Yıllarca bu ülkenin işçisini ezen fakir bunu bakmam diye ezikleyen, bar çocuklarının arabasından üniversitelerde yataklarından inmeyen bu TR kızlarını halini görüyormusunuz? Nasıl da artık iğnenin ucu bunların evine de batttı kızlarda artık ekonomiden şikayetçi ama eskiden bundan 5 yıl önce bu TR kızları askere giden silah tutan işçiye sen üniversite mezunu değilsin yok bilmem ney diyerek ezikliyolardı askere gitmeyen bar çocuklarıyla yata yata bi hal oldulardı, ne oldu bu kızlar şimdi nanay oldular pertler, bu işler sıra sıra siz orta sınıf aile kızları bu işin alttan üste doğru bu ekonominin değmeyeceğini mi düşündünüz hadi kurtarsınlar o geçmişte yata yata bi hal olduklarınız ahahha
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yaaa eskiden takıldığım o bar çocukları da bana ezik gelmeye başladı haklısın. Artık İngiliz, Fransız, Alman falan bakıyorum. Onlar hem daha zengin, hem de daha centilmen. Ayrıca tercihim sarı saç, mavi göz :)
Ahahha bu iyidi 👏😂
Bu sefer de züğürt sağarız nedir yani memlekette asgari ücretli züğürt mü bitti :D
Gruba girersin artık 200 ondan 300 ondan eskisi gibi tek seferde olmuyo büyük mevla artık ahhaah
Yoo 5000 liralık yüzükle evlenme teklifi alacağım naber :D asgari ücretli ama biriktirmiş garibim. Neyse ki bu züğürtü seviyorum ahaha
Adama üzüldüm
Üzülme o acı çekmekten zevk alıyor tüm erkekler gibi
Bu seferde derken daha önce kaç kişiyi yoldun?
Ya kimseyi yolmadım be saf sevgisi olan insanı kullanacak bi karakterim yok senle eğleniyorum. Evlenme teklifi alacağım doğru ama adamı da seviyorum. Senin psikolojin çok iyi değil sürekli bu soruyu farklı türlerde soruyorsun. Doğru düzgün bi kız bulup evlenmek bu kadar zor değil..
Baştan desene bende diyorum ne diyo aleni aleni bi iş var ne bu böyle dedlm ayrıca düzgün kız mız yok safsata bunlar bana kimse benzincide çalışan pompacı çocuğun evli ya da nişanlı olduğunu gösteremez niye çünkü altında arabası yok ve ay sonunu zor getiriyo peki burada kaç kız bu erkekle konuşmuştur sıfır peki kaç kız gel birlikte yaparız demiştir sıfır ama aç instagramda kızlar hangl erkeklere yürüyo ama onlarda balon yakında devirleri bitecek o zaman ülkece bitince kaçacaklar bu kızlar kime kalcak yine garibana
Valla parası olan her yerde yaşar sen rahat ol ayrıca kız olsan sen de daha iyisi varsa etrafında pompacıyla evlenmezsin bi erkek evine bakabilmeli çoluğuna çocuğuna bakabilmeli
Yaşamaz çünkü adamlar diğerlerinin üstünden para kazanıyor 10 kişinln emeklerini tek tek alıyolar peki o 10 kişi erkek artık sermaye kazandıracak durumu tükenince ne olcak dolar birikimini başka ülkelere aktarıp gidecek kızlara ne olacak birikimden fayda sağlayamacak 1 sağlasa 100 kız sağlayamaz yine o pompacıyla aynı ülkede kalacaklar ayrıca pompacı olmasa ney memur olsun 5 bin tl alsa kızlar gene gitmez bundan 5 yıl önce giderlerdi ama şimdi gitmezler bu kızlar kadar sinsi metacı kimse yoktur
Ya evet biz paraya çok değer veriyoruz ama neden çünkü çocuğumuz olacak onun istekleri olacak bizim bakımımız gezmemiz eşimizle aktivite yapmamız derken bi sürü para gidiyor hem kadın için çalışmakta o kadar kolay değil çalışsa bile ona para konusunda güvenecek erkek her kadına itici gelir.. Ama sırf parası var diye bize kötü davranan kimseyle evlenmeyiz en azından aklı başında olan bi kadın yapmaz bunu. Yine de bize kalacaksanız diye düşünüp ağzının sularını akıtıyorsan bilmiyorum komik yani. Dolar iner, çıkar. Hayat devam eder.. Hem zengin koca için o kadar azimli olan kadın parasını biriktirir yine yurtdışına çıkar ya da dilini geliştirir uygulamalarda insanlarla tanışır yurdışında akrabası vardır gider faln filan sen kendi hayatına bak boş ver başkalarını. Biraz da kendine güven. Fakir ama mutlu hayatı olan insanlar da var yok değil onlar evlenmiyor mu?
