Birisi var uzun zamandır hislerinin oldugunu hissettigim. Ve bunu en son bikac ay once karşıma gecip uzunca bakislariyla belli etti. Ama hic konusmadi. Bende soguk yaptim o konusmayinca. Oda soguk yapinca istemiyorum sandi. Kac aydir uzak durdu, hic gostermedi kendini. Su siralar arada karşıma cikiyor ama ben ona hic bakmiyorum. Onun baktigini hissediyorum. Bugun herzaman ki oturdugum yere oturdum. Ve ne goreyim, bir erkek resmi cizilmis masaya, sadece gozleri belirgin herseyi var ama resimde agzini cizmemis. Ilk gorunce neden agzini cizmemisler diye düşündüm. Sonra o ve konusamayisi geldi aklima. O mu cizdi bilmiyorum ama o cizmis gibi hissediyorum. Ne demek istenmis o resimde sizce.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu
Güncellemeler
+1 yıl
Akli basinda insan yokmu ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bukadar uzun yazıya cevap vermek yoruyo be kank
Uzun yazmayincada anlamiyorlar ve cvp lar da alakasiz oluyor
Eee dur okuyayım ozaman 🤷
Haa bak düşüncelerinde hem fikiriz resmi sana özel görebileceğin bir yerde görmüş isen o çizmiştir ki ifade etmek istediği şu senden hoşlanıyorum ama aynı zamanda senden çekiniyorum en iyi fırsat da diyebilirim al fotoğrafı geç karşısına nasılsın falan filan sonra sor karşımda masamda her neredeyse fotoğrafı gördüm sen mi çizdin neyi ifade etmek istedin fotoğraf hoşuma gitti aslında falan de hem sorunu sormuş olursun hemde özgüvenini toparlayıp doğru cevap vermiş olur
Resmi kagida cizmemis. Masaya direkt cizmis. Bu yuzden yarina o resim orada kalmaz buyuk ihtimal temizlik yapanlar silecektir'. Sence boyle yaparak ne demek istiyor. Nasil davranayim görünce onu. Aramizda cok iletişim de yok öyle gidip soramamda. Neden resimde göz kas burun varda ağız yok. :)) ressam burada ne demek istemiş.
Yav öncelikle ağır bağlılığı bırak hoşlandığın birisi belliki yok ben gidemem o gelsin o ben konuşamam o konuşsun falan filan bırak kendini toparla selam aleyküm de sormak istediğin soruyu sor onu rencide etmeden sonrası gelir Allah Allah niye bukadar kendini kasıyorsun anlamadım ki 🤷
Dedimya ikimizde birbirimizi yankis anladik. Araya birkac ay ve sogukluk girdi. Kendisi bakiyor hala gorunce gözü bende ala ben hic bakmıyorum artik. Tamam bakislariyla ilgisini belli etti ama insan duymak istiyor. O konusmayincada bende kendimi geri cektim. Onda yok o cesaret bende nasil olsun.
Hay sizin valla sizi bi güzel oklavayla dövmek lazım
Niye ya
Yaşınız kaç ortalama bana biraz küçük hissetiriyorsun kendini
Bak şimdi sen ondan hoşlanıyormusun bi ihtimal oda hoşlanıyor doğru mu birde resim çizilmiş daha neyi bekliyorsun konuşursun selam verirsin onunda sana olan hislerini konuşmalarından ve hareketlerinden anlarsın ki hiç değilse içinde kalmaz adımı atmış olursun yok biraz soğuk yok biraz zaman geçti falan filan dersen zaten olmaz mesela ben çok fazla bakışmış olursan gidip genelde Instagram hesaplarını istiyorum verirse verir vermezse en azından içimde kalmaz denemiş olurum
Konuşmalarından hareketlerinden zaten hislerini anlıyorum. Ben kardima gecip acilsin duygularını ifade etsin istiyorum. Ama oda cok utaniyor cekiniyor
Yav mübarek kaç saattir ne anlatıyorum sen niye bekliyorum herşeyi erkekler yapacak diye bir şey yok la havle
Ben asla acilamam o cesaret hic yok bende. Hem kendisi cok belli efiyor kendini. Insan acilmazmi
Öyleyse uzun zamandır ondan bir adım atmasını bekliyorsan ama daha o adım atılmamışsa bir aracı bul yani ona haber gönder birisi ile hem bu daha iyi olur yoksa ölme eşeğim yaz gelsin