Arkadaşım benim kötülüğümü mü istiyor anlayamıyorum günahını almak istemiyorum ama şüphe edip duruyorum?

Bir vardı lisede benden hoşlanıyordu ama ben istemiyordum onu. Arkadaşlarımda a biliyordu. Lise bitti en yakın arkadaşım ile o çocuğu konuşurken yakaladım. Ne iş diye sorunca arkadaşım sen onu sevmiyorsun umurunda olmaz diye söylemedim biz kanka olduk dedi. Aradan biraz zaman geçti ben çocuk ile aynı üniversitedeymişim karşılaştık. Ben çocuğu sevmeye başladım. Arkadaşıma da anlattım. Zamanında çocuğun kalbini kırdım diye bana teklif edemiyordu cesareti yoktu. Arkadaşıma söylüyordum bunu ama o hep sevse senle konuşurdu deyip duruyordu. Ben dedim ki yakın arkadaşlara hikaye koy beni görsün unutmasın dedim ama arkadaşım 2-3 kere yaptı sonra hep hayır unut o seni sevmiyor bence deyip durdu. Çocuk hikaye koyunca bana ss atıyor ama ben benle fotoğraf koy deyince koymuyordu. Bir de tüm arkadaşları ile fotoğraf paylaşıyor ama benimle paylaşmıyor, paylaşsa bile en kötü fotoğrafımı koyuyor. Sizce o gerçek bir arkadaş mı? Amacı ne?
Arkadaşım benim kötülüğümü mü istiyor anlayamıyorum günahını almak istemiyorum ama şüphe edip duruyorum?