ben bir doktora uzun zamandır gidiyorum tahliller emarlar testler derken neyse bu doktorun sanki bana ilgisi var benim endoskopi randevum vardı gidemedim neden gelmedin felan diyor benim gireceğim tam zamanda asistanını odadan çıkarıyor benimle çok ilgili konuşuyor başbaşa sonra bana tekrar endoskopi verdi neyse bende alt kata inip randevu alayım dedim baktım asistanıda hemen peşimden geldi bana yardımcı oldu normalde başkası bakıyor asistanın orada olması tesadüf olamaz sizce
Güncellemeler
1 yıl
Başka fikri olan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hisler genellikle yaniltmaz öyle bir durum varsa çıkar kokusu istifini bozma. Umursama da çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemezsiniz.
Asistanı neden koca hastanede yanıma geldi endoskopiye başkası bakıyor normalde hemen bunun asistanı geldi bana yardımcı oldu
Bence senin de ona Ilgın var lakin o göndermemis de olabilir
Koca hastanede o küçük yaşta asıstanın benimle ılgılenmesı saçmaydı alt kattaydı koca hastane bır baktım bu çocuk elını kolunu sallaya sallaya geliyor
Olabilir neden olmasın
Bence her doktorun hatasıyla ilgilenmesi normal bir şey çünkü onun görevi artı oda bir insan belki hoşlanmış olabilir
Yani asistanı koca hastanede nedense ben endoskopi randevusu alcagım zaman yanıma geldi yardımcı oldu tesadüf olamaz o demiş olabilir mi
Yani asistan belki iyi niyetiyle ordadır çünkü o koca hastanede bir tane , mi asistan var hanımefendi
O doktorun asistanı geldi yanıma başka asistan değil normalde endoskopiye başkası bakıyor
Yani asistanı dürdütüpte git hanımefendiye yardım et demiş olabilir çünkü asistanda size karşı görevli hanfendi ☺
Evet ilgileniyor sanki sizce 😂
Tamam ozaman hanfendi siz birdahaki randevuya duygularını dökmesini bekleyin 🤣
Bir dahakine kısacık etek giyip gidicem 😂 ayartıp yüz vermiyim görsün 😂
Ne alaka
Bana diyor ki sen neden randevuna gelmedin bende işim vardı dedim hesap mı vercem soruyor
Tamam banadan 20 yaşında manken gibi doktorda bu soruyu sormuştu ama ben bunda herhangi beğendi topuna girmedim
Benim dedim bana hesap sormaya hakkı var mı yokum ben istersem giderim
Yok yani saçma olmaz mı He
Doktorun bana hesap sorması saçmaydı bana dıyor ki testleri gectın mı evet dedım ılaçları aldınmı dedi evet dedim yani randevuya gelmedin herseye yaptın diyor onane
Siz bi psikartise görünün
Ne alaka
Sen şimdi bir doktorun sana ilaçlarını içtin mi sorusu sana saçma geliyor
Ictın mi demiyor ılacları aldın endoskopiye gelmedin yani diyor onane
Benimde beynim yandı siz en iyi ne yapın biliyonuz mu gidin bu durumu doktora sorun o sizinle ilgilenir
Tamam
Batuhan mı yine
Yok ne batuhanı
Öyle biri vardı soru soran doktorun adı Batuhan di
Yok ben değil
Peki
İşini yapıyor adam
Asistanın benim ucun endoskopide işi ne tesadüf mü oradaydı yani koca hastanede
Sana ilgisi yok sadece işini yapıyor.
Asistanın benim için endoskopide işi ne tesadüf mü oradaydı yani koca hastanede
Evet tesadüf
Sanmam
Tesadüf ama.
Mesela tam ben girdim odadan asistanı cıkardı
Bu hiç bir şeyi açıklamaz.
Bilemedim bana dıyor ki neden grlmedin randevuya bende işim vardı dedim bana hesap sormaya hakkı var mı
Hesap sormamış soru sormuş
Ona hesap vermem zorunda değilim randevuma gitme gibi bir zorunluluğum yok
İsini tam ve iyi yapmak istediği için sorumluluk hissetmiştir
Bende işim vardı dedim bozdum sonra ne zaman sıra gelir bana endoskopi dedim hee bekle gelir dedi beni bozdu güldü sonra
Alfa adammış uhehehehhe
Ben bir dahakine kısacık etekle gidip ayartayımda yüz vermiyim görsün 😂
Bakmaz sana zaten etek giysen de bakmaz
Sananı bakır sen adrıana lima heralde
Bana bakar ben de doktorum çünkü
Davul bile dengi dengine
Bende okumuş unıversite mezunuyum boş insan değilim doktor olup doktor olmayanla evlenen çok geç bu işleri
Geçemem ben bu işleri doktorum ben