yorumla
Soran+1 yılNormal videoyu izlesin yani. Orada özellikle bir kişi için izlemiyor ya. Karşıyım ama yapsin mecbursa. şu an beni rahatsız eden özellikle o kadinin resimlerine bakması.. ne gerek var yani buna. Sdce kadının olduğu resime
- +1 yıl
O kadın dediğin kim anlamadım
Soran+1 yılTiktokdan bulmuş sanırım ünlü birisi. Ama nasıl olsa ulaşabileceği bir insan öyle sanal bir şey değil. ve sadece onun olduğu resimler yani
Şu anda merak ve istekten kaynaklanıyor. Evlenince normale döner
012 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah izlemez ozaman. Söz verdirdim ama güvenemiyorum. Hatta para karşılığı kadinlara gider diye korkuyorum
Soran+1 yılBilemem orasini ama evlenmek falanda istemiyorum artik vazgectim..
Soran+1 yılBir Kaç aydır böyle. Hep sustum sabrettim affettim ama çok yoruldum artık
Soran+1 yılEvt. Kendisi farkinda bunun ama takmıyor
Soran+1 yılşu an bi 2 3 gün konusmayim telefonu kapattm ben arayamazda. Bakalm ozaman ne olcak
Soran+1 yılOlmazsa ayrılırım ağlasa bile umrumda değil artık
Cinsel Yaşam konusunda 751 cevap paylaştı. Bakabilir bunda bişey yok hemen hemen hepimiz izliyoruz
022 Yorumla
Soran+1 yılTamam normal film gibi olanlari izlesin ama ulaşabileceği birisine bakmasi normal mi? Tiktokdan bulmuş sanrm ünlü olsa bile ulaşabilir yani
Soran+1 yılUmarım öyledir. Şimdi sapıklığından olmasın. Eskiden çok masum birisi olarak görürdüm onu şu an pis sapık birisi olarak görüyorum. Konusmak bile istemiyorum
Soran+1 yılUmarim sadece ihtiyaç için izliyordur. Beni beğenmez diye korkuyorum ben ya
Soran+1 yılYok ben yapamam😅 çok kıskancım ben dayanamam. Hem çok saçma geliyor bana başkalarını öyle izlemez
Soran+1 yılYani bazıları bu konuda çok rahat ama ben sevdiğimin başkasına bakmasini doğru bulmam.
Soran+1 yılOlsun ben yani aşırı kiskancim😅😂kediden bile kıskandığım oldu. döverim onu ben. Hatta böyle diyince çok çok döv diyor hoşuma gider diyor iyice deli ediyor beni
Soran+1 yılHak ediyor bence. şu an hepsini biyere yazıyorum. Buluşunca yapacağımı biliyorum ben
Soran+1 yılOlmasın hak ediyor diyom ya😂
Soran+1 yılYok ya okadarda kötü değilim ki ben ama beni okadar ağlattı üzdü yani. Bunuda böyle birakamam
Soran+1 yılBaşka konulardada beni üzdüğu oldu. Sadece bu değil
Soran+1 yılÇok baskı yapıyormuşum öyle diyor ama ben inanmıyorum ya. Günde 5dk konussak yeter diyor. Kendisi sürekli benimle konuşmak istiyor arkadaşlarıyla gezmiyor sonra ben suçlu oluyorum. İlgisiz davraniyormusum
kızlar bıle kızlara nasıl bakıo artık gerısını sen dusun
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi öyle oluyor. Bende bakarım güzel kız görünce. Ama mesela ben ünlü şarkıcıyı takip ettim diye kızmıştı bana sildirmişti onu. Kendisinden öyle bakması şimdi normal mi sence
Soran+1 yılYani. Tiktokdan mesela sildiriyor yakin arkadaslarimi bile. Veya ünlüleri farj etmez. Kendiside kizlarla konuşmaz ama bakıyor işte
