Şimdi ben diş hekimimden hoşlanıyorum ve o bunu biliyor. Geçen gün dolgu yapmadan önce uyuşturma için iğne yapmıştı. Bir süre sonra gelip dudak uyuştu mu dedi ve ben de yok tam uyuşmadı falan derken ayak üstü iki parmağıyla öylesine dokundu geçti. Hissediyor musun falan diye de sormadı o uyuşmayacağını zaten biliyordu ve ikinci iğneyi zaten yapacaktı belki de bilemiyorum öyle emin bir hali vardı çünkü.
Hayır bu soruyu soruyorum burada çünkü dediğim gibi hoşlandığımı biliyor bunu yapması gereksiz bir şeydi ve düşünmesi gerekmez miydi? Fazla gevşek bir hareket sanki çünkü o anda şaşırdım ben içten içe
Hayır bu soruyu soruyorum burada çünkü dediğim gibi hoşlandığımı biliyor bunu yapması gereksiz bir şeydi ve düşünmesi gerekmez miydi? Fazla gevşek bir hareket sanki çünkü o anda şaşırdım ben içten içe
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafani karistirmak icin yapmis olabilir ego tatmini biraz tahrik etmek icin falan cok dis yaptirdim hic boyle bir sey yasamadim galiba
Valla ben de çocukluğumdan beri diş tedavisi gördüm hiç böyle bir iey yaşamamıştım
Başka nerene dokunabilir ki? Dişine dokunur , diline dokunur , dudağına dokunur. Mesela gözüne , kulağına dokunmaz.
Olabilir fazla anlam yüklüyorsun. Hoşlandığını nerden bilsin söyledin mi?
Evet alnımda yazmıyor herhalde. Biliyor diyorsam biliyor
Şiş oluyor mu 😂🤣🤣🤣🤣 nasıl hemşire lan bu. Uyuşan doku şişiyormuş kgahsjdjj. Allah aşkına şu kezbanın profilindeki sorulara bakın kendini bir doktora yamayamadığı için sinirini benden çıkarıyor kezı
Dişçi den dişçi ye değişir, gittiğim bazı diş hekimleri benim de Dudagima dokundu bazıları dokunmadı.
Uyuşan doku şişmez. Cimere şikayet edeyim şu hemşireyi diplomayı bakkaldan aldı herhalde ahahhahaja
Ya sen böyle anlam aramak yerine gidip açılsana bekar da diyorsun. Daha ne? Böyle kafayı yersin ciddi diyorum. Açılsan yüz yüze adam ne yapıcak dövücek mi? En fazla reddeder derdini anlarsın
Hayır diş hekimi ama uyusturdugu zaman en yumjşak deri olarak dudak uyuşur ve dudagına vurdugu zaman meslegi geregi anlar
Baya sinir etmiş olması lazım sizide🤣🤣 lütfen sakin olun 🤣🤣
Sinir oluyor çünkü kendisini bir doltpra yamamaya çalışan başaramayan bir hemşire parçası. Allah aşkına gidin ve profilindeki soruları okuyun 🤣 hasta bu kız yakında gördüğü her doktorun sevgilisine karısına saldıracak
Kdodşssjspslshsosşsjs
Tamam sakin oljn neden tartışıyorsunuz
Evet dokunuyor benimkisi de hatta yanağıma da dokunuyor
Dudak da uyuşabiliyor bazen. Hoşlansaydı belli etmek için farklı şeyler yapardı.
Böyle küçük şeylerden anlam çıkarma bence
Zaten başka doktor yapsaydı anlam aramazdım, hoşlandığımı biliyor diyorum o yüzden yaptığı gereksiz geldi.
Kafanda hikaye kurguluyorsun
He şizofrenim ben. Okuduğunuzu anlayacak düzeye gelin önce sonra yorumunuzu yaparsınız.
Hayal kurmaya devam et ergen kız
ben olsam öperdim 😀