Rahatsız olduğum bir şeyi söylüyorum ufacık bir şeyi. Tamam dese bütün sorun çözülecek ama kendini haklı görüyor. Bu bizim 2. tartışmamız ikisinde dr hatalı olduğu kısımları kabul etmiyor asla ve ayrılmak istiyor her tartışmada. Yüz yüze konuşalım bitecekse de yüz yüze bitsin dedim. Bugün gelecek akşam konuşmak için ne yapmam lazım çok seviyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
Bana akşam konuşurken sakın ağlama falan dedi neden ağlamayayım yanında? Erkekler cevap verin lütfen. Ağlayınca noluyo sanki
1. Bir Erkekle Tanıştığında Dikkat etmen gerekenler. 2. Sevğili bulmak için aceleci Davranmıyacaksın. 3. Kendi Özel Hayatından hemen çok Fazla Bahsetmiyeceksin. 4. Hesapları Erkek Öder Sen ödemiyeceksin. 5. İlk görüşmelerinde çok Açık giyinmeyeceksin 6. Hanği işle Mesgul ondan emin olacaksın. 7. Eğitim durumuna bakacaksın 8. Aile ve Akraba ilişkişerine bakacaksın. 9. Seninle birlikteyken hal ve huylarına bakacaksın gözü dışardamı yoksa Sana Sayğısı var mı. 9. Kendi Zenğinliğinde çok Detay vermiyeceksin. 10. Maaşını bilmeyecek 11. Bankada birikimin var mı bilmeyecek. Bunun gibi birçok şeye dikkat etmelisin. Huylumu huysuzmu Uyuşturucu bağımlısımı onada bakmalısın
Güzelce ifade et bunun size zara verildiğini belirt yine ayrılalım derse tamam sen nasıl istersen de zorlanmanın anlamı yok böyle yaparak seni manipüle ediyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten bugün akşam konuştuktan sonra bişeyler düzelmezse kendi isteğimle ayrılcam artık kendimi küçültmemin bi anlamı yok sevgide bi yere kadar
Sana özgüven kaybı yaşattırıp kendini büyütmüş de büyütmüş😂 klasik manipülasyonlar bunlar 😂 öyle bi köpek olur ki bunu neden bu kadar gözümde büyüttüm dersin 😂
Ay vallahi kardeşim bilmiyorum ki ya bundan bir önceki tartışmamız da ayrılalım dediğinde tamam deyip ayrılmıştım 3 saat geçmeden yazmıştı yüzyüze konuşalım diye barışmıştık. Bugün WhatsApp'tan benden ayrıl diyor. Ben de yüz yüze konuşalım dedim. Bakalım ne olacak hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben ilkinde yol vermiştim. sorunlarını konusarak çözme olgunluguna erişememiş bebeyi gitsin anası eğitsin ben uğraşamam
O kadar haklısın ki. Büyük ihtimal bende bu akşam konuşurken ayrılacağım
geri adım atma sen annesi değilsin
o ayrılığı kafasına koymuş gibi görünüyor her şeye ayrılarak çözüm bulacakmış gibi bu adamı izle derim https://www.youtube.com/channel/UCBcWPEzjAZVwfe7x2ELEYHw
Çoluk Çoçukla birlikte olunca böyle işlerle uğraşırsın
Valla abim nerden bileyim 25 yaşında aklı karakteri falan yerine oturmuştur diye düşündüm
1. Bir Erkekle Tanıştığında Dikkat etmen gerekenler.
2. Sevğili bulmak için aceleci Davranmıyacaksın.
3. Kendi Özel Hayatından hemen çok Fazla Bahsetmiyeceksin.
4. Hesapları Erkek Öder Sen ödemiyeceksin.
5. İlk görüşmelerinde çok Açık giyinmeyeceksin
6. Hanği işle Mesgul ondan emin olacaksın.
7. Eğitim durumuna bakacaksın
8. Aile ve Akraba ilişkişerine bakacaksın.
9. Seninle birlikteyken hal ve huylarına bakacaksın gözü dışardamı yoksa Sana Sayğısı var mı.
9. Kendi Zenğinliğinde çok Detay vermiyeceksin.
10. Maaşını bilmeyecek
11. Bankada birikimin var mı bilmeyecek.
Bunun gibi birçok şeye dikkat etmelisin.
Huylumu huysuzmu
Uyuşturucu bağımlısımı onada bakmalısın
sevse her konuşma da ayrılalım demezdi zaten bırak gitsin
İlkinde ayrılalım dedi bende tamam sen bilirsin demiştim 3 saat sonra yuzyuze konusalim olmuyo boyle demişti yuzyuze konusunca çözmüştük sorunları. Şimdide ayrılmak istiyorum demiyo ama ayrıl benden diyo
yapacak bir şey yok mecbur ayrılacaksın tek taraflı olmaz
Dün ona beni sevmiyosun artık dedim ondan bu kadar sinirlenmiş. O soru sevgisini azaltmış
Bahane bitirmek istiyor bahane olarak da bunu öne sürüyor anla işte
O seni sevmiyo anlaşılan bunu kabul edip bırakmalısın
Güzelce ifade et bunun size zara verildiğini belirt yine ayrılalım derse tamam sen nasıl istersen de zorlanmanın anlamı yok böyle yaparak seni manipüle ediyor
Zaten bugün akşam konuştuktan sonra bişeyler düzelmezse kendi isteğimle ayrılcam artık kendimi küçültmemin bi anlamı yok sevgide bi yere kadar
Tabikide İnşAllah halkınızda hayırlısı olur
1 kere de sen iste ayrılmak hatta 1-2 hafta sürdür bu durumu iyice köpek olsun sonra daha lafını bile açmaz
İşte o köpek olmaz. Gururu sevgisinden daha büyük
Sana özgüven kaybı yaşattırıp kendini büyütmüş de büyütmüş😂 klasik manipülasyonlar bunlar 😂 öyle bi köpek olur ki bunu neden bu kadar gözümde büyüttüm dersin 😂
Ahahahah hadi inşallah
Bak gerçi ilk tartışmada ayrılalım dediğinde tamam sen bilirsin demiştim 3 saat sonra yazmıştı yuz yuze konusalım diye
Nereye gelecek bu akşam
İş çıkışıma
Gelince ne yapacaksınız buluşunca
Konuşcaz. Büyük ihtimal yine tartışcaz ve ayrılık
Niye ayrılacan
Sevmiyo demek ki napabilirim ki
Siz ne kadar çıktınız peki ve sevmese niye sevgili olsun seninle
Ağlama dediğine göre yol verecek sana
Ay vallahi kardeşim bilmiyorum ki ya bundan bir önceki tartışmamız da ayrılalım dediğinde tamam deyip ayrılmıştım 3 saat geçmeden yazmıştı yüzyüze konuşalım diye barışmıştık. Bugün WhatsApp'tan benden ayrıl diyor. Ben de yüz yüze konuşalım dedim. Bakalım ne olacak hayırlısı
Peki ne kadar süredir sevgilisiniz
2 aydır her gün görüşüyoduk
Daha çok yeniymiş ilk sevgilinmi bu
Hayır fakat ilk kez aşkı hissettigim biri
Cinsellik oldumu peki
Yanlış kişiye aşk hissetmişsin
ayrıl
ne bekliyorsun ondan ver yol gitsin