Bana ilgisi mi var yoksa gerçekten arkadaş olarak mı görüyor?

Arkadaşlar merhaba. Yeni arkadaş olduğum biri var. Yaklaşık 1 aydır böyle sohbet edip görüşüyoruz. Çocuğun sevgilisi de var. Kız arkadaşım geldi vs diye daha önce söylemişti. 1 küsür yıldır beraberler ama Uzak ilişki yaşıyorlar. Neyse şimdi çocuk herkesle samimi olan biri. Çok konuşkan ve içten. Bissürü cevresinde kiz arkadaşi var yani. Ama sonra zamanlarda benle çok iletişimde. Beraber bir yerlere gidiyoruz, geziyoruz. Evine davet etti. Ders çalışıyoruz. Yemeğe gittim dün. Her gün mesajlaşıyoruz. Sabahları mesaj atıyor sürekli. Ders çalışmaua gittiğimde onun yatağında çalıştık mesela. Ailemle ilgili özel sorularda soruyor. Şimdi benim kafam karışıyor. Acaba bu çocuk herkese mi böyle yoksa bu yaptıklari bana ilgi duyduğunu mu gösterir? Eğer sevgilisi olmasa kesin bir şeyler var derdim ama sevgilisi de var. Sevgilisi olduğu halde bu kadar konuştuğu ve görüştüğü bir kız olması tuhaf geliyor. Sizce de normal mi? Normal arkadaş olarak mı görüyor? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Bilemiyorum. Acaba yanlış anlıyor olabilir miyim? Çünkü bana ilgisi olsa kiz arkadaşi olduğunuz söylemez. Çünkü aramazda bir şey olma ihtimali düşer
Bana ilgisi mi var yoksa gerçekten arkadaş olarak mı görüyor?