Evleneceğiniz kişi sizden kaç yaş büyük ya da küçük olmalıdır?
#evlilik🤩
#evlilik🤩
Merhabalar.. Benim için önemlidir evet.. Evlilik olarak da bakmıyorum sadece.. İlişki yaşayacağım insanın yaşı benden ne çok ufak ne de çok büyük olmamalı.. Yani hatta benden küçük olmasına hiç sıcak bakmıyorum.. Benden büyük olacaksa da 8 9 yaş olabilir en fazla.. Keyifli geceler..
bizim ünlüler tamer karabağlı gibiler kendinden 25 yaş küçük bir bayanla evliliklerini sürdürebiliyorlar bazı insanlar yaşını göstermiyor, dolayısıyla bence yaşın fazla önemi yok ucuk olmasın yeter..
Cevap
11Cevap
değildir genel olarak çevremde yaşından küçük kişilerle takılmayı seviyolar aksine bende yaşça büyük kişilerle ilişki kurmaya çalışıyom zor oluyo tabi ama deniyoruz işte hayata bakış açısı bile farklı oluyo
Abla benden 5 yaş kadar büyük olursa iyi olur :( Çünkü ben yeterince olgun değilim, beni de büyütsün :(
3-4 yas hayallerimdeki, ama bana denk gelenler genelde benimle ayni yas ya da 1 yas büyük bazen benden 2 yas kücük oluyor 🙄
10 yaş küçük olabilir :) En az 3-5 olmalı ama bak bunda netim.
İlerleyen yıllarda sıkıntı olmayacak kadar büyük bir yaş farkı yoksa çok önemli değildir
eşit olsun mümkünse
eger eşit değilse
en fazla 3 yaş
Yaştan ziyade anlaşabilmek daha önemli bence
Yasin önemi yok anlaşmak önemli
Bir iki yaş büyük ya da 5 6 yaş küçük olabilir
Evlilik düşünmyorum
en fazla 4 yaş büyük olmasını isterim
eşit olsun en temizi
2-3 büyük olabilir
Anlaşa biliyorsam çokda önemli dğl
1 veya aynı yaş