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakabilir, normal yani sevgililerde p*rno izleyebilir, ayrı ayrıda izlerler bakarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince düzelir mi sence? Daha bakar mi onlara? Çok rahatsz oldum ben. Genel olarak gruplara girip izliyordu rahatsz oldum bisey demedim ama.. sadece kadına bakması normal mi bilemedim. Gözüm sadece seni görüyor der ama bunlari yapıyor
- +1 yıl
Ne yapsın çıplak erkeklere mi baksın, mastürbasyon ihtiyacı geldiğinde izleyerek yapıyor olabilir, ha bu ihtiyacını seninle gideriyor ve hala bakıyorsa aklı biraz dışarıda da olabilir
Soran+1 yılYok biz hiç birsey yapmadik. Konusmuyoruz bile bu konuları. İlk başlarda konusurduk artık istemiyor. Ama evlenincede böyle olmasini istemem
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlişkide fiziksel uyumluluk önemlidir. Senin fiziğini sanırım beğenmiyor biraz güzelleşmeye çalış, spor yap, yoksa ileride her gün aynı yatağa girince hüsran yaşayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt beğenmiyor beni yani kilom var benim zayıfla diyor ama okadar kolay birsey değil bu. Yinede gözüm senden başkasını görmez diyipde başka kadinlara bakmasi doğru değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni bir kadınla aldatmamis sadece ihtiyacını gideriyo bunun sevgiyle aşkla ilgisi yok onu da düşün azcık başkasını sevmiyor sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam başkasını sevmiyor ama beğeniyor yani bana gözüm senden başkasını görmez diyor ama tiktokda bulduğu kadinin instagramdan çıplak resimlerine bakıyor.. sence normal mi bu?
Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sevmek ile p*rno izlemek arasında nasıl bir bağ kurdun şaşırtıcı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bana gözlerim senden başkasını görmez diyor ama gidip onlara bakıyor. Sadece kadının olduğu resimlerede bakıyor. Yani beğenipde o kadına bakmis
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. +18 video izlemekle sevmenin ne alakası var onu anlamadım... 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılBana sürekli gözüm senden başkasını görmez diyor ama başka çıplak kadinlara bakıyor. Normal videolar olsa neyse ama sdce kadının olduğu resimlere bakıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın ihtiyaçlarını sen karşılamıyorsan kim karşılayacak
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında mısın bacım ya? Sen adamın o ihtiyacını şu an giderebiliyor musun? Hayır. O videoları izlemekte ki amaçta kadınlara bakmak değil ihtiyacını gidermektir. Evlenince ilgiyi gösterirsen güzel bir cinsel hayatınız olursa o videolara bakmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa videolari izliyor anladım ama sadece kadının olduğu resimlerede bakıyor. Tiktokdan bulmuş instagramdan araştırıp resimlerine bakmış. Sende hâlâ o kadinlar için bakmiyor mu? normal değil hatta aldatmak bence
- +1 yıl
Ne aldatması ya. Kızlardan 2 tanesi mi ne güzel yorum yapmıştı dön onlara tekrar bak.
