Yaa ben galiba sorunluyum arkadaşlar. Tek yaşıyorum. 20 yaşındayım hiç ilişki tecrübem olmadı. Vakit geçirdik kahve içtik, beni hiç zorlamadı. Sarılmanın ötesine geçmedik. Ve rezilliğime gelin 😂. Dedim ki benim tecrübem yok adım atılacaksa sen atacaksın elime yüzüme bulaştırmayayım. Anlayışlı davrandı baya. Bunu da söylemezsin dimi :( Ben olsam benden ayrılırdım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani çocuk anlayışlı çıktı diye sevinmelisin. Adım atmaktan da çekinme. Tabi herkese de hemen öyle güvenme. Yani çocuk belki de senden soğudu? Zamanla anlarsın soğuyup soğumadığını. İçindeki dişiye teslim et kendini, erkeğine dokunmaktan çekinme. Sekste utanma olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılGayet olması gerektiği gibi olmuş yani. Her buluşmada sevişme olcak diye kim sokuyor bu gençlerin akıllarına ya.. Hoşlandığın anlayışlı erkeğide takdir ettim bir kızın evine gidince nasıl davranacağını biliyormuş. Bide tecrüben olmadığın halde kendine bu kadar yüklenme ilişki dediğin adım adım ilerler zaman ister. Yeterki birbirinize karşı dürüst olun ve açık sözlü olun gerisi zamanla gelir bazı şeylerde acelede etme bana göre..
00 Yorumla
+1 yılEn İyisini Yapmış Ne Yani cinsellik mi Yaşaması Gerekiyor du Şimdi Toplum o kadar iğrenç Pislik oldi ki Allah korkusu kalmamış Maalesef Sevgili olan Cinsel İlişkiye giriyor ulan Allah'tan kork be sen kimsin de Allah'ın emrini çiğnersin Sana Demiyorum Yanlış anlama genel olarak o pisliklere diyorum Umarim cinsellik yaşanmaz evlenince yaşayın
00 Yorumla
+1 yılHakikatende böyle şey söylenmez ya. Bir insan. Bir kızı sevdimi ona cinsel gözle bakmaz. Cinselliği geride tutar. Onun yanında olup elini tutmak yeterlidir ona. Ah aşk ah. Bende keşke aşık olsam.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
80Cevap
"Hoşlandığımız erkek evimize geldiğinde seks yapmak zorundayız." diye benim bilmediğim yazısız bir kural mı var? Tatlı tatlı sohbet etmeniz niye saçma olsun? Ayrıca modernlik, cinsel anlamda tecrübeli olmakla mı ölçülüyor?
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet en beğendiğim yorum bu oldu. İçim az da olsa rahatladı saol🥰 kendimi zorlamamın bir anlamı yok heralde akışına bıraksam iyi olacak
Ya aslında olması gerektiği gibi olmuş açıkcası öpüşmek temas etmek falan neysede ilerisi ilişkiyi bi süreden sonra kötü etkiliyo tadında bırakılması iyi bide şeyi saçma buldum ilk adımı sen at falan demeni ya bu tarz yakınlaşmalar zaten söylemeden olur anladın mı ki öyle daha hoş bence böyle devam etmelisiniz
20 YorumlaBöyle bir isteğiniz var ise sizin de belirtmeniz gerekli diye düşünüyorum eğer ki çekingen ve utangaç yapınız yoksa.
Sorumluluğu karşı tarafa verirseniz almayabilir, herkes farklıdır.03 Yorumla
Soran+1 yılYok aslında benim için çok erken. Biraz daha zamanı var diye düşünüyorum. Ama onu da düşünüyorum. Kimseye yazık etmek de istemiyorum 🥲
Soran+1 yılTabi canım belli bi düzeyde izin verebilirim. Bunu bile söylemişim onu söylerken hiç çekinmem
Sana saygı duyuyor pişman olacağın seyleri yapmanı istemiyor ya da kullanmak istemiyor. Gerçekten hazır olduğunda ve laf olsun diye degil gerçekten birbirinizi istediğinizde olur zaten🙂
00 YorumlaO değil de adam baya olgun ve beyefendiymiş. Başkası olsa işi sinsiliğe çekebilir. Doğru kişiyi bulmuş olabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimize değer verme kısmında sıkıntı yok. Tanımada da. Güvenirim uzun süredir tanıyorum. Ben bugün sadece kahve içmeye gelmiştim her şeyin bir zamanı var dedi o söylediğim saçmalıktan sonra.
Bir gün öncesinde de gevşemek adına alkol alabiliriz diye bir adım attım aslında ama şey dedi eğlenmek için alkole ihtiyacımız yok, onu da başka zaman yaparız.
Soran+1 yılUmarım yaaa kafamda kurmayayım fazla 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılAhaha olsun utandıgını anlamıstır tabi öyle demeyip akısına bıraksaydın daha iyiydi
22 Yorumla
Soran+1 yılBenden ayrılmazsa yine iyi. Hiç sabredilir yanım yok. Yüzümün güzelliğine mi sabretsin, akademik başarıya mı neye 😂 bu şekilde konuşursam yakında yine sevgilisiz kalıcam😝
- +1 yıl
Önce kendini sev kendine değer ver bebek gerisi hallolurrr sabredemiyosa kendisi bilirr 🥳✌
+1 yılher şey cinselliğe çekilmemeli bence. Çok güzel bir gün olmuş, vakit geçirilmiş. Ben herşeyin cinselliğe çekilmesine karşıyım.