Bize kalacak demedim aynı ortamı yaşayacaklar dedim çünkü bu dip dalgası alttan üste doğru çıkar eğer üsteki yaşayan insanlar bunu görmezden gelirlerse küçük görürlerse insanları görüp tıpkı senin düşündüğün gibi nedenlerden dolayı sonuç orta sınıf kalmaz o da erir gider tabi 5 yıllık 10 yıllık zaman diliminde birden olur bu , bu ülkede kendini geliştirme olayı bitmiştir yurt dışına gitmek öyle kolay değil bu toplum birbirine ezikliyen bir toplum gencinden yaşlısına kadar aynı sırf bu yüzden hiç biri modern kültürel erdemli bir hayat yaşayamayacak çünkü biri birine züğürt der sonra öbürü ona şıklık der sonuç ikisi de farklı zaman dilimlerinde eriyecek sadece biri 5 yıl önce diğeri 5 yıl sonra arada sadece zaman var, fakir ama mutlu insan var mı bilmiyorum ama erkekler baya pert onu bilirim kızlar da tek güvendikleri şey seksiliklerini kuşanıp bu işlerden sıyrılmak istiyolar bu ülkede bu işler ama çok sürmez 30 dan sonra işler değişir
Çok gözünde büyütüyorsun emin ol kolay
Neyi yurt dışını mı? Sana şöyle söyleyeyim dil öğrenmekle bu iş bitmiyo yaptiğin işin mesleki sertifikan yurt dışında geçersiz, anca kolej mezunu zengin bebesi olursun o zaman olur onlara hayat çok açık ve nettir ya da harbiden zekan baya iyidir doktor olacak kapasiten vardır o da olur ama çık dışarı çoğu öğrencisinin hali ortada eğitim sistemi rezalet ötesi İngilizce bilen İngilizce hocası bile yok liselerde, bir sürü boş üniversite açtılar mezun olanların hali ortada çoğu aile baskısından kaçmak için üniversite okudu sonuç Zara mağazında kasiyerlik bu kadar boş üniversite açmak yerine mesleki eğitim atölyeleri açılsaydı istihdam sağlansaydı daha iyi olurdu
Tabi haklısın ama hemsirelikle filan da yurtdışına açılabiliyorsun sadece biraz denklik ve dil lazım 2 kursla halledersin onu da. O kadar zor değil yani.
Bak ben sana şöyle söyleyeyim az önce piskolojin bozuk dedin mesala ben ne gördüysem onu söylüyorum mesela benim babam yoktu bir sürü üniversite kazandım ama gidemedim eve çalıştım ama bu kızlar o gidenlerle oldular niye onların hem babaları vardı hem durumları iyidi bi kız eğer ya bu çocuk böyle ama niye böyle bi bakiyim kalbi iyidir ya da tipi iyi diyip sonra ama şu işte çalışıyo bana uymaz demeseydi derdim bizim kızlar harbi delikanlı ama gram inanmıyorum sıfır dışları güzel eyvallah ama içleri egoist kibir on tilki dört döner çoğu herife sordum dedim oğlum olay budur onlarda bana knka biz zaten biliyoruz ona göre muamele yapıp ilerde gönderiyoruz kızlar gerçekten para kazanmak konusunda yani el emeğiyle korkuyolar hemen masa başı bir iş hemen instagram sayfası işte bakım videoları Starbucksta iki kahve ve böyle geçen bir dünya istiyolar ve aynı ortamda erkek istiyolar o zaman soralım içtiğim kahveyi getiren elemana yüz vermez adam yerine koymazsan niye kahve getirsin ya da çöpünü temizleyen eleman niye temizlesin ya da kurye elemanıyla dışarda bulunmak istemiyorum diyosan niye dursun ama bunların çoğu kız olsa sevgi sözcükleriyle aynı ortamda bulunuyosun işte burada kızlarım içten içe erkekleri öfkeyle sınıfsal ayrıma sokup ona göre sevgili ya da arkadaş yaptıkları ortaya çıkar
Haklısın ama herkes dengiyle birlikte olur zaten açıkcası iki yüzlülük yapamam anlatacağım. Mesela kendi sevgilimden örnek vereyim ailesinin durumu çok iyi değil bizden daha altta ama ben onu seviyorum bak yarın evlenme teklifi alıcam. Ama onu da kendi seviyeme çıkaracağım 2 yıllık bi sağlık bölümü okuyup atanıp evlenicez onu bu yola sokacağım yani tabi o da çabalarsa bizim geleceğimiz için. Yani daha iyisini bulunca gitmeyeceğim onu geliştireceğim sevgiyle ama bazen bazı erkekler de gelişmek kızın istediği seviyeye gelmek istemiyorlar. Onlara da yapabilecek bir şeyimiz yok. Sen de tekrar çalış kazan o kadar zor değil akşamcı olarak okursun yapmak isteyen bi yolunu buluyor hayatını kurtarırsın belki kim bilir bu kadar karamsar bakma ben de toz pembe bakmıyorum hayata merak etme. Belki parandan dolayı değil de güzel olduğunu söylediğin kalbin onlara çokta yeterli gelmemiş olabilir nerden biliyorsun ki? Kalbin sana göre güzel belki onlara göre değil
Ahahha emin ol altımda arabam olsa ot içen hapçı tayfadan olsam türlü kız gelirdi bi tanıdığım öyle şaşıyorum bazen, gece gidersin diyosun zaten ben gece çalışıyorum gündüz sadece uyumaya yetecek kadar vaktim var devletimiz bizim gibilere imkan sağlamıyor KHK bursu diyo ama ben evden gitsem annem ne yapcak tek maaşla ama ilerde başarılı olursam yine evlenmem çünkü ben kızlara hiç para muhabbeti yapmadım mesleğin ne diye sormadım ama erkeklere soruyorlar ve çoğu erkek evlendiği kadının onu kendisi için değil de sunduğu konfor başarı için evlenip koynuna girdiğini biliyor bence evlilik yalnız kalmamak için bir nevi de son başarım olsun eskideki kitaplara da kimse karışmasın diye yapılan geleneksel bir ticarettir ondan önceki yaşanan dolu sevgililik seks olaylarını da buraya kadar olan yaşım genç o zamana kadar sınırsız deneme zevki denilen bir şey çünkü her şey gizli saklı neyse bizim kızlar hem çalışıp hem okuyorum diyosa üstelik gece bu soğukta yapan varsa helal olsun ama çoğu evden harçlık alıp geçinir bunu gayet iyi gözlemledim
Ya biz niye saçımızı süpürge edelim? Kadın sömürülecek bir varlık değildir gerçekte. Şu 21. yüzyılda işler biraz farklı işliyor sadece o kadar. Ayrıca 30 40 yıl evli kalıyorsun hayatında sadece o adam oluyor beraber geçirdiğiniz anılar çocuklarınız. Erkek dediğin kadınına sağladığı konforla gurur duymalı demek ki işe yarayan bir erkeğim demeli. Benle bu yüzden evli diyen bi erkek asalaktır aşağılık komplekslidir kadının bir suçu yoktur. He para avcısı kadın yok mu var ama onlar da evlenmiyor eğleniyor zaten. Her zaman kadınlar onlara sağlanacak olan konfora dikkat ederler çünkü birçok şeyde bu lazım. Neden kendimize yazık edelim siz yanıyorsunuz diye biz de en alt tabakayla mı evlenelim sen genç olsan güzel olsan karakterli işi gücü yerinde olan biriyle mi evlenirsin çocuklarına vakit ayırabilecek gece yarışına kadar çalışmayacak karısının ev işi yapmasına bile kıyamayıp temizliğe kadın tutacak karısını tatillere götürebilecek çocuklara çok daha iyi hayat kalitesi sunacak güçlü bi adamın karısı mı olmak istersin yıllarını onunla mı geçirmek istersin yoksa sürekli maddi sıkıntı çekeceğim pompacı ile ki evlenirsin karar senin yani ya
Bu dediğin sen ölünce ya da çocuğun evsiz kalınca pompacı olursa mesela ona sorabilirsin bu ülkede dediğim gibi memur olsan da kız gelmiyor eskiden gelirdi 5 bin tl mi alıyo 10 yıl önce büyük para şu an değeri yok kızlarda aynı düşüncede sistemlik bir şeyi sana suç bulup yüklüyorlar eskiden nasıldı erkek çalışsın yeterdi şimdi farklı ben ne olursam olayım paranın değeri düşecek ve hiç bir zaman kıza yetmez çünkü kafaları materyalist ama sorsan çok duygusal yaratıklar
Kadınların duygusallığı biraz ilginç bir konudur :))) Sen elinden geleni yap seni beğenen senle bi hayat kurmak isteyen bıcı bıcı senle konuşan mutlu olabildiğin eğer ekonomik durumun iyi değilse sana destek olabilecek bi kız bul 21. yüzyılda her iki tarafta çalışmalı birbirine destek olmalı. Seni seven zaten kabul eder paran az diye seni geri çevirmez senle her şeye vardır, yarın sabah alacağım teklif için hazır şu an ezan okumıyorken bana dua et, eğer istersen yüzüğümü ve çiçeğimi yarın akşam eve gelince paylaşırım seninle iyi sabahlar :)
Yok ben ortamlara girecek kadar kaliteli bir sosyal çevrede değilim zaten kız ortamım da yok ev iş arası arada kafeye giderim orada biriyle tanışsam da keyfim olmadığı içi boş bizden geçti artık, ama size mutluluklar dilerim hayırlı olsun
Ülkenin ekonomisini bile abazanlığınıza bağladınız ya bravo. Şu soruyu okuyan tüm emekçilerin erkek olduğunu sanar.
Anlayan anladı detayda, durum belliydi biz o zaman dedik keser döner sap döner diye ne oldu şimdi bitti üniversite çağları gelsin baba evinde çile çağları teker teker beğenmediniz o erkek işçinin işini yapmak zorunda kalacaksınız ahhaah
Sakin ol knk nedir bu öfke ama sana katılıyorum
Sakin reis 😅