doğru insan doğru zaman doğru yer. bermuda şeytan üçgeni gibi. bu denklemi çözen vaarmı? çözen mutlumu? iyiki yapmışım dermi? Bu Devirde Evlenilencek biri varmı?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede evlenilmeli arkadaşım. Yapımız bekarlığı kaldıracak kadar gelişmiş değil.
Sen doğru kişiyi bulamadım dersin ama 30undan sonra fısır fısır evde kalmış diye arkandan laf ederler. Bu kesim toplumun %90ından fazla olur, emin ol. Ve işte bu sefer kimseyi takmam kafasında olamazsın çünkü bu çok büyük bir baskıdır. Tüm yaşıtların evlenip çoluk çocuğa karışırken yalnız olmak... Bu ülkede bu yemez. Hadi bir Norveç'te çoğu kişi zaten evlenmiyor, ama hayattan da düşmüyorlar, işleri güçleri var, sosyal faaliyetleri var. Bu ülkede öyle mi? Kaç evli çiftin faal olduğunu gördün?
Ben de kafama göre birini bulamazsam evlenmem ancak bu ülkede de barınmam. Öncelikli tercihim ise tabi ki evlenip yuva kurmaktır. hayat o kadar karamasar değil, herkesin dengine göre biri var, umudunu kaybetme.06 Yorumla- +1 yıl
ataerkil felsefesi ile yaklaşımın gayet başarılı ve doğru. fakat bazı doğrular vardır bulunduğun yer ve zamana gore uyduramaz kullanamazsın. hersey yas la olmuyorkı. ergenlıkte ayrı olgunlukta farklı dusunceler gibi değil. manevı hatta maddi dengelerınde olgunlaşması lazım degılmı. su an kac kışı calıstıgı ısten aldığı maastan ve evlendıgı kısıden menmun bı sorsana. bunları gördükten sonra karamsar olmamak mı lazım. Sen Evlimisin yoksa :))
- +1 yıl
Ergenlikteki gibi düşünmüyorum, asıl o zaman evlenmeyeceğim diye bas bas bağırırdım. Ama baktım ki burada yemez. Bu ülkede insanların evliliği çok hafife aldığı bir gerçek. Bundan iyi ana/baba olur diye evlenen var. Çok yazık çok. Elbette kendi kafamda kriterler var, bu kadar kolay evlenmeyeceğim, ama yine de evlenmeyi istiyorum. Bu ülkede yaşayıp da evlenememek gibi bir ihtimal hoşuma gitmiyor. Ancak kafama göre biri çıkmayabilir elbet, o vakit hayatı kendime zindan edecek değilim, bu ülkeden giderim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru insanı denk getirmek zor olsada bence evlilik derim.. heleki şu zamanda haram işlememek için helal olanı tercih etmek gerek.. gençlerimiz bataklıkta gibi sanki çırpındıkça batıyorlar.. bilinenin aksine bekarlık sultanlık değil bekarlık şeytanla arkadaşlık diyorum..
01 Yorumla
+1 yılmadde 1 ) paran yok varsayarsak geçinemezsin evlilik senin neyine evlenme bekarlık sultanlıktır.
madde 2) paran evin araban var huzur sıcak bir yuva felan istiyosun evlen tam senlik bir hayat
madde 3) paran evin araban var ama heyecanlısın heyecan arıyosun zevkine düşkünsün evlenip napıcaksın hayatını yaşa sanada bekarlık sultanlıktır :)))10 Yorumla
+1 yılarkadaslarim bir bir evlendi evleniyorlar da ben de evlenmek istiyordum ama vazgectim. Gormuyo musun abi hanim hanimcik uslu bir kizim diyenin bile hayatina en az uc dort erkek girmis. Kimse kusura bakmasin ben bu tur seyler kaldiracak adam degilim. Evlenip ne kendimin ne de baskasinin hayatini zehir etmenin anlami yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
13Cevap
+1 yılElbette evlenmeli ister bizim acimizdan ister karsi cins acisindan bakin insanin dogasinda olan baglanma ve yaslanma ihtiyacini tek karsilayabilecek durum bu seversek ve sevdigimizle olursak da bu his pekisiyo... velhasil evlenmek dogamizda var ve insan dogasinn geregini yapmak zorunda
110 Yorumla- +1 yıl
Ayneen oylee
- +1 yıl
aferin kız:)
- +1 yıl
Tesekkrler tatlm :))
- +1 yıl
Yalniz mi kalmis :P
- +1 yıl
bir de kimseye msaj atamiyn dimi :)
- +1 yıl
Oyle bir sey demedim est
+1 yılEvlilik sünnettir, nikah berekettir, birliktelik hayat yoldaşlığıdır. Formülüm, (kendini tanı ve tüm eksiklerini eğit)+(sevdiğini tanı ve bil)+(evlilikten beklediklerini planla)+(potansiyelince en iyisini uygula)
11 Yorumlaevliliğe saygım büyük ama kolay iş değil.. bir kere güvenilir insan yok en başta.. hani diğer özellikleri; güzelliği, fiziği , ailesi inancı falan diyeceğimde onlardan önce en temel bulunması gereken şey artık lüks olmuş. bekarlık gözüküyor ileride yani
00 YorumlaEvlenen, nişanlanan arkadaşlarımı görünce hevesleniyorum acaba evlensem mi diye sonra çoğunun mutsuz olduğunu görünce hevesim kaçıyor. Bu yüzden şimdilik bekarlık diyorum.
