Bu gerekli mi gerçekten? Yoksa her gece değil ara sıra atılsa da olur mu? Sizin bu konudaki bakış açınızı merak ediyorum :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu gerekli mi gerçekten? Yoksa her gece değil ara sıra atılsa da olur mu? Sizin bu konudaki bakış açınızı merak ediyorum :)

Yazmalı, yazsa noluyor ki? Onu da yapmayacaksa neden sevgiliyiz ki uyandığında ilk hatırladığı, uyuduğunda son düşündüğü ben olayım isterim. Gözümü açtığımda, kapattığımda varlığını hissetmek isterim.
Bazıları bunu görev gibi görüyor bekliyor bazıları da görev gibi gördüğü için içinden gelmeyerek bile yazıyor. Bu tarz ilişkiler hiç bana göre değil. ilgi sevgi benim zorumla cabamla gelmemeli içten gelen o özgür aşkı yaşamak isterim.
Ya bizimki reel ilişki olduğu için ben çok takılıyorum günaydına falan. İyi geceler deriz çünkü aksam isten gelip rahatlayinca gece konuşuyoruz daha çok. O zamam da iyi geceler demis oluyoruz.
Öyle bir zorunluluk yok elbette. Ama uyanınca ilk aklına gelenin sen olduğunu, uyumadan önce de son düşündüğünün sen olduğunu bilmek insanı mutlu ediyor 🦋
Cevap
15Cevap
Bir görevmiş gibi samimiyetsiz gelir bana.. içinden geldikçe atsın..
Arkadaşlar her gün konuşmak iğrenç falan demişsiniz aga sevgilisiniz hani tamam evli değilsniz eyw ama bir adım atmışsınız bunun tek taraflı olmasıda saçma olur sizi sevmiyordur mesela sevgilin benden 1 saat önce işe gittiği için genelde o günaydın yazıyor bazen erken kaktımda ben günaydın yazıyorum gece de zaten konuşuyor oluyoruz
Çok aptalca geliyor fakat yine de bazı zamanlarda kullanmayı seviyorum. Kağıda aynı şeyi yazdıran hocanın yaşattığı eziyet gibi, sadece 2 kelime için araya 24 saat koyuyorsun falan...
Sürekli iletişim hâli iliskiyi her açıdan monotona bağlar. En güzeli arada bir birbirini merak etmektir, özlemektir , sen atmıyosan mesajı karşı tarafında fedakârlık yapıp mesaj atması, aramasıdır. Diğer türlüsü hep sıkıcıdır sonu hep kopuşla bitebilir.
Günaydın ve iyi geceler mesajları.. uyandıktan sonra ilk aklıma gelen sensin ve uyurken de son düşüncemsin vs. anlamına geldiği için söylenmesi karşı taraf için güzel bir hissiyat oluşturur :) .. Cevabına gelirsek bu şahıstan şahsa değişir ama senin karşındaki kişi bu ufak mesajlarla mutlu oluyorsa onu mutlu etmelisin. İyi geceler.
Zorunluluk değilde, güne başlarken ilk aklına gelen ve günü bitirirken en son aklında sen varmışsın gibi hissettiriyo
Her gün sevgililer birbirlerine Günaydın demeli. Aynı şekilde her akşam sevgililer birbirlerine iyi geceler demeli. Benim görüşüm.
Sevgili tarafından düşünülmek kimin hoşuna gitmez ki
Kimi kadınlar bu tür alışkanlıkları severler.
Aslında ben de severim. Günaydınlara değer veririm...
Bir gereklilik değil. Ama atarsa ben çok mutlu oluyorum daha güzel uyuyorum. Atmazsa ven atıyorum her gece de değil zaten.
Sürekli iletişim halinde olmayı doğru bulmuyorum, tabii günaydın ve iyi geceler mesajları buna dahil değil denmeli.
İyi geceler ve günaydın da diyemiyosak sevgilim olmasın bi zahmet
Her gün atıyorum. Sevgilim atmadığı zaman da hep merak ediyorum.
Atmamalı. Bazı şeyler sıradan olunca değerini yitirir.
Öyle bir zorunluluj yok ama ben attığımda mutlu oluyırum eminim sevgilim de mutlu oluyordur
Yok ya dlflflf sadece anama babama diyorum her gün günaydın.
Yok ya olurmu öyle tadında bırakmak lazım ne öyle liseli aşıklar gibi arada bir güzel olur
Kendi ilişkimde böyle şeyler istemem ben yapmam açıkçası
Bence gerekli ya insan böyle şeylere hasret kalınca çok özlüyor. Sade bir günaydın mesajı almak, gün boyu mutlu olmamı sağlıyor.
Müsait iseler atmalılar
oldu bide onunla ugrasalim
Ben kimsenin samimiyetine inanmıyorum artik
Bilmiyorum ki hiç almadım
arkadaşım bile yapıyor bi zahmet yapsın
Atmalı. Atmadığını düşünün, değersiz hissederim.
Her gün her gün de konuşulmamalı bence
Eh her gün olmasada atılmalı
Yani atılması önemli bence
Farketmez be aşkım yha
Foto cok iyi skkdkdks
Bende olumlu bakıuorum bu dediğine 🙃
Ben demediğim ıcın ılıskım sessızce bıttı nısanım atıldı
Hayır atmiyoruz valla
yani elinden geldiğince yapmalı diye düşünüyorum
Evet tabiki atmalılar
Ay her gün konuşmak bile iğrenç ve iğreti.
Hayır insan sıkılıyor ya
Hayır rutini boz
Beklerdim acikcasi
bence de atılmalı nezaketen de olsa.
Atılmalı bence.
Ben bunu erkek arkadaşlarımlada yapıyorum
Hayır
Gerek yok.
Gereksiz
Atın , elinize mi yapışır.
Bence atmalı
Hak ediyorsa evet