Aşk İlişkileri Olabilir tam olarak ne demek ve neden cevap vermiyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor böyle bir konuşma gerçekleşti aramızda kendisiyle artık buluşup konuşmak istiyorum aramızda netlik olmasını istiyorum Olabilir tam olarak ne demek ve neden cevap vermiyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Aslinda istemiyorum ancak senide kirmak ve söylenmeni dinlemek istemiyorum demek 1 0 Yorumla
Dünieni Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Konusa biliriz musait olunca demek istemis olur hemen konusuruz dese o gun ya da saatte isi vb vardir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden saatlerdir cevap vermiyor? Yorumla Dünieni +1 yıl Isi ola bilir ya da klasik once sen yaz kafasi ola bilir ya da telefonun sarji bitmistir arkadaslariyla ola bilir bir suru ihtimal var Yorumla
Eldridge Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Siz kızları anlamak çok zor ;)Çok anlam aramayın biz derin varlıklar değiliz sizin gibi 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu netlik olayı hiç belli olmaz benden söylemesi heran her şey çıkabilir bu durumlarda 0 0 Yorumla
gezgin_34566 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Gestern ne bende onu merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Whatsappı almanca kullanıyorum gestern - dün heute - bugün Yorumla gezgin_34566 +1 yıl Anladım pek sıcak bakmıyor görüşüp konuşma olayına kanımca Yorumla
14yasindaergenn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl vur kqfasına bi tane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl vurmak için az kaldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslinda istemiyorum ancak senide kirmak ve söylenmeni dinlemek istemiyorum demek
Konusa biliriz musait olunca demek istemis olur hemen konusuruz dese o gun ya da saatte isi vb vardir
Neden saatlerdir cevap vermiyor?
Isi ola bilir ya da klasik once sen yaz kafasi ola bilir ya da telefonun sarji bitmistir arkadaslariyla ola bilir bir suru ihtimal var
Siz kızları anlamak çok zor ;)
Çok anlam aramayın biz derin varlıklar değiliz sizin gibi
Bu netlik olayı hiç belli olmaz benden söylemesi heran her şey çıkabilir bu durumlarda
Gestern ne bende onu merak ettim
Whatsappı almanca kullanıyorum gestern - dün heute - bugün
Anladım pek sıcak bakmıyor görüşüp konuşma olayına kanımca
Kaçan kovalanır
Niye bu kadar üstüne düştün ki
vur kqfasına bi tane
vurmak için az kaldı