Bence önemlidir bir ilişkide en azla altı yaş fark olması gerekiyor, birde şunu söylemek isterim yaş geçtikçe kıskançlık ve yaşa bağlı güvensizlik çok olur.

Yaşları aynı olanlar da pek mükemmel anlaşamıyor, bence evlilik yaş ile alakasız. Ama normal bir ilişkiyi baz alırsak 15 yaş farkından fazlası sorun olur. 15 ve 30 yaşlarındaki iki kişi şeklinde düşünmeyin tabi 🤷
Bence değil yaş boy din dil ırk ayrımcılığı bu sadece bir türk kafası yapısı yıkılması gereken bir tabu yani sayıdan daha önemli şeyler var mesela sevgi saygı uyum ben asla umursamam yaşını ya da boyunu ya da başka tür ayrımcılık yapmam seviyorsam seviyorumdur takılmayın böyle şeylere ki ayrıca ben evlilikte belli bir yaş farkı olması gerektiğini düşünüyorum bir taraf olgun olmalı insanların neden buna karşı olduğunu anlamam yaşı birbirine yakın olanlar çok mu iyi geçiniyor aşk aşktır yaş baş diş tanımaz🖤🤍
Henüz başına böyle bir durum gelmediği için böyle tepki vermen normal ama benim eniştem ile halam arasında 15 yaş vardı ve öyle kavgalar kıskançlıklar oldu ki bir taraf zaman içinde yaşlanır diğer taraf genç kalırsa emin olun ki güvensizlikler kıskançlık ve kompleks oluyor.
Teşekürler
Rica ederim :)
En az 3 en fazla 8 yaş fark olmalı, ve kesinlikle erkek kadından büyük olmalı biz kadınlar kaç yaşına gelirsek gelelim hep bir tık daha çocuksu ve bir o kadar detaycı varlıklarız, erkekler daha ağır ve düz mantıklı varlıklar bunun için aklı başında ve bir kaç yaş büyük erkek her zaman yola götürür ilişkiyi 🙋
yani erkek kadını dizginler mi diyorsun :)
bncede
@huzursuzhayalller Sevdim düşünceni
Kesinlikle
Çok büyük yaşlar olmaz uçurum olur , bana göre en fazla taş çatlasın 10 olur oda zor bir ihtimal tabi bana göre 5 6 yaş küçük olabilir veya 5 6 yaş Büyük olabilir 😊
Cevap
28Cevap
Valla 18 lik prenses kızlarla uğraşılmıyo babuş 😅
Mümkünse 20-30 yaşlarında olsun.
Bence pek önemli değildir ileriye gitmezsen. mesela 20 ila 30 önemli değildir lakin sen gidip 20 yaşinda 50 yaşinda biriyle evlenirsen normal gelmez bana ne diyecen kocana mesela amcamı diyecen veya ben teyzemi diyecen demi :)
Burada kişinin kendini ne kadar yetiştirdiği önemli akademik başarı demiyorum. Yoksa 50 tane diploma alsa, banane. Olgunluk empati çok etken var. Yine de en az 5 yaş büyük olmalı bayandan. Tabii uçurum olanları anlayamıyorum. Tercih meselesi
En fazla 3 derdim bı zamanlar bı ara 13 yaş fark bile vardı sevgilimle yine de evlilik olacaksa en fazla 5-7 olsun çocuklar içinde sıkıntı olabilir ebeveynleri arasındaki yaş farkı.
Erkek 90 yaşında kadında 15 yaşında olmalı
Erkekler geç olgunlaşıyormuş ya hani😂
:D :D :D
Sağlıklı ve dinç olduktan sonra kimlik yaşının bir değeri yok burada tüm mesele erkeğin olgun üstü durumda hala dinç olması..10 ile 4 yaş ideal yaş farkı..
İbrahim tatlıses 69 yaşında. Bugün evlendiğini söylediği kişi 26 yaşında. Kısacası para varsa yaş farkı önemi yok
Benim sevgilimle aramda 27 yaş fark gayette iyi anlaşıyoruz her açıdan öyle bence kafada bitiyor evliliğe gelirsek ilerde evlenedebiliriz böyle olan çok insan var.
Baban yani
@damlaburada ne babası ya birbirimizi seviyoruz niye her şeyi kötü yorumluyorsunuz 😒
Baban yaşında adam, onu sevmiş olamazsın. Ya parasıyla ilgilisin ya da baba sevgisini tatmamışsın ve yaşça büyük insanlara ilgi duyuyorsun.
@damlaburada aslında önceden böyle bir ilgim yoktu davranışları ve bana olan yaklaşımı beni çok etkiledi başka da bir nedeni yok ne para ne de başka bir şey inanması zor ama durum böyle cinsellikte de çoğu erkekten çok iyi
Önemli. Benden 1-6 yaş küçük ve en fazla 6 ay büyük olmalı. Kısmen 7 yaş küçük olabilir; ama 8 ve daha küçük istemem.
