Sevgiliniz veya eşiniz, vücut hatlarını belli eden kıyafetler giyse tepkiniz ne olurdu? 🤔 Bu durum sizi nasıl hissettirir? 🧐 Düşüncelerinizi paylaşın! 💬
Sevgiliniz veya eşiniz, vücut hatlarını belli eden kıyafetler giyse tepkiniz ne olurdu?
Büyük konuşmuyorum, ha konuşsam bile arkası dolu konuşurum.
Tanımadığım veya beni tanımayan biriyle sevgili olmam zaten. Kızacağım şeyleri yapan insanla olmam ki zaten. Önceden her şeyi söylerim kendisine. Yaparsa da eski sevgilim olur artık. Anlatabildim mi Düşünüp sevgili yapıyoruz yokluktan değil kalite arıyoruz ucuzluk değil hocam.
Zaten Ben hayatımı alacağım kadına dikkat edeceğim boyut bu olur, şimdi öncelikle kapalı tesettürlü bir kadın isterim ama günümüzde gerçek anlamda Allah'ın rızası için tesettüre giren kapanan ve bunun hakkını veren kadın sayısı çok azaldı, birçoğu sırf gösteriş yapmak ya da sırf koca bulmak için tesettür giyip altına dar kot pantolon giyip bütün ahlaksızlıkları yapıyor, ahlaksızlık dediğimiz zaman sadece kapalı kadınlar değil açık kadınlar da yapıyor yani kişinin ahlakı ve namus alperdes kalmadıktan sonra bir şey değişmiyor, dolayısıyla sevgilim olarak ya da eşim olacak kişinin vücut hatlarını belli edecek yok göğüste kalitesi Yok efendim parlak pantolon bilmem orasını burasına sıkıştıracak kıyafetler kesinlikle kabul etmem, başı açık olmak ayrıdır çıplak gezmek ayrı. Yani o kadar geniş değilim.
Ben kızım benm sevgilim dar giyse o kiyafetleri tek tek keserim ben kız olduğum halde deliririm hiç hoşlanmam ama erkek olsam tüm kiyafetleri yok eder yeni normal kiyafet alırdım razı deyilse güle güle
Giysin istediğini napayim. Bende zaten nerde nasıl giyecegimi bilirim ha baştan da konuşurum bana giyemezsin diyorsan ilişkiye baslamayalim diye açık ve net olurum
Bunu yapan kadın arayıştadır. Buyrun gelin bana diyordur. Açık ilişki yaşamanın başka bir versiyonu Seçeneksiz sünepeler mecbur kabul edecektir. Kendisine saygısı olan değerli ADAM lar şutu çekecektir.