Eşiniz diye bilerek sormadım o kadarını bilir. Tüm içlik kelimelerini de yazdım sayılır. Neyse diyelim ki bir şekilde fark ettiniz, öğrendiniz. Ona karşı olan düşünceleriniz değişir miydi?
Kardeşim bu yapacağım yorumu lütfen kişisel olarak algılama yani istediğin soruyu sorabilirsin Ben sadece gördüğüm bir şekilde yorum yapmak istedim, maalesef burada bazen saçma sapan sorularla karşı karşıya kalabiliyoruz açıkçası biraz bu soru bana mantıksız geldi, sonuçta hepimiz insanız yani bir robot gibi yaşamak şansımız yok uyurken uyanıkken farklı olabiliriz hatta uyandığımız zaman bambaşka bir görüntüde olabiliriz. Zaman geçtikçe insan yaşlanır çeşitli değişimlere uğrar aynı kalmaz bunun sonucu olarak da insanların giyim şekilleri yaşam şekilleri değişiklik gösterebilir, sevgi aşk denilen duyguyu zaten insanların irbirini her haliyle kabul etmesi birbirini her haliyle anlaması gerektiğini gösterir evliliklerde de bu kural geçerli olduğu için iyi günde ve kötü günde diğer iki evlilik yapılır. Ama günümüzde evlilik kavramının ne olduğunu bilmeyen insanlar çeşitli saçmalıkları yaparak bir birinden soğumak için nedenler arar, işte senin de bahsettiğin durum tam böyle bir şeydir. Hayatında olan insanın içlik giymesi ya da bilmem başka şeyler yapması o insanın senden soğumak için neden olmaz ya da senin ondan soğumak için bir nedenin olamaz. Kış aylarında doğal olarak dekolteli kıyafetler gezecek hali yok ya da seninle evlilik yaptı aynı yatağı paylaşırken tıpkı bir robot gibi aynı pozisyonda ve makyajlı olarak uyumak gibi bir şansı yok, benim için kesinlikle böyle şeyler problem değil Evet ben kadın da kilo problemi olmasını tercih etmem çünkü kilolu kadınlarda ilerleyen dönemlerde çeşitli sağlık sorunları meydana geldiği için aynı zamanda kendimde doğuştan bedensel engelli olmamdan dolayı ömrümün geriye kalan tamamını obezite hastası ya da şeker hastası bir insan ile vakit geçiremem, Elbette insanlar yaşlandıkça belli hastalıklar meydana gelebilir ama gençlik dönemlerinde de obezite ve kilo sorunu olan bir insanda evlilik yaparak, çocuk sahibi olmada sıkıntı yaşamak oval kistinin olması ve doğum yapmak istedi aslında zorluk çekmesi gibi problemleri de düşünecek olursak böyle bir insanı kırmadan üzmeden başında evlenmemeyi kabul ederim. Ama artık evlendikten sonra yok şöyle gözüme kötü göründü böyle kötü gözüme kötü göründü diyerek ayrılık olacaksa bunun adı evlilik değil birbirini kullanmak ve menfaat olmaktan geçer.
Yo değişmezdi ama gülerdim, baya dalgasını yapardım. 😄 Soğuk hava da üşüyor heralde kurban olduğum giysin yani sorun yukk. 😂 İçlik giyen erkekten zarar gelmez hem. 😬
Hayır, görmüştüm. Sevdiğim adamın giydiği hiçbir şeyden dolayı soğumam ki. Ayrıca bu soğukta giymesin de donsun mu?😂 Gayet normal şeyler bunlar, sıkıntı yapanı tuhaf bulurum ben.
Termal içlik özellikle kışın spor yapanlar için çok iyi oluyor. Şortun altına mecbur giyiyor insan. Zira soğukta olsa şortla spor yapmak daha kolay bu durumları düşününce vazgeçilmez oluyor ki bunu birçok basketbolcuda, futbolcuda görürsünüz. Yani absürt bir tarafı yok bence...
Doğal karşılardım gayet ya üşümüştür ya da begenmiş ve giymişte olabilir. Hatta bende erkekler için termal boxer ya da içlik alıp karşısına geçer hayatım nasıl olmuş derdim birbirimize bakıp bakıp gülerdik büyük ihtimal :) Hayaller işte..
Ne var be çocuk üşümüş giymiş bundan daha normal bişey var mı? Biz üşümeme açısından uzun çorap vs giydigimizde yadırganmak istermiyiz? Herşeyi nekadar abartıyorsunuz yaa
Yani degismemeli. Abi sonucta sicak tutsun diye giyiyoruz.. Bunda komiklikle alakali birsey yok. Gelin su Ankaranin ayazini bi yiyin, gulenler 2 gune nasil iclik giyiyor izleyin 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçlik giyen adam güvenilir erkektir çünkü aldatamaz.