Kendimden küçük ya da yaşıtım bir erkekle istemem büyük olsun benden ne kadar büyük olduğu önemsiz
20 30 yas büyük biri de olmaz simdi
erkek en az 3 yaş büyük en fazlası kişiye göre değişir ama benim için en fazla 9 olmalı
Maksimum 10 yaş oynar o bile fazla. İdeali yaşına en yakın olanı.
Bence 1-2 yaş büyük olabilir küçük ise 2-3 yaş uygundur
Yaş farkı önemsiz olduğunu düşünüyorum 20-30 yaş büyük bile olabilir gerekirse.
Bence maksimum 8-9 yaş. Fazlasının sakıncalı olmasıyla alakalı birçok sebep düşünüyorum.
Erken yaşlarda 4-5 yaş iyidir. Orta yaşlarda ve ileri yaşlarda 10 yaşa kadar çıkabilir.
Aslında bir önemi yok. Çiftlerin kendilerine bakımıyla önemli, abartmaya da gerek yok ama
Kız arkadaşımla ayni yastayiz sadece o 7 ay daha büyük
Sevdiğin, bir hayatı paylaşmaktan keyif aldığın insanla evlenirsin gerisi teferruattır.
güzel bir söz :)
Bu devirde yaşıtlar da yaş farkı olanlar da ya aldatıyor ya da aldatılıyor. Boynuzsuz yaşamak isteyene bir tek yalnızlık kalıyor.
Şimdi yaşlı seven de varilerleyebilirsin bay bayan olarakta
Ben erkeğin benden 5 yaş büyük olmasını isterim en fazla en azda 2 yaş küçük olmalı erkekler genelde geç olgunlaşıyor hepsi değil ama çoğu fazla büyük bana göre değil yanında yakışmalı kafalar uyuşmalı
5 6 yas yukarisi sapikliktir. Kimse de kusura bakmasin.
Neymis? Seviyormus. Peh!
Amca dede dicegim biriyle de evlenmem
bence de ama para için yapan çok
Zaten öyle kadınlarda o adamla kalmıyor sadece
Kim ne isterse onu yapsindaa 10 yas bile fazla milelt 40 yas fark olan adamla evlnio parasi icin ne mide varsa
Kadinlar erkekten daha önce yaşlanıyor. Ve erkek aklı başinda olgun olmali bu tür ilişkiler daha iyi olur saglikli. 10 yasa kadar erkek büyük olabilir
Ee tabi herşey dengi ile güzel.
Aynen öyle herkes aynı anda yaşlanmalı
Aslında bence birisi ile yaşlanmalı birisi yüzünden değil ☺
En büyük sorun yaşlanacak insan bulurken dahi menfaatler devrede oluyor :)
Ben buldum 🙈 hem de sakalları bile var 🤣
Hayatında ilk defa mı sakallı adam gördün 🤣🤣🤣
Yok ilk defa bu kadar hoşuma gitti
Bazen adam olmak istersin 🤣
Benden en fazla 3 yaş büyük olmalı ya da 1 yaş küçük
Bilmiyorum ama kendimden 19-20 yaş büyük biriyle evleneceğim
Yok artık , fazla değilmi bir artısı olmazki sana
Zengin
Her şey para ile çözülmüyor, 0 dan başlayıp beraber bir şeylere sahip olman daha zevkli, zengin cimridir. Ben bonkör zengin görmedim mesela , 20 yaşında kızın 50 yaşında adamla evliliğine şahitim , ve ilk birlikte olduğu erkek, kan kusturuyor , harçlığında bile kuruş hesabı yapıp burnundan getiriyor
Sıkıntı yok uzun zamandır tanıyorum
Zaten ilişkiniz var yani. Tabi senin tercihin mutlu okuyorsan kimse karışamaz
Kendi kişiliğini yerler altına alıyorsun ama seçim senin
@damlaburada ne alaka canım
@Coollife01 sen ciddi misin ya nasıl oluyor öyle millet rahat etmek için kendinden büyüklerle evleniyor hep
Küçük olan kişi 18'ini doldurmuşsa ve rızası varsa her yaş olur bence.
Elbette önemli adam ya da kadın yaş büyük oldukça kıskançlık çok olur kavgalar olur.
Hayat meyat meselesi:ddd
15 yaşa kadar normal artık.
En fazla 15 olabilir tabi yas durumuna bagli
bence aşkın yaşı olmaz romeo 16 juliet 13 yaşındaydı...
kesinlikle önemli..
en fazla 7 yaş bence..
Kadınlar için genelde önemsiz olur
Yaş farkı yoktur para farkı vardır 🤘🤑
5 6 yaşa kadar normal
En fazla 10
2-3'ten fazla olmamalı
Maksimum 10 olabilir...
Değişebiliyor. Kişiye bağlı. Aradaki uyuma.
5 yaştan fazla olmamalı bence
En fazla 5
5 yaş ideal
önemli bence
Çok önemli
Çok önemli
en fazla yaş farkı 7 olmalıdır bence
[2-6].
10 yas en fazla
Yaşlı olsun zengin olsun
Ölünce de parasını yiyeceksin herhalde :)
Bulursan banada ayarla 🙂👍
Max 5 yaş
Önemsiz
10 yaşa kadar okey
En fazla 4 yaş
En fazla 5 yas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?