Çoğunlukla kızların babalar maaşlı çalışan, kocalar iş adamı aw
Güncellemeler
+1 yıl
Valla ben üniversite öğrencisiyim bekarlık iğrenç. Bin lira yemek hesabının parası olmalı çanta 4-5 bin olmalı ama bekarken aylık bin lirayla yaşıyosun🫡
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Çoğu kız için bekarlık, baba evi fakirlik mi demek?
Baba evimde konforlu yasiyorum rahat olmasam bile calsiir kqzanirdim evlilik veya zengin es kurtulus yolu olmamali iliskiler dayanisma icinde olmali erkeklere de yazik
Dert etmedim canim umrum da mi ne istedigin fikrimi paylastim sen boylesin ya da şoylesin tarzinda da yorum yapmadim zatn okumakla zengin olunmuyor bu arada iyi gunler
Çalışmakla da olunmuyor giderim babama muhtaç olmam çalışırım diyosun ya en fazla 10 bin maaş alırsın o da tek bir marka çanta parası kendinle çelişiyorsun küçük kapasiten var sg.
Muhtaç olmak ne demek onu araştır önce? Bana geriiizrkalı sen muhtaç olma diyosun ben de sana muhtaç olacak bir durumum yok yine diplomam var diyorum bu sefer zenginlik diyosun ay senden bi b@k olmaz ya
Saygisizsin senin gb kezbanlarin kendine saygisi yok baskasina nasil olsun zoruna ne gitti senin gb sirtlan olmayi reddetmem mi? ergen cahil o s. g yi alirim... anladin sen
Bir baltaya sap olmadıkları için başarıya en kolay ulaşmanın yolu olan zengin veya durumu iyi olan erkeklerle evlenmeyi seçiyorlar. Herkesin kendi tercihi başkalarının başarılarıyla mutlu oluyorlarsa bırakalım öyle olsunlar.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen sallak mısın? Prenses olsa prensle evlenecek. İsterse en üst kademeye çıksın, yine en üst kademedeki erkeği isteyecek. Senin karını almayacak ya kadın elinden, Sanane o kadından beyin kudurması bu
Aşiret gelini olmaktansa gider soğan ekmek yerim. Kara kıllı kanka hizmetçiliğini yapıp ailesini hoş edeceksen olur, sana uyar. Her sene birer bebe sjsjsjsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baba evimde konforlu yasiyorum rahat olmasam bile calsiir kqzanirdim evlilik veya zengin es kurtulus yolu olmamali iliskiler dayanisma icinde olmali erkeklere de yazik
Çalışmak kazanmak asgari ücret?
Baskasina muhtac olmaktan iyidir
Muhtaçlık değil canım ben okuyorum sen dert etme
Bu kıymet verilmesi kraliçeler gibi yaşatmak aşk 🌏🪐
Dert etmedim canim umrum da mi ne istedigin fikrimi paylastim sen boylesin ya da şoylesin tarzinda da yorum yapmadim zatn okumakla zengin olunmuyor bu arada iyi gunler
Çalışmakla da olunmuyor giderim babama muhtaç olmam çalışırım diyosun ya en fazla 10 bin maaş alırsın o da tek bir marka çanta parası kendinle çelişiyorsun küçük kapasiten var sg.
Muhtaç olmak ne demek onu araştır önce? Bana geriiizrkalı sen muhtaç olma diyosun ben de sana muhtaç olacak bir durumum yok yine diplomam var diyorum bu sefer zenginlik diyosun ay senden bi b@k olmaz ya
Saygisizsin senin gb kezbanlarin kendine saygisi yok baskasina nasil olsun zoruna ne gitti senin gb sirtlan olmayi reddetmem mi? ergen cahil o s. g yi alirim... anladin sen
😘😘
Hayır öyle değil babamın geliri iyi evleneceğim kişinin babamdan daha fazla kazanabileceğini düşünmüyorum
Aylık kaç k kazanıyo amca
Değişkenlik gösteriyor
Kanka milyon mu 100 bin üstü mü onu soruyorum
Hayır o kadar değil aylık 30 bin de 50 bin de 10 binde değişiyor
Galerici y da dükkanı var muhtemelen
Dükkanı var
Bir baltaya sap olmadıkları için başarıya en kolay ulaşmanın yolu olan zengin veya durumu iyi olan erkeklerle evlenmeyi seçiyorlar. Herkesin kendi tercihi başkalarının başarılarıyla mutlu oluyorlarsa bırakalım öyle olsunlar.
Sen sallak mısın? Prenses olsa prensle evlenecek. İsterse en üst kademeye çıksın, yine en üst kademedeki erkeği isteyecek. Senin karını almayacak ya kadın elinden, Sanane o kadından beyin kudurması bu
Ne dediğini anlayamıyorum bir üniversite öğrencisinin bu kadar rezalet bu kadar karmaşık cümle kurması çok acı kendini bu alanda da geliştirmelisin.
Yks Türkçede 36 net yapmış birinin cümlelerini elbette senin gibi 20 neti zor yapan biri algılayamazdı dostum🙂
Aynen kesin öyledir sanal alem ya burası bol keseden salla canım ben şahsen bozuk türkçen ile 36 net aldığına inandım. :D
Ben yalan söylemem. Atan kişi 40 diye atar emin ol
Kardeşim ben sana gönülden inanıyorum 36 net yaptığına için rahat olsun güzel kardeşim.
Senin inanman bi işe yaramıyor Yks sonucuyla ona göre yerleşmişim aman neyse yürü ya
Hayır ablamda tam tersi oldu
Ablanın maloşluğu
Aşk canım yavrum
Ne aşkı be kocası kaç yaşında o kaç yaşında ki
Ablam 30 kocası 28
Oo o zaman aşk olur işte. Ben ablanı kendinden 10 yaş büyük 35 yaşında adamlarla evlenen maloşlardan sandım.
Yok balım 🤗🤗
Vay vay ablan şimdi dikkatli ol yakışıklı genç kocişe sizin paraları yedirebilir🙊😝
Öyle yapıyorum
Yapıyor**
Şslfhghr aboo siz zenginmişsiniz
Nerde la o iş adamları, varsa bize de yollasınlar.
Güzel bakire kızların yanında.
Güzel kızlar instalarda, bakire olanlar ise bulduğu Mahmut'u evlilik için 15 bilezik olacak diye darlama peşinde...
Ya he he bi 2 milyonluk takı takı kalan aşiret gelinlerine bak bellerindeki kırmızı kuşağa bak.
Aşiret gelini olmaktansa gider soğan ekmek yerim. Kara kıllı kanka hizmetçiliğini yapıp ailesini hoş edeceksen olur, sana uyar. Her sene birer bebe sjsjsjsjsj
*Kara kıllı b@rzo
Çok sığ bir kafan var.
Sen aşiret herifi bul da kafan renklensin evet sjsjs
Hayır herkes gönlüne göre buluyor
Oyle mi diyosun