Bu taraf genelde erkekler olur. Kızların her ne bok yapıyorlarsa bir türlü vakitleri olmuyor.2 saatim var 3 saatim var falan. Sanki dünyayı kurtaracak.
Mutlu huzurlu hayırlı ve güzel bir gece geçirmenizi temenni ediyorum, sorudan anladığım kadarıyla birazcık sevgisiz bir ilişki yani sanki zorunlu bir ilişki yaşıyor gibi bir durum söz konusu yok oluyor. Eğer Zaten böyle bir ilişki durumu var ise bunun adına ilişki diyemeyiz, şöyle bir gerçek vardır ki insan sevdiği insan öyle bir şeyler yaşamak ve yapmak ister eğer hayatınızda olan insan size karşı herhangi bir duygu herhangi bir sevgi bağlılık duygusu yoksa sürekli olarak arayıp soran bir aktivite yapmak isteyen ya da bir şeyler paylaşmak isteyen siz oluyorsanız, kendi kendinize ilişki yaşamış olan tarafta siz olmuş olursunuz. Eğer gerçekten sizi sevmem ilişki yaşamak istiyorum sizinle vakit geçirmek isteyen bir insan olursa yani kısacası bu arkadaş ortamında da böyledir, size değer veren bir insan olursa hal hatır sorar sizi arar fikrinizi merak eder düşüncelerinizi merak eder, sağlık durumunuzu merak eder arar eğer merak etmiyorsa ya işi düştüğü zaman arayacaktır ya da hiç aramayacak olur. Şahsen ben böyle bir ilişki devam ettirmeyi tercih etmezdim, geçen günlerde Instagram üzerinden konuştuğun bir kız vardı aynı zamanda aynı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gidiyoruz yani yüz yüze yüz yüze karşılaşmak hiçbir zaman nasip olmadı, kendisine karşı ufak bir hoşlantı durumu söz konusu oldu tabii ki buna aşk diyemem. Benden birkaç defa bir şeyler istedi yaptım baktım ki beni kullanmaya başladı ben de bunu açık açık söyledikten sonra, bana mesaj atmayı benimle konuşmamaya başladı anladım ki menfaati bitmiştir, dolayısıyla devamlı olarak böyle yapan bir insan hayatta beraber olmayı tercih demem yani bu sadece aşk ilişkisi olarak değil normal insan ilişkilerinde de böyledir. Bu hayatta hiçbir şey için kendinizden başka insanlara fazla değer katarak kendinizi yıpratmaya gerek yoktur. Çünkü bu dünyada en değerli varlık kendisi olduğu için böyle insanları daha fazla hayatında tutup da geçen 3 günlük ömrü de boşa harcamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Asla da devam ettirmem bunca zaman da devam ettirmedim.
İster istemez beklenti içine giriyoruz bu gönül işlerinde. Eğer o heves karşı tarafta yoksa vites düşürüp yavaş yavaş frene basıp müsait yerde indirme zamanı gelmiştir.
Sürekli planlayan taraf olmak istemem. Eğer sürekli bunu ben yapıyorsam, karşı tarafın isteksiz olduğunu düşünürüm. İsterim ki karşı tarafında planları olsun. Bazı şeyler tek taraflı olmuyor.
Yok kız gidermiyim. Profil fotosunu değiştirecektim gece çok uykum olunca karar veremedim 🤦♀️o yüzden öyle kaldı. Gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü gitmemi bekleyenler var. Dün bunu çok iyi anladım. Bu yüzden onları sevindirmeye niyetim yok 😬😬😂😂