Sİzce doktorum bana mı ilgi duyuyor konuşmaya mı çalışmış?

Selam yaşadığım yere 2 saat mesafede bir doktora gidiyorum kontrole ben de tıp okumak istiyorum instadan yazdım doktoruma tıp hakkındatakip falan etmedik birbirimizi bir hafta hikayemi izledi sonra ben bıraktım story atmayı ve kaldı bugün kontrolüm vardı önce bizimle başka doktor ilgilendi sonra bahsettiğim doktorun bakmasını istediler gayet ilgiliydi ve gözlerimin içine içine baktı resmen çok gerek olmayan bir işlem istedi o test yapılırken odada yalnız kaldık sen tıp istiyordun dimi dedi evet dedim bir daha düşün bence dedi güldü neden dedim durum ortada herkes gitmek istiyor dedi Yani tabi ki zor ama bunun için çalışıyorum şu an dedim bu arada ben rahatsız etmedim dimi dedim ne için dedi tıp hakkında soru sormuştum dedim yok canım ne demek falan dedi sonra odadan çıkmsk için ayağa kalktım böyle şöyle beslen falan dedi ben de diyette olduğumu vs söyledim kaç kilo verdin öyle böyle sohbet kurdu çıktım odadan o da benden sonra hemen çıktı onda benim dosyam var aileme şey dedi isterseniz yarın gelin vs ailem de kabul etmedi gerek görmedi olay bitti ama şu an herhangi bir bahane ile oraya gitmek istiyorum çünkü görür görmez hatırladı daha özenli davrandı vs bahane bulamıyorum resmen
Sİzce doktorum bana mı ilgi duyuyor konuşmaya mı çalışmış?