Ne var yani ben de izliyorum ara sıra başka hatunu da gidiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMecburen yapması gerekli, seni aldatmıyor böyle düşünme. Evlenince de düzdün bir hayatınız olursa bakmaz tabi ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam video izlesin ama neden sadece kadının olduğu resimlere bakıyor ki. Demekki kadini beğenmiş bana senden başkasını gözüm görmez diyor yalan söylüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılMmmmm demek ki libido tavan seni evliliğe kadar bekliycekse normal
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam video izlesin bisey diyemem ona ama sadece kadınların çıplak fotolarına bakması çok rahatsız edici. Kendiside bence hiç öyle istekli değil yani. Ayda bir kere yapıyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılAyda🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşleri ve senin yazdıklarını okudum. Sana katılıyorum, haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt ama onunla konuştum bugün.. birdaha resimlere bakmayacakmis. Video falan izlermis oda ayda bikere. Nekadar doğru bilemem ama yapsin artik ne diyim bende yoruldum. Ayrılma olmadı şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakmasını istemiyorsan 1-2 nude atacaksın, gönlünü hoş edeceksin o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılYok göndermem öyle. İzlesin ama öyle ulaşabileceği kadınların resimlerine bakmasin.. evlenincede izler diye korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar saçma bir düşünce vallahi gülüyorum bu sorulara
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma olsun ki? Senin sevgilin baksa hoşuna gider miydi? Normal film gibi baksa sadece neyse derim ama ulaşabileceği bir insana bakmasi rahatsız edici. Evlenince devam etmesinide istemem
- +1 yıl
Erkekler kadınlar gibi değil rahatlamak için mastürbasyon yapmazsa ağrı oluyor ve agresif oluyor eskort kadına gitse dahamı iyi
Soran+1 yılHayır iyi değil ama gider diye çok korkuyorum. Girdiği gruplarda o kadinlarin numaralarida oluyor
- +1 yıl
Onlara bakma seninle ilişki yaşamıyor değilmi ama rahatlaması içinde materyal lazım
Soran+1 yılİzlesin ama gitmesin yani başkasıyla birşeyler yapmasin... aldatır diye korkuyorum. Bide evlnince bakar beni beğenmez diye
- +1 yıl
Bu tamamen kadının elinde erkeği elde tutmakta itmekte kadına bağlı
+1 yılValla evli erkekler bile bakiyorki o bakmasin. sonucta su an seninle alakali o kisinin beyninde ne firtinalar dönüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben evli oluncada bakar diye korkuyorum. Hem sadece video izlemiyor ki. Tiktokda bulduğu kadının çıplak resimlerinede bakıyor... Video varken neden yetmiyor ki ona..
- +1 yıl
Ozaman onda beyinalti saplanti kalmis. buda siz evlenince cinsel iliskinizde sikinti yaratir. bedeni sizinle akli orada olur
+1 yılSize katılıyorum. Sevgi daha kutsal bir duygu anlayış ile karşılamalı ve bakmamalıydı o sitelere ve fotoğraflara.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kerede söyledim yapmasın diye. Yalan söyleyip devam ediyor sonrada ihtiyaç diyor.. sadece video izlese sabrederim birsey demem ama tiktokdan bulduğu kadının çıplak fotoğraflarına bakmasi hiç normal değil bence aldatmadir
+1 yılBak bnde kızım ve senin huyun cok hosuma gitti ama normal karsila erkekler her 8 dakika da bir istege geliyor ve zina yapmaktan sa izlemesi normaldir
03 Yorumla
Soran+1 yılHer gün ihtiyacı oluyor yani? Hem sevgilisi varken neden sadece kadının olduğu resimlere bakar ki? Video olsa neyse ama ona bakmaso çok kırdı beni
- +1 yıl
Canm senin edepli bir kiz oldugunu biliyor ki yoksa sen onun ihtiyaclarini karsilasan o da bu tür şeylere yonelmezdi demekki sen ona açık fotolarini da atmiyomussun iyide yapiosun tebrik ediyorum seni ama bakmasi izlemesi cok normal herkes her erkek izliyor
Soran+1 yılO kadinlara bakmasını istemiyorum ben. Genel olarak izlesim videosunu ama sdce kadının olduğu resimler olmaz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlik alışkanlıkları bağımlılıkları devam ediyor.. olabilir normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenene kadar bakarım evlenince bakmam gibi karım var çünkü
09 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah oda bakmaz. Sadece kadının olduğu resimlere bakmasi beni çok rahatsz etti..
Cevap sahibi+1 yılBilemem kimi bağımlılık olur her zaman bakar ben mastürbasyon yaparken bakıyom zaten
Soran+1 yılŞimdi oda ihtiyac falan diyorda. Neredeyse her gün izliyor sanırım. Telegramdan izliyor ve hergun cevrimici orada.