07 Yorumla
+1 yılMaddi olarak herkes tamam diye kendini hazır hissedince evlenmek istiyor. Sonuçta ülkemizde evlilik ile başka refah seviyesi yüksek olan ülkede evlilik farklı oluyor bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğim 40 yıl da aynı yastığa baş koyacağım gayri meşrulara hıh. :D
08 Yorumla- +1 yıl
gayri meşrulara inat *
- +1 yıl
evlenmemem mi lazımdı.
- +1 yıl
anlayışlı iyi birini buldunuz mu basın nikahı.
- +1 yıl
basite indirgersen her şey basitleşir biter. seviye kalite saygı hoşgörü güleryüz şart. sabır şart. ben bu sorumluluğu alacak yapıdayım karşıdan beklemeden önce kendim yaparım.
Bekarlık tabiki abi çarpık bir toplumda evlenmek biraz saçma bence...
00 Yorumla
+1 yılAtalarimiz bosu bosuna dememis BEKARLIK SULTANLIKTIR...
07 Yorumla- +1 yıl
Bir kisiye bagli kalmak hayatini ona adamak ve ayrica evleniyorsun ne kadar cok seversen sev olnuyor oyle filmlerdeki gibi masallardaki gibi ask bir iki ay canim cicim aylari snra hic bir sey kalmiyor sevgi bitiyor kavgalar taryismalar basliyor bence
- +1 yıl
Evet biraz
- +1 yıl
Cok nadir:-D
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Evlilik. Omur yalniz gecmez y basini koyacagi bir omuza ihtiyaci vardir insanin zor gunlerde. Zaten cift yaratilmis bir yaratiktir insan. Tek kalmak dogasina aykiri
00 YorumlaEvlilik tabi. Dışarısı zina kaynıyo evlilik en iyisi
06 Yorumlaevlilik dicem ama şimdi ki nesil evlilikte bile yakışıklı üçgen vücutlu serseri piç arıyo. şimdi bunlar bunu isterken biz nasıl evlenelim?
00 YorumlaEn İyisi Bu Ülkeden Gitmek. Kanada Ve Kore Tercihim. :D
00 Yorumla
+1 yılvalla yaşadıklarım sonrası evlilik fikrinden giderek uzaklaşıyorum Allah sonumuzu hayır etsin :/
00 Yorumladost hayatı yaşayacaksın
senin gibi sorumluluk istemeyen bir hatun bulup yaşayıp gideceksiniz00 YorumlaBen sadık birini bulsam evlenmek isterdim
03 Yorumla
+1 yıldoğru insanı bulsam da bekarlık.
06 Yorumla- +1 yıl
yaralılık değil, evlilik biraz bana göre değil. zor geliyor. e biraz da örneklerin vermiş olduğu etki denilebilir.
- +1 yıl
hem sorumluluk hem şartlanmam :/ beni ikna etmesi gerekecek ama ben kolay da ikna olmam öyle. lafla sözle inanmam her şeye.
- +1 yıl
istiridye ne alaka? anlamadım :)
+1 yılAltınlar bana kalıcaksa neden olmasın hocam :D
00 YorumlaEvlenicem uygun kisi gelirse
01 Yorumlaevlilik. @mynameisred adlı üyeyede katılmaktayım
01 Yorumla
+1 yılDogru kişi olucaksa evlilik tabi-_-
03 Yorumla- +1 yıl
İşte o kısmı daha bilemiyorum -__-
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem varsa söyle de evlenelim gardaş ;) :(
02 Yorumla- +1 yıl
desene abin var bibulam ben evlencem diye :D
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBekarlik sultanliktir 😄👍
00 Yorumla
+1 yılKızlara bak evlenilecek kişiler mi sence
00 Yorumla
+1 yılevlilik
01 Yorumlabekarlık.
011 YorumlaBekarlık.
018 Yorumla- +1 yıl
Beni kırmaları için onları önemsemem gerek. Korkuya gelince, "cesaretimin sınırı yok" diyemem ama dünyada korkulacak onca şey varkem gidip de böyle duygulardan kormam. Mantık aramıyorum ki, mantıkla davranıyorum. Yani biri üzülünce ona üzülemiyorum bile, annem bile olsa, ama düşünüyorum : bir insan bu durumda ne yapmalı ve o davranışı sergiliyorum. Rol gibi. Zaten ailem biliyor , anlıyor ve beni böyle kabul ediyor. Üzüldüğüm için ağladığım hiç olmadı bile, aynı robot, düşünün.
bekar olmak en iyisi
13 Yorumla
+1 yılbekarlık
01 Yorumla
+1 yılBekarlik
09 Yorumla- +1 yıl
Beni kimsenin hak ettigini düşünmüyorum
- +1 yıl
Sevsem fark eder mi
- +1 yıl
Eden ne?
O kişi beni haketmesi lazım
Bunca yıl okudum belli bir eğitim kariyerim var.
Ailem iyi insanlar, bilgili kulturluler
Şu ana kadar Allahtan korkarak onun emirlerine riayet ettim.
Çok şükür gecmisimde herhangi bir vukuatim yok
Eee guzelimde
Inşaallah is kariyerimde olacak
Kisilik olarak toplumda örnek olarak alinan kiskananlarininda gizlice takip edilen bir kisiyim
Maharetliyim iyi yemekler elimden cikar
Gunumuz kizlarinin bilmedigi danter orguyude biliuorum
Namazi niyazinda bir kisiyim
Söyler misin beni hakeden birisi var mi? - +1 yıl
Ne derdin
+1 yılTabiki bekarlik..
00 YorumlaTabiykide evlilik :)
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı