7 aydır bir ilişkimiz var. Bana gerçekten aşık olduğuna şüphem yok. Ben de aşığım. Evlenmeyi düşünüyoruz ciddi şekilde lakin ne kadar aşık olsam da evlilikte mantıklı olmak zorunluluk. 7 ay içinde sevgilime dair sürekli cimri mi, değil mi diye ikilemde kaldım belki de kabullenmek istemedim. Lütfen siz izah edin. Haftada bir kez buluşuruz genelde. Okul yüzünden pek görüşemiyoruz. Şu 7 ay içersinde 6 kere bir mekana gittiysek her zaman hesabı ben ödedim. Hiç nezaketen bile ödemeye yetlenmedi. Bugün de ilk kez hesap ödedi. Kahve çay falan içtik 26 TL tutan bir hesaptı. Ve bu paranın hepsi bozukluktu. Ya insan bir akıl eder tümletmeyi. Bende sigara parası istedi hesabı ödemeye gitmesen önce. Ne anlamı kaldı hesabı ödemesinin? Yeri geldi 80 TL'lik hesaplar ödedim. Hiç erkeğe yakışmayan bir hareket. İnanılmaz ezik gözüktü gözüme. Geçici bir ilişki olsa umrumda olmaz lakin evlilik düşünüyoruz. Her zaman hediye aldım hiçbir zaman hediye almadı. Aramızda bir manası olsun diye yüzük aldım ikimize de 220 TL ödedim bunlara. Kitap aldım. Gerçekten artık kendimi enayi gibi hissediyorum. Bunu ona desem bana paracı der. Maddi durumlarının kötü olmadığına da eminim. Bu nasıl bir erkektir? Her konuda erkekliğini hissettirdi ama bu konuda asla. Gözümde çok ezik artık. Nedir bunu anlamı açıklayın lütfen. Nasıl davranmalıyım ya lütfen akıl verin.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ilk defa da olmamış ki. Neden katlanıyorsun buna? Seni çok seviyor olabilir ama bu huyu hiç hoş değil bence. Sen atm misin?
Hiç demeyin ya. Yeri geldi en acil paramı bile ona harcadım. Gerçekten napacagimm ayrılamam sırf bundan paraci der
Saçmalama ya ayrilamam paracı der diye kendine bir ömür acı çektirmek daha mi makul bir fikir? Bu sebepten ayrıldığını söylemek zorunda değilsin ki
Of gözümde erkek gibi değil artık. Annesi gibi hissediyorum. Karşımda ezik birisi var.
Çok haklısın zaten bir erkek böyle yapmaz. İlişkide kimin hangi rolde olduğu belli değil ki. Bak insaniz hepimiz. Ihtiyaç olunca birbirinizden destek alırsınız ama bu anlattığının manası " sen benim atm olarak kullandığım bir şeyimsin " demek oluyor.
Tüm cinsel Arzum yok oldu. Tüm çekiciliği yok oldu. Sadece ezik birisi görüyorum.
Hâlâ arzu ediyor olsan şaşardım. Bu bütün olumlu yanlarını gölgede bırakacak bir kusur maalesef. Bence ayrılık için bir neden bulmaya çalışma. Senle ilgili ne düşündüğü umrunda olmasın.
Son zamanlarda çok kavga ediyoruz zaten. Ayrılacağım hiç barışmamak üzere.
Barışırsan ne anlamı var ki zaten. Bak güzel kardeşim seni tanımam etmem. Hani sıfır çıkarla yorum yapıyorum. Bu arkadaş ile sağlıklı ve mutlu bir ilişki yaşaman pek mümkün değil. Aşk acısı illa unutuluyor. Zamanla öyle veya böyle geçiyor. Hayatından çıkarınca iradeni kontrol et ve asla geri dönüşü olmasın ki kendine olan saygını da kaybetmiş olma.
Ah canım benimm, cimri maalesef. Evlilik düşünme bence. Ben her zaman erkek ödemeli düşüncesinde olan bir insan değilim ama ödemeye yeltenmeyip bir de üstüne üstlük bu durumdan rahatsiz da olmuyorsa çirkin bir hareket
Bence ne kadar çabuk kurtuldun ondan okadar iyii ama ailesi arasında bi sıkıntı olmuş olabilir miii
Ailesinin maddi durumu benimkilerden iyi. Annesi bana karşı ön yargılı. Çok gıcık oluyorum annesine tanımadım ama sürekli sevgilime kötü izlenim gördüğünü söylüyor sevgilim bana anlatıyor. Ben de saygısızlık yapmıyorum ama nefret ediyorum annesinden. Ana kuzusu mu nedir ondan mı böyle para konusunda bilmiyorum ama ne yapıp ne edip ayrılmalıyım.
Sen yazarken benim bir erkek olarak içim bunaldı öyle düşün.
Artık kendisini hiç yüce göremiyorum. Karşımda sadece ezik birisi var. Tüm cinsel Arzum tüm sevgim yok oldu cimriliğiyle.
Çok kötü ya bu ne böyle bir erkek utanması gerekir herşeyden önce. Nerede yaşıyorsunuz yaşlarıniz kaç
Ya ben de öğrenciyim ama hiçbir zaman para konusunu ona bırakmam. Ben demiyorum ki hep o ödesin ama kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum onu da erkek gibi hissetmiyorum. Değersiz ezik birisi artık. 2. cayi isterken bile öyle bir bakış attı ki. Tek düşündüğü para para. Ben de canım gibi buna rağmen devam ettim. Artık zerre umrumda değil.
Ömür böyle bir insanla inan geçmez. Bir erkek mutlaka o erkekliğini hissettirmeli en kötü mahcup olmalı. Sigara parası istemek nedir. Bu bir lux paran yoksa içmeyeceksin. Sonuk bir karakter ve sana uygun değil
Asla değil. Ben erkek gibi erkek isterim. Böyle eziklerle işim yok. Çok güzel bir kadınım çoğu erkek beni ister ama hep reddettim bunun yüzünden. Hata yapmışım. Bana hediye almaktan bile yoksun olan birine. Aptal gibi hediye aldım.
Almayacaktın bende kendine birşeyler ısmarlatan kızlara denk geldim hep. Senin gibi düzgün karakterli ince düşünen çıkmadı hiç. Çok üzücü senin adına üzüldüm. Nerede yaşıyorsun?
Sen bir eklesene beni
Ekonomi kötü, anlayış lütfen
Ya ne alakası var!!! Ekonomi kötüyse sigara parasını da düşünmesin.
Eniştenin parası yok, napacaksınız canını mı alacaksınız?
Evleneceksiniz birikim yapıyor işte, anlayış lütfen x2
Aylık 10-15 bin gelirleri var neyin fakirliği? Bal gibi de cimri. Giydiği her şey kaliteli marka. Bana gelince fakir oluyor adam.
Hmm sizin geliriniz nedir?
Öğrenciyiz ikimizde. Onun annesi babası öğretmen.
Hmm o zaman bir şey diyemem. Ailesinin gelirinin olması onu bağlamaz.
Harçlık niyetine maaşlarını mı versin annesi babası?
Susun artık. Sizin gibi cimri erkekler sevgili yapmasın. Hatta evlenmesin.
Yok evlenip karı parası yiyeceğim 😂
cimrilik bu be
Parası yoktur belki çocuğun