Cevap sahibi+1 yılAnaa gene sen😂 geçen de denk geldik yazdım
Soran+1 yılOlabilir sorunlarim bi bitmiyor ki😂 nedir bu cocukdan çektiğim ya
Cevap sahibi+1 yılBırak gel dedim sana ama 🤷🏻♂️😁
Soran+1 yılYok 😂 benim gözüm başkasını görmez onun gibi diylm benn
Cevap sahibi+1 yılAma bak o görüyor baya bi
Soran+1 yılEvt maalesef
+1 yılBen hergün bakıyorum Twitter'dan ama yinede seviyor gibiyim. Hiç alakası yok bunların. Fantezi diye bir şey var
020 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlenince birikir mi izlemeyi?
Soran+1 yılBırakır*
- +1 yıl
Evlenince eşimle beraber izleyeceğim
- +1 yıl
Cockold falan da denersin sen kardeş
- +1 yıl
@engnnnnnnnnnnnnnnnn ne demek diye baktimda, bu sandviç olayını mı diyorsun?
- +1 yıl
karısı başkasıyla sevişirken izleyen adamlara deniyor
- +1 yıl
Bir çeşit birebir fantezi mi diye sordum. Başkası olmaz
Soran+1 yılBeraber izlemekde saçma geliyor bana. Tabi her insan farklıdır. Ama onun bakmasını istemem. şu an asker diye birsey demiyorum ama orada olmasaydi çoktan ayrılırdm ondan
- +1 yıl
huylu huyundan vazgeçmez
Soran+1 yılşu an konusmuyoruz biz zaten. Dün soğuk davrandim anladı gördüğümü. Konuşmayalım yoksa kalbimiz kirilacak dedi. Bende wpyi kapattim birkaç gün konuşmayı düşünmüyorum onunla. Belki ayrılırım
- +1 yıl
Bence eğlenceyi kaçırıyorsun. Yan yana film izler gibi izleyip birbirini tatmin etmek gayet zevkli olurdu
- +1 yıl
aradığın gibi bi erkek çok az artık, iyice tanı öyle ilişkiye başla yoksa mutsuz olursun
Soran+1 yılYok sanmıyorum. Ben açıkçası ondan tamamen soğurdum hatta evli olunca ve yapsa boşarim bana saygisizlikdir bu. Madem böyle şeyler istiyor gitsin başka rahat kiz bulsun
- +1 yıl
Sadakatle bunun alakası yok bence
- +1 yıl
sadakat gerekli mi sence doruk
Soran+1 yılSenin görüşün öyle benimkisi değil ama. Bana nasıl kiziyorsa oda aynı şekilde yapmayacak
- +1 yıl
@engnnnnnnnnnnnnnnnn İki kişi birbirine inanıyorsa gerisi teferruat
Soran+1 yılBenim inancim kalmadi güvenmiyorum artık. Evlenmek bile istemiyorum
- +1 yıl
çok katı düşünüyorsun bence
Soran+1 yılYio bence çok doğal bu tepkim. Güvenmiyordum zaten dahada kötü yaptı
Erkeklerin çoğu bakıyor evli bekar farketmiyor ayrıca bakir erkek bulmak zor şahsen bakirim ama ben de kız bulamıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılKendiside anlattığına göre bir şey yapmamış hiç ama onu ben bilemem tabi. Evlenince böyle izlemesini hiç istemiyorum ben
Soran+1 yılYok ben istek atmadım sanırım 😅 evlenince biraksin aldatmadin başka bisey istemem zaten. Ama ozamanda bunlarin acisini cikaririm dövülmeyi hak ediyor o😂
Soran+1 yılBilemiyorum. 2 3 gün konusmayim sonra konusurm yine
Soran+1 yılBenim hiç arkadaşım yok. Tek arkadaşım sevgilim. Keşke arkadaşım olsa
+1 yılYa arada azınca bakıyordur
O da du sebeple o hslde sana yazsa belkş hoşunuza gştmecek yere çekmeye çalışacak
O olmasın diye mecburen yapıyordur06 Yorumla
Soran+1 yılKendisi zaten benle hiç istemez. Zinaya giriyor diyor. Ama neredeyse her gün izlemesi normal mi? İhtiyacı var onu biliyorumda benim bildiğim 2 hafta bi yapsa yeter
- +1 yıl
Yas kaç
Soran+1 yılOnun 20 benim 18
- +1 yıl
Haftada 3-4 olması normal
Soran+1 yılAnladım. Eskiden 2 haftada bir oluyor diyordu şu an daha sık. İzlesin normal film gibu olanları ama ulaşabilecek insanlara bakmasını hiç istemiyorum ben
- +1 yıl
Son zamanlarda sen daha bi kadınsı halşn belirmeye başladıysa ondandır
+1 yılAhh sorma bende başka bir şekilde aynı durumu yasadim hâlâ cevabını kendime veremedim
015 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bir şey yani. İhtiyaç olsa bile gerej yok bence. ben yine kabul etmistim videoyu ama sdce kadınların olduğu resimlere bakmasi iyi değil
- +1 yıl
Güzellik uzmaniymis kadın beğendiği ne alaka şimdi off ya yani önyargılı yine ben oldum öyle dedi
Soran+1 yılEvt benimkiside tiktokdan bulmuş. kadinin açık çıplak resimlerine bakmış. Birde gözüm senden başkasını görmez diyor ya..
