1. SAdece hoşlanırlar mı
2. Hoşlantıyla kalmayıp sevebilirler mi :)
2. Hoşlantıyla kalmayıp sevebilirler mi :)
Şunu da söyleyeyim dostum;
Unutma; "Kadınlar bir çok şeyi akıllı nedenleriyle o kadar güzel anlatırlar ki en yanlışı bile erkeğin gözünde en doğrusu olarak görünür" ; " Bir kadından aslan hiçbir şekilde tavsiye almayın." Çünkü tavsiyeler doğru olsa bile onu bir kadından aldığın için bir kadına karşı uygulayacaksın. Ve bu sisteme aykırı.
Unutma; "Gruptan her hangi bir kızı hedef olarak belirlemişsen, grup yandaşlarına tam olarak güvenmemeliyiz." Zaten bu başlığın mesajını ben bir önceki mesajımda net olarak verdim. Aldanma böyle şeylere.
Güldürmek bence bu işin %10'u
İyi bi dinleyici olmak lazım.
Eylenceli olmak lazım yani seninle vakit geçirirken mutlu olmalı kız, herseye açık ol mesela çocuk gibi luna parka gitmek istese de itiraz etme git.
Özletmelisin kendini bunun için sabır şart.
vb.
İlşkinin bütününde kızı hep güldürüsen sıkılır senden
Erkek biraz espirili olmalı biraz ama.
Gülmem gerekmez.
Şakayla karışık zekice konuşmalardan etkilenirim.
X şahsına dikkat!
Y Şahsı: A şahsı,B şahsını kaçırmış!
X Şahsı: 600 tane sesli mesaj bırakınca anlaşılması pek zor olmadı.
Y şahsı, X şahsın'dan A şahsının yerini ister.
X şahsı:: Ne duruyorsun? Yalvar hadi. Oh bir dakika. Hiç umurumda değil!
Hazmedilerek,yavaştan okunursa anlaşılır.
bu diyalogdaki Y amele bi kız, X sana göre zeki - aslında boş muhabbet yapan - bi erkek sanırım?
İkisi de erkek.
hoşlananlar vardır ama.. öyle espirili.. herkesi güldüren biri olmasınnı istemem .. erkek dediğin biraz sert olacak... sadece beni güldürsün aşık olurum :)
Cevap
46Cevap
hoşlanır sever aşık olur ama kalkıpta aptal aptal esprilerle güldürüyorsa o sevgi hoşlanma bi halt değildir. ne aptalca espri yapıyo çocuk gözüyle bakar erkekte güldürdüğünü sanar :) birazda kendine bakıyorsa tamam :)
Espri yeteneği aslında parlak bir zekanın göstergesidir, tabii kaliteli esprilerden bahsediyorum. Sonuçta gülmek hoş bir şey, gülümsemek, hayata bazen kahkaha ile bakabilmek. KAdın ya da erkek bence espri yeteneği önemli bir meziyet :)
ya güldürmek derken yerinde ve seviyeli espirilerden bahsediyosan evet. Ama böyle saçma şeyler söyleyip herşeye atlıyan erkekler varya sadece kendilerine güldürüyolar
tabıkıde her kız gulmek ister erkek veya kız fark etmez herkes gulmek ıster ama sevdıgın kısının senı guldurmesı bir farklı oluyor yanı 32 dişi gozukuyor :=::)
hoşlandığın bir erkek güldürürse daha çok hoşlanırsn aslında olay bu.. hoşlanmıyorsan uçsa bile çokta tınlamazsn :))
Aynen öyle. Hoşlanmadığın bir erkek espri yapıyorsa, Dünya'nın en komik esprisi bile ona karşı bir antipatı kazandırır...
örnek veriyim
Bİzim sınıfta emine ve burak diye arkadaşlarım var
Dersteydik...
(Burak)- Emine Bluetoothunu açık unutmuşsun.
