Güzellik & Bakım Ağda mı daha çok kararma yapar jilet mi? çaysevmiyormuşGötüm_ Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İyi geceler herkese Ağda mı daha çok kararma yapar jilet mi? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Jilet 0 7 Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Çok mu aşırı yapar kararma Yorumla Besara +1 yıl Evett Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Çözümü yok mu bunun? Yorumla User36388381 +1 yıl Limon ile karbonatı karıştırıp sürüyorlardı bildiğim kadarıyla bir süre kullanıldığında beyazlatiyor Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Denemedin galiba duyum sadece Yorumla User36388381 +1 yıl Jilet ile işim olmadığı için hiç denemedim Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Hep ağda galiba Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Jilet 1 8 Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Çok mu çok yapar karar ma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Uzun süre kullanınca mı bi kaç kere de olur mu hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun süre Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Acaba ne kadar suredir yapıyor ya 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sktr grubu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sktr gt Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Ne diyon lan Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Jilet 1 22 Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Hadi ya çok mu 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokkk en iyisi ağda acıtır ama iyidir Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl 🙃🙃Uzun süre mi kullanırsa yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jilet tek kullanımda bile baya kötü yapar eğer ilk defa alacaksan ağda kullan çok daha iyi hem azaltır hemde kararma yapmaz Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Ya aslında durum biraz farklı benlik değil diyelim ben yapmıcam yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He o zaman sorun yok Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Şey diyeceğim popo arasına da yapan var mı kadınlar da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki tüm vücudu yaptıranlar yapıyor Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Ya orada bile mi çıkıyor sizde ben orayı kaymak gibi sanıyordum kadınla da 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapısal olarak değişiyor Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Meme ucu bile mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada kıl çıkmaz ki Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Öyle diyorlar ama işte kafam allak bullak oldu bmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin meme ucunda çıkıyor mu Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl 30 yaşındayım halen bakirim görücü usulü ile evlencem çok farklı hayallerim vardı yıkıldım 🙃 Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl benim var ya aynen 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye görücü usulü Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Konu baya uzun ama dinlersen anlatırım sana 😀Bulma şansın var mı beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum genelde xper yetmiyor Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl Şansa bak dinleyen birisi çıktı yazamıyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄kısmet bu işler sizde eğer zorla felan evleniyorsaniz kaçın Yorumla çaysevmiyormuşGötüm_ +1 yıl TKP flan atsan Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Jilet
Çok mu aşırı yapar kararma
Evett
Çözümü yok mu bunun?
Limon ile karbonatı karıştırıp sürüyorlardı bildiğim kadarıyla bir süre kullanıldığında beyazlatiyor
Denemedin galiba duyum sadece
Jilet ile işim olmadığı için hiç denemedim
Hep ağda galiba
Jilet
Çok mu çok yapar karar ma
Evet
Uzun süre kullanınca mı bi kaç kere de olur mu hemen
Uzun süre
Acaba ne kadar suredir yapıyor ya 😀
Sktr grubu
Sktr gt
Ne diyon lan
Jilet
Hadi ya çok mu 🙃
Çokkk en iyisi ağda acıtır ama iyidir
🙃🙃
Uzun süre mi kullanırsa yapar
Jilet tek kullanımda bile baya kötü yapar eğer ilk defa alacaksan ağda kullan çok daha iyi hem azaltır hemde kararma yapmaz
Ya aslında durum biraz farklı benlik değil diyelim ben yapmıcam yani
He o zaman sorun yok
Şey diyeceğim popo arasına da yapan var mı kadınlar da
Tabiki tüm vücudu yaptıranlar yapıyor
Ya orada bile mi çıkıyor sizde ben orayı kaymak gibi sanıyordum kadınla da 🙃
Yapısal olarak değişiyor
Meme ucu bile mi
Orada kıl çıkmaz ki
Öyle diyorlar ama işte kafam allak bullak oldu bmm
Sizin meme ucunda çıkıyor mu
30 yaşındayım halen bakirim görücü usulü ile evlencem çok farklı hayallerim vardı yıkıldım 🙃
benim var ya aynen 😀
Niye görücü usulü
Konu baya uzun ama dinlersen anlatırım sana 😀
Bulma şansın var mı beni
Bilmiyorum genelde xper yetmiyor
Şansa bak dinleyen birisi çıktı yazamıyorum 😀
😄kısmet bu işler sizde eğer zorla felan evleniyorsaniz kaçın
TKP flan atsan