- +1 yıl
Anlaşıldı ben bu ilişkide kendimi iyice mahfedicem anca öyle
Soran+1 yılBence takma kafaya. bende takmamaya çalışıyorum. Seviyorum diyor. Eğer bir şey olursa kendisi kaybetmiş olur. Sende öyle düşün. Onlar kaybeder biz değil :). Bizim gibisini hiç bulamazlarr
- +1 yıl
Zaten hep böyle tıpış tıpış geri gelirler bir tanesi vardı kedi gibi geldi mücahit kabul etmedim çocuk bir dönem bana tugkan dinletti
Soran+1 yılÖyle olur zaten hep. Benimkisiyle ben 2 gün konuşmadım bu konu yüzünden. Anneme yazmış. Beni kaç kere aramış. Ağlamış. Yani kaybedince değerini anlıyorlar
- +1 yıl
İyi yapmışsın valla
Soran+1 yılYoksa anlamıyor değerimi. Ayrilacaktim aslında ama ağladığıni görünce yine kıyamadım ona ama yinede özür dilettircem daha. Hep affettikce üzmeye başlıyorlar
- +1 yıl
Bana ne onerirsin bu konuda benimki iki gündür deli ediyor beni
Soran+1 yılSen bence konuşma. İlgi gösterme. Hatta telefonu kapatabilirsin benim gibi. Bende öyle işe yaradı. Yani hâlâ devam ediyor ama konuştuk en azından çözüm bulduk. Ve dediğim gibi çok üzüldü.. kaybetme korkusu olması lazım.
- +1 yıl
Kesin dicek çocuk gibi davranıyorsun neyse desin yazmam
Soran+1 yılBenimkiside bazen olgun düşünmüyorsun diyor ama olsun yinede seviyor ya kaybetmek istemiyor.. seni gerçekten seviyorsa seni hiç bırakmaz emin ol buna. Kaybetmekden korkar yani. Ben biraz ağır konuştum benimkisiyle dün. Sırf yalniz kalmamak için benimle sevgilisin dedim. Sonra işte dedi istersen giderim falan ama seni ailemden bile çok seviyorum gibi laflar söyledi yine kıyamadım 😅 sonra düzeldi aramız.. sen dediğim gibi biraz soğuk davranmayi dene o yazmadığı sürece yazma
- +1 yıl
Bu kesin beni şimdi cebinde saniyodur ondan böyledir
Soran+1 yılOlabilir evet erkekler genelde öyle. Benimkisi şu an askerde. Ve bana oraya gidince kızmaya falan baslamisti hep beni suçlardi. Bende soğuk davranırdım bazen. Yine sorup merak ederdi ne olduğunu. Tabi benimkiside biraz farklı çok ilgi bekleyen birisi bazende ilgi görmeyince o soğuk davranır 😅 değişik birsey yani. Ama genel olarak kaybetme korkusu olunca iyi davranırlar
- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat