Gerekli midir, atar mısınız?
Atılmayınca yoksa trip mi atarsınız? 😃

Benim şu anda sevgilim ya da bir ilişkin olmadığı için net bir cevap vermem yanlış olsa da şunu söylemek isterim ki böyle vıcık vıcık her dakika elinde telefon her yaptığını rapor eden ya da hesap sonra insanlara uyuz olurum.. biraz insanları birbirine, bırakması gerektiğini ve dakika başı liseli ergenler gibi sohbet etmenin ilişkiye fayda değil zarar vereceğini düşünüyorum.
gereklidir.. hatta ve hatta bu cümleler sesli olarak yapılması daha caizdir uyumadan önce son kez sesini duyması kalktığını duyduğu ilk ses senin olması seni ona özel yapar bağlar ağnüyün mü kardeş :d nerden bilcen tipe bak odun :d
Mesajdan ziyade zaten son konuşmanı onunla yapacağını varsayarak ben uyuyorum artık gibisinden haber verilmesi taraftarıyım...
Teşekkür ederim:) günaydın
Sevgili kurmalı makina değil. Birşeylerin illa olacak denilerek kurala bağlanması ilişkiyi mahveder.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
10Cevap
Ben olsam sürekli sürekli sıkılırım.
Otomatiğe bağlamış gibi bütün samimiyet kayboluyor o zaman.
Bence arada özletmek gerekir.
Günaydınn😌
Her zaman bekleyen taraf olmak bencillik değil mi ben nasıl bekliyorsam karşı tarafta bekliyordur bazen ben bazen o :)
O zaman ruh halime bağlı
Bazen anla işte kaşlarım bazen küçük tripler atarım 🤭
atarım , atmasını beklerm. atılmadı da olur. ama nasıl iyi hissettiriyosa onu da iyi hissettircek
bence bu iş standarda döndürülmemeli..
içinden geliyorsa yapılmalı..
Gerekli tabisi varlığımı belli ettirmem lazım 😬
Günaydın ✌️
Mesaj sıkıyor, aramalı..
Hayır simarmasin
Düzenli bir şey olacaksa, maaş+ ssk da isterim.
Tabiki de atılmalı konuşmadan gün bitmemeli
Fazla yüz vermeye gelemz kadın milleti
İnan bana öyle. Yani genelleme yapmayayım da 1000 kadından 1i yüz almaz. Hergün günaydın iyi geceler mesajı atarsan kadına bu bi zaman sonra çekici gelmez. Başkalarıyla diyaloğa girmeye başlar. Gerekirse o iyi geceler yazcak sen ertesi gece mesajı görmğş gibi yapacaksın. Bazen yok sayacaksın. Bu erkeği daha değerli yapar.
duzenli birsey olursa tadi olmaz ki
Gerekli
Hayır
Gerek yok
Sen atıyor musun sevgiline var mı
Bende sordum ama 😂
Sevgilim yok senin var mı
Merak ediyorum sadece bu kadar bilgi sahibi birinin sevgilisi olur mutlaka
Kitabını yazarsın tornadan daha iyisi olur ama benim derde bi deva plamadın
Değişir
Ben atardım herhalde ama gerekli değil oeke
Pek*