10 Yorumla
+1 yıl20 yaşındasın tek yaşıyorsun ve hiç ilişkin yok eve ho@landığın birini davet ediyorsun ve seni hiç zorlanıyor sadece sohbet ettiniz çok afedersin de sen heralde başka bir dünyada yaşadığını sanıyor yalan atta biraz inandırıcı olursun belki
00 Yorumla
+1 yılYani biraz rezillik olmuş ama çocuk anlayışlıymıs. Eger hislerin ciddiyse çocuğun kıymetini bil. Ama tek amacın cinsellikse çocuğa yazık etme.
00 Yorumla
+1 yılAnlattıkların kurgu değil de gerçek ise; kesinlikle o çocuğu kaçırma. Sana değer veriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kurgu olsuun sordum bu arada böyle açık konuşmamı istemezsen konuşmayayım diye. Bana güvenmen hoşuma gitti, rahat ol dedi. Evet ben buldum arkadaşlar 🥰
- +1 yıl
Fırsatı iyi değerlendirmelisin. Bol şans...
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. 20 yasinda yalniz yasayan kiz pek inandirici gelmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılüniversitede okuyorum. Arkadaşım yok. Yurtta kalmamak için direndim ve eve çıktım. Ailemle de aram iyi. Dinlerler beni.
Soran+1 yılArkadaşım yok derken eve çıkacak yakınlıkta bi arkadaşım yok anlamında 😊
+1 yılAdam seni direk yatağa atsa sapik derdin adam adamakıli oturup gitmiş ne yapmasini bekliyodun bakireliginimi almaliydi
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm en azından dürüst olmuşsun ve istekli gibi atlamışsın :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle mi yorumlanır bu 😂 istekli durduysam yine iyi. Aklımdan ne geçiyorsa pat diye babam dahil söylerim. Bence bu beni kötü gösteriyor, çekincelerim pek yok çünkü :(
- +1 yıl
Çekincen olmayablir ama dünden de razı gözükmeseydın iyidi :D hani şey gibi olmuş tamam hadi yapalım bişey yapacaksak ama adımı sen at :D
Soran+1 yılYaaa bekaretmiş oymuş buymuş. Gram umurumda değil. Benden geçmiş artık. Olsa uyarıma getirdim ayneen. Olmaz heralde daha öpme kısmına gelemedik hahahaahs
- +1 yıl
ayy garibim çok geç kalmışsın canım :D vakit bu vakit degil :D diye devamını getiresim geldi şarkının :) e senden ayrıldı mı
Soran+1 yılİlginç ama hayır hanajnas sanırım o da sıkıntılı 😂
- +1 yıl
Ne konuda sıkıntılı :D sen bence bana bi yaz konusalım senle uzun uzun :D
+1 yılNe güzel işte ama bidahki gelmesine belki bişeyelr ister
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum yaa hajajajs ben istersen içedebiliriz gibi adımlar attım. Severim içmeyi de o da sever. Eğlenmek için alkole ihtiyacımız yok dedi. Dedim tamam o zaman ben de ders yapacaktım 😊
- +1 yıl
Hımmm sen adım atmışsın ama 😊bişe sorabilir miyim ama burada sormasam olur mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖf ben de seviştikten sonra peçeteyi uzatıp al çocuklarını demiştim... o bişey demediyse seninki hiç demez ayrıca tatlı bence
31 Yorumla- +1 yıl
Harika ya:)
Bu işte bir yanlışlık var ama soruda mıııı sizde mi çözemedim 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaaani
+1 yılYoo neden öyle düşünüyorsun ki senin bu masumiyetini sevmiştir belki
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi niyetli doğal bir yaklaşım göstermişsin:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yani eleman pasifmiş fırsatı kaçırmış sende tecrübesiz oldugunu sçylemek zorunds değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılYatağa gireceksiniz. Mahsum Çoçuğu oynamış
Bekle gör00 Yorumla
+1 yılDemek ki neymiş efendim kendini kontrol ede bilen de var ben orada olmalıydım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Gereksiz kuruntu yapıyorsun. İlk buluşmada skşmek gerekli değil.
00 YorumlaYok adam seni yavaş yavaş alistiracak. Tecrübe kazandıracak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartılacak bir şey yok. Sen yanlış bir şey yapmamışsın ki. Oda seni zorlamamış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam o gün çok farklı seyler olurdu o lafin üzerine çocuk seviyor galiba 😂
00 Yorumla
+1 yılBen yanında öyle bir durum söz konusu dahi değil öyle sakin duramam mesela
00 YorumlaDeğişik Ama Hoş . Anlayışlı iyi birini bulmak zor bu devirde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılHayat da tek amac kızla yatak olmamalı. Kızı sevmek deyer vermek onemli. Amma bunu her kes beceremiyor
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir ilişki hanımefendi. Böyle devam ederse güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalsın sen seni zorla mi sahip olsun cinsellik yaşansa evlenir mi senle ortada kaşırsın adın çıkar malsın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam daha ne yapsın? Derdi seni yatağa atmak değilmiş. Anlayışlı kibar ve sanırım ciddi düşünen biri 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik istese suç istemese suç ne istiyorsunuz siz anlamsız
10 YorumlaBence doğal davranmişsin hemen cinsellik düşünmemek gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukla cinsellik yaşamak istiyor musun? Bir kız bana bu dediklerini söylese hoşuma giderdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak ne istiyordun peki sen
Çok sağlam becerilmek mi?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çocuk dindar ya da sana kıymet veriyor ya da başina bela istemiyor.
00 Yorumla
+1 yılNe yapmasını bekliyorsun direk ilişkiye girmesini mi aclesini yok die düşünmüştür ilk kez geldim direk ilişkiye girdim düşüncesi olmamıştır sonra yaparım die düşünmüştür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hahhahaha güzelmiş ya da sen ne istiyorsun tam olarak
00 YorumlaBence gayet iyi yapmışsın. O da cekinmistir en başta. Bu durumları açık açık söylemekte yanlışlık görmüyorum
00 YorumlaBence sevgilimde tecrübesiz birbirinizi bulmussunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sordum açık yüreklilikle söyledi. Değil yani. Ama fazla bekliyor gibi. Ad koymadık şu an sadece vakit geçirelim gibi düşünüyoruz.
+1 yılYa illa seks mi yapmak zorundasınız. utfen ama asıl olması gereken seni. Yaptığın
10 Yorumla
+1 yılYok bence açıkça söylemişsin Yani samimi davranmışsın Bana kalırsa daha iyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılBana göre olması gereken olmus. İlk zamanlar seni kendine alıştırmalı.
00 YorumlaNe güzel işte şimdikiler menfaatin peşinde bence sahip çık
00 Yorumla
+1 yılO nasil oluyo ya o fırsat kacarmi eve gelen de malin tekiymis😂
00 YorumlaBana söyleseydin çok güzel şeyler olurdu tatlı tatlı seni...
00 YorumlaNe kadar saçma cevaplar ya medeniyetsiz *
20 Yorumla
+1 yılVay arkadaş çok gelişmiş bir ülke olduk galiba
08 Yorumla
Soran+1 yılNedeeen öyle dedin
- +1 yıl
Erkek arkadaşın evine niye geldi ki ya da neden gelir saçma
Soran+1 yılBilmem ki ailem de sorun etmez böyle şeyleri. Canım isterse kalır da. No problem bence
- +1 yıl
Nasıl oluyor da tecrüben olmuyor dicem de
Soran+1 yılSanırım baskı olmayınca insanın yapası da kaçıyor. Biraz yanlış kararlar al, hiç hata yapmadım hayatımda.
- +1 yıl
Baskı değilde yanlışlar var onun evine gelmesi yanlış insan yıllarca tanıdığı biri bile neler yapıyor her gün cinayet vs görüyoruz
Soran+1 yılYıllardır tanıyorum zaten. Arkadaşımdı oradan döndük
- +1 yıl
Sonuç ne oldu peki
+1 yıladımın allahını atmışsın aslında ama...
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma yazık bana
Ben olsam benden ayrılırdım ahhahsggdhsh
01 Yorumla
Soran+1 yılEe öyle ama. Bir de şeyden diyorum bunu. Açık giyinimli, alkol vs kullanan da biri olduğum için tecrübeli imajı veriyorum. Bu kız baya çöp yani baktığında ayrıl gitsin hajajsjsj
Tatlı bir sohbet olmuş takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi benim eski sevgilim yatağa atmaya çalışmıştı direkt çok da ısrarcıydı hey gidi heyy
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@binarist yok aldattı beni sağolsun 😐
Cevap sahibi+1 yıl@binarist tinder açmış bende fake hesap açmıştım direkt match oldu konuştu benimle, ben olduğu bilmeden. Sonra öğrendi tabii
Cevap sahibi+1 yıl@binarist şüphe duyuyodum acaba tinderı var mıdır diye bu yüzden fake hesap açtım
Cevap sahibi+1 yıl@binarist 2 aylık
Cevap sahibi+1 yıl@binarist sor
Cevap sahibi+1 yıl@binarist 3 hafta sonra falan
Cevap sahibi+1 yıl@binarist hayırr
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yapar 1. ev buluşmasında olmasada 2. veya 3. de yakınlaşıcak sana öyle hissediyorum 😀
10 YorumlaBence iyi iyi tadında kalmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim gelmiyor eve yakanırız diye kıskandım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte illa xxxxsikileceksinizxxx
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha çekici ve cezbedici ol, ne öyle çocuk gibi tecrübem yok vs..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılAçık olmak her zaman daha iyi en iyisini yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılBeni öper misin deseydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne bekliyordun ki?
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım erkek evime geldi ve sadece tatlı tatlı sohbet ettik. Saçma mı olmuş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım