Cimrilik mi başka bir şey mi?

7 aydır bir ilişkimiz var. Bana gerçekten aşık olduğuna şüphem yok. Ben de aşığım. Evlenmeyi düşünüyoruz ciddi şekilde lakin ne kadar aşık olsam da evlilikte mantıklı olmak zorunluluk. 7 ay içinde sevgilime dair sürekli cimri mi, değil mi diye ikilemde kaldım belki de kabullenmek istemedim. Lütfen siz izah edin. Haftada bir kez buluşuruz genelde. Okul yüzünden pek görüşemiyoruz. Şu 7 ay içersinde 6 kere bir mekana gittiysek her zaman hesabı ben ödedim. Hiç nezaketen bile ödemeye yetlenmedi. Bugün de ilk kez hesap ödedi. Kahve çay falan içtik 26 TL tutan bir hesaptı. Ve bu paranın hepsi bozukluktu. Ya insan bir akıl eder tümletmeyi. Bende sigara parası istedi hesabı ödemeye gitmesen önce. Ne anlamı kaldı hesabı ödemesinin? Yeri geldi 80 TL'lik hesaplar ödedim. Hiç erkeğe yakışmayan bir hareket. İnanılmaz ezik gözüktü gözüme. Geçici bir ilişki olsa umrumda olmaz lakin evlilik düşünüyoruz. Her zaman hediye aldım hiçbir zaman hediye almadı. Aramızda bir manası olsun diye yüzük aldım ikimize de 220 TL ödedim bunlara. Kitap aldım. Gerçekten artık kendimi enayi gibi hissediyorum. Bunu ona desem bana paracı der. Maddi durumlarının kötü olmadığına da eminim. Bu nasıl bir erkektir? Her konuda erkekliğini hissettirdi ama bu konuda asla. Gözümde çok ezik artık. Nedir bunu anlamı açıklayın lütfen. Nasıl davranmalıyım ya lütfen akıl verin.
Cimrilik mi başka bir şey mi?