Evimi terk ettim ne yapacağımı bilmiyorum?

Eşim beni ortam içinde kaç kere aşağıladı ve ben evde olduğum için defalarca para kazananın o olduğunu söyledi ve sinir anında birkaç kere evden git dedi eve para bırakmaz 5 aydır evliyiz bu arada tatil dışında gezmeye bile 2 3 kere gittik baş başa asıl konuya gelecek olursam bir haftadır evi terk ettim arabasını sattı önce ailesine yemek ısmarladı sonra abisi gile ama bana asla para bırakmıyor istiyorum zar zor bırakıyor çünkü aileme güveniyor bunu bir kere vurdum yüzüne ve evden git dedi neyse abisi gille yemeğe çıktığımızda yemeğin yarısını yiyip yarısını sen ye ben doydum demiştim oda doydum dedi küçük yiğeniyle iddalaştı önümden aldı bende zorlama kendini çocukla inatlaşıyorsun diye güldüm sinirli Bi şekilde önüme yemeği fırlattı eltim abisi de vardı o an kendimi ağlamamak için nasıl zor tuttum bağırdı çağırdı eve dündük yüzüne bile bakmadım ayrı uyuduk ertesi gün yemek hazırlarken gelip sarıldı VS ittim nefret ediyordum çünkü çok sinirliydim ben ufacık bşy yapsam günlerce konuşmak ve size normal gelmşcek sebeplerden dolayı onu ittim istemedim diye bağırdı çağırdı senin ağzını burnunu kırarımlar bağıra bağıra beni rezil etti ben gidicem senle aynı evde kalıp kendime haksızlık etmicem iyi git bidaha dönme dedi yemeğini yedi sonra gitt ve gecenin Bi yarısında eve geldi girdi yattı çıktım aileme geldim mesaj attı eve geç gelcem diye ben yokum evde ne zaman gidersen git dedim iyi arkadaşlarımda kalcam dedi o zaman naparsan yap ben ilgilenmiyorum dedim geri dönmücem fpn dedim iyi kararın buysa falan dedi ve bidaha konuşmadık hiç napacağım bilmiyorum evine bakan Bi adam değil eşiyle ilgilenen bi adam değil varlık içinde bana yokluk yaşatan kendini her konuda üstün gören tek Bi insan ve ailesi de özellikle abisi bize hiç rahat vermedi eve bağlayamadım eşimi onun yüzünden her yere onunla gitmek istiyor burnu kanasa araba var diye sürekli çağırıyor hafta sonları da ya annesi ya abisi çağırıyor ya geliyor hiç Bi yönden yok arkadaşlar napmalıyım geri dönsem esaret adam etmeye ömür yetmez ömür yer ailem de gitme diyor annem bırakmam diyor ondan bana gelen Bi adımda yok ztn anlatmak istedim napacağım hiç bilmiyorum tekbu şartlar altında evli kalınır mı en azından pişman olsun bunu söylesin özür dilesin istiyorum ama o bile yok tam tersine evi terk ettim diye numaramı bile silmiş baya uzun oldu ama durum bu. Ne yapmalıyım?
Evimi terk ettim ne yapacağımı bilmiyorum?