Ben - KArışma Burak DAha koca bulamadı bulunca kapatacaktır.. Dedim ve sınıf koptu tabi burada ne kadar anlaşır bilmiyorum :)
BEnce o tanışma aşaması çok önemli :)
espri yaptığını sanıp gülünmesini bekleyen erkek itici olduğu kadar zekice espri yapmış bir erkek de bir o kadar çekicidir.
Mm Kendi adıma konuşuyorum :) Galiba bi okadar çekiciyim :)
güldürmekle şaklabanlık arasında ince bir çizgi var dikkat etmek lazım ve neden onları güldürüyorsun diye senle sevişsinler ki o zaman cem yılmaz türkiyede sağlam kadın bırakmazdı
dediğin gibi o ince çizgiyi kaçırmamak lazım. ŞAklabanlık olayı çok gariptir ya bilmiyorumda insanlar bazen şaklabanlıkta sınır tanımıyorlar deiğin gibi o ince çizgi önemli :)
birader bence hoşlandığı erkeğe gülüyorlar cidden ama espiri yeteneğin varsa ara ara tabii bunu gösterirsen güzel bir şekilde +1
o zaman böyle devam etmeliyim ;)
ara ara hani sınıflarda ortamlarda durur durur bir espiri patlarırlarya o hesap ama yinede ortama göre ayarla kendini yaniii
yanlş işte kızlar sdce hoşlndıkları erkeklere gülerler :)
:D
Ciddi ol canımı ye. Esprili erkek kıvamında ol. Espri yap ama esprili biri diye söz ettirme kendinden. Ciddiyet ön planda olsun. Öbür türlü şebek olursun belki. :)
bu kişiye gore değişir enerji varya cekim karsimdaki beni isterse sabaha kdr güldürsün ama bi etkilesim olamıyorsa panpamdır
hiç bir kız som som duran asık suratlı sevimsiz erkeklerden hoşlanmaz.
kendi adıma sempatik güldüren ve konu açan komik ve gevezeleri severim.
eğer aradığı diğer özellikler güldüren erkekte varsa aşık olmakla da kalmaz..
Bana da öyle diyorlar :) Sadece hoşlanan da oluyor, hoşlantıyla kalmayıp sevende oluyor,hatta sevmeyle kalmayıp verende oluyor ama dahasını sayarsam iş sarpa sarcak tadında kalsın :)
Güldüren erkekten hoşlanırlar bu kısım doğru, sevecekleri erkek modeli ise onları hergün ağlatan erkek modelidir, buda inkar edilemeyecek bir gerçek :)
Erkeğine bağlı kimse beni güldürüyor diye şebekle evlenmez.Yeri gelince hem güldürmeyi hem düşündürmeyi bilen biri olmalı.En önemlisi beynini doğru kullanmayı bilicek
Bunu Mehmet Coşkundeniz'de anlattı. Bende söylüyorum. Komik erkek olmak sizi sadece eğlenceli bir arkadaş yapar. Sevgili değil.
Bence hönküre hönküre ağlatanları seviyorlar. Ben dahil.
İstersen Cem Yılmaz ol yıldızı barışmayan bir kız gülmez hatta rahatsız olur :D
sorunun asıl cevabını ise hoşlandığına güler diye çeviriyorum :)
çok saçma güldürmeye çalışmak.gülüyorsa gülüyordur extra çabalara gerek yok.hoşlanırsa hoşlanır hoşlanmazsa ekime kasıma kadar yolu var :D kendin ol yeter ;)
güldüren bir erkekten hoşlanan kız mutsuzdur demektir. o iki kişi arasında aşk olmaz. bence aşk gülmek, ağlamak, kızmak, sevinmek ve benzeri bütün duygularda birbirinin yanında olan iki kişi arasında olur. niye gülmek istiyorsun? hiç gülmedin mi?
