Farksa nası bi fark?
Farklı
Aynı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkekler kendi aralarında yaptığı esprilerin çoğunu kadınların yanında filtreliyorlar. bazılarında biraz yetenek varsa, cem yılmazın bir parçası bile yeter, zekice hazır cevaplıkla yapılmış esprileri olan kişiler bu bahsettiklerim. iki ortamada uygun espri bulabiliyorlar. zaten sanırım bunun dışındaki tüm erkekler espri konusunda normal erkekler.
Cevap
5Cevap
farklı çok yakın bir erkek arkadaşım var ve bizim yanımızda yaptığı espri farklı arkadaşlarının yanında yaptığı daha da farklı
Benimki benim yanimda bi konusuyo ki arkadaslariyla😂 ama benimle. asla okadar abartmaz bana soylemez yani bizim sakalasmamiz biraz daha farkli
Nasıl farkli
Onlar erkek ve argo kelimeler genelde daha cok kullanillar birbirlerine , ozellikle oyun oynarken vs , ama bana baska sekilde yani evet komiklik olsun diye sakalasmalar var ama argo yok , genelde erkekler kendi aralarinda kullandigi sozler belli başlı şeyler , bana biraz daha nazik davraniyor ailesine karşı da oyle, kardeslerine ve annesine bir gun kizdigini görmedim
Kimisi kadınla flört tarzı olur etkilemek ortamı rahatlatmak ama agalarla her türlü makara yapabilirsin
Kendinden pay bic. Arkadaslarinin yanindaki senle hoslandigin birinin yanindaki sen ayni misin
Yani
Erkekler kendi aralarında cinsel şakalar ya da kara mizah falan yaparlar kızların yanında daha tatlı komik şakalar yaparlar
Tatlı komige örnek?
Tatlı komik derken
Kızların yanında bence daha boyle fazla küfür kullanmıyorlar ya kendi aralarında daha rahat oldukları için farklı yani
Nasıl yani
özel olarak espri yapmam
anlatırım gülerler
Tabi ki
Nasıl bir fark
Erkekler arasında kufur ile gülünür kizin yanında küfür edemem
Harikasın espirilerinde 😊🤗
Farklı
Mesela nasıl
Jsjfjs farklı
Tabiki de farklı
Farklı