is degistiremem kimse ise almiyor isimi kaybetmek istemiyorum baska kisilerle de yaptigini dusunuyorum bazi olaylar oldu bende ondan hoslanmaya baslamistim mesaj vs var elimde isi ilerletmek istiyor
Güncellemeler
+1 yıl
bosanmak istemiyor
Evli. cocuklu patronum bana asiliyor ne yapmaliyim?
Daha iyi olmaz bunu bilde en fazla eglenirsiniz o aksam yine karısina gider. F. budy takilirsinız yani ama karisi ögrenirse yine işinden olabilirsin haberin olsun
Senden bunu talep ettigi mesajlasmalar konuşmalar varsa onlari mahkemeye taşiyıp cinsel mobing olarak dava açarsin bunlari goze alabilecegini pek sanmam hem evliligi biter hemde yuklü tazminat alirsin
Valla ben derim ki yemişim isini kendini bu kadar basitleştirip kullandirma ama tabiki bunu dinlemiycen o yuzden git yat adamla sıkılınca biraksin napalim
Başkası olsun veya olmasın umrunda olamasın sen ona pas veriyorsun o da sana geliyor adam evli çocuğu var gelip senin ile fingerdeşiyor doğru bir kadın ol ve sert çıkıp bunun yanlış olduğunu daha devam ederse eşine soylecegini söyle bak bakayım bir daha yapıyor mu biraz mantıklı zeki olun birilerin evlerini yıkmayın o çocuklara yazık
ne alaka beni sevdigini bile sanmam karisi anlamiyordu zaten bende istemedim anlamasini tehdit edemem ayrica bu durumun gunah ve yanlis oldugunu defalarca soyledim benden hoslandigini saniyordum baskasi da var anladim
evet surekli yanasiyor yalniz kalmaya calisiyor hayiri kabul etmiyor ayrica benle yapmasa bir suru yollu kiz var gecen biri asildi hatta onlarla yapar hatta yapiyprdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evliyse seni seviyorsa bu suç değil kader oluyor.. Ayrıl işinden.. Yoksa adın çıkar
hayir sevmiyor bence baskasiylada fingirdiyor gibi geldi
isten ayrilmak cok mu kolay ver parami cikayim
Sen bilirsin
herkes ahlak memuru gibi ama gercekler oyle degil
Hoslaniyosan yapistir gitsin
sonra daha kotu olur mu
Daha iyi olmaz bunu bilde en fazla eglenirsiniz o aksam yine karısina gider. F. budy takilirsinız yani ama karisi ögrenirse yine işinden olabilirsin haberin olsun
aynen yapmasam ne olacak yapan birini bulup cikarir mi beni
akil verir misin napayim baskalariyla da fingirdiyor bence
Senden bunu talep ettigi mesajlasmalar konuşmalar varsa onlari mahkemeye taşiyıp cinsel mobing olarak dava açarsin bunlari goze alabilecegini pek sanmam hem evliligi biter hemde yuklü tazminat alirsin
evet var ama karsilikli gibi gozukuyor
O zaman sıkınti işte başka is bul ne olacak muhasebe falansin herhalde orada bir ton iş bulursun öyle
aynen olmaz iste bulamam iyi bir yerdi
ben vermeyince cikarsa baskasi verip gelse ise asiri sinir olurum
Valla sende istiyorsun bunu bence is bulamam korkusu biraz bahane gibi hissettim
hayir degil bende hoslaniyorum yalan yok ama sogudum baskasi da var gibi
Olacak tabi adam her türlü bulduguna yapıştirip gececek iste
tek gecelik yani
Valla sen yani basında oldugun icin buldugu her firsatta sıkıştirabilir seni ama bir sure sonra senden de sıkılir
aynen
ne yapayim hangisi daha iyi
Valla ben derim ki yemişim isini kendini bu kadar basitleştirip kullandirma ama tabiki bunu dinlemiycen o yuzden git yat adamla sıkılınca biraksin napalim
hayir bencede dogru diyorsun bir kiz yavsadi gecen ona sinir oldum numarasini aldi filan
E yani seni sevecek degil ya
Sende istiyorsun bize niye soruyorsun ki
yapsam daha kotu olacak bence
yapmasam isten atar mi
Ama yanlış yapıyorsun, tamam sonuç işin açısından olumsuz olabilir ama istediğini alınca işten atmayacağı ne malum
aynen bencede zaten isi ilerletmicektim hoslaniyor diye dusundum baskasiyla da yapiyor supheli hareketleri oldu sordum yalan soyledi sogudum
Evi yıkmak istiyorsan devam et böyle knk
ne alaka kendi dedi bosanmayacagim diye bende dedim bosanmasini istemem amac farkli bence zaten baskasi da var gibi
Başkası olsun veya olmasın umrunda olamasın sen ona pas veriyorsun o da sana geliyor adam evli çocuğu var gelip senin ile fingerdeşiyor doğru bir kadın ol ve sert çıkıp bunun yanlış olduğunu daha devam ederse eşine soylecegini söyle bak bakayım bir daha yapıyor mu biraz mantıklı zeki olun birilerin evlerini yıkmayın o çocuklara yazık
ne alaka beni sevdigini bile sanmam karisi anlamiyordu zaten bende istemedim anlamasini tehdit edemem ayrica bu durumun gunah ve yanlis oldugunu defalarca soyledim benden hoslandigini saniyordum baskasi da var anladim
Sen kendinden uzak tut ne yaparsa yapsın demek istediğim o herkes benim dediğimi yapsa dünya ne güzel bir yer olur 🤷🏻
evet surekli yanasiyor yalniz kalmaya calisiyor hayiri kabul etmiyor ayrica benle yapmasa bir suru yollu kiz var gecen biri asildi hatta onlarla yapar hatta yapiyprdur
Yaparsa yapsın sen kendinden uzak tut yeterli.
ya atarsa isten beni
Ha diyorsun ki işten atılmamak için ilişkiye girerim
bir suru yollu kiz var beni isten atsa onlarla girse daha mi iyi bir yandan da boyle dusunuyorum ama yapip atabilir de
Bence sen ondan hoşlanıyorsun ilişkiye girmek de istiyorsun ama kendini frenliyorsun kendine yediremiyorsun gibi geldi
oda var ama dedigim seyler gercek maalesef hatta yanimda asilan kizlar oldu dusun
P*rno şirketi mi bu nasıl bir ortam değişik
etraf kotu sirketle alakasi yok
kizlar cok rahat artik
Sen bana özelden yazar mısın merak ettim nasıl birisisin
hayir
Sadece tipini merak ettim ifşa vs bir şey yapmacağım
sanane tiple ne alaka
onume gelenle yatmiyorum
Onu kast etmedim de sen o isten çık bence birde cidden merak ettim ya biraz empati yapsan beni analarsın 😑 Gel konuşalım demiyorum sana
sana ekmek cikmaz burdan
Sadece masum bir istek tipini görmek istemiştim lan hdsldjdodjdf istemiyorsun saygı gösteriyorum...
evlencek misin
Hayır ama merak etmiştim
gel bizim ixyerine alalım seni
Ailene açıl
Uzak dur kesinlikle
ya beni atarsa bir suru dunden razi kadin var
Bence bi şekilde halledebilirsin is meselesini ama bunun karması var bi de
Zengin işte kaç ona
oyle bir secenek yok bosanmayacagini kendi soyledi baskasi da var ayrica bence