Karizmatik olupta espiri yeteneği olan erkeklerden hoşlanırlar. Salak olupta komıklık yapandan değil. Bunun ayrımını yapalım da :):
Güldürmekle kalmayıp sempatiklik filan varsa,olmuştur o iş:)
nasıl güldürdüğü önemli olan çok akıllıca bi espiri yapıp zekasını belli ediyorsa evet hoşlanır sever sırıl sıklam aşıkta olur
Evt hoslanirda sevebilirde Ama Tabi gulduruyor ama kotu yonleride var mesela yalancilik gibi ozaman Iste bi guldurmek yetmiyor. Tabikide guldure bilecek sevdigini Bnce
sempatik ve hoş bir gülümsemesi de varsa tamamdır :D
Kizlar kendilerini güldüren erkeklerden hoslanmazlar. Kizlar hoslandiklari erkeklere gülerler. :))
tam üstüne bastın:)
herşeyden önce adam olacaksın dürüst olacaksın. senin sölediginde kişilige göre değişir.
Çok sulu erkekde çekilmez hani... :) ona göre ayarını yap sen
ben beni üzen erkeklerı sevebılıyorum malesef ben ilgincimm
kızlar kendini güldrüren erkeklerden hoşlanmaz hoşlandığı erkeklere gülerler benim tecrübelerim bunu gösteriyor
kızlar güldüren erkeklere sadece gülerler.. seninle eğlenirler seni eğlenceli bulurlar ama asla sana aşık olmazlar..
Hemen bi klişe patlatayım..Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar, hoşlandıkları erkeklere gülerler..
Güldüren erkeklerden hoşlandıkları doğrudur.Ama suyunu çıkaranlar hariç.Ölçü kaçmazsa zamanla sevgi de mümkündür diyorum...
Güldüren değil
kızlar hşlandığı erkeğe gülerler
istersen o anda en iğrenç espriyi yap kız senden hoşlanıyorsa zaten kahkayı basar :D
var öyle bi arkadaşım kızlar arasında muhabbeti geçince herkes salak diyo
Doğrudur. herşey hoşlanmakla başlar yaşamadan bilemezsin devamını..
kızlar süründüren erkeklerden daha çok hoşlanır, güldürmeye çalışma, süründür yeter... hele sorunlu bir çocukluk yaşamışsa tamamdır o kız senin ;)
tabı etkısı vardır ama %20 kalan %80 yıne tıpe bakıyo :D
Amk Espri Açısından Yoksa Kendini Yerden Yere Vurmakla Bir İlgisi Yok Bunun
Kaliteli espri yapan erkek her daim çekicidir bana göre =)
Çoğu kız arkadaşım oturaklı her lafa atlamayan erkelerden hoşlanıyor ama :S
bencede güldüren erkekler hep daha şanslı..ama güldürmeye çalışanlar offf :S
eğlendirdiği için gülenler var hoşlandığı için gülenler var
yalan bea ben yıllarca güldürdüm bi tanesi bile gelip sevgili olalım demedi sonra bıraktım zaten :D artık kendim gülüyorum
yalan öyle birşey yok o an gülmeyye ihtiyaclarıoldugu için kullanılırsın o kadar..
sevmem yerine göre ilgimi çeker sadece ama güldürecem diye şaklabanlık yapmanın da lüzumu yok.
yok hacı kadınlar kendilerini güldüren erkekleri elbet ağlatırlar :D
aga ben cok gulduruym kızları ama gel gor kı yetmıyor bazen
güldüren erkek bir adım öndedir:)
Her zaman güldürebiliyorum yani o konuda çok yetenekliyimdir. Her zaman 1 adım öndeyim desene
;)
hoşlanır sonra gönlü kayıverir.
sempatiklik o adama + getirir. :)
Sadece bu yeterli olsaydı kızlar herkese aşıktı
kalbi varsa ihtimal dahilinde sevebilir..
bence kızlar hoslanmaz ole devranır
ben olsam kişiliği de düzgünse severim :)
ata ve cem yılmaz izlesinler o zman
Hayır ben kuğğğull severim
kapa çeneni ve sit down kamillola
evet ama tabi biraz tip olması lazım
buda farklı bir yaklaşım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar